25. července 2013

Hot hot hot

Nevím jak je vám, ale mně začíná být teda pěkné horko :D. 35°je sice krásných, když jste u vody, ale ne, když máte povinnosti a nebo k té vodě jednoduše nechcete. Jižní Morava má tu výhodu/nevýhodu, že ať chcete či nikoliv, tak je tu snad vždycky nejtepleji :). Jenže když to vezmu z té druhé stránky, tak už v tomto horku vážně nevím co na sebe a pak zapomínám i na detaily, jakože bych si mohla vyměnit pásek, když si měním kabelku. Původně jsem totiž měla svoji plážovou tašku přes rameno ve které jsem vláčela tisíc věci pro našeho psíka, když jsme byly na procházce, jelikož s ní je to jako s miminem :D. Každopádně by mě zajímalo co Vás v tomto horku zachraňuje? Mě hektolitry čisté vody a dermální voda od Biodermy :). Na soukromý bazén na zahradě si totiž asi ještě nějaký rok počkám :D. 

Sandálky - Mel, kabelka - Paul´s Boutique, tílko - Croatia, šortky - NY, pásek - H&M, náramek - missiu.cz

PS: Dnešní počasí je pravý opak toho co bylo před tím a co přijde, takže mě dneska s vyloženě letním (včerejším) outfitem pěkně dopálilo :D

33 komentářů:

  1. Nejlepší postava.. Super outfit.. Ve vedrech mě zachraňuje jenom být u vody. Snažím se v těchto dnech necourat po Praze a když už musim tak se hodně zavlažuju vodou, zmrzkama.

    OdpovědětVymazat
  2. Zalezu do našeho 100let starého baráčku, tam je jak v jeskyni:D S domácím mojitem nebo si dam zmrzku:) Na veřejné koupáky mě nikdo nedostane..:/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj jakou nosíš pod taková tílka podprsenku? že dělají tak pěkný výstřih a nejsou nikde vidět žádné ramínka, nebo obrysy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda vidím, jak ramínka, tak kousek košíčku :)

      Vymazat
    2. Mám super podprsenky z NY, takové push-up, které dělají krásné prsa a ještě jako bonus drží kde mají :) A na poslední fotce jdou ramínka i kousek podprsenky vidět :)

      Vymazat
  4. Já bych neměnila pásek, ale top. Je sice krásnej, ale k tomuhle mi nesedí. Náramky se mně v předchozím příspěvku vůbec nelíbily, ale nechápu, jak to vždycky děláš, protože na tobě opět vypadá super :)

    Mě ve vedru zachraňuje ledově vychlazená mátová limonáda, vzdušná sukně a sprej Vichy Eau Thermale :)

    OdpovědětVymazat
  5. V jakém programu a přes jaký filtr upravuješ fotky? a jsi takle hezky jako na fotkách opálená i ve skutečnosti? :) z jiných článků to moc nevypadá ale tady fakt hezký :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto fotky jsem jen zmenšila a nic víc, byly focené naproti sluníčku, takže vše pěkně vyniklo. Jinak nejčastěji upravuji v Zoneru, popřípadě v Picmoneky :).
      A opálená jsem dle mého hodně. Po dovolené jsem zatím nafotila jen tento post a ten minulý a v tom jsme malinko ubrala barvy, takže to opálení tak nevyznělo :).
      A děkuji, já mám opálenou pokožku moc ráda, takže si ji užívám :).

      Vymazat
  6. Jsem na tom stejně - hektolitry vody (a to normálně moc nepiju) a růžová voda na obličej. Bez té by to bylo opravdu náročné :) Tílko se mi moc nelíbí, ale máš super postavu - žádné tintítko, ale je vidět, že se nikde nic neklepe :)

    OdpovědětVymazat
  7. Venku na sebe nesnesu víc než plavky. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ta tvoje kabelka je skvělá<3 A opálení také!

    OdpovědětVymazat
  9. moc ti to sluší :) u nás je teplo i dneska:)

    OdpovědětVymazat
  10. Zajímalo by mě jak a kde máš uložené všechny fotky, přece jenom toho fotíš pořád dost tak jestli máš třeba nějaký systém a složky, a jestli máš disk nebo flešku? Já stále nenašla systém jak fotky organizovat a vyznat se v nich:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jednu složku v počítači s názvem "Blog" a tam mám všechny upravené fotky. Když jejich pak moc, tak to rozházím do složek třeba po půl roce nebo tak :)

      Vymazat
    2. Jo takle:) a když nebereš jen ty upravené fotky pro blog ale všechny fotky které máš, ať už pro jakýkoli účel?:)

      Vymazat
    3. Tak to mám vždy rozdělené ve složkách, třeba s podsložkami a tak :).

      Vymazat
    4. Tak hlavně zálohujte, ať pak nepřijdete o všechny fotky jako já.

      Vymazat
    5. ja som minule pozerala a prečisťovala moje usb kľúče, lebo fotky u mňa majú okolo 5MB a čo som našla zbytočných a rozmazaných fotiek, hneď sa mi uvoľnilo miesto, ale pribúda to pribúda:D, môj koment je tu dosť od veci :O :D

      Vymazat
  11. Skvělé :) Jsi krásná když se směješ :)

    OdpovědětVymazat
  12. sluší ti to :)
    v horku mám nejradši ledovou vodu s citronem a meloun :D

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné fotky :) v horku mám nejraději ležení u vody s citronádou :)

    OdpovědětVymazat
  14. boziii! :) nechystas se o UH na filmovku? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Nadpis k článku sedí :3 Moc ti to sekne :)
    cocoart.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  16. krásný outfit...a já-sedím v pokoji se zataženými žaluziemi :-D

    OdpovědětVymazat
  17. super fotky! a teplo áno, to je neznesiteľné. ale ja si zase rada zájdem k vode tam sa dá aspoň osviežiť. ;D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  18. pěkný outfit :-) a já si dělávám domácí Mochito :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Mne se hrozne moc libi top. Skoda ze sem u nas zadny takovy nevidela :(

    OdpovědětVymazat
  20. bože tvoje outfity sú dokonalejšie a dokonalejšie, vždy sa nájde minimálne jeden kúsok čo strašne závidím:D ale tak čo už:D, inak toto tielko je božské, z presne rovnakého materiálu mám z gateu také kratšie tričko s krátkym rukávom a nápisom show me the reality, je to umelina, ale aj tak moje naj:D

    OdpovědětVymazat
  21. Tyjo, nevypapkala ses trošku ?

    OdpovědětVymazat