9. srpna 2013

Swap with Mia

S nápadem na Swap přišla Mia, i když mně osobně ležel v hlavě poměrně dlouho, jen jsem nebyla schopná o něj napsat. Myslím, že je to fajn věc pro blogerky, které mají k sobě svým způsobem blízko. A troufám si říct, že my dvě s Miou k sobě blízko máme. Jelikož jen díky ní můj blog získal své první čtenáře a navíc ona samotná je první kosmetická blogerka, kterou jsem před dvěma lety začala sledovat :). Navíc jsme se už několikrát potkaly a je mi jasné, že je to skvělá a hodná slečna se skvělým stylem!

Od Miušky jsem dostala spoustu krásných věcí, až jsem byla v šoku kolik jich bylo. Domlouvaly jsme se na 5ti plus nějaké drobnosti. A já jakožto člověk držící se všech pravidel jsem se toho striktně držela. Ale Mia na mě pěkně vyzrála. Když mi balíček došel, tak jsem byla obrovsky překvapená jeho velikostí. Takže se podíváme co v něm v bylo! :)
Celá krabice byla krásně zabalená v papíře s princeznou z pohádky Na vlásku, kterou mám mimochodem moc ráda a se vzkazem s Hello Kitty. HK mimochodem naprosto miluji! :) V této krabici na mě čekalo šest překvapení a každé s popisem :). Jedno bylo dokonce pro Lilly:)
Jako první jsem našla svůj malý beauty box v kterém se ukrývala řasenka od Maybelline, lesk na rty od Sally Hansen, Pore refiner od Benefitu a celé to bylo v krásné kosmetické taštičce od Lady Gaga pro MAC :). 
Druhé byla krásná voňavá koule do vody, myslím že přesně se tomu říká balistika? Nevím jistě :). Ale nic voňavějšího jsem nikdy snad neměla! 
Třetí byl krásný náramek ve zlato-vínovém provedení, který jste už na blogu mohli vidět! :)
V dalších balíčcích jsem našla roztomilé ponožky s beruškami, které jsou perfektní a hrozně moc ráda je nosím  ♥. A ve zbytku jsem nalezla kokina jak pro mě, tak i pro tu naši nedobrotu Lilly, která dostala pískající hranolky a kostičky :).
Swap s Miou byl skvělý! Svůj boxík, který jsem jí poslala jsem bohužel nestihla vyfotit, ale určitě vám ho ukáže na blogu! :) A doufám, že jí udělal aspoň takovou radost jako ten její mně  ♥

Blog Mii naleznete zde -> kissbookbymia.blogspot.cz

39 komentářů:

  1. Bože, ty ponožky!! Já miluju berušky, nedalo by se zjistit, odkuď jsou nebo kde je Mia sehnala? Jinak parádní boxík, ty vzkazy jsou roztomilý :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, krásné věcičky jsi dostala :) Ty ponožky jsou roztomilé!

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle box se Mie opravdu moc povedl. :) Jsem zvědavá, co dostala ona od tebe. :))

    OdpovědětVymazat
  4. juu, to je hezké :) swap bych si taky někdy chtěla vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. MAC taštička! <3 a ty dárky pro Lily, to je vážně roztomilý :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek, já si strašně ráda prohlížím příspěvky typu swap, ikdyž jsem sama uskutečnila zatím jen jeden. Obě jste si poslaly krásné balíčky a určitě jste si udělaly vzájemnou radost:)).

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné věci :)) Teď jdu zrovna číst k ní, ale Tebe jsem si nechala jako první :D :).

    OdpovědětVymazat
  8. Oboum se vám povedly balíčky. :)

    teprve začínám, ale kdyby jste se chtěla některá podivat, zlobit se nebudu... :)
    http://janeseverything.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné věci ti Mia poslala, jdu si přečíst co jsi poslala ty jí :D

    OdpovědětVymazat
  10. Od mii krasny ale ten od tebe:O nejak malo ne

    OdpovědětVymazat
  11. Ten balíček od tebe pro Miu je bez pardonu naprosto strašný. Já bych na jejím místě byla neskutečně naštvaná. Už jen ta kosmetika od Benefitu je dost drahá. Nechápu, kam zmizela kosmetika v balíčku od tebe (nahradilo jí jídlo?) a že by stál 1000 Kč? To mi úplně nepřijde teda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím o tom, že by podmínkou SWAPU byla kosmetika. Já Mii poslala věci které mám ráda, tak jak by to ve swapu mělo být. Přišlo mi zbytečné jí posílat kosmetiku, když té má dost. A balíček měl být max do 1000,- a ne stát tisícovku.

      Vymazat
    2. a co jineho ji chces posilat kdyz ne kosmetiku kdyz je to modni blog?:DDD

      Vymazat
    3. Že by třeba doplňky?!

      Vymazat
  12. Swapy jsou super, zvlášť u takových blogerek :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jeji balicek jsi teda dost odflakla...same lacine tretky...byt tebou stydela bych se

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laciné tretky? Hm.. ne nestydím, pro Miu jsem dárky vybírala poctivě a s nejlepším vědomím a svědomím a taky za účelem aby ji udělaly radost a aby to byly věci které mám ráda i já sama.

      Vymazat
    2. Podle mě je obojí pěkný! ;) No jinak díky tomuhle swapu s Miou jsem na tebe narazila, tak jdu projet tvůj blog! :))

      Měj hezkej den. !

      Vymazat
  14. Musím říct, že jsi dostala hromadu parádních věcí. Mia je hrozně fajn holka a jedna z mých nejoblíbenějších blogerek vůbec :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. no úprimne, Mia sa s tým vyhrala a dala ti toho viac, ty si jej dala samé šunty .... :( hanba trochu

    OdpovědětVymazat
  16. myslím, že se vám oběma balíčky povedly a že je hlavní, že vám i udělaly radost :))

    OdpovědětVymazat
  17. Jeee dostala jsi samé krásné věci! Taky bych chtěla někdy swap zkusit :)

    U nás na blogu zítra končí Giveaway s Biodermou, tak zkuste štěstí, ještě to stíháte ,)

    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/2013/07/bioderma-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  18. Mě příjdou oba super :) Je fakt logický, že někomu kdo má tuny kosmetiky další kosmetika neudělá takovou radost.. Chválím obě..a moc..!!

    OdpovědětVymazat
  19. Jiti přeju ti hodně flegmatismu na takové komentáře - typu hanba :D
    Dobře vyjadřující dámy se dnes už těžko hledají a pro kritiku nechodí daleko, přitom pochybuji, že ony v životě něco dokáží...když nevidí a nechápou, že i drobnosti koupené za účelem udělat někomu radost nemusí stát ani 200Kč.
    (musím dodat, že mi to od Mii příjde jako menší podpásovka, když se lidé dohodnou na přesných pravidlech, měli by to i dodržet, teď to může vypadat: že ona je ta -lepší-)

    Hold příště kup kabelku alespoň od Prady :D (a stejně by se jim nelíbila barva :D)
    Jinak Swap super nápad na oživení stránky, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Dobře vyjadřující dámy se dnes už těžko hledají a pro kritiku nechodí daleko"
      No trošku si ptotiřečíš když vzápětí sama kritizuješ Miu....jaká podpásovka??
      Určitě máš pravdu,že i drobnosti mohou udělat radost ale takové "drobnosti" dávám já jen tak. Pokud jde o Swap mezi blogerkama čekala bych více (nápaditost, zajímavost)takže se té kritice ani moc nedivím....stačila jedna "lepší" věc (nebo kvalitnější šátek). Nic proti Jitce nemám, ráda čtu její blog ale když vemu v úvahu co Mie poslala zdá se mi to poněkud málo (neurazí-nenadchne).....Mimo jiné si myslím,že každá blogerka musí počítat někdy s nějakou tou kritikou a kolikrát i s dosti útočnou (lidi jsou různí a někteří když mohou ublíží). Já jsem nepřišla útočit jen vyjádřit názor, když tu ta možnost je. Mii balíček mě okouzlil a Jitky zklamal...toť vše.

      Vymazat
  20. Neválčete už kvůli nějakému Swapu ... tak si daly dárky, no :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Jitka :) Chcem ti len povedať, aby si sa netrápila nad negatívnymi komentármi, pretože vždy sa nájdu ľudia, ktorým sa niečo nepáči a majú potrebu kritizovať. Balíčky pri swape nikdy nie sú na 100% vyrovnané, ale mne sa tvoj balíček páčil a naozaj sa nemusíš za nič hanbiť. Prajem ti veľa energie pri čítaní komentárov, hlavne sa nad nimi nepozastavuj, hoď ich za hlavu a ide sa ďalej :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mne se vic libi balicek od Jitky, ale to je vec nazoru :-) Hezke oziveni blogu!

    OdpovědětVymazat
  23. Mě se líbí oba balíčky, to že ti Mia poslala více věcí než bylo domluveno z tebe nedělá monstrum, Mia je beauty blogerka, proto se zálibou třeba vybírá kosmetiku, takže si u tebe chtěla vyhrát a dala ti super produkty, ty jsi zase vybírala od srdce a když Miu balíček potěšil, tak proč ne, Nevím co tu anonymové mají za problémy, asi čekali, že dáš Mie jak už bylo řečeno, kabelku od Prady nebo co :D :-)

    OdpovědětVymazat
  24. krásný dárečky!! :))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. nechápu ty komentáře, hlava mi to jednoduše nebere. dle mého je hlavní udělat radost a ne plnit nějaký cenový limit. moc se mi líbil ten šátek, který si Mie darovala :)

    OdpovědětVymazat
  26. Voňavá koule do vody opravdu NENÍ balistika XD si úplně vedle.

    Jinak hezký balíček.

    OdpovědětVymazat
  27. http://www.lushcz.cz/shop/product/category/path/143_145/balistiky
    no řekla bych, že je :) ano vím, není to lush, ale dle popisu a vlastně dle popisu voňavých balistik na internet bych si dovolila po vyzkoušení říci, že to balistika je :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mia Ti poslala parádní balíček :)
    A bohužel musím říct, že Ty jí jen takové obyčejné věci...Sice neurazí, ale rozhodně to není žádné WOW a milé překvapení, jako od ní. A to, že Tvůj vyšel rozhodně levněji je věc už jiná

    OdpovědětVymazat