8. srpna 2013

Crazy weather

V tomto horku je všechno šílené a to prosím i spaní v posledním patře, jelikož ráno se probudíte jako kdybyste vylezli ze sauny :D. Občas se mi tím horkem chce i brečet a přijde mi, že se roztopím. Mám sice teplo ráda a moc, ale momentálně je už malinko omezující a to skutečně ve všem. Jak  v oblékání, líčení ale i v česání. Skutečně obdivuji slečny co nosí rozpuštěné husté vlasy! :D Taky co mě štve, že mě horko omezuje v nošení doplňků, jelikož nosím především bižutérii a ta se jednoduše na upocené pokožce ničí - černá a nebo nechává na kůži zelené fleky a přitom toto tričko přímo po nějakém doplňku volá! :( :/. To aby si pak člověk vůbec rozmyslel, zda má cenu se sebou něco v těchto vedrech dělat. Docela i věřím, že to má většina z vás stejně jako já a přálo by si pořádné ochlazení! :) Protože mi upřímně už začínají chybět kalhoty, svetříky, bundičky a tak podobně. Takže podzim může klidně co nejdřív přijít! :D
Těšíte se na podzim? :) Dnešní post neberete jako outfitový, jelikož jsem si chtěla spíše popovídat :). Navíc by mě hrozně moc zajímalo, zda máte na podzim nějaké must - have? :)

Tričko - F&F, šortky - H&M, boty - Baťa, kabelka - Paul´s Boutique, brýle, hodinky - Croatia

47 komentářů:

  1. Je fakt že v tomhle vedru se nedá nic dělat. Nejhorší je, že jsem ted u přítele v Praze a dělníci tu denně vrtaj na baráku :/ takže od ráda máme zavřený balkon, to znamená žádnej vzduch, vedro :D mám toho dost... mám radši podzim. Jsem totiž kalhotovej typ, svetřiky, a kruhový šály :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi tě líto :(. Já jsem taky kalhotová a na kruhové šály se těším moc! :)

      Vymazat
  2. to já se na podzim zas tak netěším, já bych brala léto a horko navždy :D
    ty boty jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta druhá fotka se mi líbí!!
    jinak my s bráchou zdecháme už čtvrtý den a nedá se ani otevřít vyvětrat, jelikož doma je líp než venku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ano! Podzim, prosíííím!! :) A sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  5. jsi můj člověk!!! i když vím, že na podzim budu nadávat, že chci teplo, tak teď vše co chci je jen podzim! :-D jinak pro mě must-have na podzim je parka a conversky, které mi včera přišly, takže se už nemůžu dočkat až se počasí zhorší a budu je moci konečně vytáhnout! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé taky bych chtěla Conversky, ale mám Vansky, takže to mi teď stačí :D :)).

      Vymazat
  6. Ty boty mi k tomu vůbec nejdou..

    OdpovědětVymazat
  7. Já si myslím,že i bez řetízku vypadá outfit super. :)
    Já bych si chtěla pořídit na podzim zlato-černý křivák a k tomu nějaké podzimní botičky se zlatými detaily. :) A pořád zvažuju nad "kulichem". :D
    S. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nový černý křivák se zlatými detaily bych si přála taky!! :) a do kulicha běž :) já jeden mám a je super :)

      Vymazat
  8. Sluší Ti to i bez doplňků :)!
    Tohle teplo je vážně šílené, ale neodradí mě to ani od líčení ani od rozpuštěných vlasů :)..rozpuštěné vlasy mám nejraději, ale doma většinou nosím jenom drdol. :)!
    Moc Ti to sluší, ty boty jsou dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  9. boty se k tomu nehodí

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám, protože nad podzimem vůbec nepřemýšlím a doufám, že ještě hooodně dlouho nebude.
    Tak dlouho jsme čekali na léto a stěžovali si, jaká je pořád zima a zase se nám to nelíbí. Ale jinak už to asi nebude :)

    Mě tohle nezvyklý parno omezuje jenom při spánku, jinak si ho užívám.

    OdpovědětVymazat
  11. Cute outfit. Love the nude color accents.
    Xx
    Rhea
    http://fuss.co.in

    OdpovědětVymazat
  12. Ja vôbec nie som "teplomilný" tvor :D Mám radšej jeseň, zimu, takže mi tieto vysoké teploty už dosť vadia. Je to na nič, že sa skoro nič nedá robiť :D
    Jeseň nejako nechcem, aby prišla, prázdniny mi vyhovujú. Iba by sa mohlo o pár stupňov ochladiť :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jak to tak vidím, zbytek republiky stále trpí vedry! Tady u nás na západě vedra pominula, co jsou bouřky, což už pár dní bude. Sice třeba včera sluníčko svítilo a bylo krásně, ale u se v tom dá žít :)
    Na podzim se těším díky počasí, nebude ani šílené vedro, ani zima, ale zase se vůbec netěším na zimu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zimu se taky moc netěším, tedy hlavně pokud bude -20°C to se taky moc nedá žít :D :/.

      Vymazat
    2. No právě :D Člověk si nevybere :) Takhle alespoň ušetřím za teplo :D

      Vymazat
  14. Na podzim cerny krivak a uz i nejakej ten kabatek a boticky:) co ty Jitul?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě pořád nevím. Možná nějakou kabelku, křivák :). Já bych spíš potřebovala už věci na zimu a to nový zimní kabát a kozačky :).

      Vymazat
  15. neteším sa na jeseň.. ja milujem takéto horúčavy :D asi som divná, lebo každému naokolo to už pekne lezie na nervy :) aj keď máš v podstate pravdu obmedzuje to aj mňa v niektorých veciach,,ale zas mne to tak nevadíí :D

    OdpovědětVymazat
  16. Podzim a Jaro jsou moje nejoblíbenější roční období,takže se na něj moc těším. Sluší ti to :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  17. Ja se tesim na podzim uz hrozne moc, teplo mam rada ale toto uz je moc když clovek nezije nekde u more, uz je mi z toho zle, bydlime v podkrovi a je tu tak 60 stupnu, hnus!! :X Uz at se ochladi nebo aspoň zaprsi! :))

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, musím s tebou ve všem souhlasit. Jak říkáš, i mě to teplo dost omezuje a s vlasy to mám uplně stejné. Mám husté vlasy a když si je nechám rozpuštěné hned se celá potím :)
    Na podzim se moc těším ale i ty horka mi budou chybět. Ted se můžeme aspon opálit, chytnout dobrou barvičku a užívat si u vody. Ale jak říkáš všechno má plus i mínus.. Btw.. sluší ti to a tvůj článek je hodně pravdivý :))

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám ráda teplo...ale někde u vody, s koktejlem a skvělou zábavou :D...

    Jinak pár dní prožívám v práci muka...žádná klimatizace, zespoda od stolu mi hřeje pc, při sezení se mi všechno lepí na prd***....
    Jediné co na sebe poslední dobu patlám je řasenka a vlasy nosím svázané....a když už ráno se rozhodnu pro rozpuštěné, zjistím, že během pár hodin to už nemá cenu:D...

    Já se teším na ten slunečný podzim! Tu vůni listí a romantiku :)!

    OdpovědětVymazat
  20. Dej pokoj s podzimem, vždyť teprv opadl sníh :D kdyby bylo celý rok 20-25 stupňů..pro mě ideál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No kdyby bylo těch 20°C tak jsem happy! :D :) Takové teploty totiž miluji :).

      Vymazat
  21. mě by se líbili na podzim tyto botky: http://picture-cdn.wheretoget.it/q04inu-i.jpg , ale bohužel, nejsou k sehnání. :(

    OdpovědětVymazat
  22. Jsi kočka Jituško :)) Jak já mám ráda tvůj styl oblékání a těším se na každý článek, co přidáš :)) Jsem ráda, že jsi po menší pauze zpět, a chtěla bych ti říct ať si neděláš nic z anonymů, podle mě jsou to pouze závistivci a lidé, kteří mají problém především sami se sebou :)) Pokračuj dál v tom, co tě baví, protože nás to baví také :))

    OdpovědětVymazat
  23. vedro snasim dobre, ale vuuubec me nebavi... kez by se uz opravdu ochladilo

    OdpovědětVymazat
  24. Nebudu se zlobit, když ty teploty trochu poklesnou, ale podzim??? Néééé! Léto je nejlepší. Chci být opálená celoročně...už jsem na makeup nesáhla ani nepamatuju a naprosto mi to vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jn v tomhle léto zboznuju - žádný makeup, děsím se zimy až vyblednu a nedám bez něj ani ránu :D :-/

      Vymazat
  25. Jituš, naprosto s tebou soucítím :D Mám dlouhé vlasy a nosím pořád culík, protože se to jinak nedá. Já mám sice teplíčko ráda, ale tohle počasí už mi taky docela vadí. Stačilo by pár stupňů dolů, méně dusna a byla bych spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  26. Zastávám názor, že léto (obzvláště to letošní) se dá s úctou přežít pouze u vody nebo piva. Pro mě osobně je vydařený podzim nejkrásnějším ročním obdobím. Vezmete na sebe jen lehkou bundu a jste celý den v pohodě.Navíc všechno voní po kaštanech a opadaných listech. Bohužel se mi zdá, že rok od roku to u nás aspiruje k redukci ročních období. Přes půl roku jsem si vyčítala, že jsem si nekoupila sněžnice či něco podobného na nohy a to věčné utrpení sakra pomalého "šourání se" po zmrzlém sněhu (usoudila jsem, že nejrychleji se dostanu z místa A do místa B pomocí svého chrupu ve stylu "Zahryzni se do ledu a jdi Forreste!")mě ničilo. No a v současné době? Upřímně...V tomto vedru by i pouštní fenek s výhrou ročního přísunu Dobré vody za pár dní chcípl.
    Jinak...velice milý blog. Je fajn, že zde člověk vidí, že i bez extrémně drahých značkových kousků se dá udělat povedený outfit (Nebaví by mě sledovat jen bloggerky, kde je každý outfit seskládaný z neskutečně drahých (ačkoliv okopotěšujících) kousků).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji za pochvalu, potěšilo mě to! :)
      A na komentářem jsem se pobavila, máš naprostou pravdu :D.

      Vymazat
  27. Krásný outfit, sluší ti to :) Jám mám léto ráda ale letošní horka jsou fakt moc :/ Už se těším na boučku, jestli nás na Valašsku zase klasicky neobejde :-/ Přežívám jen u přítele u bazénu nebo zalezlá v chládku doma, na koupák mě nikdo mezi ten dav nedostane. Taky se těším na podzim :) Must have budou u mě boty na klínku a nový kabaátek - ideálně červený nebo královsky modrý :)

    OdpovědětVymazat
  28. Já mam ráda takové to počasí když není ani vedro ani zima! Ale nejradši mám jaro a podzim, protože jsem úplně ujetá na svetříky a dlouhé kalhoty! :D Takže já se docela těším až se konečně ochladí, protože tohle už je trochu moc! :D

    OdpovědětVymazat
  29. moc ti to sluší :)
    taky bych ocenila kdyby se ochladilo, v tomhle vedru se prostě nedá dělat nic :D
    make-up hned roztečený a stále jsem upocená :D

    OdpovědětVymazat
  30. Ja jsem nastesti v Nemecku a tady uz je od vcera prijemnych 20° :P Stejne jako ty mam teplo rada, hodne rada, ale ceho je moc... v CR bych umrela, fakt. :D
    Mas bozsky nohy!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti těch 20 stupňů upřímně závidím!! :)

      Vymazat
  31. Já mám teplo ráda a snáším ho v pohodě,ale tohle už je moc.Škoda,že není pořád příjemných 25 stupňů a sluníčko :D
    Jinak,moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  32. S těmi doplňky máš naprostou pravdu. Navíc já když si dam třeba na krk nějakou bižuterii a začnu se potit, tak nejenom že mam pak na krku zelený fleky ale ještě ke všemu se mi tam udělá i vyrážka :( Takže prstýnky, náhrdelníky apod zůstávají doma :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ja se tez tesim na normalni teplotu, miluju leto, ale to vedro je hrozny.. A moooc se tesim na ruzne saly, to je muj must have!

    OdpovědětVymazat
  34. taky mě to teplo už nebaví :D ty boty jsou parádní!

    OdpovědětVymazat
  35. u nás jsem se ochlazení konečně dočkala :) na podzim se moooc těším, hlavně na takové to hezké babí léto, to by bylo úplně nejideálnější :) na letošní podzim je pro mě must-have určitě parka, úžasný modrý křivák, který jsem teď v létě ulovila ve slevách a nějaké ty klínky :)

    OdpovědětVymazat
  36. Moc ti to sluší!! ty nožky boží :) já také nemůžu spát budím se úplě spocená :(

    OdpovědětVymazat