15. srpna 2013

Neon peplum

Za dnešní fotky vděčím skvělé Anettce a jejímu příteli, se kterými jsem strávila milé odpoledne :). S Anettkou se známe už roky, proto mě moc potěšilo, když mi napsala, zda bych s ní nechtěla jít nafotit pár fotek na blog :). Není nad to, když si popovídáte s někým kdo má stejné zájmy a koníčky a ještě k tomu se zasmějete :). Kromě fotech jsme udělaly i rozhovor, který se objeví na jejím blogu během pátku. Určitě vám o tom napíši, jelikož bych chtěla na blog umístit i naše společné fotky. Doufám, že se vám bude outfit líbit, jelikož toto je moje první triko jak s peplum, tak i s neonovou aplikací :).  Mimochodem neony se mi líbí jen na doplňcích, mnohem raději mám pastelové barvičky. A co vy? 
Máte rádi neony a nebo více pastely? :)

Džíny, triko, náhrdelník - NY, boty - Vietnamci, psaníčko - VotočVohoz

Za fotky děkuji ->Fashionladyan.blogspot.cz

55 komentářů:

  1. Jé :-* víc takových barevných outfitů! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, to psaníčko je perfektní :)) Peplum se mi moc líbí, ale sama si na něj netroufám :))

    OdpovědětVymazat
  3. Sama jsem si teď nedávno koupila peplum- v krámě jsem byla nadšená a potom doma když jsem na to koukala tak jsem si říkala jestli to není až moc sukýnkový, ale když to vidím u tebe, že to vypadá zajímavě a moc hezky, tak mám odvahu si to vzít ;D :)

    OdpovědětVymazat
  4. To triko jsem viděla v NY a dost se mi líbilo, ale nakonec jsem si ho nevzala ani nevím proč:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si ho normálně nekoupila, ale stálo jen 79,- , tak jsem ho tam nemohla nechat :)

      Vymazat
    2. ja som ho kupila za 2.95€ len cierno-biele :) je super :)

      Vymazat
  5. Neony mám také raději na doplňcích (nebo jako laky na nehty), ale mám v šatníku i pár neonových kusů oblečení.
    Hrozně moc Ti to sluší, si tady hezky namalovaná :-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. pškný top :) holky, vy jste ze stejného města?

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Ti to sluší :) Možná bych k tomu zvolila drdol nebo rozpuštěné vyžehlené vlasy, ale to je jen otázka toho, co kdo rád nosí a co se komu líbí, určitě to nemyslím nijak zle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta poslední je sexy, Jituš, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak strašně moc mi chybí stará Jitka :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se ti nelíbím, tak sem prostě nechoď, já se bohužel nedokážu vrátit o dva roky nazpět a ani bych o to sama nestála :). Já jako nevím zda je pár kilo navíc takový problém, ale myslím, že není. Prostě vypadám tak jak vypadám ;).

      Vymazat
    2. myslím, že takovou postavu může kde kdo závidět, rozhodně je to lepší než holky co radši nejí aby byli jen kost a kůže

      Vymazat
    3. jem a som chuda..ale nepomožem si..tak neodsudzuj ani nas chude;)

      Vymazat
  10. Pěkné rty máš :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. K neonovým věcem zásadně volím stříbrné doplňky, ale musím moooc pochválit fotky! Anetka je opravdu šikovná fotografka :)

    OdpovědětVymazat
  12. to je super, fotky se povedly!
    je to docela vtipné, že jste si obě na sebe vzaly peplum top :D ale sluší vám!

    OdpovědětVymazat
  13. to psaníčko jsem si pořídila taky, akorát v černé a jsem spokojená :) nebýt tebe, tak si ho asi ani nepořídím, ale nosíš ho téměř pořád (hlavně v té černé), takže jsem si řekla, proč to nezkusit ;) takže díky za tip na skvělý kup :D nosím ho teď hodně často :) hezké fotky!

    OdpovědětVymazat
  14. To peplum tričko je krásne :) A fotky sa vážne vydarili ;)

    OdpovědětVymazat
  15. to to nevidis, ze v tom vypadas jak tlustoch? absolutne ti to neslusi a ten uces taky ne fakt vypadas jak tlusta 40ti leta zenska

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty jsi borec! :D :D :D zamindrákovanej! Ani na to Jituš neodepisuj :D

      Vymazat
    2. Jitka v tom teda rozhodně nevypadá jako tlusťoch! Hrozně jí to sluší a je jednou z blogerek, co mají naprosto nejhezčí postavu!

      Vymazat
    3. sluší ji to :)

      Vymazat
    4. Dekuju slecny :). Takove komentare je skoda resit, vyhozeny cas :).

      Vymazat
  16. Krásný outfit!:) Já mám ráda pastelové i neonové barvy a právě uvažuji nad neonovýma Vanskama v korálové nebo růžové barvě. Strašně se mi líbí, ale nevím, jestli bych je pak měla k čemu nosit:D protože mám ráda elegantnější styl, něco jako ten tvůj:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bych sla urcite do tech koralovych! :) a uvidis, ze bude spousta veci ke kterym je budes nosit :).

      Vymazat
  17. Asi se půjdu taky mrknout k vietnamcům! Ty botky jsou parádní! ♥

    OdpovědětVymazat
  18. podle mě ti to tričko moc nesluší a hlavně nelichotí tvojí postavě :) rozhodně si nemyslím, že jsi tlustá, ale peplum top se mi více líbí na hubenějších... hlavně mi peplum přijde jako poměrně elegantní záležitost, ale tenhle je z takového materiálu, že vypadá jako tričko nadoma :-/

    OdpovědětVymazat
  19. U nás už jsou taky ti stylový vietnamci :D teda aspoň jsem tam videla tyhle boty, a musim rict, že mi tam trvalo tak hodinu nez jsem si tak vybrala boty, mají tam tolik krásných věcí !!

    OdpovědětVymazat
  20. Mám ráda jak neony, tak pastelky...a co naprosto miluji, jsou peplum topy! :-) poslední, který jsem si koupila je vlastně podobný tomu tvému, akorát je na ramínka, proužky jsou ve žluto-bílé kombinaci a nejlepší je, že v Orsay stál 100 Kč...a poslední věc, ty botky co máš na fotkách, jsou skvělé a dělaji hezké nohy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten co popisuješ mám v béžovém :D :)).
      A děkuji :))

      Vymazat
  21. Hrozně moc ti to sluší!:)
    Máš úžasnou postavu a krásné vlasy!:)
    Mám stejný top, jako ty - akorát černo-bílý.. mě nějak ty neonové barvičky nechytly :)
    Jediné, co se mi s nima líbí jsou masivní náhrdelníky (hahaha už mám jeden objednaný a čekám, až přijde) :)

    Určitě budu ráda, když přidáš společné fotky :) Těším se i na rozhovor :)

    OdpovědětVymazat
  22. moc Ti to sluší :)) jinak já mám raději pastelové barvy, ale neonové nosím občas na nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  23. Nádherný outfit, ale nejvíc mě zaujala rtěnka! :D Je úžasná, můžu se zeptat, jakou máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to ta nejlevnější od Essence :). V odstínu číslo 43 tuším :).

      Vymazat
  24. Zboznujem peplum ako taky, je to jeden z mojich najoblubenejsich trendov a rozhodne mam rasdsej pastely ako neony. :) Mas tu strasne pekne vlasky. ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti to sluší :) já dávám přednost rozhodně pastelovým barvičkám :)

    OdpovědětVymazat
  26. neonky mám ráda moc, hlavně růžovou a oranžovou :) poslední dobou i žlutou. peplum jsem nikdy nepřišla na chuť, hlavně na topech se mi nelíbí :-/

    OdpovědětVymazat
  27. Jééé krásné fotky... a to psaníčko je boží

    Já používám Biodermu, je super

    Jinak.... máme nový blog, který se týká mody, líčení a podobně... právě u nás na blogu probíhá soutěž, GiveAway o ceny jako jsou například čtyři stíny od essence nebo lak na nehty od Miss Sporty, a další ceny :) Budeme rádi když se přihlásíš... je to velmi jednoduché... stačí napsat nejoblíbenější film a můžou být ceny tvoje:) http://www.teenagestylee.blogspot.cz/2013/08/ahojj-mame-tady-giweaway-o-skvele-ceny.html MĚJ SE KRÁSNĚ AHOOOJ :)))

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj:) chtěla bych se zeptat - ráda používám spodní linky/tužky na oči ale zatím jsem nenašla žádnou která by byla pořádně černá, nerozmazávala se a něco vydržela, nemáš nějaký typ nebo zkušenost co bych mohla vyzkoušet?:) děkuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to vůbec nevím. Já mám jen obyčejnou černou od Miss Sporty a ta mi vyhovuje, ale spodní linky si s ní nedělám, takže netuším :(

      Vymazat
    2. Jestli můžu poradit, tak já nedám dopustit na tužku SuperSHOCK od Avonu, ač jinak tuhle značku moc nemusím, tyhle linky jsou super. Stojí okolo stovky, většinou se dá pořídit i okolo 80Kč v akcích. Je opravdu sytě černá, vůbec se nerozmazává a je měkká, takže se s ní přijemně kreslí linky. Ale taky mi přišlo, že docela rychlo
      e mizí. Ale zase si maluju spodní linku skoro každý den a v téhle cenové relaci je to nejlepší tužka na oči, co jsem měla. Taky tužka od Reginy je dobrá. Mají dva typy, jedna je nevýrazná a druhá dost černá, ale ta se o trochu víc rozmazává než ta od Avonu. Občas si to totiž neuvědomím, hrábnu si do oka a je to. S tou od Avonu to ani nehne, ta od Reginy je ale o trochu levnější :)

      Vymazat
  29. máš úžasný botičky a triko vypadá také moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ja mám neon rada nanajvýš na fixkách, v poslednej dobe sa mi dosť znechutil, keď vidím, ako ho každá druhá holka nosí a častorkát nepoznajú hranice, kedy je to ešte vkusné a kedy sa jedná už vyslovene o nevkus. A tiež sa mi dvíha žalúdok keď prídem napríklad do NY a tá neónová spúšť mi začne ťahať oči. A čo už vôbec nechápem, tak to je neónové spodné prádlo. Neviem, či to neslúži skôr na odplašenie všetkých živých tvorov naokolo. Ale keď mi pri šoférovaní skočí do cesty nejaká neónová nádhera v neónovom tričku, neónovejšej sukni a v rozčvachtaných špinavých botaskách s najneónovejšími šnúrkami, tak to oceňujem, aspoň je menšia šanca, že ju naberiem na kapotu. Ono keď som teraz cez prázdniny doma, tak u nás sa často stretávam s extrémami a neón tu teda fakt letí. Každopádne u Teba je to ešte veľmi decentné a elegantné a vlastne sa mi to aj celkom páči. Ja však tiež uprednostňujem pastelové, alebo akékoľvek iné normálne farby. Prepáč za takú rozsiahlu odpoveď, len som sa nechala trochu uniesť :)

    http://eldormovitz.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, neonové věci mi zase tak nevadí ale radši dávám přednost bílé černé a takových přírodních barev ...

    OdpovědětVymazat
  32. Boty - vietnamci?? Prosím?! :-D Tak ty chci taky! :-D
    Já mám teda neonky moc ráda, hlavně na topech nebo šátcích, přijde mi, že hezky rozzáří vlasy a obličej :-)

    OdpovědětVymazat
  33. k neonům mám vcelku podobný postoj jako ty - líbí se mi hlavně na doplňcích (a případně ještě na hodně opálené pokožce)
    Zvu tě na Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  34. Vypadáš opravdu skvěle!:) Mám naprosto stejné psaníčko, ale já ho mám z Colosea z Německa, lepší kabelku snad nemám!:))

    OdpovědětVymazat
  35. Vypadáš opravdu skvěle!:) Mám naprosto stejné psaníčko, ale já ho mám z Colosea z Německa, lepší kabelku snad nemám!:))

    OdpovědětVymazat