27. července 2013

Design Shoes ♥

Občas si říkám, že by přede mnou měly být všechny stránky s botami zablokované, jelikož jsem tak trochu závislá. No víte jak to chodí :D. Vidím krásné boty a hned začnu přemýšlet k čemu bych je nosila, kam bych je nosila, jaké by byly na chození s čím by se daly zajímavě zkombinovat. A to nemluvím ani o tom, když jsem narazila na stánku Designshoes , řekla bych, že to byl tak na dvě hodiny můj konec, jelikož jsem se zamilovala hned do 5 botiček ♥. No a jedny už mám doma. A to krásné průhledné balerínky s kamínky, které jsou podle mě na léto super, jelikož jsou lehké, nepotí se v nich noha - může pěkně dýchat a ještě působí zajímavě tím jak v nich jdou vidět nožky, takže mě svým vzhledem i baví :). Sice to není nic na podzimní deště, ale na letní večerní grilovačku k riflím budou perfektní a přes den samozřejmě k něčemu odlehčenějšímu :). 
Balerínky jsem si objednala v úterý odpoledne a ve čtvrtek ráno už na mě zvonil pošťák s balíčkem, který byl pěkně a adekvátně zabalen a já se těšila jaké boty budou. Velikostně mi padly skvěle, čehož se občas bojím, když objednávám přes internet. Stává se vám, že si nejste jistí velikostí při nákupu přes internet? A nebo tak vůbec nenakupujete? :)
Na ukázku jsem vybrala tři kousky ze sandálků, které se mi líbí nejvíc. A to dvoje plastovky s hroty a jedny krásné zlaté s mašličkou ♥. Myslím, že plastové botky jsou už delší dobu in a vlastně jsou praktické, jelikož se moc neničí a co tak pozoruji svoje Mel boty, tak ať zakopávám, jak zakopávám, tak nikde nejde vidět žádné poškození :).

A jako další jsem vám chtěla ukázat moji lásku na první pohled. Jsou perfektní a úplně si je dokážu představit s nějakým jednoduchým outfitem - pouze skinny a volné bílé tílko a bylo by to ono :).No doufám, že na mě počkají a já se jich dočkám ♥. 
Taky teď na stránkách probíhají jak slevy, tak i kompletní 10% sleva pro každého registrovaného :). Stačí zadat  kód EXTRA10. Doufám, že jsem vám dala nový tip, jelikož já jsem naprosto nadšená a taky mi můžete napsat, jak se vám líbí můj výběr :)

Za krásné balerínky moc děkuji stránce DESIGNSHOES.CZ ♥.

16 komentářů:

  1. Jsou nádherné!
    Já bych měla strach objednat boty..kalhoty a podprsenku :))

    To jsou věci, které musím zkoušet...

    OdpovědětVymazat
  2. Libi se mi jen ty gumove sandalky:) U balerin se mi prave nelibi jak v nich jdou videt prsty,nevim proc ale naskakuje mi z toho husina...ty platformy zas podle me vypadaj jak kopyta(:D) a prijdou mi cheap... nic ve zlym:)

    OdpovědětVymazat
  3. Balerínky vypadají skvěle!:)
    A ty poslední jsou luxusní !!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty wedges jsou zabijácky vysoké :-D Ale věřím, že budou pohodlné :( Já si při své žirafí výšce bohužel takové botičky nemůžu dovolit - nebo můžu, ale necítím se v nich.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.botovo.cz/damska-obuv/damske-bezove-platformy-odalis.html tady mají větší slevu, já bych je brala tady! Ale jsou krásné, taky je miluju na první pohled!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam ale vyprodávají poslední 2 velikosti a dodání je 30 dní :-(

      Vymazat
  6. Vyzerajú super, vďaka za tip na stránku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Balerínky jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujaly mě přesně ty boty co tebe. Asi si nějaké pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Uzasne balerinky, podobne hledam uz dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty plastový s hroty měli v primarku v Londýně za 3 libry, vezla jsem je přítelovo sestře :-D a tady po slevě přes 400kc, ja se nestačím divit, jak je to tu u nás všechno predrazeny, co se týče hadru a kosmetiky, sampony a podobny veci, co u nas stojiokolo stovky tam maji za libru, naopak bydlení a doprava v Anglii je pálka, jinak plastové balerynky jsem si ted kupovala v gatu za 149 Kč a jsou zlaté se trpytkami :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ty botičky s hroty mají momentálně u nás v Gatu v Ostravě za 98 Kč, opravdu úplně ty stejné. :-)

    OdpovědětVymazat