2. dubna 2013

Můj jarní seznam přání

Mám toho moc, za měsíc maturuji. Nebaví mě fotit. Jsem unavená. Myšlenky mám všude jinde, než na blogu. Chci spát. Chci se učit. Chci donekonečna jíst. Chci se jít bavit. Podívat se na kvalitní film. A hlavně... Chci mít tento stres už za sebou. Takže si dáme něco příjemnější a to seznám věcí, které bych si ráda pořídila! :)

1. Sportovní výbava - po maturitě začínám cvičit a vracím se do formy!
2. Plavky - pokud si je nekoupím na jaro, tak už nikdy a já chci k moři co nejdřív :)
3. Proutěná taška - minulý rok jsem tak dlouho váhala, až v H&M nebyla. A přeci každá žena se šarmem Pařížanky jednu má!
4. Pásek - nebudu se vyjadřovat. Nevím jak, ale všechny vždycky zničím! 
5. Sako, Kožená bunda - moje naprostá nutnost v každém ročním obdobím. Navíc toto působí, tak seriózně :D
6. Šaty - nevím proč, ale já prostě žádné nemám :(
7. Kraťasy - pro mě pohodlnější než bodycon sukně a navíc je v H&M mají ve skvělých barvách a za skvělou cenu.
A nakonec, světe div se. S přítelem si budeme pořizovat Mopsíka - teda pokud se vesmír spojí a konečně nám jeden bude souzen! Nikdy bych nevěřila tomu, že se mi takový pejsek může zalíbit. Ale on je tak škaredý až je krásný, no ne?♥ Už jsme ho měli od známých  na zkoušku a je to to nejpřátelštější plemeno, sice trochu divoké, ale to asi každé štěně. Navíc co jsem načetla na internetu, tak po povahové stránce se tomuto psíkovi nedá co vytknout. Jen nesmí zlenivět a ztloustnout :). 
Máte ho někdo doma? :)
A jak vypadá váš jarní seznam přání? 

70 komentářů:

  1. polovica vecí by sa zišla aj mne a ten havino, je úplne ale úplne rozkošný :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Mopsíka měl můj strejda s tetou a byl to strašně vděčnej pejsek, co se od svýho pána nehnul ani na krok.. Ale je fakt nutný dávat bacha na to tloustnutí, pak může mít pesan spoustu zdravotních problémů. Kukuč maj ale roztomilej :))

    OdpovědětVymazat
  3. tu sportovní podprsenku z H&M mám a je super :)) já sice nematuruji, ale taky toho máme do školy strašně moc, ach jo :/ a sako bych si taky přála:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mopsici jsou nejlepsi! :) Strasne se mi libi! My ho teda nemame, ale znami maji dva- holku (Thea) a kluka (Rocky) a to jsou cisla teda :D Klukovi rikame odpadak prtz ten sni COKOLIV. Treba ceka pod tresni az spadne jedna tresen :D Ale fakt jsou to hodni tvorove.

    OdpovědětVymazat
  5. a to ho budete mít nastřídačku doma, nebo jak ? :) jinak ten pes je super :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bude to pro pejska dobré mezi vámi takhle putovat??

      Vymazat
    2. Samozřejmě, že si ho nemíníme každý den přehazovat, ale bude s ním normálně trávit čas, když budeme u mě, bude u mě, když u přítele, tak u přítele. Když já budu muset do školy nebo někam, bude ho mít přítel a zase naopak :).
      Lepší, než aby pejsek byl celé dny sám :)

      Vymazat
    3. To máš pravdu. Nemyslela jsem to zle, jen nikoho neznám kdo by to tak měl ;):)

      Vymazat
    4. Já to taky nemyslela zle, jen vysvětluji, jak to asi bude :)).

      Vymazat
    5. Hlavně pes není dítě, nějaké "změny" mezi páničkama ho nebude stát nervy ;)

      Vymazat
  6. já jsem si teď splnila uplně všechny přání a už nic nechci jen sportovní podprsenku něco jako tam máš ty :)
    a pejska ti závidím je uplně skvělý, jednou jsem byla u známých a taky ho měly když se zadýchal tak uplně skvěle chrochtal :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, ty zelené šaty na tobě úplně vidím!

    OdpovědětVymazat
  8. Můj wishlist je stejný, akorát už ho mám skoro celý splněný. Co se týče těch růžových šortek, tílka a sportovního vršku, který už mám doma :-)

    OdpovědětVymazat
  9. jako bych viděla svůj seznam přání, hlavně teda ten mopsík a růžová sportovní výbava z hmka :))
    Oblečení na sport si koupím brzy, ale na mopsíka si bohužel ještě pár let počkám ( ale jméno už jsem vymyslela :D ) - než budu mít svoje bydlení. Zatím mi musí postačit dvě mopsí trička ze Zary :D Ale moc se mi líbí i francouzští buldočci, tyhle dvě rasy jsou tak srandovní... ( a prý hrozně prdí, chrochtají a chrápou, ale ani to mě neodradí! :D )

    OdpovědětVymazat
  10. Jeee a to už s pritelem bydlíte spolu?

    OdpovědětVymazat
  11. Jednoho mopsíka mám doma a je parádní. Je to snad to nejhodnější zvíře.

    OdpovědětVymazat
  12. Mopsík je naprosto nejvíc kjůůůt stvoření na světě! Vždycky, když nějakýho třeba potkám na ulici, můžu se málem zbláznit :D
    Hrozně moc bych jednoho chtěla, i když upřímně řečeno, nejsem vlastně moc "zvířecí" typ..

    OdpovědětVymazat
  13. Držím prsty, nech to máš čím skôr za sebou :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mopsíka taky budu jednou mít, jsou naprosto úžasní.A držím palce u maturity Anet z blogu www.anetdel.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mopsík je boží!
    A jinak já nevím, jestli má cenu si kupovat šortky, když takovéhle počasí venku hlásí ještě na dva měsíce dopředu. :D

    OdpovědětVymazat
  16. plavky si taky musím pořídit a já to mám zase naopak - pohodlnější mi jsou sukně :)

    Mopsík je krásný, taky by se mi líbil. já už jednoho ale doma mám, takže mám smůlu.. teda ne Mopsíka, ale psa :D

    OdpovědětVymazat
  17. Ten wishlist je moc pěkný, všechny ty věci bych brala taky.A mopsík se mi zrovna taky začal šíleně líbit!!! :) Čteš mi myšlenky :D

    OdpovědětVymazat
  18. a toho mopsíka bude platit kdo? pujdete na půl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je naše věc a nikomu nic do cizích financí není :).

      Vymazat
    2. tak já myslím, že je to jasný kdo :) pochybuju že by sis mohla dovolit dát x-tisíc ze svého rozpočtu ;)

      Vymazat
    3. Jelikož nebudeme kupovat pejska s papíry, tak si představ, že můžu :). Chodím na brigádu a šetřím si, takže s tím problém nemám :).

      Vymazat
    4. psa bez PP, obzvlast mopse ktery ma takove respiracni potize automaticky dane kvuli cumacku a jeste je to absolutne preslechtene plemeno, no, jitko...to si rozmysli dobre. kdyz bez PP tak nejakyho oriska kterymu pomuzu, kdyz chci plemeno, tak podporim oficialni chov protoze plemenu fandim, chci zachovat co nejcistsi rasu (vzhled, povaha, genetika) a beru automaticky PP...tohle me fakt toci do vrtule jak muzou byt lidi porad takhle slepi a podporuji mnozitele.

      Vymazat
    5. Já to zas vidím z jiného pohledu. Když už jsou jednou ti pejsci na světe, tak si zaslouží něčí lásku a to ať jsou bez PP a nebo s PP. Lásku si zaslouží každý pes a já věřím, že se u nás bude mít moc dobře :).
      Z tohoto pohledu z jakého si to napsal/a ty, to vůbec neberu :).

      Vymazat
    6. ověřit zdroj, že to není z nějakého zablešeného putlochu a vše je přece v pohodě :)
      -jiný anonym než ten přechozí :D

      Vymazat
    7. Kdyby slečna anonymka o tom něco věděla, tak ať potom začne něco říkat =) jinak z každého chovu nejdou všechna štěňata s PP, je na to omezený počet a nebo bohužel je pejsek přešlechtěný natolik, že neodpovídá tomuz, aby dostal PP, to se bohužel občas děje. Jak řekla Jituška, každý pejsek si zasluhuje lásku a nemusí mít PP a stát dvacet tisíc =) Eva

      Vymazat
    8. no slečna ma vlastni malou chovnou stanici takze o tom neco vi. taky vi neco o pripadech kdy si dva maldi lide bez zazemi vezmou psa do stridave pece, fakt paradni konce to miva :)...ale tak kdyz je nekdo nejchytrejsi na svete a snazi se usetrit kazdou stovku kde se da a nacpe radsi nekolik tisic nejakym mnozitelum,misto aby uvazoval nad riziky do kterych se pousti, to je pak tezko :)

      Vymazat
  19. Ja si idem práve objednať plavky, a už sa ich neviem dočkať :). Veľmi pekný wishlist. Ja by som veľmi chcela psíka, no neviem či by som si vybrala práve mopsíka :D Aj ked je podľa mňa veľmi rozkošný :)

    OdpovědětVymazat
  20. Supr wishlist, taky mám v plánu sportovní výbavu a dát se po maturitě pořádně do formy! Už aby to bylo :D

    OdpovědětVymazat
  21. a už máte vybráno kam byste chtěli na dovču? :) jinak stres z maturity naprosto chápu!! mám to samé!! ještě aby mě k té maturitě pustili, mám docela problém s matematikou :(

    OdpovědětVymazat
  22. Na dovču pojedete s mamčou i přítelem? :)

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělý wishlist :) Miluju mopsíky. Dřív se mi také nelíbili, ale pak jsem jim nějak přišla na chuť a zamilovala si je :)

    OdpovědětVymazat
  24. podle mě je tento pes pěkný pouze jako štěně :D jako dospělý vypadá hrozně :D

    OdpovědětVymazat
  25. :) Super wishlist já maturuji za 2 měsíce a za 13 dní píšu praktickou a zatím sem v klidu. :D Ale také to na mě padne. Jinak potřebuju taky sportovní výbavu boty sem pořídila včera teď by to chtělo nějaké oblečení a hlavně spodní prádlo. :) Já cvičím při učení pomáhá mi to odbourávat stres. :) Jinak Mopsík je náhodou boží.. :)Ale asi by mi také bodlo sluníčko a hlavně pořádné teplo! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Tu růžovou sportovní podprsenku z H&M co máš na obrázku mám taky a je skvělá ;) můžu jedině doporučit, mám v plánu si z H&M koupit ještě minimálně dvě.
    A plavky si taky budu muset sehnat hned, protože pak nejsem schopná nějaké pořídit, nakonec vybírám narychlo, pár dní před dovolenou nebo ještě hůř, pár hodin před návštěvou koupiště a to je fakt otřesný, pak koupím vždy nějaké, které se mi druhý den už nelíbí.. Letos to napravím ;)
    Mopsík se mi hrozně líbí, ale všichni kolem mi neustále vtloukají do hlavy, že je to ošklivý pes.. mě se ale opravdu líbí, má roztomilý čumáček a ty oči ♥ :D

    OdpovědětVymazat
  27. Moc pěkné věci! To sáško se mi hrozně líbí. :) A mopsíci jsou kouzelní!

    OdpovědětVymazat
  28. Odkud jsou ty plavky na obrázku?

    OdpovědětVymazat
  29. Nechci abys to brala jako rýpaní od anonyma, ale jako pejskařka takovou ''střídavou péči'' moc neprosazuju, byla jsem totiž několikrát svědkem toho, kdy nedopadla pro pejska zrovna štastně. Proto vám držím palce, je to velká povinnost a jistý zavázek do budoucnosti pro váš vztah. P.S. Mopsíci jsou zlaté plemeno, často sice chrochtají a pšoukají (:DD), ale je s nimi strašná sranda a navíc jsou velmi věrní :) Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě neberu, já sama jsem zvědavá jak to bude fungovat :) a je to docela velká výzva pro vztah, tak doufám, že dobře dopadne :)

      Vymazat
  30. myslim ze cvicit a davat sa do formy sa ta hned (ked clovek chce) a aj bez novej sportovej vybavy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže když nemám žádné tepláky, kraťasy ani sportovní podprsenky, to že nemám ani bežecké boty raději nezmiňuji, to nejde :). A já chci především chodit běhat po venku a do posilky :)

      Vymazat
    2. a po dome chodis v rifliach? :) bezecke topanky by si si naozaj mala kupit, ale ostatok sa da...nechcem ta nahnevat ani nic take, tvoj blog je super, ale proste mi to pride ako vyhovorka, ked ludia pisu ze zacnu cvicit az ked si kupia daco na seba, lebo ked sa chce,tak sa vsetko da aj hned...ja som zacala cvicit, ked sa mi zacalo chciet a nakup sportovych veci (okrem tenisiek) prichadzal postupne s cvicenim

      Vymazat
    3. Na doma chodím v pyžamových kalhotách ve kterých vážně asi do posilovny a nebo po venku běhat nepůjdu :D
      Vím co říkám a proč, tak to neřeš :).

      Vymazat
  31. Mops je roztomilý. Mají ho sousedi a když jsem se jednou se sousedkou bavila, tak říkala, že akorát nahlas dýchají nebo chrápou :D (ani jedno z toho bohužel nesnesu), což mi přišlo vtipné. Jinak taky říkala, že je to jedno z nejpřátelštějších plemen vůbec. Tak ať z něj máte radost :)

    OdpovědětVymazat
  32. Super wishlist! Ten pásek je úžasný:) Krásný blog!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat
  33. Jeee ten mopsík!! :))))))))) Já bych si zase hrozně moc přála francouzského buldočka! Vždycky, když nějakého potkám na ulici ... málem bych se rozplynula, haha :D jsem na ně fakt hrozně ujetá :D Ale bohužel doma by mě mamka s buldočkem hnala ... ale tak třeba časem no :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Mopsíka jsem jednou hlídala, osobně se mi nelíbí a děsně funí :D ale jsou vtipní :)
    taky potřebuji šaty a ta proutěná taška mě zaujala :) kabelky mam jen dve a na léto nikdy nevím jakou pořídit:/ jednou jsem měla takovou látkou krasnou mořskou ale už je dost od soli a nemuzu najit nahradu:/

    OdpovědětVymazat
  35. koukám, že máme po maturitě stejné plány, taktéž jsem si koupila sportovní boty, ten mi chybí už jen ten zbytek :) a odmaturovat samozřejmě.. :)máme v plánu společné běhání s přítelem, abych se neflákala :) mopsíci jsou boží takoví gaučáci :) a to jak funí mi právě přijde roztomilé :´) my bychom si chtělo pořídit německou dogu, ale asi až dostudujeme oba :)

    --->>> těšíme se na Vaši návštěvu: PS. začínáme
    http://cherryandluck.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. prosím dejte ho/ji kastrovat. pak to dopadá tak že pes buď nadělá bůhví kolik štěnat, nebo je budete mít doma a nebudete je mít kam dát a bůhví kde skončí :x
    nemyslím to zle, ale jen je mi líto každého psa a kočky co je vidím na ulici nebo v útulku celý život :)

    OdpovědětVymazat
  37. mě se líbí, jak je celý ten wishlist tak hezky barevný ;) a pejsek je mooc krásný, až vám ho závidím, ikdyž to bude možná záhul :)

    OdpovědětVymazat
  38. Přeji, abyste s přítelem mopsíka našli co nejdříve :) Já si přeji oživit šatník a pořídit si nějaké náramkové hodinky které nesundám z ruky :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, nezdá se ti trošku divné si do vztahu po pár měsících pořizovat psa ? Co s ním bude, když se rozejdete ? Očividně moc nepřemýšlíš. Promiň, ale přijde mi to poněkud nezodpovědné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, očividně s přítelem vůbec nepřemýšlíme..... :).
      Jsem ráda, že má někdo takovou starost, ale na tuto věc se nezeptal nikdo z našich blízkých, ani rodičů, sourozenců, prostě nikdo. Takže asi nevypadáme jako nedůvěryhodní lidé, co by se měli za měsíc rozejít. Lidé ve vztahu dělají nezodpovědnější věci.
      Nevím co bude do budoucna, ale i kdyby jsme se přeci jen někdy rozešli, tak jsme lidi a umíme se domluvit kdo by si pejska nechal.

      Vymazat
  40. Je to neskutečně nádherný psík! :)
    Cocoart.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  41. MOPSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK.
    Musím článek sdílet na FB -http://www.facebook.com/handbagforladiesblogspotcz
    je krásný! :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Líbí se mi ty barvičky v jarním wishlistu :)
    Tyjo.. mopsíka bych fakt nechtěla.. kamarádka ho měla a rozhodně jsem si ho nezamilovala :D

    OdpovědětVymazat
  43. skvělý výběr oblečení na sport :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tu tašku jsem v HM včera videla, je nadherná :)

    OdpovědětVymazat
  45. S tou maturitou ti držim palce! Určitě jí zvládneš :)) Jinak mopsík je roztomilý, ale asi bych ho nechtěla, mi máme foxteriéry a ty jsou takový hodně akční, už jsem si na to zvykla! :D :) A taky se musim přes jaro dostat do formy...

    OdpovědětVymazat