26. dubna 2013

My black and white world

Občas mi vrtá hlavou jaká vlastně jsem. Donedávna bych se popsala jako zatvrzená pesimistka s naprosto negativním pohledem na svět. S ubrečenými náladami a také samozřejmě s rychlými změnami citů, pocitů a všeho kolem toho. Ale poslední měsíce jsou jiné. Nikdy bych nevěřila, jak mě dokáže změnit přístup jednoho člověka. Ze začátku si říkáte, že to zas bude omyl, že to nestojí za to a on odejde, ale pak zjistíte, že ten jeden vyvolený je vám vším milým co máte. Je vám nápomocen, poskytne vám pocit bezpečí, udělá vám radost a když vás rozpláče, tak vám ty slzy i utře. Ale.. při takových lidech pláčete jen štěstím :). Za poslední půl rok jsem zjistila, kdo jsou mí nejlepší přátelé a po kom se mi po střední bude stýskat. Kdo za to stojí a kdo ne. Dříve jsem byla neskutečně sebestředná a sobecká, nyní je to jinak a za takové změny jsem neskutečně vděčná. Mnoho lidí totiž nevěřilo, že by toto se mnou někdo mohl dokázat a já jsem šťastná, že se tak stalo. Přeci díky mému milému muži blog jen kvete! 
Vlastně tímto vším co jsem napsala bych chtěla poděkovat jak jemu, tak i všem mým blízkým a milovaným. které mám, za veškerou podporu. Poděkovat chci také vám, jelikož jste skvělí čtenáři. 
Mám zřejmě sentimentální náladu s příchodem maturity, ale hrozně moc vám za všechno vděčím!  A vlastně doufám, že si v tento moment neřeknete, že jsem na hlavu, ale uvědomíte si, že to jak s blogem, tak i s čtenáři myslím zcela vážně. Hrozně mě totiž vaše komentáře - jak už pozitivní, tak i negativní, nakopávají ! :)
Navíc za chvíli bude mít blog dva roky, takže bych měla vymyslet, nějakou super oslavičku :)! Nápady? 


25 komentářů:

  1. Taky bych okolo sebe měla ráda lidi, kteří za to stojí... Přeji pevné nervy s přípravou na maturitu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Takéto jednoduché outfity sú naj!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem se hodně změnila díky mému příteli :) prý jsem byla dřív povrchní, ale i tak se do mě zamiloval na první pohled :D tak co k tomu říct, že :) Čtu tě jen chvíli, ale oblíbila jsem si tě, jen tak dál s blogem :) přeju štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že si se určitě změnila jenom k lepšímu, soudím podle vyjadřování na blogu i podle vzhledu. Jsem ráda, že sis našla někoho s kým si šťastná. Tvůj blog mám moc ráda. :)
    Oslava- co třeba setkání s tebou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsi úžasná :) na nic si nehraješ a to se mi na tobě líbí nejvíc, prostě jsi svoje :) tvůj blog je nejlepší. A oslava? jo setkání by bylo fajn :)

      Vymazat
  5. Hezky napsané, je dobře, že jsi šťastná a máš kolem sebe ty pravé lidi :) Druhá fotečka je moc roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  6. to, co popisuješ, je mi dost blízký, takže jsem se v některých pasážích sama viděla a musela pokyvovat hlavou.

    teď už mi jen chybí ta maturita a budu spokojená maximálně :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty tvoje upovídaný články si vždycky ráda přečtu :)) Jsem ráda, že sis našla někoho takového=). Moc ti to přeju a doufám, že to tak budeš mít ještě sakra dlouho!
    Sluší ti to, kóča jako vždycky ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. jsi nádherná!! a je na tobě vidět, že díky příteli a přátelům záříš štěstím :))

    OdpovědětVymazat
  9. jsi nádherná!:) je na tobě vidět, jak záříš díky příteli a přátelům :))

    OdpovědětVymazat
  10. Mít vedle sebe člověka, který je tvoje všechno, dokáže změnit celý život...

    OdpovědětVymazat
  11. máš pravdu, že v těch "nejtěžších" chvílích poznáš, kdo opravdu stojí za to :) a nápad na oslavičku? :D mohla bys udělat třeba nějaký bloggerský sraz, to by bylo fajn ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Jojo určitě tě změnil k lepšímu, mám tvůj blog i tebe jako osobnost raději a raději :) Jsem ráda za tebe, že jsi štastná!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc krásný balerínky, to zdobení na patě vypadá moc hezky! :-)
    http://chi-c-oco.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Černobílé fotky mám moc ráda!! skvělé balerínky. :)

    OdpovědětVymazat
  15. tady mi někoho připomínáš nějakou herečku, ale nevím koho :D
    já to tak mám pořád, štve mě, že i když se snažím nikoho to nebaví, když jsem měla blog na začátku měla jsem víc komentářů než teď po dvou letech

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezky jsi to napsala. Nejlepší oslava druhého roku bude, když tu s námi budeš i ty roky nadcházející :)

    OdpovědětVymazat
  17. užasné tričko máš, hrozně se mi líbí :)
    a sluší ti to:)

    OdpovědětVymazat
  18. jako oslavu narozenin blogu, by bylo fajn uspořádat sraz :)

    OdpovědětVymazat
  19. Můj milý mě taky ohromně změnil a jen k lepšímu, takže úplně chápu Tvoje pocity.. Za to jaká teď jsem vděčím jenom jemu, protože on to všechno nastartoval :)

    OdpovědětVymazat
  20. Presne tieto pocity,hodnoty a nálady som zahodila za hlavu a začala som od znova. Je zaujímavé koľko ľudí sa v poslednej dobe mení, a podobne ako ja! Som so svojim novým ja neskutočne rada, a milujem ho! Prajem ti aby ti vzťah dlho vydržal, rovnako ako táto nálada a pocity. Som rada že som si "vytriedila" aj priateľov, a na to že mám 14, si myslím že za posledný polrok som toho stihla neskutočne veľa, a veľmi mi to pomohlo v dozrievaní...Áno...mám len 14 ;) Fotky sú krásne! To tričko!Joj! :D
    Držím palce na maturách!

    OdpovědětVymazat
  21. Napsalas to skvěle,mám tvůj blog moc ráda a všimla jsem si,jak v poslední době kvete :)Moc ti vše přeju.
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  22. Působíš spokojeně, šťastně, moc ti to přeju, jsi jedna z nejsympatičtějších bloggerek. Ať Vám to dlouho vydrží, ať i dále záříš ;)

    OdpovědětVymazat