26. května 2013

Last two days

Boyfriendy s Vanskami tvoří super dvojku, takže proč toho nevyužít, když nevíte "roupama coby" :D
Já se jdu zase učit a vy si užívejte zbytek víkendu! :)

 Kalhoty, tričko, pásek-H&M, bunda-Forever21, boty-Vans footshop.cz, brýle-RayBan, kabelka-oasap.com

136 komentářů:

  1. tyhle kalhoty se mi staršně líbí stejně tak vansky!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tento outfit je dokonalý, veľmi sa ti to hodí! :) S okuliarmi si perfektná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto je jedna velka parada! Si krasna! Prosim ta, kedy si kupovala tie nohavice a za kolko? Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je koupila na votočvohoz, zkus tam pohledat. Já je měla za tři stovky :).

      Vymazat
  4. to obočí takový houští :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Housti?Kde vidis housti?Lepsi jak tenke carecky...

      Vymazat
  5. A zas máš delší vlasy:-P moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je hodně dobrý (y) ..sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  7. wow! Jsi první na kom se mi boyfriendy líbí. :) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé. Ty vlasy i outfit.! :) Mám dotaz.. Mají v tom HMku ty kalhoty ještě.? A ve kterém HM si je kupovala.? Někdě v Brně.? :) Aa za kolik.? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je koupila na votočvohoz z druhé ruky za tři stovky, je to myslím loňská kolekce.

      Vymazat
    2. Na votoči se podívat mě nenapadlo. :) Tak děkuju. :)

      Vymazat
    3. Já mám úplně stejné, rovněž z votočvohoz a za 250!:-)

      Vymazat
  9. máš nádherný vlasy, ale to ti říkám pořád :D ;) jinak se mi strašně líbí ty kalhoty a bunda! :)

    OdpovědětVymazat
  10. máš krásně čistý boty!:D mě tak pomalu nevydrží ani první den, asi neumím chodit, přitom nechodím kanálama:/:D

    OdpovědětVymazat
  11. kdyz uz si to oboci malujes,tak aspon tak,aby bylo kazde stejne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla sem ho každé stejné, nemusíš mít péči ;).

      Vymazat
    2. kdyz chces tvrdit,ze jsi ho mela stejne,tak se nefot a nedavej to na net,kde vsichni vidi,ze neni stejne :D

      Vymazat
    3. Asi vím jak vypadalo ne :D:D. To jsou problémy toto, taky bych chtěla takové mít... :)

      Vymazat
    4. Má nádherné obočí anonyme. .)

      Vymazat
    5. Anonym 15:26: Prosím tě nauč se první psát česky, zapoj mozek, kup si brýle a přestaň psát závistivé nesmysly. Prospěješ tím hlavně sobě a nebudeš se tak ztrapňovat.

      Vymazat
    6. co na tom neni dostatne cesky? :DDD mg..asi nejaka pipka ze zakladky,co si mysli,ze se ve slove videt pise y ne? :D jinak bryle na to,abych videla,ze je kazde jine,urcite nepotrebuju :D
      Mia : no ma ho silene :D vsimla jsem si toho uz na vic fotkach,ze je nemiva stejne

      Vymazat
    7. zas ji vsichni nelezte do zadku :D ja netvrdim,ze neni pekna nebo ze se pekne neobleka..ale to,ze mi to oboci prijde divne a kazde jine,na tom nic nemeni :)

      Vymazat
    8. Co takhle zklidnit hormon drazí anonymové? Ledová sprcha by vám zřejmě neuškodila. Hold nikdo nejsme dokonalí, ale jsem rada, že vaše obočí dokonalá jsou! :)
      A obočí mám každé stejné, jen jiný tvar, než má většina lidí. Tak se z toho nepo***te :).

      Vymazat
    9. Chtěla bych tě vidět anonyme,musíš být pěkně hnusná,tupá osoba,co se tady akorát tak ztrapňuje.Běž ze sebe dělat blbečka někde jinde.Kristýna

      Vymazat
    10. Milý Anonyme, když ti řeknu, že mně třeba dokonce obočí i roste každé jinak, exploduješ zuřivostí a přestaneš řešit kraviny? Jituška má obočí naprosto v pořádku, tak se laskavě uklidni.;)

      Vymazat
    11. Já vážně nechápu, proč se hned musíš na každého utrhovat. Podle mě i kritika patří k módnímu blogu, nemůžeš přece čekat, že Tě všichni budou jen chválit a podle mě je dobré si poslechnout i kritiku. Zvlášť, když je ta kritika pravdivá, to obočí prostě není souměrné. Když Tě ta pravda tak bolí, nekomentuj to a radši s tím utíkej něco udělat. A ze všeho nejvtipnější mi přijde, jak se Tě tu vždy zastávají jen další blogerky anebo mladý holky, co absolutně nechápou čeho se ten komentář týkal.

      Vymazat
    12. michelle phan v jednou videu rika "nemej oboci jako dvojcata, ale jako sestry" neni potreba ho mit stejne, myslim, ze ona jako profik o tom vi vic nez ty:)

      Vymazat
    13. 17:58
      A proč bych s tím měla něco dělat, když vím, že ho mám na své možnosti v pořádku? Dívej, jestli ti přijde, že neumím přijímat kritiku, tak si na omylu, jelikož díky bohu umím, ale jen tu normální, z které si něco můžu vzít. Ale co si mám vzít z něčeho takové? Mám si jít okamžitě vytrhat obočí a nebo se objednat ke kosmetičce. Asi ne, jelikož nestojím o tenké, nepřirozené obočí v podobě dvou čárek :).
      Nevím jestli to je jako tak těžké pochopit nebo co :).

      Vymazat
    14. Milá Margaret, jak naopak ty můžeš vědět, že ví víc než já? :) Kdyby měla slečna blogerka obočí souměrné jako Michelle Phan, neřeknu ani slovo. Ale v celku mi nešlo o obočí.. šlo mi o to, jak reaguje na kritiku. Když už si tak často bere do úst zahraniční módní blogy, tak tam jistě uvidí, že bloggerky kritiku přijímají. Je to prostě součástí a myslím si, že o tom vím poměrně dost, jen nemám potřebu se tu všem ukazovat. ;)

      Vymazat
    15. V jednom* .. jak to muzu vedet ? Je to muj nazor, moje domnenka, za kterou si stojim. Ja bych treba rada videla tvoje oboci jestli ho mas nachlup stejne. Kazdy nema cas si domalovavat oboci dve hodiny, je to o prefekcionismu.

      Vymazat
    16. aha,takze kdyz rekne,ze ma podle me kazde oboci jine,tak jsem tupa a hnusna :Djo,logika ja blazen O:-) myslim,ze je zcela jasne,kdo je tu tupy :)

      Vymazat
    17. jezis marja :D ma blog,denne se foti ze vsech uhlu,tak snad muze ocekavat,ze se najde i kritika :) jestli si ovsem nemysli,ze je dokonala..jestli s tim mas problem,tak se porad nevystavuj,nic tak hrozneho jsem nenapsala takze keep calm ;)

      Vymazat
    18. Ano přesně - myslím si, že jsem dokonalá a naprosto bez chyb!! :D.
      Já s ničím problém nemám, ale ty evidentně ano :):*

      Vymazat
    19. 17:58
      konecne nekdo normalni :D presne tak,zastavaji se ji "kamaradky" blogerky a hloupe slecny,ktere me oznaci za tupou a hnusnou jenom proto,ze se mi nezda neci oboci :D:D
      Jinak pro Jitusku..myslim si,ze z teto kritiky si neco vzit muzes :) budto si muzes prestat tak neprirozene zvyraznovat oboci a nebo si ho muzes zvyraznovat na obou stranach stejne..nic tak sloziteho k pochopeni na tom nevidim :)

      Vymazat
    20. Myslim si ze kritiku znasa v pohode, mozte byt radi ze vam tie komentare zobrazi alebo nevymaze..keby mam blog tak takych zufalcov ako vy co hladaju chybu len aby si mohli rypnut mazem hned.
      Ach boze to musia byt strasne komplexy ked si niekto najde cas na to riesit niekoho obocie...btw ako 15 rocne sa spravate vy, nikto dospely a rozumny by tu neriesil take hluposti krasavice nase

      Vymazat
    21. taky pekne,jak jsi napsala,ze to pise vsechno jedna a ta sama osoba :D mam tu treba nekolik svych komentaru pod sebou,protoze jsem reagovala na vice lidi...ale je tady spostu komentaru,ktere vyjadruji ten samy nazor a nejsou psane mnou...takze to,co jsi dneska psala je pekna ptakovina a snazis se ostatnim namluvit,ze je to nazor jednoho cloveka,ktery to napsal stokrat,aby to vypadlo,ze si to mysli vic lidi...ale moc dobre vis,ze vsechny ty komentare nepatri mne,to snad podle ID poznas..tak tu nehraj divadylko :))

      Vymazat
    22. Takže miláčku, to že mi o půlnoci přijde 12 stupidní komentářů od jedné a té samé osoby napsané jedním a tím samým stylem se stejnou IP adresou jasně dokazuje, že je tady někdo nemocný na hlavu.
      Pokud sis nevšimla, tak všechny tvoje stupidni komentáře nejsou schválené a sama jsi teď potvrdila, že jsi většinu napsala sama. A proč? Asi ti musím hodně ležet v žaludku viď? Doporučuji si najít koníček nebo nějakou smysluplnou činnost, která by ti pomohla s tvým psychickým rozvojem, který evidentně někde zakrněl. Myslíš si, jak jsi strašně chytrá, ale to, že ti to moc nemyslí je naprosto evidentní.
      Takže mě moc neser a svoje názory, které jsou naprosto mimo a nemají žádnou výpovědní hodnotu, natož smysluplnou kritiku, si píchni třeba za klobouk :)

      Přeji pěkný den
      a zamysli se doopravdy nad tím, zda na něco psychicky netrpíš :*.

      Vymazat
    23. ja nemam proc zapirat,ze jsem psala vic komentaru,ale pouze jako rekace na nektere komentare co reagovaly zase na ty me...ne,ze bych se vyavala za vic lidi a psala stokrat ten samy nazor...jak pod timto komentarem,tak i nekolik samostatnych komentaru niz vyjadruje ten samy nazor a jak vis,od me nejsou :)
      nevim,proc porad nekdo mluvi o inteligenci a vlastnostech cloveka,ktereho nezna, jenom proto,ze napsal,ze se mu nelibi jeji silene oboci :D sami ukazujete,jak jste inteligentni :D chapu,ze kazdemu,komu se nezdas dokonala je hloupy a a zakrnely :D ale tak..nauc se s tim zit :)
      nelezis mi v zaludku,ale na tvem blogisku se rada bavim na tom,jak denne fotis kazdou pi*ovinu,co udelas,aby jsi mela dat co na net :D a jak skvele snasis kritiku,coz opakujes porad dokola a taky nam to denne dokazujes :D a taky,kdyz se na tobe ostatni z okoli bavi,tak konecne vim,o cem je rec a muzu se smat s nema :)
      kdyby ses chovala aspon primere..ano,oblekas se pekne...ale nijak zajimave..nic originalniho...aby sis porad myslela,jak vsechny strasne inspirujes tim,co delas :D a nechovala se jak primadona..vzdycky se smeju jak jdes po ulici a mrskas sebou jak ryba na melcine :) nekolikrat uz jsem mela tu cest a ano,jsi stejne arogantni jako to z tebe vyzaruje tady :)
      takze me zarazi,ze mi nekdo,kdo travi cele dny focenim kravovin,psanim clanku a reagovanim na komentare pise,at si najdu neco smysluplneho na praci :D bravo :D je to tvoje volba,kdyz te to bavi,tak prosim...ale nehraj si na neco,co nejsi :) je spousta zajimavejsich a narozdil od tebe opravdu inspirujicich blogerek,ktere ze sebe nic vic nedelaji :)

      Vymazat
    24. Až poznáš osobně tak suď ;).

      Vymazat
    25. Ja si nemyslim, ze by Jitka ze sebe neco delala. Naopak, je prirozena a podle vseho i velmi oblibena, takze asi lidi bavi. To, ze to nekdo nedokaze prekousnot je smutne, protoze jinak si nedovedu vysvetlit toho anonyma, co psal tyhle komentare. Musi to byt strasne nestatna osoba, ktera si musi vylevat nenavist na ostatnich. Promin, ale vysmivat se nekomu, to o necem svedci. Nebo jak se to rika... Podle sebe soudim tebe. Kdyz sem si precetla ten komentar 19.41, tak mi proletlo hlavou jen jedno, a to, jak jsi strasne uboha. Mela by ses mila anonymni uvedomit, protoze ja nevidim nic spatneho na tom, ze ma nekdo nejaky konicek a snazi se pro nej delat maximum. Co se tyce oboci, tak jak uz rekla Jitka, co si ma z takoveho komentare vzit? Oboci ma obe stejny a to bych se klidne pohadala, protoze ma!!! A sama vim, ze oboci si clovek nevybira, ze muze byt sebelepsi kosmeticka, ale kdyz mam tvar jak debil, tak ho proste mam a nic jineho, nez si ho vyrazne domalovavat mi nezbyva. To je asi vse, rada bych tyhle lidi poznala osobne, protoze ja stale nedokazu pochopit co za zavistive kravy tohle pise.

      Vymazat
  12. Ty tvoje vlasyy :) Moc ti to sluší !

    OdpovědětVymazat
  13. moc ti to sluší! A máš teď hrozně hezkou postavu, vím žes sem několikrát psala, kolik jsi přibrala.. podle mě ti to akorát prospělo! :)) vyzábliny nemá nikdo rád (kromě anonymů of course - ale těm se nezavděčí nikdo, buď jsou holky moc hubený nebo "moc tlustý" .. :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo a hlavne boyfriendy neslusi holkam co nemaji zenskou postavu pak uz opravdu vypadaji jak kluci, jak tady uz nekdo psal toto je poprve co se mi boyfriendy na nekom libi :)

      Vymazat
  14. Oo:), tak to je nádhera:) !! Moc ti to sluší !!

    OdpovědětVymazat
  15. Ako vždy ti to veľmi pristane!!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Pane bože ty si tak strašně krásná!

    OdpovědětVymazat
  17. No teda skvěle, tahle kombinace se mi moc líbí :) A tobě skvěle padne :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásná! Tenhle styl se mi tak líbí!!!

    OdpovědětVymazat
  19. k tvému nově kulatému obličeji to obočí vypadá strašně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nově? omg, kulatý obličej mám celý život, tak klídek ;).

      Vymazat
    2. Lol, tak anonymni koment je fakt "na miste" ... jako obvykle.
      Tenhle outfit je TOP do nejmensich detailu a moooc ti slusi!

      Vymazat
    3. To nově kulatému obličeji mě fakt rozesmálo :DD Sluší ti to :)

      Vymazat
    4. ještě ty brýle...děs běs...takhle běž k maturitě :D

      Vymazat
    5. Na maturitu k tomu přidám gumáky, aby to vypadalo ještě líp :*

      Vymazat
    6. :-DDDDDD Nove kulaty oblicej. To uz je fakt moc!

      Vymazat
    7. no nechtela sem říkat tlustý tak promin
      nove tlusty oblicej :)

      Vymazat
    8. :D Prosím Jituško, mohla by jsi mi prozradit jak na změnu obličeje zadarmo? Já bych taky ráda měla nově kulatější obličej bez plastické chirurgie.. :D

      (Někdy bych si vážně přála ty anonymní slečny potkat na živo a pomoct jim s jejich problémy, které je natolik ovlivňují, že se musí takto chovat k ostatním lidem.) :-/

      Vymazat
    9. Bože to zase anonymové nevědí, jak do tebe rejpnout. Někdy bych chtěla vidět jak vypadají oni, no jak nad tím přemýšlím tak radši ne :D :D :D

      A co se týče dioptrických brýlí tyhle obroučky se teď nosí a náhodou jí sluší...

      Vymazat
  20. Naprosto dokonalé! Ty kalhoty, brýle, boty, no líbí se mi úplně všechno... A jdu tě následovat :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Vansky jsou super, ale bílé bych vlastnit nemohla pač bych je hned měla jak "prase" :D

    OdpovědětVymazat
  22. Jak sem psala už jinde, do bílých Vansek bych nešla :D Dej echo jak dlouho bílé zůstaly :D

    OdpovědětVymazat
  23. Stylový outfit. :) ale jsem zvědavá jak dlouho ti vydrží botky bílé :D jak znám sebe, měla bych je za chvíli špinavé. Jinak máš nádherné vlasy ;)).

    Život malé Marti

    OdpovědětVymazat
  24. Wow a ještě jednou wow! Nemám co vytknout...sladěné do posledního detailu! Ty boyfriendy ti sedí dokonale. Tohle je přesně tvůj styl.Tohle beru jako obrovskou inspiraci (což se mi u českých bloggerek moc často nestává).

    OdpovědětVymazat
  25. Nechceš příště outfity fotit pod lepším úhlem? U takhle nepřirozených fotek (velké tělo, malé nohy) nevynikne plně tvůj outtfit. Tedy aspoň mně osobně to teď dělalo problém. Stačí jen, aby si přítel přidřepl. Jinak kalhoty skvělé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nad tím přemýšlela :)

      Vymazat
    2. Taky si myslím, že to líp vynikne, zkuste to :-)

      Vymazat
    3. Jojo, dáme si příště víc záležet :). Už bude na vše víc času, tak si pohrajeme i s fotkami :).
      Děkuji za připomínku :)).

      Vymazat
    4. Nad tímhle přemýšlím pokaždé od tebe doby, co ji začal přítel fotit. Takže naprosto souhlasím. :)

      Vymazat
  26. Tyhle džíny přímo nesnáším a ani tento typ bot není uplně podle mýho gusta, ale tys to tak skvěle zkombinovala, že nemám slov. Ty to prostě umíš :) Takže i když mám mnohem raději tvůj klasickej styl, tak tohle považuju za nejlepší outfit za poslední dobu!
    A na první fotce vypadáš dost jako Nela Slováková :)
    (jinak vlasy jsou překrásný a čím dál delší, závidím :) )

    OdpovědětVymazat
  27. Jituško, ty bys byla krásná i kdybys na sebe narvala pytel od brambor :D Nemám slov,, ty umíš tak krásně kombinovat věci a všem ti to moc sluší ;) sice nemám vůbec ráda takový styl džínů a bot a mám radši, když si vezmeš lodičky, ale tobě to táák sluší ;) týjoo, si fakt krásná ;)
    P.S.: Hodně štěstí k maturitě! :) Budu držet pěsti! ;)

    OdpovědětVymazat
  28. tě chci vidět u maturity, to bude bomba :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ty boyfriendy vypadají parádně!!

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Jitko, mohu se zeptat, jakou metodou Ti kadeřnice dělala ombré? Použila na vlasy nejprve peroxid a barvu nebo jen peroxid? Včesávala Ti to pak do vlasů nebo je tupírovala/nanášela štětcem? Promiň za vlezlý dotaz, právě jsem si u kadeřnice nechala udělat na hlavě něco podobného a nedopadlo to podle mých představ, tak bych ráda věděla, jaký byl postup u Tebe. Díky! Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám to stažené pouze peroxidem od Goldwelu a dělala mi to štětcem po tlustých pramenech a vždy balila do alobalu - jak melír :).

      Vymazat
    2. jestli můžu přijít se svým zbožím na trh - mě to kadeřnice tupírovala.. říkala že je to přirozenější na tom přechodu potom :) .. Jinak jsem z toho taky byla nejdřív nešťastná (pořád jsem koukala na Jitky fotky a říkala si-bože vždyť to mám oproti ní hrozný!) ale teď jsem si na to zvykla, a líbí se mi to. Sama jsem si na to dala přeliv té nejsvětlejší hnědé abych vymazala rezavý odstín.. a hned to vypadalo líp :)

      Vymazat
    3. Přesně tak, taky jsem to měla rezavé - moje přírodní vlasy jsou černé a peroxid to prostě napoprvé nezvládl pořádně zesvětlit. Hodila jsem na to pak studenou blond a vznikla mi z toho jakási hnědá, nicméně pořád to jaksi není ono. Neustále koukám na fotografie slečen z blogosféry, které mají ombré a říkám si, jak toho docílily. Nicméně díky za zodpovězení dotazu!
      Tereza

      Vymazat
    4. Zkus silver šampóny, tak jsem svoji barvy docílila já :).

      Vymazat
    5. Anonymní: peroxid Ti stáhne barvu max. o 4 odstíny, takže z černých se nemůžeš napoprvé dostat na světlou blond, to bys přeskočila 8 odstínů. U černých vlasů je nutné zesvětlovat minimálně na dvakrát ;)

      Vymazat
  31. Uhmm, ty bílý vansky jsou taky dost dobrý! <3

    OdpovědětVymazat
  32. Bílý Vansky se mi moc nelíbí, ale na tobě jsou strašně krásný! Povedený outfit, sekne ti to :)
    http://sheisbrunette.blogspot.cz/2013/05/my-moments-in-may.html

    OdpovědětVymazat
  33. Pohodové a moc hezké! Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  34. Ach bože,ty džíny ti prostě neskutečně závidím! Už jsem projela votoč a žádné tak perfektní tam nemají, budu muset hledat a čekat, fakt ti to moc sluší, hezky jsi to zkombinovala!!:) PS: Kdybys nějaké objevila na votoč,nebo kdokoli jiný, ve velikosti S nebo džíny 27, tak to tady hoďte, děkuju :D N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.votocvohoz.cz/zeny/dziny/1836758-boyfriend-jeans
      tyto jsou stejné :)

      Vymazat
    2. Jéé super, děkuju:) a ty máš taky tuto velikost-28? Přijde mi,že máme celkem stejnou postavu, tak bych si objednala podle tebe:D

      Vymazat
  35. Dnes ráno jsem objevila tvůj blog :) Původně jsem plánovala se celý den učit, ale skončilo to tak, že jsem se zasekla u každého tvého článku, až jsem došla na začátek tvého blogování :D jestli propadnu z matiky, máš mě na svědomí! Jsi úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  36. jojo tohle se mi moc líbí :) Sice to není styl který bych nosila běžně, ale beru to jako takové, když nepotřebuju nic extra a jen tak nějak vyběhnu, volím právě tohle :)
    Z anonymů si hlavu nedělej!

    Ahoj Cherry

    OdpovědětVymazat
  37. Moc ti to sluší,skvělá kombinace.Ty brýle se k tobě moc hodí :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  38. strašně mě kotlí ty komentáře tady, očividně i kdyby Jitka byla sebehnusnější nebo měla sebehrůznější hadry tak jí všichni budete psát jak je krásná a nádherně oblečená...nejlepší jsou tady ty srdíčka <3...blog pro 15leté děti prostě;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. ;)

      Vymazat
    2. Tak čtenáře si blogerka nevybere, ale Jitka absolutně nesnese žádnou kritiku, což mi přijde mnohem smutnější.

      Vymazat
    3. Vy neznesiete realitu, to je najsmutnejsie, nechcete jej presne nadiktovat ako ma jej obocie vyzerat, ako sa ma obliekat, co jej sem maju ludia pisat? kedze ste napisali ze je ten blog pre 15 rocne deti, preto ste tu vsak?:) Myslim si ze mate nejaky problem, ktory by ste si nemali riesit tu ale u lekara..

      Vymazat
    4. Jak nesnese kritiku? Co se ma po*rat z tech vasich komentaru, nebo podekovat? Jeste by se vam mela omlouvat, ne?:D Nejsmutnejsi jste vy.

      Vymazat
  39. Promiň Jituš, ale to obočí nemáš fakt moc hezké :/ neříkám protože bych se tě snažila nějak ponížit jako ostatní, ale myslím si že bys mohla dosáhnout i hezčího tvaru, aniž bys měla tenkou čáru, která se nelíbí ani mě :) Jinak jsi užasná a já tě zbožňuju!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Doporučuji na obočí místo pinzety sekačku na trávu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji místo internetu knihy.Možná tě to spraví,anonyme:)

      Vymazat
  41. Jiti, když se podívám na tvé fotky tady z roku 2011, kam se poděla ta krásná slečna?? Nechci být hnusná, ale je pravda, že to obočí si měla takové pěkné a teď tohle. To samé ty brýle. Tyhle z tebe dle mého názoru zbytečně dělají ošklivku Betty, jiný tvar by ti určitě sedl líp. A vlásky bych trošku sestříhala, takhle působí strašně těžkopádně, skoro jako paruka. Snad se nezlobíš za můj názor. Anett

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho měla dřív tenčí, což se mi nelíbilo :).
      Změnila sem se já vím, ale teď se cítím líp než kdykoliv jindy a to je pro mě přednější :). Jediné co chci na sobě změnit je malinko postavu jinak nic :).
      Ale děkuji za názor! :)

      Vymazat
    2. A mně zrovna tady přijde to obočí moc pěkný, takový přirozený, ladí s barvou vlasů, jak to má být....
      Třeba v jednom z min. postů bylo až příliš výrazný, ale tady pohoda. A jak tyhle brýle nemusím, tak tady se mi na Jitce strašně líbí...to je asi věc názoru. Ale rozhodně mi to neevokuje ošklivku Betty.

      Schválně jsem koukla na fotky z roku 2011, protože si všímám, že se obočí v posledních postech dost probírá. A více se mi líbí teď.

      Každopádně se mi líbí, že jsi názor vyjádřila slušně :)

      Vymazat
    3. Já jsem rozhodně pro to, jak vypadáš teď. Strašně ses změnila k lepšímu, předtím ty umělé vlasy do pasu apod se mi strašně nelíbilo. Jde vidět, že si dospěla.

      Vymazat
  42. tak tady ti to podle mě sluší snad nejvíc za poslední dobu, ty brýle jsou prostě skvělý :))

    OdpovědětVymazat
  43. Jituško,jsem moc ráda,že jsem narazila na tvůj blog,je fakt úžasný a sleduji ho už pár měsíců,tvými outfity se často inspiruji,máš moc krásný styl a celkově jsi podle mého názoru velmi příjemná slečna,ale s jednou věcí ač nerada musím souhlasit a tím mám na mysli to tvé obočí,když jsem se koukala na starší fotky měla jsi moc hezký tvar,u kterého bych zůstala,tak zkus to nějak ještě zhodnotit:) jinak ti moc fandím:)

    OdpovědětVymazat
  44. taky jsem si teď koupila "boyfriend jeans" akorát jsou to normální jeany z terrnovy velikosti XL :) takže vypadají podobně :) moc se mi líbí ta kombinace těchto jeans s křivákem a koženou kabelou :)

    OdpovědětVymazat
  45. Moc chválíím :) Můžu se zeptat, nebála ses že to rifle nesednou? Nebo to bylo osobní předání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechala jsem si poslat přesné rozměry a podle nich se přeměřila :)

      Vymazat
  46. tak tady ti to vážně moc sluší! bomba!:)

    OdpovědětVymazat
  47. jak to tak čtu...a co je divného na srdíčkách? Já Jitušce pošlu třeba i tři! A ne, není mi 15, ale 22 :D <3 <3 <3 líbí se mi to :)

    OdpovědětVymazat
  48. Skvělý outfit a Vans jsou prostě uuuh ♥

    OdpovědětVymazat
  49. Moc krásně zkombinováno :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Moc tu ty brýle sluší a k anonymům, řekla bych že je to parta nějakých blběčků co nemají co na práci :). Moc se ti ten outfit povedl :)

    OdpovědětVymazat
  51. Moc děkuji za všechny (normální) komentáře, připomínky a názory! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Prosímtě, na těch fotkách máš clip-in? Pokud ne, tak bych OKAMŽITĚ (!!!:D) prosila o článek o tvých vlasech, protože jsou neuvěřitelné!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám, jsou to pouze moje vlasy. O takový článek mi psalo už víc holek, takže až budu mít čas, tak ho udělám :).

      Vymazat
  53. Strašně ti to tu sluší.:) jednička s hvězdičkou.

    www.doubleexplosion.com

    OdpovědětVymazat
  54. Tak nevím jestli jsem slepá, ale nevidím ani divné obočí ani kulatý obličej.. moje sestra má kulatý obličej a vypadá teda úplně jinak než ten Tvůj, takže fakt nechápu. Nejlepší byl komentář "k tvému nově kulatému obličeji" :D z toho jsem nemohla.
    Na boyfriend jeany mám neutální názor, na mnoha slečnách se mi líbí, na některých ne a já osobně se v nich nějak necítím, ale Tobě ohromně sluší ;)
    Jsi krásná!!

    OdpovědětVymazat
  55. A jakou máš velikost tech kalhot? jsou moc hezké a sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  56. Tobě to tak sluší, líbí se mi kombinace - Vansky + boyfriendy , super super<3

    OdpovědětVymazat
  57. Líbí se mi vlasy. Holky nemáte někdo zkušenost se stíny od W7?Našla jsem si je zde http://www.fashiontasteshop.cz/dekorativni-kosmetika-c95/ za 79,- kč, moc se mi líbí ty mono zlaté a chci se o nic něco dozvědět, než nakoupím. Budu ráda za info

    OdpovědětVymazat
  58. Jituško, outfit se ti moc povedl. Strašně se mi líbí ty Vansky a taky bundička, ta je naprosto perfektní. A ty ombré jsou dokonalé, je to příjemné oživení :)

    OdpovědětVymazat
  59. Bez brýlí ti to sluší více. Příjdeš mi s nima taková tvrdá..nebo jak to říct

    OdpovědětVymazat
  60. Obvykle moc nekomentuju, ale tenhle outfit je dokonalý! Neskonale ti to sluší a je vidět, že tohle je tvůj styl. Je to mladistvý, sexy, božský :)

    OdpovědětVymazat
  61. Boyfriendy ti moc sluší, skvělý outfit! ;)

    OdpovědětVymazat