18. srpna 2013

Jeden krátký rozhovor se mnou

Jak už jsem zmiňovala, tak jsem s Anettkou při focení udělali i pár společných fotek, za které vděčíme jejímu příteli :).Fotit se s někým bylo hrozně moc fajn, jelikož se mi dlouho taková možnost nenaskytla a vlastně mám foceni ve dvojicích a nebo jak jinak to říct, moc ráda :). Člověk se u toho totiž hrozně moc nesměje :). 
Když jsem tak přemýšlela co udělat za článek, došlo mi, že jsem nikdy žádný rozhovor, který se týkal mě na blogu nepublikovala a proto by bylo fajn udělat malou výjimku :). Sice otázky nebyly nijak zajímavé, spíše klasické, ale o to více jsem se snažila odpovídat, tak aby to ve výsledku nevyznělo "suše" :). 
Celý rozhovor najdete zde u Anettky. A taky je pár otázek :). 

1. Co Tě vedlo k založení blogu? Jaký je Tvůj „bloggerský cíl“? :)
- Dlouho jsem sledovala blog Ejvi Freedom a po čase jsem si řekla proč to nezkusit taky :). Trochu (víc) mě do toho dokopala sestra, která mi s blogem hodně pomáhala a vlastně i její kamarádky, které mi vždycky chválily outfity :). A cíl? To netuším. Co přijde, to přijde a myslím, že tady v ČR je to ještě hodně nevyzpytatelné, kam se to s fashion blogy a blogy obecně bude ubírat :).
2. Co považuješ za svůj největší bloggerský úspěch? Kdy se Tvůj blog stal známým?
- Za blogerský úspěch považuji úplně všechno. Už jen to, že mám tolik čtenářů je pro mě úspěchem, jelikož jsem o tomto při zakládání ani nesnila :). A blog se stal známým po článku Mii z Kissbooku :)
3. Změnilo Ti blogování život?
- Asi trošku ano. Vzalo mi to trochu soukromí, které sdílím s čtenáři, ale nelituju toho. Docela mě to naplňuje a myslím, že blog změnil i můj postoj k hodně věcem, jelikož anonymové vás občas donutí se nad sebou zamyslet, ať chce či ne a tak se dívám na určité věci z jiného úhlu :).

ASHION LAD


37 komentářů:

  1. Jituško, sice se to nehodí k článku, ale můžu se zeptat čím fotíš? Máš zrcadlovku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Nikon Coolpix S8200, ale tyto fotky jsou focené s Nikonem D3100 :)

      Vymazat
  2. France, v obličeji jsi hezká, ale jinak mi připadneš čím dál širší...Konstatuju, nerýpu.

    OdpovědětVymazat
  3. fotečky jsou parádní:) moc se mi líbí Anetčin top

    OdpovědětVymazat
  4. aničce to moc sluší!:) máá užasnou postavu:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to Anetta nikoliv Anička ;).

      Vymazat
    2. *anetce
      a tobe samoszrejme take:)! to nemusim ani zminovat:) kazdy tvuj clanek je pro me aspon malou inspiraci:) nechtela jsem se te komentarem nijak dotknou:) jestli jsi to vzala nejak spatne tak se moc omlouvam!:)*

      Vymazat
  5. co sis koupila včera ve Zlíně? :)

    OdpovědětVymazat
  6. oběma Vám to sluší :) kočky :) jak to že jsi si nic nekoupila?

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhovor jsem si četla již u Anettky. Jinak moc hezké fotky!

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. kup si aspon tmavsi makeup pani dokonala ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obličej má být vždycky o něco světlejší, než tělo... paní chytrá!!:)

      Vymazat
    2. to jsi vyčetla v bravíčku ne? :)

      Vymazat
  9. Bože, občas si zde pročtu nějaké ty komentáře ke článkům a nestačím zírat! Opravdu nechápu, proč tolik trapných anonymů tu má neustálou potřebu Jitce psát, že přibrala? To je snad její věc, jak vypadá, ne? Vy, ostatní opravdu nemáte žádné právo ji do toho kecat, či ji to vyčítat! Jituš sama musí vědět, jak se cítí nejlíp a i kdyby měla 100 kilo, tak vám ostatním to může být úplně jedno!!! Osobně si myslím, že vypadá skvěle. Má strašně pěkný obličej..a to, že není anorekticky vychrtlá není žádné mínus. Prostě má ženskou postavu, která ji sluší a líbí se i jejímu příteli, tak nevidím důvod, proč byste měli moralizovat a plakat tady nad tím, že dřív měla o nějakých pár kilo méně. To je věc každého. Nikdo nemůže být pořád stejný. Každý mění svůj styl oblíkání, vizáž, postavu...! to je naprosto normální jev, tak nevidím důvod, proč by tu do ni někdo měl rýpat. Když se vám nelíbí její outfity, tak tu prostě nechoďte a běžte sledovat blogy anorektiček. Nevím, co to je za novou zvrhlou módu chodit na blogy, které se mi nelíbí a kritizovat majitelku. Některé myšlenkové pochody lidí mě prostě nepřestanou udivovat!!
    Ty, Jituš si z těch znuděných blbečků nic nedělej..prostě jen nemají nic lepšího na práci, než si léčit svoje mindráky na jiných. Jsi krásná, ženská, máš svůj styl, který se od začátku blogování hrozně změnil, ale tím jenom dokazuješ, že jsi otevřená všem změnám a nejsi jen nějaká zatvrzelá vyznávačka jednoho stylu a toho, co je zrovna "cool"..:) Fandím ti a ráda se chodím na tvůj blog inspirovat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Hlavně si z takových řečí nic nedělej! Buď sama sebou a nenech si diktovat, jak bys měla vypadat. :) Nemůžu si pomoct, ale fakt mi přijde, že u nás je fakt minimální tolerance, co se týká blogování. Plno lidí přijde na blog a jenom umí kritizovat a nebo hledat chyby i tam, kde nejsou. Samozřejmě, blbec se najde všude, ale nechápu, proč x lidí baví pořád dokola řešit, jak tvoje postava vypadá nebo ne. Nechci vidět, co by si pak vyslechla slečna, která je skutečně oplácaná. Ach ta povrchnost.

      Vymazat
    2. Jíťo, souhlasím s tímto komentářem a také bych ti chtěla vyjádřit podporu, vypadáš bezvadně a postavu máš krásnou, sluší ti to a vůbec nechápu ty komentáře, ale celkově se už nedivím ničemu po zkušenostech :D.....hlavně to neber vážně ;).

      Vymazat
    3. Souhlasím. Osobně si myslím, že momentálně je tvoje postava ideální (ono řídit se podle anonymů zřejmě pubertálního věku a jejich lásky k postavě týden neživeného Afgánského chrta je zkrátka zbytečné). Když se člověk prochází po ulicích velkýho města a chce vidět inspiraci v zajímávých lidech, najednou zjistí, že holky, které ho míjí, jsou čím dál víc fádně stejné. Oblečení sice podle poslední sezónní módy, ale nudné, bez trošky osobního nápadu, prodloužené "chemlonové" vlasy, stejné polorachitické postavy, na kterých přece tolik dřely. Achjo..a já chci tolik vidět množství rozdílných zajímavých účesů, postav a ujetých doplňků třeba po babičce, které nakonec nic nestojí. Dneska všichni řveme, jak chceme být sami sebou, svobodní a že máme vlastní styl...No a nakonec?

      Vymazat
    4. Jéé slečny, děkuji moc! Vaše komentáře mě vážně moc potěšily a povzbudily ! :)) :*

      Vymazat
  10. Anetce to sluší

    OdpovědětVymazat
  11. mozna prite zkus nekopirovat ten rozhovor, staci jen ten odkaz, kdyby jsi mela u sebe na blogu treba jeste jine otazky, bylo by to fajn:) po shlednuti tvych fotek jsem si dokonce i ja poridila tricko tohoto strihu, nemas vice napadu jak jej nosit?

    OdpovědětVymazat
  12. pěkný rozhovor, jsi hrozně sympatická :)
    a na fotkách vám to sluší, jste obě moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  13. Když už jsme u toho rozhovoru...
    koukala jsem na tvé příspěvky z roku 2011 kdy tvůj blog začínal. Můžu se tě zeptat kolik si přibrala? :-)nemyslím to špatně - jen mě to zajímá.
    jinak tvůj blog ráda čtu a slušííí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čím to? Antikoncepce? Promiň, jesti jsem moc osobní, ale já to tak měla...

      Vymazat
    2. Já nevím, asi méně pohybu, méně stresu... :)

      Vymazat
  14. Oproti Anettě jsi docela tlustá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ne asi když má o 5 cm víc a o 10 kg méně.

      Vymazat
    2. ježi to není o výšce :D :D

      Vymazat
    3. Je pěkné, že si umíš přečíst jednu část odpovědi a tu druhou nikoliv :D. Doporučuji dočíst větu vždy do konce :).

      Vymazat
    4. pamatuji se na dobu, kdy jsem si od Jitušky půjčila džíny a byli mi malé.. ona je přitom nosila běžně a neuvěřitelně jí slušely..
      lidé se mění.. postava taky.. kdoví, jak budeme vypadat za dalších pár let..
      a věř tomu, že ani moje postava není žádná výhra.. narážky typu "nažer se", "anorektičko.." už jsem slyšela tolikrát, že jsem se naučila, že řešit postavu nemá smysl.. pokud je člověk sám se sebou spokojený, víc není třeba :)

      Vymazat
    5. To si pamatuji taky :D. Kde jsou ty časy :).

      Vymazat
  15. Rozhovor je velice zajímavý, ale ještě víc je zajímavé tvoje peplum top. Já už jich mám několik, ale žádné s neonovou aplikací. Neony mě nijak moc nelákají. Do tvého "trička" jsem se zamylovala. A neonové věci mi už nepříjdou, tak divné. Poohlédnou po nějaké neonové věcičce. http://terezasworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Lepší přibrat a být spokojená...není to o postavě, sice u blogerek na to každý hledí, ale ať sem ti lidi nechodí když jim to vadí..jestli jim to nadávání zvyšuje sebevědomí tak je mi jich líto.někteří si najdou pokaždé něco..musím říct, že i když vážíš víc jak Anetta tak ti to sluší víc :)

    OdpovědětVymazat