17. května 2013

Dárek z Filipín

Dneska bych vám chtěla ukázat jednu stránku, která se vám může hodit. Občas mi chodí dotazy o tom, co bych koupila svojí mamce k narozeninám/svátku a podobně. Proto mě moc zaujala stránka www.filipinskesperky.cz, jelikož moje maminka naprosto zbožňuje všelijaké šperky z různých kamenů a podobně a vlastně se v tomto docela vyžívá. Proto jsem nám dohromady pořídila tento náramek ze sladkovodních perel. Je totiž překrásný a vhodný na spoustu událostí! :) Navíc je symbolem elegance, zdraví, bohatství, štěstí a žádné ženě by neměl chybět :). 
Někdo z vás si může říct, že perly nejsou ono a špatně se kombinuji, proto jsem dneska vyfotila s tímto náramkem i outfit, tak doufám, že se bude líbit.
Jak se vám náramek líbí? :)

Kalhoty-Primark, baleríny-CCC, tričko-NY, hodinky-DKNY, pásek-AnnChristie, 
Náramek najdete ZDE, tak jako spoustu jiných krásných věcí :).


Ps: Zítra odjíždím do Brna na celý víkend na sraz, takže se můžete těšit na fotky! :))

50 komentářů:

  1. jseš užasná!! nekolika kámoškám sem rozeslala tvuj blog ,protože fakt stojí zato :)))

    OdpovědětVymazat
  2. užij si to v Brně :) moc ti to sluší, já to říkám pořád, že prostě miluju ty hodinky :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je hodně chabá kopie Ejvi.. Najdi si něco svého a neopakuj..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň, že jsme obě dvě dostaly nabídku od e-shopu a obě dvě si vybraly stejný náramek :).
      Stává se :).

      Vymazat
    2. Já jsem si ho vybrala taky, mám se připravit na zlé komentáře? :DD

      Vymazat
  4. Vůbec nechápu ty lidi,co ti sem občas píšou něco hnusného, si myslí,že s tím něco asi dokážou. Ikdyž tě neznám, tak jsi strašně moc sympatická a občas mě mrzí,když se v komentářích najde ěnco hnusného, protože si to vůbec nezasloužíš! Úžasný blog a ještě dokonalejší outfity :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moje mamka takove naramky a blbosti ma taky rada. Aspon vim co ji priste koupim! Dik za tip.

    OdpovědětVymazat
  6. Ako vždy ti to veľmi sluší:))

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduji tě už delší dobu - dostala jsem tip od Mii. Dneska ale musím říct, že mám sto chutí jít o dům dál. Až z následných komentářů jsme pochopila, že jsi dostala náramek od eshopu výměnou za to, že ho vychválíš a doporučíš. Ve tvém článku ale nikde napsané není, že jsi ho dostala? Asi jsem naivní, ale brala jsem to od tebe jako službu čtenářkám, že poradíš a ukážeš něco super..a ona to byla služba eshopu...wow, docela podpásovka...kdybys to tam aspoň napsala, tak bych ten článek nebrala vážně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V dnešní době dostávají blogerky tolik věcí, že o tom nemáte ani páru a myslím, že banner umístěný na pravé straně jasně ukazuje, že jsem náramek dostala. Ale pro tvoji informaci. Nepřijímám každou blbost, která mi na e-mail přijde jako některé blogerky. Vždy dopředu zvažuji, zda to bude mít i něco užitečného pro vás, ale do té doby dokud se nad tím člověk nezamyslí, tak na to nedojde. Jako kdybych tam napsala náramek jsem dostala zadara - proto ho tady ukážu, tak by sis to ani nepřečetla? Pro mě mají darované věci stejnou hodnotu jako koupené z vlastních peněz a nikdy bych tady neukázala něco ,za čím si nestojím, nelíbí se mi a podobně.
      Trochu se nad tím první zamysli a pak suď :).

      Vymazat
    2. Kdyby sis měla koupit všechny věci co si zatím dostala, tak na ně z vlastní zdrojů ani nemáš ;) proto bych nepsala, že darované věci pro tebe mají stejnou hodnotu, když si eště ani pořádně nezačala pracovat a asi nevíš, jakou mají peníze hodnotu ;)

      Vymazat
    3. Možná bych si článek přečetla, ale měl by pro mě nulovou vypovídající hodnotu. A musím říct, že než jsem přispěla, tak jsem se hodně zamýšlela, jestli mi to za to stojí. Každopádně ještě jedna věc - darované a koupené věci pro mě mají stejnou cenu pouze v případě, že mi je daroval někdo, kdo ode mě neočekává protislužbu :-) hezký den a hodně štěstí u maturity!

      Vymazat
    4. Drahý anonyme. Moc dobře vím jakou mají peníze hodnotu. Asi tě překvapím, ale představ si, že umím pracovat a dokonce rukama, překvápko, že? :) A dokonce si i představ, že nejsem žádná zazobaná holčička co má všechno. Mám jen maminku, která se o mě stará a naučila mě jak zacházet s penězi. Takže než příště něco vypustíš z pusy, zjisti si, jak se věci mají. Možná by tě dokonce překvapilo i to s čím vším sem se v životě musela poprat a nemáš o tom ani zdání.
      A mají pro mě všechny darované věci hodnotu, jelikož si věcí vážím, nejsou zadarmo, jen každá darovaná věc má pro mě například jinou citovou a významovou hodnotu, ale to ty asi nikdy nepochopíš :).

      Rosslyn: Nevím proč by měl mít článek nulovou vypovídající hodnotu, já jsem z e-shopu nadšena, je to super tip na dárek a i ceny jsou adekvátní, takže asi tak. Jak jsem řekla, nikdy bych nedala na blog něco za čím si nestojím. Měj se :).

      Vymazat
    5. Hlavně že vy, kdyby vám nabízel něco nějaký e-shop, byste si nic zdarma nevzali :D booože tak buď je to tip a nebo jim má udělat za to malou protislužbičku v podobě reklamy, světe zboř se ;)

      Vymazat
    6. Musím uznat, že i já jsem podle článku pochopila, že sis ho kupovala sama. Proč neříct, žes ho dostala. Není se za co stydět, jen tady "rozčílíš" některé dotyčné.

      Vymazat
    7. A ted obrovský banner po pravé straně, který nejde přehlédnout, tady mám jen tak z nudy :). Ach bože. Řešíte totální blbosti.

      Vymazat
    8. Jezisi jak rozcilis? Kde je Jitcina povinnost vam tady hlasit kazdy svuj krok? Uz se prosim vas uklidnete, protoze jste jak male decka co se tady dohaduji jak na piskovisti. Jenom kyvu hlavou, opravdu.. A Jitusko, opet ti to slusi, moc:)

      Vymazat
  8. Náramek je krásný, stejně tak i outift! Sluší ti to :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  9. Perly miluju,nádherný náramek.Moc ti to sluší :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  10. tvůj blog pro mne přestává být nadále zajímavý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koho to zajímá?

      Vymazat
    2. Tohle je místo, kde můžeš psát své názory na to, co tady blogeři vystavují jestli jste nepostřehl/a :) .

      Vymazat
  11. Vypadá krásně jak je decentní :) A mimochodem ... úžasný hodinky !♥

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný outfit a náramek mám, je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  13. Náramek je moc pěkný, já má perličky ráda a přijdou mi jako hezký doplněk.

    OdpovědětVymazat
  14. máš skvělej blog, jde vidět, že se snažíš. na ty co ti to nepřejou kašli ;)

    OdpovědětVymazat
  15. vidim ze se jitka snazi teda aspoň podle toho co tu vidim a proto mam rada jeji blog,snazi se vam dat každý den nejakou inspitaci a podle me ji to stoji hodne energie.hlavne to dela pro vas a dela to dobře teda aspoň podle me a ze za tu energii co tady vida dostane něco zadarmo tak je to tim ze se ji dari a je mi lito lidi co ji zavidi :)) drzim ti palce jitusko jak v blogu tak u maturity :))

    OdpovědětVymazat
  16. super outfit, strasne sa mi paci nahrdelnik :)) prosim ta, nemohla by si hodit odkaz na hodinky, kde si ich kupovala?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.hodinky-365.cz/ mám je odtud, ale je to stará kolekce, bohužel je tam už nenajdeš

      Vymazat
  17. Skvelý outfit :) Strašne sa mi páči farba toho trička a tvoje hodinky :)

    xoxo
    Veronica
    http://www.veronicadelarge.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. ...super, aj tak vykašli se na všechny, co zbytečně prudí :-)... fandím :)

    OdpovědětVymazat
  19. Neverim tomu ze ten kdo sem rad chodi , cte si tu clanky, a zere jeji outfity ,třeba stejne jako ja, - sem prestane chodit kvůli tomu ze udelala necemu reklamu :) nechapu proc to tak resite a hrotite :) Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak, ale to by si holky musely uvědomit, že blogování je docela náročné, ve většině případech z toho ani nic nemáme a jestli to tady začne jednou fungovat jako v zahraničí, kde mají blogerky normálně ZAPLACENO, tak někteří anonymové a mnozí další asi umřou závistí. To, že dostaneme nějakou věc, která se nám ještě k tomu LÍBÍ je nic proti tomu, jak to funguje mimo ČR.

      A moc děkuji za takové čtenáře jako jsi ty a mnozí další co mě v blogování podporují, jelikož přesně kvůli vám to dělám :).

      Vymazat
  20. Musím ti to tu strašně pochválit:) a taky ty krásný hodinky :) už dlouho si nějaké vybírám a pořád si né a né vybrat :/

    OdpovědětVymazat
  21. Mně osobně se náramek nelíbí. Kdyby tam bylo místo té stříbrné kuličky s kamínkama, která už je hodně ohraná, něco jiného, tak by byl ale super.
    Ale na druhou stranu je to asi nejhezčí výrobek, co tam nabízí, většina ostatních mi přijde bohužel nevkusná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šperky nejsou nevkusné, jsou vhodné, jak píšu, právě třeba pro maminky, pro které se takové věci už hodí :) Moje mamča má spoustu takových věcí a vypadají skvěle! :)

      Vymazat
  22. A perly jsou klasika, proč by se měly špatně kombinovat? Vždyť to je snad ta nejuniverzálnější a nejklasičtější věc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spoustu lidí má problém nakombinovat do outfitu něco elegantnějšího :)

      Vymazat
  23. ahojky skvělý blog a na nějaké negativní komentáře kašli, těch pozitivních je přeci jen víc ne? mohla bys prosím napsat odkaz kde jsi koupila ty hodinky? moc prosím :) děkujiii

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.hodinky-365.cz/ koupila jsem je zdě, ale už je to stará kolekce, tak je tam už bohužel nenajdeš :(, ale jinak je to skvělá stránka s obrovskou nabídkou :)

      Vymazat
  24. Obyčejné tričko s obyčejným střihem..a na tobě vypadá tak neobyčejně :-) Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ten náramek je krásný a k těm hodinkám je to opravdu dobrá volba :)

    OdpovědětVymazat
  26. ahoj, náramek je krásný a celý outfit se mi moc líbí, uložila jsem si ho složky "inpiration" :) odkud máš prosím to psaníčko?

    OdpovědětVymazat