2. června 2013

Cinema

Musím uznat, že u Rychle a Zběsile 6 jsem se nasmála jak nikdy. Nevím proč, ale některé scény byly doopravdy hodně úsměvné a tak nereálné, že nechápu kdo je vymyslel. Ale na strávení klidného sobotního večera byl film ideální :). Hrozně ráda bych teď zašla na Velkého Gatsbyho a nebo na Podfukáře, kteří mají být v kinech od půlky června. Takže doufám, že se mi moje přání splní. Ale popravdě, stejně do kina chodím nejraději kvůli sýrovo-slaninovému popcornu! :D
Na čem jste naposledy byly v kině? Popřípadě na co určitě stojí zajít? :)

Svetr. tričko-NY, kalhoty-Bershka, boty, kabelka-Vietnamci, hodinky-DKNY, náramek- Filipinské šperky

73 komentářů:

  1. rozhodne "posledná" časť HANGOVER! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Podfukáře se chystám také :) S přítelem jsme v pátek byli na Pařbě na třetí a nemám slov - dokonalý závěr trilogie :)
    btw. opět ti to moc sluší :)
    http://life-in-little-photo-pieces.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Psaníčko je krásné a ty botičky vypadají obrovsky pohodlně! :)))

    OdpovědětVymazat
  4. to jsem ráda, že nejsem sama, kdo se u toho filmu smál. Taky jsem na něm včera byla a teda jako no na mě to bylo akční až moc a některé scény byly vážně už hodně nereálné. Ale zase pořád mám Rychle a zběsile ráda, kvůli těm postavám a tak nějak celkově kvůli tomu příběhu tohle už teda bylo moc. Ale zase konec mě trošku dostal :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná jako vždy :)))
    Určitě si zajdi na - Pařba na třetí. DOporučuji ! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jé ty jsi byla ve Zlíně :)))) Já chci jít na Šmejdy a Hangover 3 :)))

    OdpovědětVymazat
  7. včera som bola v kine na Hagover 3 a bolo super! Ak si videla aj predchádzajúce diely a páčili sa ti, tak sa choď určite pozrieť aj na tento :) A na Podfukárov bola upútavka a vyzerali skvele

    OdpovědětVymazat
  8. ten sýrovo-slaninovej popcorn taky zbožňuju!:3

    OdpovědětVymazat
  9. My byli na Iron Manovi 3. Dotáhl mě tam přítel, když byla nějaká akce, lístek za padesát korun, tak jsem si říkala, že mě to aspoň nebude tak štvát, když to bude blbost, protože za to aspoň moc neutratíme... K mému překvapení to ale vůbec nebyla taková blbost, jak jsem čekala a dokonce mě to fakt moc bavilo, takže můžu jen doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já se byla podívat na mém nejoblíbenějším herci - Robert Downey Jr.(Iron man 3) a bylo to opět super :) Klidně by mohli udělat i další pokračování :D Takže za mě doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  11. určitě běž na Gatsbyho :) kdo by odolal Leovi:))))

    OdpovědětVymazat
  12. Ja chcem ísť určite pozrieť na Hangover 3 :)Btw. Nádherné topánky a svetrík

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, jak to děláš, že ti to na každé fotce sluší:) Jiti, ve středu děláš přijímačky? Jede s tebou přítel nebo jedeš autobusem? připravuješ se nějak?

    OdpovědětVymazat
  14. Já v kině nebyla ani nepamatuju, tyjo! :D Sekne ti to <3

    OdpovědětVymazat
  15. Ano u rychle a zbesile jsem nasmala jak u neealnych scen tak ale i u tech vtipne udelanych :) Táhne to Ludacris s tim druhým chlápkem :D

    OdpovědětVymazat
  16. Na Velkého Gatsbyho nechoď, ukázky vypadají opravdu dobře, ale film je ve skutečnosti jedna velká nuda! Pořád jsem čekala kdy ten film opravdu začne a najednou byl konec.... prostě žádné pořádný děj, žádné napětí atd. Jen ten konec byl nečekaný. Opravdu lituju, že jsem za to dala ty prachy... Raději si to stáhni :D ;)
    Ukázky na Podfukáře jsem viděla taky a taky mě to zaujalo... ale kdo ví jestli to nebude jako s tím Gatsbym :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boze, jak muzes napsat at na to urcite nejde? jen protoze tobe se to nelibilo (asi jednomu z deseti). Napis svuj nazor ale nepis at na to nechodi, pro boha.
      Za me dokonaly zazitek, perfektni film na pokraji kyce ktery tam sedi jak hrnec na prdel, vtipny, super spad, dokonala kamera, uzasny kostymy a nejpelsi soundtrack, doporucuju - to neznamena ze napisu "musis jit a 100% se ti to bude libit, ze. Nektery lidi a jejich vyjadrovani fakt boli..).

      Vymazat
  17. kvůli tomu popcornu tam chodí bratr :D
    sluší ti to!!

    OdpovědětVymazat
  18. Kolik stál ten svetr a kdy byl kupovaný, prosím? jestli ho najdu ještě v obchodech :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ho přes dva roky, takže už těžko.

      Vymazat
    2. Sakra, zrovna by jsem takovýhle potřebovala :D

      Vymazat
  19. ta kabelka je skvělá! sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tyjo, sluší ti to :) Máš krásné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  21. ja by som chcela ísť na Gatsbyho a na Hangover (:
    skvelý sveter!
    a ten popcorn musí byť skvelý :D

    OdpovědětVymazat
  22. V prvé řadě - hezký outfit!
    V kině jsem byla naposledy na Iron Man 3 (povedený díl), Scary Movie 5 (tenhle díl nestál za nic, škoda peněz) a samozřejmě na Rychle a zběsile 6 - tenhle film se mi líbil hodně, ať už že jsme s přítelem na tomhle filmu byli ve 4DX, takže nový zážitek ale i soundtrack a celkově film se mi hodně líbil! :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Já sem byla naposled na Velkým Gatsbym a za 14 dní se chystáme na Podfukáře :)

    OdpovědětVymazat
  24. Určitě velký Gatsby, ve zlíně ve velkém kině už ho hrají ;) jo a prosímtě, příští týden je v brodě nějaká akce vid? nemohla bys mi maličko přiblížit o co se tam jedná? kolik tam tak chodí lidí a tak? mám tam vystupovat a jsem z toho hrozně nervózní :D :) předem děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi myslis Noc Patriotu. Na te jsem nikdy nebyla, takze nedokazi rict. Jediné co vim, tak ze tam hrají rockové kapely :).

      Vymazat
  25. strašně ti to sluší :) na toho Velkého Gatsbyho bych taky ráda zašla :)

    OdpovědětVymazat
  26. Sluší ti to. Já se chystám na scary movie 5

    OdpovědětVymazat
  27. Uz mas na leto nejakou brigadu?:)

    OdpovědětVymazat
  28. Sluší jako vždy :) Já byla v kině naposledy právě na Velkého Gatsby, a bylo to skvělé, retro ale přitom moderní zpracování, skvělý soundtrack, ty barvy a energie z plátna... Zkrátka opravdu stojí za shlédnutí, hlavně v kině, úplně mě to pohltilo:)

    OdpovědětVymazat
  29. Určitě běž na Gatsbyho, mě to šíleně bavilo a konec mě hrozně dojal. Pokud miluješ Lea jako já, tak není co řešit.

    OdpovědětVymazat
  30. Včera jsem byla na Pařbě ve Vegas trojce.. a super ! :D

    OdpovědětVymazat
  31. Já osobně do kina nechodím už vůbec. Přijde mi to hrozně předražené... Nechat tam skoro 500, když si to vemem i s UGEm nebo Bubble Tea v Golden Apple Cinema, 199,-- za lístek, další 100 tam necháš za popcorn a pití... Nevím no, navíc mě vcelku otravují i lidé, kteří nedokáží držet pusu zavřenou déle jak půl hodiny nebo smích u nemístných vtípků (to má hodně lidí, jsem si všimla ve zvyku :D)...

    V kině jsem byla naposled asi... Rok zpět a nějak neplánuju v nejbližší době ho zase navštívit, viz. body výše... :D To si raději počkám, až bude film v bluray a promítnu si ho doma na plátně v klidu, s přítelem, dobrým vínem a čerstvě uvařeným dobrým jídlem, za které nezaplatím zdaleka tolik jako za popcorn a 0,3 coly a navíc to budu mít ještě ve zdravější formě. :)))

    OdpovědětVymazat
  32. Já jsem naposledy byla v kině někdy v lednu na Mládeži nepřístupno a bylo to tak hrozný, že jsem ještě od té doby nedostala chuť na to do kina zajít :-D

    OdpovědětVymazat
  33. Bože :-O zase další úžasný outfit! Jsi naprosto dokonalá!
    http://thestoryofginger.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. V kině jsem nebyla dlouho... Naposledy na předposledním dílu Stmívání -už nevím přesný název ani:)
    Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  35. já jsem byla v kině naposledy na skyfall, ale šla bych třeba na velkýho gatsbyho :D :)
    moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  36. Určite zájdi na Veľkého Gatsbyho! Často chodím do kina a milujem filmy a tú kinovú atmosféru, u nás je teraz perfektná akcia do kina v Maxe, že vždy v stredu dostanú zákazníci T-comu 2 lístky za cenu jedného. Tak chodíme skoro vždy keď je na čo! Veľký Gatsby, bol pre mňa veľmi silný, Leonardo maximálne ľúbezný a to ani nemusel byť hore bez! ;) Krásny film, elegancia, New York, herci, pointa. Proste nádhera! Hneď by som si to pozrela znovu ak by sa dalo. :)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  37. Líbí se mi tvé obočí. Vypadá senzačně. můžu se zeptat jak si ho upravuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasicky si ho trham pinzetou, obcas si ho zastrihnu zepředu a jinak si ho kartackuji a dokresluji stíny na oboci od essence :)

      Vymazat
  38. ty si krásna:O ♥
    outfit je super:)
    http://thebestmakeupissmile.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  39. Jsem tady asi jediná, ale mi se rozhodně poslední díl "pařby" nelíbil. Přišlo mi to jako parodie na nějakou kriminálku, vtipy byly nucené, zasmála jsem se opravdu asi 4x a samozřejmě při posledních dvou minutách. Nezachránil to ani můj oblíbenec Bradley Cooper:( Takže za mě neee. To teda raději božského Lea a jeoh Gatsbyho:) Nikča

    OdpovědětVymazat
  40. Doporučuji Iron man 3 a rozhodně nedoporučuji Gatsbyho. Ukázky paráda, ale film strašný, kýčovité, nudné a dlouhé. Já byla neuvěřitelně zklamaná.

    OdpovědětVymazat
  41. moc ti to sluší :), já jsem byla včera s přítelem a kamarády na filmu Pařba na třetí! Taky to byla sranda :D takže doporučuji!

    OdpovědětVymazat
  42. Naposledy the Great Gatsby a naprostá spokojenost, moc se mi to líbilo :) Na Podfukáře se chystám za dva týdny :)

    OdpovědětVymazat
  43. Taky bych moc ráda viděla Velkého Gatsbyho!
    A tobě to zase moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  44. Velký Gatsby byl úžasný, Leo byl okouzlující, jak jinak ♥ Zrovna včera jsem viděla film Nespoutaný Django a musím říct, že jsem se zamilovala, skvělé herecké výkony, nádherná hudba. Pro každého asi nebudou některé scény, kdy stříká krev, ale nadruhou stranu film má i vtip a zanechal ve mně hodně emocí. Když bych měla něco doporučit, určitě Djanga :)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj;) Jíťi jedu taky v pondělí na přijímačky,kdyby si chtěla můžeme se domluvit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v pondělí ne, ale ve středu:D achjo, když je člověk doma, nemá přehled ani ve dnech

      Vymazat
    2. Ahoj, děkuji moc za "nabídku", ale já ještě vůbec nevím jak pojedu ani v kolik a nebo jestli mě někdo poveze :).

      Vymazat
    3. Mám spoj z UB v 6:45 z autobusáku, ve Zlíně si 7:42

      Vymazat
  46. já poslední dobou už do kina vůbec nechodím, radši si počkám a pak se na to s přítelem koukneme hezky doma z postýlky :D ale když už, tak bych tam šla také kvůli tomu jídlu, tomu bych neodolala :D

    Gatsbyho jsem chtěla taky vidět, ale jak je toho teď všude plno, úplně se mi ten film zhnusil a jakmile někde vidím název, naskakuje mi vyrážka :D

    OdpovědětVymazat
  47. Koukám, že máme stejný vkus. Na oblečení i na filmy. Na Rychle a zběsile jsme byli teď o víkendu a musím říct, že to bylo moc super! Autíčka, to je prostě moje!
    A na ty podfukáře se těším neskutečně!

    a zvu tě k sobě na Giveaway
    http://silvie-art.blogspot.cz/2013/06/tak-je-to-tady.html#more

    OdpovědětVymazat
  48. Velký Gatsby, je to o těch efektech, je to bezvadně natočený, ale příběh filmu nic moc teda :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Sakra tak nejsem jediná s tím sýrovo-slaninovým popcornem:D v patek jsem byla na pařbé na třetí:) anetdel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  50. Apokalypsa v 5D..Je to sice jen 6 minut ale stoji to za to. :D

    OdpovědětVymazat
  51. Někdo používá tvé fotky, teda pokud to nemáš se slečnou domluveno.


    http://www.votocvohoz.cz/zeny/kratke-saty/2118301-uzasne-lehke-saty-svetle-ruzove?similar_item=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za upozornění, už jsem slečně napsala.

      Vymazat
  52. Velky Gatsby me moc laka:) Jestli na něj pujdes driv nez ja, tak určitě napiš jake to bylo:))

    OdpovědětVymazat
  53. Velký Gatsby je prý přehnaně vyumělkovaný a potlačí celý příbeh. Já se chystám zítra na Rychle a zběsile :)

    OdpovědětVymazat
  54. Tak na tento outfit vážně nemám slov !! Hrozně se mi lbí kombinace bareva tobě děsně sluší:)
    Já jsem na rychle a zběsile 6 nebyla, ale hrozně se těšim až to půjde stáhnout!:) Miluju ty filmy!
    Já se těšim až bude v kinech Man Of Steel, na to už plánuju jít asi měsíc .. Fakt se těšim:)

    OdpovědětVymazat
  55. Ta mint barvička ti moc sluší!;) Úplně tě rozzáří =)

    OdpovědětVymazat
  56. na Gatsbym jsem teď byla a jsem nadšená, stáhla jsem si soundtrack a neustále ho poslouchám :) je to megalomanský, ale nádherný... silnej příběh. na Podfukáře chci také vyrazit! :))

    OdpovědětVymazat