9. června 2013

Kosmetický seriál I. : Čištění pleti

Tato rubrika mě napadla včera večer, proto doufám, že se vám bude líbit. Bude se jednat o pár článku, každý zaměřený na něco jiného, kde vám ukážu co mi vyhovuje. Nebudou to žádné zdlouhavé recenze. Všechno co uvidíte vám mohu jen doporučit a se vším jsem spokojená :)
Teď to asi vypadá jako reklama na Biodermu, ale jednoduše mi jejich výrobky vyhovují nejvíce a také je mám nejraději :).

1. Sébium H2O - pro mě ještě se Sensibio H20 nejlepší micerálky na světě. Zkoušela jsem i jiné, ale požaduji, aby mi odlíčily i oči. Což se třeba o Lirene, kterou jsem měla říci nedá, jelikož nedokázala vyčištit, teda aspoň u mě, ani pleť :)
2. Sébium Gel Moussant - za mě jednoznačně nejlepší čistící gel. Přijde mi, že mám už sté balení a stále jsem spokojená. Odlíčí i ten nejnáročnější make-up a pleť je po něm překrásné čistá a navíc i hebká. 
3. Hydrabio Peeling - miluji krémové peelingy, ale zatím jsem nenarazila na takový, který by měl tak akorát velké zrníčka a hrubost, jako má tento :). Takže pro mě stále zůstává na první příčce! .)
4. Sensibio Mask - pro mě je to taková relaxační maska, kterou používám, když mám pleť ve strašném stavu - červené fleky a hrubá míst na lících. Krásné pleť zjemní, červené fleky zmiznou a navíc ve výsledku mám pleť jako by mi bylo snad deset :)
5. Peeling zakoupený v Rossmanu - stál směšnou částku, tak jsem si řekla proč ne. Je fajn. Dá se říct, že je to taková levná varianta Hydrabio peelingu, ale pořád se mu nemůže rovnat. Zrníčka má hodně jemná a malá, takže ho spíš využívám jako čistící gel :) Jediné čeho se bojím, je to co obsahuje, jelikož má zvláštní perleťovou barvu :D. 

Jací jsou vaši oblíbenci na čištění pleti? :)

19 komentářů:

  1. U mě také jednoznačně vede Bioderma:-), občas se rozhodnu zaexperimentovat, ale často to nedopadne zrovna dobře a tak se vracím ke staré dobré Biodermě:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Po dobrom čistiacom gély som sa pozerala už dlhšie tak určite vyskúšam ten druhý! Ďakujem za typ:)

    OdpovědětVymazat
  3. Sébium si musím znovu koupit, nejlepší co jsem kdy měla! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda na čištění pleti Biodermu nepoužívám, ani její skvělou micelárku. Mám strašně ráda peeling od Garnieru který vičistí vše i dokonce černé tečky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma skoro celou řadu Sébium a jsem spokojená! Pleť mám lepší, hezčí a už se mi tolik nedělá akné :-)

    OdpovědětVymazat
  6. koukám, že jsi velká fanynka Biodermy :) mě od ní vyhovuje růžová řada:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já biodermu ještě nezkoušela, ale určitě jí vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  8. Tiež vedie Bioderma :)ale okrem toho, mám veľmi rada aj výrobky Lush, hlavne Dark Angels :)

    OdpovědětVymazat
  9. S micelárkou a gelem sébium naprosto souhlasím, jsou to i moji favorité :) A dost jsi mě nalákala na ten peeling hydrabio! :)

    OdpovědětVymazat
  10. S micelárkou a gelem sébium naprosto souhlasím, jsou to i moji favorité :) A dost jsi mě nalákala na ten peeling hydrabio! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus. Je sice dražší, ale naprosto nejlepší :))

      Vymazat
  11. Mám moc ráda Biodermu. :)

    http://miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Já vím, že je to mimo téma úplně, ale chtěla bych se Tě na něco zeptat. Viděla jsem u Tebe na nějaké fotce, žes měla u fotky taková lítající srdíčka, zlaté myslím.. Nemohla bys mi ,prosím, říct přes jaký program jsi je tam dostala? děkuji za odpoved:)

    OdpovědětVymazat
  13. Bioderma je prostě číslo jedna :)
    Na peelingy by byl super článek sám o sobě.
    Taky sháním nějaký pořádný, který ze mě sundá duši. :D:D

    OdpovědětVymazat
  14. 1. mám doma už dlouho a jsem moc spokojená :) dvojku jsem si koupila nedávno, tak se těším, až ho vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  15. Hydratační peeling od Biodermy je naprosto úžasný, ideální hrubost a velikost zrníček, miluju jak po něm mám hebkou pleť, krásně hydratuje :)

    OdpovědětVymazat