29. srpna 2013

Nevýrazná

Dnešním dnem si oficiálně začínám připadat jako šedá myš. V obličeji působím unaveně, oči mám nevýrazné, pleť mám suchou a ještě k tomu se mi začíná dělat akné. Takže doopravdy vražedná kombinace, aspoň pro mě :D. Jediné co mě dnes potěšilo byl balíček od Design Shoes s novými krásnými platformami na kterých se dá chodit po městských kostkách a z kopce do kopce :). Navíc už teď vám můžu prozradit, že ve spolupráci právě s DesignShoes se můžete těšit na soutěž o voucher k nákupu :). 
Ale hlavní o čem bych se s vámi chtěla pobavit je to, zda máte zkušenost s umělými řasami. Teď mám namysli stálé zahuštění buď pomocí trsů a nebo metodou řasa na řasu. Jaké jsou vaše zkušenosti? :)

Tílko - NY, kalhoty - Bershka, sako - Vietnamci, boty - DesignShoes, kabelka - Paul´s Boutique, hodinky - Esprit

63 komentářů:

  1. Můj článek o řasách už jsi na blogu číst mohla :) takže můj názor znáš. Ale musím říct, že už je nemám... Mám kamarádky, co je mají už třetím rokem a jsou spokojené, ale mi ta "přirozenost" prostě chyběla :) Navíc s řasami se nemůžeš moc výrazně líčit, jelikož u odličování si řasy dost poníčíš/odpadají. Na zkoušku určitě doporučuji, ale sama uvidíš, jestli u toho vydržíš. Já si plánuji koupit sérum na růst řas, který opravdu pomáhá. Je to mnohem lepší investice :)

    Outfit je jednoduchý. Nepotěší, ani neurazí. I takové mám dny, kdy se mi nechce nic vymýšlet a prostě vsadím na zaručenou klasiku, takže chápu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosímtě jak se to seérum jmenuje?:)

      Vymazat
  2. Krásná :) A ty platformy vypadají perfektně :))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se poslední dobou cítím úplně, jak se říká
    "vyfluslá". Každopádně na tobě to nijak zvlášť vidět nejde :) I tak ti to moc sluší Jituško :))
    Jinak zkušenosti s řasami mám. Chodím na řasy asi půl roku a je to metoda řasa na řasu. Má to své výhody i nevýhody jako všechno. První si sežeň asi doporučení, kdo je s kým spokojený, protože samozřejmě záleží i na dobré kosmetičce, nebo kdo to dělá :) Výhody to má takové, že ráno vstanu, dám si bbčko a neřeším řasenku, která mi trvala asi nejdýl, protože mám své vlastní řasy fakt malinké. Nevýhody takové, že když ti vypadne řasa umělá, vypadne ti i ta tvá. Potom když chceš přestat chodit doplňovat, tak stejně nepřestaneš, protože tvoje řasy jsou v takovém stavu, že to radši budeš pokračovat, než čekat, než se tvé vlastní řasy zbrchají a dorostou zpět. To jsou aspoň mé zkušenosti :)))

    OdpovědětVymazat
  4. jsi krásná :) teď mám dny, kdy bych nejraději seděla u TV nebo Počítače a nebo se válela v posteli, nenamalovaná, neučesaná, v teplácích a mikině a třeba tejden nevylézala:) Musím říct že ti to tu moc sluší :) Btw. přes prázdniny se mi podařilo nabrat pár kil(hodně vyditelných při me baculatější postavě ) nechtěla by jsi sem něco hodit? něco jak se sformovat do nového šk. roku? myslím že toto téma pro tebe také není passé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bych uvítala ! Co říkáš Jituš? :)

      Vymazat
    2. Je to pro mě pasé, jelikož takové věci neřeším :). Pokud se chce někdo hodit do formy, tak začne cvičit a vyloučí všechno nezdravé a sladké z jídelníčku. Myslím, že jiný recept na to jak se zformovat není :)

      Vymazat
    3. tim z vyradis sladke a nedzrave veci a jeste s 3x tydn znicis v posilovne opravdu nezhubnes:)

      Vymazat
    4. A jak jinak nez zdravym/vyvazenym jidelnickem a cvicenim zhubnout? :)

      Vymazat
    5. Ale zhubneš ;) Stačí si upravit jídelníček, vyhodit nezdravé a sladké věci jak říkala Jituš, jíst víckrát denně po malých porcích a chodit cvičit nebo běhat párkrát do týdne. Hlavně žádné hladovky a podobné svinstva. Pravidelná zdravá strava je základ!

      Vymazat
    6. Anonym-30.srpna 2013 15:44-a cim jinym chces zhubnout?Ja vyradila sladke,nezdrave veci.Zacala jist pravidelne a zdrave+cvicim.A(necekane) zhubla jsem.Ikdyz jsem to vubec nepotrebovala.

      Vymazat
  5. Metodu řasa na řasu mám už podruhé (poprvé jsem nosila asi půl roku, pak pár měsíců pauza a teď od začátku prázdnin). Mám je dost dlouhé, takže už mě celkem štvou, chtěla bych kratší. Ale je to super, nemusím se skoro vůbec malovat, pořád vypadám dobře, míň odličování a i chlapům se to líbí. Jenom je to docela drahé, chodím každé tři týdny na doplnění, protože po delší době už se mi to nelíbí. Peníze jsou taky důvod, proč je asi zase sundám.

    OdpovědětVymazat
  6. Jituš nedávej si je. Každej kdo je někdy měl toho po sundání lituje, včetně mě. Pokud si je nasadíš, počítej s tím, že jepak budeš mít hodně poničené a bude trvat několik týdnů, někdy i měsíců, než se ti dají zpět do kupy. Měla jsem je 2x, poprvé asi 8 měsíců, chodila jsem na doplnění po 2-3 týdnech, za prvé je to poměrně drahá sranda, za druhé jsem pak vypadala jak po chemoterapii :D Řasy mám sama od sebe krátké a řídké, takže po 8 měsících takové zátěže jsem neměla prakticky žádné. Ono se to pak nedá namalovat ani nic:D Po druhé jsem je měla asi jen 2 měsíce a pak jsem si zas nadávala, jak jsem blbá a proč jsem se nepoučila poprvé :D Ač to vypadá jako fajn věc, která ti usnadní práci, je to přesně naopak. Musíš dávat pozor u odličování, u koupání, občas se třeba přeleží, pokud spíš ráda na břiše....je to fakt opruz:D

    Omlouvám se za esej, ale cítím jako svou povinnost od toho všechny odarzovat :D

    P.S. Vím, že ty s nevkusem problém nemáš, ale jako další problém vidím to, že v poslední době tomá málokdo pěkně udělaný. Říkám tomu po svém "pornořasy", prostě dlouhý hustý nepřirozený smetáky jako z filmu pro dospělé:D Je to podle mého názoru stejnej boom jako umělé nehty....boom, kterej zas přejde, až všichni postupně přijdou na to, že to není nic dobrého:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je třeba měla přes půl roku a moje řasy mi to neponičilo ani trochu.Takže záleží podle člověka asi nebo podle kosmetičky :)
      Sundala sem je kvůli tomu, že mi přišli zbytečné a drahé nevím už to nebylo takové bum jako na poprvé

      Vymazat
    2. Já ti neveřím, což samozřejmě není nic osobního, ale není NIKDO, kdo by neměl po aplikaci čehokoli umělého na řasy/vlasy/nehty svůj podklad aspoň trošku zničený:-)

      Vymazat
    3. Sama také zkušenost nemám, ale když je na trhu nepřeberné množství řasenek a každá má možnost si vybrat "tu svou", tak se mi to zdá také jako zbytečnost, jsou kolem toho samé starosti a tak....

      A opravdu je hrůza, když není někdo soudný a nechá si udělat řasy, že vypadá ve finále jako VELBLOUD a mrkáním vzniká vichřice :D holkyyyyyyyyyyyyyy.....

      Vymazat
    4. Úplně souhlasím s tvým komentářem :) Dávala jsem poté řasy dohromady čtvrt roku. Naštěstí mi zpět dorostly dlouhý, hustý řasy, ale po sundání jsem byla úplně v šoku. Je to škoda peněz, vydrží to hezký 2 týdny a pak musíš zas běžet na doplnění.

      Vymazat
    5. Souhlasím. Já osobně s nimi nemám zkušenost, ale měla jsem tu "čest" umělé řasy vídávat na mé kamarádce, jež si je nechala udělat. Kvalitní práce to byla, ne že ne. Ale zhruba 1500,- a za tři týdny dalších 500,-? Když jsem uvážila, co bych si jiného za tyto nemalé peníze mohla koupit, rozmyslela jsem si to. Radši si dám tu námahu a udělám si oční linky (ty podle mě dělají oči opravdu hezké a osobně jsem se vždycky setkala pouze s komplimenty). Dalším negativem je to, že buď budou řasy dost dlouhé a husté (a nikdo není idiot, že by jej nenapadlo, že to zřejmě bude "umělé") nebo budete chtít něco "přirozenějšího", ale potom je k zamyšlení, zdali to za tu cenu stojí. A co je podle mě ta největší neotřesitelná kosmetická pravda? Nehezkou holku, to nikdy tolik nezlepší (spíš dá na obdiv to, že je ze sebou tak moc nespokojená) a holka přirozeně pěkná bude prostě atraktivní i bez toho. A to, že prostě hned po ránu nebudu vypadat perfektně? A? Život není hollywoodský film :).

      Vymazat
    6. Mimochodem. Co mě opravdu potěšilo je ricinový olej (jo..jasně..ricin je jedovatý, ale olej ne. Tedy, já po dvou letech užívání ještě žiju :D). Často se používá na masáže těla a kloubů a právě i na růst řas a obočí. Zkusila jsem ho pouze ze zvědavosti, když jsem na tuto informaci narazila na netu. Šla do lékárny, kde vám jej udělají za pár korun ( S nevinným pohledem jsem jim vylíčila, jak budu nebohou babičku a její nehybný kloub masírovat :D). Řasy po pár týdnech byly opravdu lepší. A hlavně mě to potěšilo u obočí, jelikož po bocích jeho délku musím dokreslovat tužkou. Po určité době nanášení mi opravdu dorostlo (nečekejte, ale zase ohromné zázraky a obočí jako Brežněv).

      Vymazat
  7. Rasy jsou taky moje vecny dilema...ale nelibi se mi jak pak pelichaji a sou vylozene hnusny. Melo je hodne kamosek a kazda je po par tydnech dala z ruznych duvodu pryc bud jim vadily nebo mely alergickou reakci....bych ted chtela vyzkouset to serum co o nem psala petralovelyhair vysledky vypadaly uzasne...

    OdpovědětVymazat
  8. Ty boty jsou krásné. Jinak s takhle s řasami zkušenost nemám, ale od známé vím, že to chce nechat si udělat doopravdy od odborníka, jinak se řasy hodně poničí a akortá budou vypadávat. To je ale asi jasné :-). Jednou jsem četla super článek o těch řasách zde:
    http://svetmodyxl.blogspot.cz/2012/04/prodlouzeni-ras-risk-nebo-zisk.html

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. Jíťo neblázni :) jako šedá myška rozhodně nejsi, tak si připadáš díky tomu počasí, to s člověkem dovede zamávat :). Ale je fakt, že mě teď poslední dny taky přijde moje pleť vysušená a nějaký ten pupínek se taky objeví. Máme to někdy trápení :). A jak jinak si udělat radost než novýma botama :D, jako správná baba! Poslední dobou tě Jituško čtu raději a raději, jsi strašně sympatický človíček a baví mě i tvůj styl psaní a tvůj styl oblékání :) Tak se měj krásně a těším se na soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty boty jsou skvělé :) nic si z toho nedělej, myslím, že každý je unavený - to bude tím počasím :D

    OdpovědětVymazat
  11. Mám teď úplně stejné dny jako ty. :( Já bych si chtěla koupit ty umělé, co najdeš normálně v drogerii, ty bych moc ráda vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ja jsem z Brodu :) jsi krasna :) taky jsem nekdy tak unavena.. Ja jsem si pred tydnem rady sundala. Mela jsem je od minuleho podzimu a musim rict ze to bylo skvele, hlavne v lete ale i porad, jelikoz jsem svetla tak jsem byla vyraznejsi. Ale kdyz si je sundas tak jsou rasy docela oslabene, stejne tak jako napr. po umelych nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  13. Řasy jsem si nechala dělat jednou a jednou jsem je doplnovala a to jen kvůli svatbě, líčení s nimi bylo rozhodně lepší než by bylo bez nich takže nelituju ale na normální nošení už bych do nich nešla, když začaly opadávat vypadalo to strašně takže jsem m´jim potom i pomohla abych tam neměla samé díry, navíc pak byly úplně kraťoučké a slabé, a myslím si že je to zbytečně drahé, ikdyž to u nás děla hodně pod cenou. Nové 990,- a doplnění 400 což ve městě výjde přes 2000

    OdpovědětVymazat
  14. Také se podělím o zkušenosti s řasami.
    S nimi to bylo výborné,ráno jsem koukla do zrcadla a vypadala jsem krásně namalovaně. Každopádně,po půl roku nošení jsem je musela sundat,náklady jsou celkem velké, v HK doplnění podle počtu vypadlých a i když jsem se o ně starala jak jen to šlo,platila jsem vždy tak 700 za doplnění a to je celkem pálka,když je to jednou ta tři týdny. Po sundání jsem byla v šoku,délka jakž takž dobrý ale zůstala mi tam tak třetina! Měla jsem husté,ale kratší řasy tak jsem si to dala kvůli tomu a zůstala jsem s prořídlými chlupy. Do 3 měsíců se to dalo do pořádku,už si to ale nikdy nedám. Navíc,90% holek se postupem času udělá alergie na lepidlo,takže pak už se stejně řasy nedají dělat.

    OdpovědětVymazat
  15. Zkušenost nemám, ale vím, že to vypadá nádherně :) Sama se chystám :) Vypadáš nádherně :)*

    OdpovědětVymazat
  16. Za mě řasy ani náhodou nedoporučuju. Já i mamka jsme tomu podlehly a litovaly jsme obě dvě. Dobře, vypadá to skvěle, řasy máš jak mrkací panenka, ale tak možná 14 dní po tom, co ti je kosmetička prvně aplikuje nebo doplní. Musíš si strašně dávat pozor na to, jak v noci spíš, šíleně tě pálí oči třeba u moře nebo když brečíš. To mě štvalo, ani pobrečet jsem si nemohla! :D navíc, po tom, co jsme se je obě rozhodly sundat, naprosto nám to zničilo naše přírodní řasy. Já měla větší štěstí než mamka, ale ta měla svoje řasy asi tak 2mm a půl roku jí to dorůstalo :( takže za ty peníze, co to měsíčně stojí, bych do toho podruhý nešla ani náhodou...

    OdpovědětVymazat
  17. Myslím že ty řasy nepotřebuješ nijak upravovat :).
    Jsi krásná taková jaká jsi a hlavně jsi JEDINEČNÁ a ORIGINÁL :).

    OdpovědětVymazat
  18. Znám holky co na to šly a všechny si stěžují, náklady jsou drahé pokud to chce člověk furt udržovat a když se to pak sundá je to hrůza, ty původní řasy jsou pak dost zničené, je to asi jako skoro se vším umělým co na sebe člověk dá, původní se zahltí, k tomu to co tam nepatří a ničí se to, jako s barvením atd. Já bych do toho nešla, mám dlouhé a husté řasy, které jsou sice "neviditelné" protože je mám jako blondýnka světlé, ale to vyřeší řasenka :D

    OdpovědětVymazat
  19. Tak s náladou jsme na tom podobně :D Tu jsem měla dneska úplně pod psa :) A k outfitu..mnohem raději od Tebe mám tyhle (dalo by se říct) podzimní outfity :). Baví mě to mnohem více, než ty letní. Už se těším na nějaký s křivákem :))

    OdpovědětVymazat
  20. umělý řasy jsou to nejhorší!

    OdpovědětVymazat
  21. na první fotce jsi vyloženě nádherná Jituš :)

    OdpovědětVymazat
  22. mě naopak přijde, že ti to hrozně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  23. Vôbec mi ako šedá myška nepripadáš, vyzeráš moc krásne a outfit ti moc sluší. čo sa týka umelých rias, raz mi stačilo, už nikdy viac, keď som ich dala dolu, tak moje boli v katastrofalnom stave. ak potrebujem výraznejšie, tak to riesim tými obyč z drogérie, nalepím a po akcii odlepím a je to :)
    xoxo S.

    OdpovědětVymazat
  24. kráásne vlasy, ako si si ich urobila?

    OdpovědětVymazat
  25. Platformy su krasne :) a co sa tyka umelych rias, vsetky kamaratky, ktore si ich davali akoukolvek metodou a kdekolvek boli v konecnom dosledku nespokojne a po case (niektore az po roku doplnania) olutovali, ze si riasy davali..

    OdpovědětVymazat
  26. tie platformy su uplne nadherne :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak ty boty nemají chybu. Skvělé fotky.Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mám zkušenosti s aplikací řasa na řasu a můžu říct, že bych už nikdy do toho nešla! Zaprvé..musíš to chodit obměňovat co 14 dní až 3 týdny. A za druhé..ten pocit, když mi je sundali..:D Naprosto šílené! Byla jsem skoro bez řas! Naprosto zničené a kraťoučké..už nikdy více. Jinak nosit je celoročně stejně nikdy nemůžeš, takže je to jen chvilková záležitost..Mimo to řasy vypadali pěkně první měsíc dva měsíce, pak se slepovali..no hrůza! Ono taky záleží jaké řasy máš..pokud jsou pevné, tmavé, tak ti možná vydrží dýl...;)Vendy

    OdpovědětVymazat
  29. Topánky sú nádherné :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  30. koukni k Pete Lovely Hair na článek o seru na rasy ;) ja o prodloužení také přemýšlela, ale věř, ze jen co si přečteš ten článek, nebudeš chtít nic jiného, než to sérum ;) a vyjde o hodně levněji!

    OdpovědětVymazat
  31. Jaký máš mobil prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  32. Topánky ti teda prišli krásne ! Vyzerajú veľmi pohodlne :) Asi by sa mi páčilo keby si trocha vyhrnieš nohavice odspodu, aby boli osminové či ako sa volajú také nohavice :D
    Ja skúsenosť s takými riasami nemám ale počula som že kamoške potom dosť vypadali aj svoje riasy :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,

    když je řeč o řasách - jaká je tvoje oblíbená řasenka, kterou bys určitě doporučila? Taková, aby řasy krásně zvedla a prodloužila... Máš nějakého favorita, kterého si vždycky koupíš znovu? :o)

    Děkuji za odpověď.

    Tina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam rada obycejnou ruzovou od miss sporty, ale super je pro me i maybelline one by one jen se me nechce vyhazovat za rasenku 250,- :D.

      Vymazat
  34. Děláš si srandu? :D Vždyť ti to strašně sekne! Chlapi na tobě musí oči nechat!

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj FBaby, sestřina košile ti sluší a celkově se ti outfit povedl! ;)
    Dneska jsem se ve městě koukala po mladých dívčinách a ostatních ženách. Na oblečení, doplňky a celkově na celý jejich zjev. Jen tak jsem se zamyslela a chtěla bych se tě zeptat, jestli bys někdy nepřipravila článek o nějakém módním přešlapu. Nejlépe nějaké FAUX PAS, co se podařilo tobě. A jestli ty sama takovou zkušenost nemáš, mohla by jsi udělat článek o módních přešlapech, které ty považuješ opravdu za "neodpustitelné"??
    Odpověz mi prosím, Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      to je hodně těžko. Já za módní faux pas nepovažuji moc věcí, protože se snažím chápat, že každý má jiný styl a něco jiného se mu líbí. Spíš bych asi mohla udělat článek o tom co se mi nelíbí, což je třeba kombinace bundy na lyžování a elegantních kozaček, nebo celkově bílé kozačky, nevhodné velikosti oblečení, kdy už z dálky oblečení křičí, že se do něj majitel rval půl hodiny. Pak nevhodně vyčuhující podprsenky, špatně padnoucí prádlo, průsvitné legíny atd..
      A moje faux pas? :D No možná se mi párkrát, když jsem byla mladší, povedlo vzít právě ony průsvitné legíny, občas v zimě na ples nosím světlé tělové silonky i když vím, že by se to nemělo a nevypadá to nejlíp, ale jinak nevím. Určitě by toho bylo více, ale teď si nevzpomínám :).

      Vymazat
  36. přesně, přidávám se, moc ti to sluší :-*

    OdpovědětVymazat
  37. Krásná! :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovědětVymazat
  38. Moc děkuju za všechny názory ohledně řas. Docela jste mi pomohli. Aspoň pro teď jsem si to rozmyslela, že do toho nepůjdu :)). Na to mám ty svoje řasy asi moc ráda :). Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  39. Tak jsem asi jedina co ma rasy uz 2 rok,drzi neslepeny krasny na doplneni chodim 1krat za 6 tydnu:-)ono taky zalezi jak sikovnou rasarku mate a od jaky znacky pouziva material.Absolutne nechapu proc tu jedna slecna pise ze se nemuzou nosit celorocne..za me ano pokud tedy mas sama velmi kratke jako ja,kdo ma sve dlouhe nema to cenu

    OdpovědětVymazat
  40. jako šedá myš určitě nevypadáš, nedokonalosti, které popisuješ, na tobě nejsou ani vidět. ale kdyby ses usmívala tak pěkně jako na fotce ze 2. září tak by to bylo ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat