4. dubna 2013

Mops day

A tak jsme si pořídili pejska jménem Lilly ♥. Pro někoho nezodpovědné rozhodnutí, pro nás nejlepší rozhodnutí jaké jsme mohli udělat. Je to, to nejkrásnější štěňátko a navíc s těma nejkrásnějšíma očkama. Funí, prská a slintá a navíc má překrásné rodiče. Je to hlavička chytrá a věříme, že si nás časem zamiluje jako my ji na první pohled. Není totiž nic krásnější, než psí láska. Ať už ji dáte nějakému vyšlechtěnému psíkovi, voříškovi a nebo obyčejné pouliční směsce. Každý si tu lásku zaslouží stejně :). Navíc já si už pár let tajně pejska přála, takže jsem šťastná, že se mi toto moje (velké) přání splnilo ♥.
Máte doma nějakého psíka a pokud ano, jakého? :)

72 komentářů:

  1. doufám že bude víc fotek ;)

    OdpovědětVymazat
  2. je nádherná :) já si pejska přála v podstatě už od narození a tak dlouho jsem prosila, až jsem ho dostala k 10.narozeninám:) máme ho už 7 let, a i když je to "jen" voříšek, mám ho ráda nejvíc na světě:) máš pravdu, každý psík si zaslouží lásku stejně a nikdo tě nedokáže milovat tak, jako právě pes:)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, to byla rychlovka, před pár dny jsi ho měla ve wishlistu a už ho máte doma :) Já tohle plemeno miluju, sama jednoho mám a můžu říct, že je to rozhodně dobrá volba, ten tě bude tou láskou zahrnovat neustále! :)

    OdpovědětVymazat
  4. je krásná <33 a doma mám dvě čivavy dlouhosrsté - pejska a fenku

    OdpovědětVymazat
  5. ohh, no tak to je ňuňuňuuuu :))
    bohužel ne, my máme jen křečka..

    OdpovědětVymazat
  6. Mopsí holčička je nádherná! Já mám 3 whippety (chrty), jsou jako moje děti.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Je krásna :-* Náš miláčik akurát oslávil 10 rokov a stále je taký "bláznivý" ako keď bol malinký. Dnes si neviem svoj život bez neho predstaviť. Psy sú podľa mňa najúžasnejšie stvorenia, nesmierne oddané a vďačné ...Dobre sa o slečnu starajte :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherná, rozkošná. Kamarádka má taky mopsíka a je to naprosto úžasný pes. Já mám pro změnu čivavu, a tu bych teda taky nikdy nevyměnila :-)Přeju ať Vám dělá radost a je zdravá.

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímalo by mě, zda li je pejsek s rodokmenem nebo si podpořila nezodpovědného množitele- továrnu na štěňata bez pp?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tě vůbec drahá zajímat nemusí - není to totiž tvá věc a tudíž se o to vůbec nemusíš zajímat :).

      Vymazat
    2. To je sice pravda, že je to čistě tvoje věc, to ano - ale když ty se zajímaš o modu, kosmetiku apod.,tak věř, že jsou zase lidi, kteří se pohybuji leta v chovatelskem světě a těch množiren už viděli..:-(

      A ano mopslík je oblíbené plemeno množíren ( jedno z nejoblíbenějších).. bohužel :-(

      Mít zvíře s PP je sice dražší ( kolikrát ale ne), ale těch povinnosti, co takový chovatel musi splnit a dodržet.. vše ke prospěchu zvířete a chovu plemene ( a taky to vše stojí dost peněz)

      A lidi, co namnoží be PP zvířata ( jako by pejsků nebylo dost a navíc plné útulky), tak nač množit další.. to prostě dělají lidi buď pro peníze a nebo z blbosti ( "je důležité aby fenka 1x za život měla štěnata" a podobné zažité nesmysly)

      Mimochodem, lidi co tak obdivují (jakekoliv) plemeno, si musí uvědomit, že všechna plemena na světe vznikla pouze šlechtěním po staletí odpovědných chovatelů, pečlivým vybíráním vhodných jedinců do chovu apod... nikoli "prací" množitelů..

      Kdyby to tak nebylo, tak by na světě existovala pouze jedna naprosto neurčitá směska zvířat a nemohli bychom dnes obdivovat tak odlišná plemena jako je doga, čivava apod.

      Jinak bohužel mopslík je zrovna velmi geneticky zatížené plemeno, tam se musí s chovem fakt opatrně.

      Mimochodem, víš, kde budeš a co budeš dělat, až ti bude cca 27 let? Budeš ještě s přítelem, zatím jste studentská láska, víš určitě, že nebudeš třeba studovat v jiném městě a budeš bydlet na koleji či budeš v jiné zemi.. já jen, že v té době bude ještě (doufejme) tvůj pejsek žít a bude tě potřebovat..

      Ono je fakt lepší si pořídt zvíže, když je ti "-cet" když jsi už "usazená", máš vlastní byt, letitý vztah apod. Vždy se může vše změnit, ale ta pravděpodobnost je fakt menší, než u slečny, které je -náct.. tam se vše mění každým rokem, že .. ale pejsek chce svůj klid na celý svůj život.

      To by mě třeba zajímalo, kde skončil pes, co si pořídil Noid s Bílou, kde pak skončil druhý pes, kterého si Noid pořídil pro změnu zase s Bučkovou apod..

      Jinak hodně štěstí se štěňátkem, ale někdy je dobré se zamyslet.

      Vymazat
    3. docela mě udivuje, do čeho jsou lidé schopní se plést.... a ještě k tomu do toho plést psa Lucky Bílé, to už je moc..:D

      a to, že je pejsek bez rodokmenu opravdu neznamená, že je od nějakých "zlých množitelů" a že jeho rodiče byli sourozenci nebo snad jeden z rodičů jiné rasy.

      Vymazat
    4. Mám pocit, že by ses měla hlavně zamyslet ty! Vůbec nevíš jak se rozhodovala, jak přemýšlela a nepřemýšlela, co zvažovala nebo nezvažovala. Tak jí laskavě nepiš, že by se měla zamyslet, když jí nevidíš do hlavy a nečteš její myšlenky atd. Pak laskavě nemáš právo psát něco takového, když nevíš konkrétní fakta! je pěkné, že se zajímáš tak o pejsky, ale tím to končí. A jaké máš právo tvrdit to, že je to zatím studentská láska či ne? Nebo ty je znáš? Ty víš, co a jak? O tom pochybuji! Tak prosím tě nepolemizuj nad něčím, když o tom nevíš nic! A už vůbec nechápu proč sem pleteš známé osobnosti? Některé lidi opravdu nepochopí!

      Vymazat
    5. A není jedno odkud ten pes je? Už žije a někdo se ho ujmout musí, nebo na to nemá právo, aby žil ve spokojené rodině? bože můj..!!

      Vymazat
    6. no jiste, je to jedno nunu tututu, pojdme cpat prachy do kapes hovadum do svoji fenu nechaj zabreznout nekolikrat do roka, ma plnej sklep klesci, mnozi sourozence a prodava to jak bata cvicky (nerikamze je to pripada pejska od fran, jsou urcite i lide co si proste se svou fenkou udelaji jeden vrha, no - ani to nepodporuju) ale vyse zminene se u nas deje ve VELKEM, a ti znas co uz neco takoveho videli a maji vlastni zvirata z chovu o tuto problematiku projevuji zajem, protoze - kdyby nebylo poptavky po "zlevnenych" zviratech, nebyly by cerne chovy, nebyly by mnozirny, nyblo by przneni ras, nebylo by michani genu...

      Vymazat
    7. Ježiš! :D Tak ty jsi drsná teda. :D Doporučuju takovou zajímavou a zábavnou věc, jmenuje se "vlastní život." ;) Čas, kterej jsi věnovala tuté pseudomorální eseji, věnuj radši rodině a přátelům, nemyslim si, že by na tvoje prognózy tady byl tady někdo zvědavej. Tady nejseš v žádné zvířecí poradně a nikdo se tě na tvůj strašně chytrej názor neptal. Jitka si koupila pejska a chtěla se se čtěnáři o tu radost podělit. Jestli chceš spasit všechny zvířátka světa, nastěhuj si je všechny k sobě domů a žij spokojeně. Tak.

      Vymazat
    8. jezis nechtu ho/ju zit, no tak sem napsala, co chtela a co jako? komentare jsou od komentovani snad ne? a jak spravne napsala: nekoho zajima moda, kosmetika a nekso se zajima o zvirata

      Vymazat
    9. A co tohle: Asi 2x nam fenka v dobe harani utekla a mela stenata - 3 krásná. Rasa? Krizenec krizeneho s kniracem... Museli jsme je uspat/utopit - doplnte si. Jsme tedy špatní, že jsme stenatka zabili nebo jsme udelali dobre bo dopredu vime, ze o krizence neni zájem a neni jistota, zda by si je nekdo vzal? V jednim pripade bysme byli za tyrače, v druhem za množírnu. (Naposled jsme stenatko nechali -kvuli stresu fenky a nastesti si ho vzala nejaka divná rodinka ale uz se neozvali tak se velmi bojim co s nim vlastne je)

      Vymazat
  10. Presne tento typ pejska si taky s přítelem chceme za pár let pořídit, já mopslíky miluju! Tak at se vám daří :) Je krásná!

    OdpovědětVymazat
  11. Jejda ta je nádherná,nejrkásnější <33 roztomilá,určitě pak přidej více fotek:)

    OdpovědětVymazat
  12. ta je roztomiloučká! <3
    já mám doma fenku chodského psa, je to moje malá ďáblice :D ale těm psím očím se prostě nedá odolat :)

    OdpovědětVymazat
  13. Je krásná:) taky mám mazla francouzského buldočka :)) pro mne jsou psíci s takovým čumáčkem nejkrásnější na světe:))

    OdpovědětVymazat
  14. Ja mám maltezáka, máme ju už 13 rokov, je to môj poklad:) Menšie plemená sa dožívajú dlhšieho veku, ale desím sa doby keď tu už nebude:-(
    Psik je ale aj veľká zodpovednosť, niekedy aj trocha obmedzujúca záležitosť (dovolenky etc.) ale tá psia láska to celé vynahradí! Psiky su užasne stvorenia

    OdpovědětVymazat
  15. Jé, mopsík! Taky mám doma jednoho, útulkovýho. Nejlepší pes na světě! A je to snad neoddanější plemeno, co jsem kdy zažila (i když je to u mě možná trochu zkreslený, jak je z útulku). Taky si myslím, že je tak ošklivý až je naprosto krásný a hlavně mě fascinuje pohled ze strany. Ten žádný čumáček mi vždycky strašně zvedne náladu.

    OdpovědětVymazat
  16. Jé Lilly :) Tak se jmenuje moje milovaná neteř :)
    a mopslíci jsou úžasní. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Roztomiláá:) Já mám fenku rasy německý trpasličí špic:) Je to taková malá zrzavá chlupatá kulička:D ale stejně ji miluju:)

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluji :)!!! Je to úžasné rozhodnutí a miminko se vám povedlo :D

    OdpovědětVymazat
  19. Mopsíci se mi moc nelíbí, jelikož u nás jsou samý ti baculatí chudáci, tak to mám nějak v hlavě zafixované :D :/ A když se podívám na toho tvojeho, tak je to něco jiného, krásné štěňátko, takže to bude určitě krasavice :) My máme doma bernského salašnického, i když jsme ho kupovali pod domněnkou, že to je border kolie :D Nějak nám se to prodejce snažil zatajit, takže taková směšná příhoda :D

    OdpovědětVymazat
  20. Krásná, já mám doma křížence :)

    OdpovědětVymazat
  21. Nemám psíka, ale už 4 roky chci :-) ale jelikož jdu na vysokou školu, neměl by se o něj kdo starat, protože otec psa nechce :( a to chci malinkého...ROZZTOMILEEEEJ MOPSÍK!.. jak jsi řekla minule: je tak ošklivý až je krásný :D ale ten váš je teda ňuňas :)jednou u strejdy na zahradě pobíhal a já za ním pořád lítala a hladila ho,protože on tak roztomile frká <33 :DD

    OdpovědětVymazat
  22. Neumíš si představit, jak ti mopsíka závidím! ( a samozřejmě moc přeju:) není den, kdy bych nemluvila o tom, jak moc bych si ho přála, už jsem s tím otravná :D a nedejbože když nějakého potkám na ulici, to jsem schopná se zastavit, dřepnout si a začít na něj dělat "nununu" i uprostřed města...přítel už si zvykl a ani ho to nepřekvapí :D proto se nemůžu dočkat, až budu mít vlastní bydlení, kde mopsík nebude chybět :)

    doma máme westíka Adélku, je to naše uštěkaná tvrdohlavá princezna :)

    OdpovědětVymazat
  23. já mopsíka vždycky chtěla! Je to krásný pejsek:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ten tvůj hafík je ůžasnej!! :)
    Já mám Čivavu Megíí <3

    OdpovědětVymazat
  25. ten je kráááásny naozaj úžastný..

    OdpovědětVymazat
  26. nemám, ale mám kočičku, která se nechová jak okočka, ale spíš jako člověk a pes. Takové moje černé sluníčko. A mám stejný názor, nezáleží na tom jestli to je voříšek nabo kříženec, každý pes je něčím výjmečný.

    OdpovědětVymazat
  27. jé, ta je krásná :) .. taky jsem vždycky chtěla psa, protože máme jenom kočku a i když ju mám ráda a i celkově kočky obecně mám radši než psy, tak kočky si dělají, co chcou a když na vás nemají náladu, tak se prostě celý den neukážou :D

    OdpovědětVymazat
  28. Rozhodně to bylo dobré rozhodnutí! Lilly je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  29. Jelikož jsem zastáncem teorie, že správný pes má být velký, mám zlatého retrívra. Už je to sice dědeček ale já ho pořád vidím jako to roztomilé štěňátko které jsme museli nosit na rukách ze schodů :D jinak bytostně nesnáším yorkshiry a čivavy, protože mi připomínají kočky, které nesnáším snad ještě vic.

    OdpovědětVymazat
  30. Je nádherná, není snad krásnější štěnátko než to mopsí :) Já už mám doma mopsičku 6 let a je prostě skvělá, pořád roztomilá a hlavně srandovní:) A ošklivá už mi po těch letech nepřipadá vůbec, pro mě je to ten nejkrásnější pejsek vůbec :)

    http://londie-for-more-beautiful-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. ta je nádherná, viděla jsem ji už na fb!
    já teda taky zastávám když pes tak co největší, miluju je a v budoucnu si určitě vezmu z útulku nejlíp nějakého bernského salašnického a budu se mu věnovat snad pořád staršně ráda chodím do útulků a všemožně :)

    OdpovědětVymazat
  32. mám boloňskýho psíka Nelly, teď jí byly tři roky. mopsík se mi líbí, kdyby bylo na mně, mám doma psí smečku všech možných ras :D

    OdpovědětVymazat
  33. Ježišiiiš, to je miláček :)))

    OdpovědětVymazat
  34. Ta je uplně krásná :) Ale ono je všechno krásné, co je malinké :) A jak říkáš, má nejroztomilejší očička ! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Je rozkošný:) Já mám doma asi 4 dny čivaváka:)) pro někoho to je jen "módní" a "trendy" vlna, mě se láska k nim drží už od dětství:)

    OdpovědětVymazat
  36. Máme doma s přítelem 7 měsíčního tiběťáčka ... a je to láska na první pohled :)

    http://theclarkysworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Mám doma 5 letého yorkšíra který vypadá jak štěnátko :) Je to nejlepší co mám. A Lilly je nádherná! dobře se o ni starejte :)

    OdpovědětVymazat
  38. Lilly je krásná :)) Já mám doma 10ti měsíčního labradora, jmenuje se Bono a je to neuvěřitelnej žravec a rošťák. Sežere všechno (ale absolutně všechno!)na co přijde, a je tak ,,hloupoučkej a vyčůranej" až je vlastně strašně chytrej a á ho nejvíc miluju :D je to takový menší telátko :D dělá mi radost každej den a chodit s ním na procházky, to je tepráv zábava, když ti v zimě skočí do rybníka za kačenama a pak se ještě vyválí ve sněhu :D takžže tobě přeju ať Lilly zdravě roste a prospívá a dělá ti taky jenom radost :) protože jak jsi už psala, NIC není krásnějšího než psí láska, a ta trvá navždy! :) A.

    OdpovědětVymazat
  39. Lili je roztomilá! :) My máme doma Jacka Russella Teriéra, je mu 9 měsíců, je hrozně chytrej, ale je to pěkný číslo :) a právě to na něm zbožňuju.

    OdpovědětVymazat
  40. Krásna je! Ja mám 5 ročnú sučku Karu...je to Rhodeský ridgeback.Máme ju z Čiech.:)
    Neviem si predstaviť,čo by som bez nej robila.Je to láska na celý život!
    Držím prsty...prvý rok je na výchovu najnáročnejší.:)

    OdpovědětVymazat
  41. Ňuňu ta je krásná. Strašně se mi líbí jak ty mopsíci chrochrají :D Já mám u rodičů už 3letého yorkšíra, který si doma všechny omotal kolem pacičky a je to největší miláček. I když jsou mu tři, pořád blbne jako malé štěňátko. :) M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  42. Lily je nádherná,určitě jste udělali dobře,že jste si jí pořídili :)
    Já mám doma fenku Peggy,je to boloňský psík :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  43. Je krásná, a i moc hezké jméno jste vybrali :) Já mám už druhým rokem fenečku jménem Sisi, je to křížen jezevčíka s jorkšírem a nedám na ni dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  44. Máme doma 7 letou yorkšírku a půlroční štěňátko jezevčíka sou to moje nejvetší lásky :) a Lilly je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  45. Mám zlatýho retrívra doma, je to zlatíčko :) Já osobně bych si mopsíka nepořídila, ale to už je na každém z nás jakého domácího mazlíka si pořídí,ať vám dělá jenom radost :)

    OdpovědětVymazat
  46. To byla rychlovka teda! Přítelova rodina si pořídila černého knírače, takže já se malzím s ní, společného pejska zatím nemáme, ani nevím, jak bychom to dělali.

    OdpovědětVymazat
  47. Je nádherná! Já mám 1 a půl ročního bíglíka :))

    OdpovědětVymazat
  48. Je překrásná! <3 Já mám doma 2 kočičky, ale pejsky mám taky moc ráda :))

    OdpovědětVymazat
  49. Děkuji moc za všechny komentáře slečny a pozdravujte ode mě všechny svoje chlupaté mazlíčky!! :)):*

    OdpovědětVymazat
  50. Je roztomilá!♥ I když tyhle psíci se mi moc nelíbí, ale vaše Lilly je krásná♥ Já mám doma ročního yorkšíra :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  51. Ja mám jazvečíka :) Lilly je inak strašne krásna!
    http://thebestmakeupissmile.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  52. Keby sa moje neteřka nevolala tiež Lilly , tak by to bolo v pohode :P :D:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  53. Umí ten pes aspoň mluvit?! Jestli ne tak nevidím důvod proč bych si měl takový hnus kupovat a dívat se na něj na tomto zkurveném, sračkami přepláceném blogu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý autore tohoto stupidního komentáře... Víš co si s takovým vyjadřováním můžeš? Laskavě zase odtáhni z mého blogu a vrať se až ti doma dají lekci slušného chování :). A nebo si zavolej do Bohnic, možná ti tam můžou pokud nejsi naprosto beznadějný případ, což asi jsi :D.
      A jediný "zkurvenec" jsi tady evidentně ty, já žádný zku*vený blog nevidím :) A bohužel sračky nejsou na tomto blogu, ale v tvojí hlavě :).
      Přeji hezký den a hodně štěstí se sebeovládáním :)

      Vymazat
    2. Milá France baby, omlouvám se ti z celého svého zkurveného srdce, jestli jsem ti nějak ublížil. To by mě ani ve snu nenapadlo. Jen bych rád přiblížil situaci z Bohnic. Bohužel, tam mě nevzali,neboť tam údajně berou jen lidi, kteří nedokážou pochopit jak stupidní je psát o svém dnu, psát o svém životě lidem známým i neznámým, byl jsem tedy nucen jít do Kroměříže. Snad ti to uleví u srdíčka. :)

      Vymazat
    3. :D Aha, jsem ráda, že už je mi mnohem jasnější, kdo jsi :).

      Vymazat
    4. ano, já také. Děkuji ti, že jsi mi pomohla najít správnou cestu ke slušnosti. Konečně mi někdo otevřel oči.

      Vymazat
    5. Tihle psi mi také nepříjdou hezcí ale snad se jde vyjádřit slušně Anonyme ;)

      Vymazat
  54. je úžasná, mopsíci se mi nikdy nelíbily, ale měním názor! jsou úžasný :)) doufám, že s ní zažijete jen krásný chvilky, já miluju psy i čičiny, nejradši bych doma měla zvěřinec :D

    OdpovědětVymazat
  55. Haha, můj dlouholetý sen je mít mopsíka jménem Lili.. :D. Takže chválím jak výběr pejska, tak jména ;)!!! Doufám, že si svůj sen brzo taky vyplním, zatím by to byla ode mě nezodpovědnost (studentka, nebydlím sama, finance), ale moji nejbližší vědí, že když mluvím o Lili, o kom je řeč :). Ať dělá pejsek jenom radost :)

    OdpovědětVymazat
  56. můj kamarád má taky mopsa LILI to někde bylo nebo co ??

    OdpovědětVymazat