31. května 2013

Simple

Mít volno a trávit ho dle svého je skvělé. Už jsem stihla tolik věcí. Ostříhat se. Nakoupit si nějaké dárečky. Sejít se s kamarádkou na víně a s druhou vyrazit na nákupy. Navíc dnes večer jdeme tu maturitu pěkně oslavit, takže se konečně můžu těšit na pořádnou party! :) Jinak o víkendu se chystám ještě do kina a to na Rychle a zběsile 6. Kdo to už viděl?
A teď už k dnešnímu, tedy včerejšímu outfit, který byl hodně jednoduchý. Jediný výrazný prvek je kabelka s cvoky, kterou mám moc ráda a také cvočky na košili. Oba dva kousky jsou moje oblíbené a myslím, že je na blogu vídáte i poměrně často :).

Bunda, boty-Vietnamci, košile-Reserver, kabelka-H&M, kalhoty- Bershka

48 komentářů:

  1. Vypadáš úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Jituško,moc ti to tady sluší,ty vlásky jsou úžasný:) jinak se nemůžu vynadívat na tu bundičku a docela mě i překvapilo,že je od vietnamců a musím říct,že o to si mi sympatičtější,že nakupuješ i u nich,to moc blogerek nedělá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, že to moc bloggerek nedělá a je to dobře. Je pravda, že mají někdy opravdu super kousky a Jitka je toho důkazem, ale je škoda, že díky tomu stoprocentně ještě víc přispěla k tomu, že mladý holky budou nakupovat u Vietnamců ještě mnohem víc. A to se mně osobně nelíbí.

      Vymazat
    2. a co jako? neni to snad jeji věc kde nakupuje? To musí nakupovat v drahých obchodech jako 2541252 dalších blogerek aby to vypadalo,že na to má? trošku nesmyslny komentář ;)

      Vymazat
    3. > simple living
      A proc ne jako? vzdyt stejne je všechno vyrobeny v cine nebo vietnamu, i znackovy věci, ano i to co máš právě teď na sobě, tak o co go? :) Z.

      Vymazat
    4. Proč by to měla být škoda?? Co je na tom nakupovat u vietnamců?

      Vymazat
    5. Proč v drahých obchodech? O tom jsem přece nic nepsala a takhle to vůbec nebylo myšleno.

      Vymazat
    6. Tak to teda nechápu jak to bylo myšleno. M.

      Vymazat
    7. tak třeba díky tomu, že tu jsou vietnamci a že se u nich tolik nakupuje, zaniká například takové povolání jako je švadlena :) tento důvod třeba napadá mě.

      Vymazat
    8. Mě nevadí, že Jituš nakupuje u Vietnamců, ale každý obchod Vietnamský má jiný sortiment v jiném městě...víte jak to myslím, proto je to občas pěkně na nic... :(

      Vymazat
    9. Natálje a myslíš, že HMko či podobný "masový" oděvní řetězec povolání švadleny podporuje?
      Simply living nechápu, ale zajímalo by mě, jak jsi to vlastně myslela.
      B.

      Vymazat
    10. samozřejmě, že nepodporuje :) však já proti těmto obchodům ani proti vietnamcům nijak neprotestuju, jen jsem napsala svůj názor, proč se to třeba slečně nelíbí.

      Vymazat
    11. Nechápu, proč se vzájemně napadáte. Tady nejde o švadlenu, ale o to, že čím víc lidé nakupují např. u těch Vietnamců, tak tím víc jich sem přijde za prací. A já osobně také nestojím o to, aby každý druhý český obchod zanikl a měli jsme tu jen Vietnamce. Protože oni nezabírají obchody typu H&M, které jsou v Praze anebo v obchodních centrech. Díky nim naopak zkrachují menší obchůdky ve městech, sama to vidím v tom našem. A přitom jejich oblečení prostě není tak kvalitní (většinou se zničí na druhé vyprání) jako v některých obchodech, které tu dřív bývaly. Samozřejmě tím neříkám, že jsou věci od nich extrémně špatné, ale kompletně tím ničíme českou ekonomiku a nemůžeme se potom divit, že jsme tam kde jsme v dnešní době. ;)

      Vymazat
    12. To se divit nemůžeme, ale muzeme si za to sami. Lide nakupuji u Vietnamcu mozna proto, ze nemaji tolik penez na to pořizovat si věci v drahych obchodech, kde je to dvakrát tak drahe, sice ne tolik kvalitni, ale mnohdy to zboží uz ma stejnou kvalitu jak v ostatních obchodech. Nakupuje tam dost lidi a nenakupovat tam jenom proto, aby nezanikaly české obchody je asi blbost, lide tam budou nakupovat tak i tak, i když se jim nelibi, ze tu Vietnamci pracuji, neodjednou zpatky... At si každý nakupuje kde chce!! :)

      Vymazat
    13. Nemyslím, že bychom se napadaly. Neříká se tomu "diskuze"? Mě opravdu zajímají názory jiných. Moc trhu nerozumím, studuji odlišný obor, a tak nechápu, proč by sem mělo přijít markantně víc Vietnamců kvůli tomu, že více lidí nakupuje v těchto obchodech? Proč mají být tyto dvě veličiny na sobě závislé? To když už, tak bych se spíše pozastavila nad obchody s potravinami. Kdy dnes už v Praze pomalu není možné jít nakoupit jinam než k Vietnamcům nebo do obchoďáku.
      O kvalitě nic moc nevím, osobně u nich nenakupuji. Ale kolikrát na kamarádce vidím úžasnou věc, říkám si, jak je hezky ušitá a sedne, a opravdu je od Vietnamců.
      B.

      Vymazat
  3. Máš rtenku? :O :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o dá se říct že jo :). Takovou krémovou nejlevnější od essence :))

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí outfit! :) Sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takové jednoduché outfity mám ráda, sluší ti to:-)Jinak taky se chystáme o víkendu s přítelem do kina na Rychle a zběsile:-)

    OdpovědětVymazat
  6. mohla by si nafotit outfit, co budeš mít na té párty :)

    OdpovědětVymazat
  7. sluší a závidím volno :)
    na rychle a zběsile jsme byli včera celá parta a shodli jsme se že je to největší blbost tohoto roku :D a zbytečně vyhozené peníze.. :D pak dej vědět jak se líbilo

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. mně se rychle a zběsile líbilo:))..a má super soundtrack ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty vlasy máš takhle moc hezké :) Jinak nevím čím to, ale dnes mi přijdeš v obličeji taková nějaká trošku jiná ...... možná to dělá, ale ta rtěnka :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, měla bych osobnější otázku, takže pochopím, když mi na ní neodpovíš :)Zajímalo by mě, kde bydlíš nebo se fotíš. To náměstí je mi hodně povědomé, ale nemůžu si vybavit město :D Na tvůj blog jsem narazila nedávno a od té doby jej pravidelně sleduji! Jsi moc sympatická a tvé články jsou jako by návykové :D Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, bydlím v Uh.Brodě :).
      Hehe to je milé, děkuji!! :)

      Vymazat
  12. Na rychle a zběsile 6 jsem už s přítelem byla a byli jsme nadšený :) navíc soundtrack je skvělej, takže já sem byla opravdu unešená, tyhle filmy můžu a chystám se jít i znovu, což obyčejně nedělám :)
    Jinak outfit je perfektní, škoda že nemám tak skvělý vietnamce i tady u nás :( máš od nich pokaždé opravdu supr úlovky :) a gratuluji k maturitce!

    OdpovědětVymazat
  13. Jituš moc ti to sluší. Kombinace té halenky s tou bundičkou se mi moc líbí :). Rychle a zběsile 6 už jsem viděla, byla jsem minulý víkend, tak si to hezky užij :).

    OdpovědětVymazat
  14. daj potom vedieť, aký bol film :)
    tá bunda a košeľa sú super :)

    OdpovědětVymazat
  15. Sluší, moc!:) Ta košile Ti fakt sekne.

    OdpovědětVymazat
  16. moc ti to sluší, v jednoduchosti je krása! :)

    OdpovědětVymazat
  17. vlasy máš hezké i obočí se mi tady líbí :)

    OdpovědětVymazat
  18. volna si také užívám. jediné, co mi kazí radost, je to hnusné počasí a déšť.

    košile je moc hezká!

    OdpovědětVymazat
  19. Tento outfit se mi moc líbí a hlavně tobě moc sluší :) na Rychle a zběsile 6 jsem byla a mohla bych jít klidně znovu, byla to naprostá pecka a s kamarádkou jsme si to užily :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to sluší, bundička je moc hezká! Jana

    OdpovědětVymazat
  21. o kolik sis nechávala zastřihávat vlasy? zdají se mi nohem kratší :)

    OdpovědětVymazat
  22. ta výška je v místě tvého bydliště? nebo budeš případně na koleji?

    OdpovědětVymazat
  23. Moc pěkný outfit, miluji tvoje outfity .. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Bola som na Rychlo a zbesilo 6 minuly tyzden (alebo pred dvoma tyzdnami, uz neviem:D) a mne to prislo ze je tam prilis vela "akcnych scen"a jedna scenka tam bola vyslovene smiesna.. Trosku dlhe to je.

    OdpovědětVymazat
  25. Miluju ten pocit, ty vlasy, když jdu od kadeřníka! A na těch tvých vlasech to jde taky hned poznat.;) Btw moc ti sluší takhle ty vlasy do boku, prodlužuje ti to obličej! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Moc se mi líbí to líčení. Sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc děkuji za všechny komentáře slečny! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Kabelka je suprová a k tomuhle outfitu se moc hodí. Jinak na rychle a zběsile 6 byl nedávno můj brácha, sama na něj asi nepůjdu, ale prý to bylo moc fajn, ostatně jako předchozí díly ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Jsi moc prijemna slečna!:)

    OdpovědětVymazat