5. června 2013

Trench coat

Deštník se stává mým nejlepším kámošem a trench coat dostává nový název jako pršiplášť :). Upřímně se těším až přestane pršet a vrátí  se zase sluníčko a teplo. Trocha bronzu  by mojí náladě a ani mojí pleti neuškodila. Přeci jen si začínám připadat poněkud mrtvolně světlá. Což já jako znamení lva doopravdy moc nemusím. Každopádně oteplovat by se mělo začít o víkendu a je to myslím zpráva na kterou se teď momentálně těší všichni. Nebo je tu snad někdo komu toto počasí vyhovuje a na léto se netěší? 

53 komentářů:

  1. Krásné! V jednoduchosti je krása:) Taky déšť nesnášim:(

    OdpovědětVymazat
  2. Odkud je ten trenčkot? Je nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvé fotky se mi většinou líbí a blog taky moc super! Ale omluvám se, na těchto fotkách ti to podle mě nesluší :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím souhlasit. a moc se mi libi to psanicko :)

      Vymazat
    2. bohužel tentokrát musím taktéž souhlasit,ale věřím,že příště zase okouzlíš:)

      Vymazat
    3. napadlo mě úplně to samé ... :)

      Vymazat
  4. teda fuj ty mas ale zblizka hnusnej velkej nos :D a tvar se uz sakra normalne! to se neumis ani usmat? bud spulis drzku nebo se tvaris jak krava fakt! jinak outfit dobrej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože nestačím se divit, co to tady čtu....

      Vymazat
    2. Nechápu co z toho anonym nademnou má, takové lidi nepochopím...Chtěla bych vidět jak tento anonym vypadá, že si dovoluje hodnotit ostatní !! Jinak Jituš jsi moc krásná, ale také mi připadá že na většině fotek špulíš pusu, což ti ale na kráse neubírá. :)

      Vymazat
    3. ne neslo uz jsi s tim trapna a ani nedokazes priznat pravdu ... nejsem sama s takovym nazorem jestli jsi si nevsimla ty pinocchio :D tvaris jak jak hromadka nestesti fakt

      Vymazat
    4. Jak nedokážu přiznat pravdu?
      Kde jsem co popřela? Že mám velký nos vím, tak nevím co tady řešíš. Nikde nepopírám, že nemám. Jen jsem napsala zda by to nešlo napsat slušně a evidentně nešlo :).

      A to jestli se tvářím či netvářím jako hromádka neštěstí ti může být jedno :)). Každý se tváří nějak. Určitě se 24 hodin denně nesměješ na celé kolo :).

      Vymazat
    5. to sice ne ale to se nemuzes zasmat na fotku?? jak to asi na tvoje fanynky pusobi?? to jsou ti asi uplne u prdele kdyz se na ne tvaris jak debilka fakt

      Vymazat
    6. Tak se tváří jako debilka, ale ty se jak debilka chováš i vyjadřuješ, což je 100x horší, protože příště se může Jituška na fotce usmát, ale ty blbkou zůstaneš ;D

      Vymazat
    7. to uz podle me trochu prehanis :X:X ...ano,ja jsem si dovolila napsat, ze se mi nelibi jeji oboci, ale s tim se da neco delat a z vetsi casti si za to muze sama (jak ho tvaruje a zvyraznuje)...ale urazet nekoho za to,jaky ma nos? a jeste tak sproste? ...s tim nosem uz se narodila a nic s tim nenadela...vetsina lidi ma divny nos...znam velice malo lidi s dokonalym nosem...vetsina lidi ho ma necim divny

      Vymazat
    8. 1. kutiky úst jej smeruju nahor = usmieva sa ...tak tu neriešte kraviny , nie každý sa bude culiť ako kôň a ceriť na nás zuby proboha....
      2. veľký nos? aj keby ho mala tak je to niečo za čo ona nemôže...kedže jej taký nos nadelila genetika , tak si myslím, že je totálne bezpredmetné kritizovať nos !

      Vymazat
  5. Psaníčko- mmm úžasný ! :) a vlasy máš natočené či vyfoukané ? Dohromady paráda jako vždy !

    OdpovědětVymazat
  6. to psanicko je neskutocne! Odkiah ho prosim ta mas? Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  7. to psanicko je neskutocne! Odkiah ho prosim ta mas? Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Väčšinou mám rada daždivé počasie, ale tento rok ne toho na mňa až priveľa. Už potrebujem slnko, teploty nad 25°C a opaľovanie :)) U nás už dnes trošku vyšlo slniečko (možno práve kvôli mojim dnešným meninám)a dúfam, že to bude už len lepšie a lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  9. moc ti to sluší :) nejsi sama, taky se strašně těším na sluníčko! jsem totiž taky ve znamení lva a tohle počasí mě vysloveně vysává :/

    OdpovědětVymazat
  10. Jituš koukám, že si volna po maturitě užíváš :) Ten deštník je parádní, nějaký takový by se mi taky líbil! Asi po nějakém zapátrám :). Jinak u nás je dneska nádherně, sluníčko vylezlo a lidé venku chodí v kraťasech :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dle mého názoru se ti za ty dva roky co bloguješ strašně změnil obličej, bohužel ses mi líbila předtím mnohem víc, ale na druhou stranu chápu, že člověk se s věkem mění :)) jinak pěkný blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč si tyto komentáře neumíte odpustit?Outfit klidně kritizujte ale obličej?Trošku přehnané;)

      Vymazat
  12. Ta kabelka se mi děsně líbí:) Velmi ti to sluší ..
    Já deštník nemám vůbec:D

    OdpovědětVymazat
  13. Sluší ti to a deštník je super, hodil by se mi :)

    OdpovědětVymazat
  14. Skoda, ze se neda po netu proplesknout, nekteri anonymni hrdinove by si to zaslouzili. Jinak moc ti to slusi, a ten destnik? Bomba :) Za me osobne se uz nemuzu dockat slunicka a aspon trochu normalniho pocasi:) Martina :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jituško máš tady na těch fotkách dokonalou barvu vlasů <3

    OdpovědětVymazat
  16. Chodíme po ulicích fakt podobně, taky nosím trenč a průhledný deštník. A na sluníčko už se těším neskutečně, božeeeee :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ani jsem si nevšimla, že dneska v Brodě pršelo! :-D Hrozně moc se mi líbí ten deštník. Takový si přeju asi už od 8. třídy. Jenomže mám požadavek, aby byl skládací...Nerada s sebou tahám velký, protože hrozí, že ho někde zapomenu. Moc ti to sluší! Všechno dokonale sladěno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotky jsou ze včera na večer :).
      A mám to podobně - už jsem ho zapomněla snad všude :D. Ale teď, když skoro pořád prší se hodí :))
      A děkuji! :)

      Vymazat
  18. Zkus se na nás někdy usmát se zoubkama, tak ti to sluší mnohem víc! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Outfit super, tiež som zháňala nejaký trench ale nemala som to šťastie! :) a čo sa týka dažďu...Mne to vyhovuje a moc, jelikož mám ešte 5 skúšok pred sebou aspoň mi nieje ľúto, že každý normálny smrteľník má už prázdniny, len farmácia s medicínou sa ešte učia... :)

    OdpovědětVymazat
  20. chjo achjo.. proč jsem zrovna ted ve stádiu, že všem to sluší a mají krásné oblečení.. prostě ti to moc sluší! a kždý kousek oblečení se mi moc líbí.. i sám i dohromady! jsi skvělá, pokračuj

    Ahoj Cherry
    --------------
    Díky za návštěvu http://cherryandluck.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. skvělé sladěné, jen ten kabátek by ti seděl klidně delší a větší :)

    OdpovědětVymazat
  22. jéé, máme stejní deštník <3 je skvělý.. dostala jsem ho jako dárek od babičky a nemůžu se jej nabažit :D :))

    OdpovědětVymazat
  23. Jituš, zakaž už si ty anonymy. To jim dělá největší radost tě tady anonymně ponižovat, nejspíš ti budou všichni psát, jak nesneseš kritiku a další jejich oblíbené omílačky, ale na to jim kašli. To je jejich nejoblíbenější protiútok, že blogerky nesnesou kritiku, jakoby tuto vlastnost rozdával blogger při zakládání blogu či co a byla to povinnost.
    A o dalším oblíbeném argumentu, že když si někdo blog založí a veřejně se prezentuje, musí čekat i kritiku, na to já vám idiotům řeknu, když vyjdete z baráku a něco si oblečete, přece s tím jdete taky na veřejnost, takže já kolem vás můžu projít a v podstatě vám říct do očí, že to je teda hnus! Vždyť tak jste vyšli ven, museli jste čekat, že to každý uvidí a tím tedy získává výsostné právo vám to zkritizovat, ale do očí, joo do očí, na to byste neměli a tak si sednete tady a hrajete si na dokonalost lidstva. Nazdar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už nad tím uvažuji delší dobu, že bych je zakázala, ale uvidím :).
      Je to zas stejně přejde :)).
      Ale napsala jsi to moc pěkně, plně s tím souhlasím :)

      Vymazat
  24. Ahoj, kde si ten trenčkot koupila? je krásný!!

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti to sluší,jako vždy :) A ten kabát je skvělý.

    OdpovědětVymazat
  26. Jíťo ,víš v co doufám ?? že tě ty oplzlý ,trapný ,závistivý komentáře zakomplexovaných lidí ,co se snaží rypat , neodradí od chuti do blogování a přidávání tvých outfitů, ať se ti někdy nepovede nebo povede ,at ti to nekde sluší a nekdy min ,vždy je v tom prostě tvůj styl, a můžu ti říct ,že ty a Mia jste poslední dvě blogerky ,které mají prostě svůj styl a tím se odlišují od ostatních, nikdy mě nepřestaneš bavit :) Z. ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za milý komentář, moc mě potěšil! :))

      Vymazat
  27. Velký nos? Kde? Můj bože...takovej malej raťafáček :)
    Jiťuš jsi krásná....takže neposlouchat a nečíst, anonymně jsou chytrý všichni...

    Líbí se mi kabátek, já ho ještě dnes vytáhla,ale doufám, že brzy už bude na pár měsíců v šatníku :D:

    OdpovědětVymazat
  28. moc ti to sluší, máš krásné psaníčko :)

    OdpovědětVymazat
  29. tá clutch a dáždnik sú fakt bohovské :)

    OdpovědětVymazat