10. dubna 2013

5 věcí

Dneska mám pro Vás post o 5 věcech, které mám v poslední době ráda. Některé jsou užitečné, některé miluji a ty další mi usnadňují péči o vlasy a nebo pokožku. Když budete číst dál tak uvidíte sami :). Vím, že se tento typ příspěvků objevu na hodně blozích, tak doufám, že mi moji "nekreativitu" odpustíte - původně to měly být věci jen tří! :)

Jako první jsou na řadě tyto krásky z CCC (349,-), které jsem si zamilovala na první pohled ♥. Jsou krásně elegantní, ženské a i přesto, že jsou baleríny pro některé z Vás nesnesitelné, já bych jich na jaro/podzim mohla mít kupy! 

Věcička číslo dvě jsou "opatěnky" do bot. Je to naprosto skvělá věc pokud vás boty přes patu tlačí, dělají vám puchýře a podobně. Já osobně to úplně nesnáším, takže když jsem narazila na tuto super vychytávku, musela jsem ji hned mít. Tyto mám rovněž z CCC (29,-), ale seženete je kdekoliv, třeba i v Lidlu, Kauflandu a nebo v jakékoliv obuvi. Ale doporučuji vám koženkové, ty silikonové co se prodávají jsou totiž úplně na prd a pata vám po nich klouže! 
Byla zima a díky tomu jsem měla i hodně suchou pokožku, proto mě potěšilo, když jsem od krasa.cz dostala tento hydratační krém od Vichy. Je super hydratační a příjemný. Sice ze začátku jsem nad ním ohrnovala nos, jelikož Vichy moc nemusím, ale je bez parabenů a obsahuje dermální vodu, což je podle mě fajn :). Pokožka vydrží celý den krásně hydratovaná a jemná, navíc ho stačí jen malinko :). Koupíte ho kdekoliv v lékárně a nebo na internetu zhruba za 211,- tady.
Když jsem byla u kadeřnice, tak jsem si nemohla nevšimnou tohoto mléka od Goldwell-Rich repair  pro který si chodily nadšené zákaznice. Nedalo mi to a jelikož jsem měla vlasy čerstvě obarvené a chtěla jsem něco, aby nebyly vysušené, tak jsem si ho vzala taky. Navíc za 150,- byl jako za pusu. Každopádně je to jen zavádějící cena a seženete jej momentálně asi za 250,- ale pořád je to za tento zázrak super cena. A co, že slibuje? Hned 6 věcí pro suché a namáhané vlasy - lesk, hebkost, pružnost, redukce třepení vlasů, zdravé konečky a redukuje i lámavost vlasů. A já můžu jen říct, že je jednoduše skvělý a stojí za to! :)
A jako poslední věc je Lak na rty od Rimmel s příznačným názvem Apocalips. Myslím, že o něm bylo už spoustu napsáno, proto vám tady přikládám recenzi od Rendy TADY (doufám, že se nebude zlobit! :), která mi přijde naprosto nejlepší jakou jsem četla a celkově její recenze mám moc ráda! :) Píše, že by si přála spíše nějakou nenápadnou barvu, ale já to mám naopak, chtěla bych nějakou hezkou do červena :). Můj odstín má číslo 701 Stargazer a je velice jemný se zlatým třpytem. Líbí se mi aplikátor, který je super i to, že hydratuje a barva na rtech drží, ale přece jen se pak v drogérii podívám po jiném odstínu :). Tím to děkuji Rimmel za zaslání :).
Jaké jsou Vaše oblíbené věci za poslední dobu? :)

37 komentářů:

  1. Na kolik výjde ten lak na rty?

    OdpovědětVymazat
  2. Taky chystám podobný článek, mám je hrozně ráda u ostatních:)
    A ty opatěnky si asi pořídím, díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. Baleríny jsou krásné a to do těch bot na paty je super, zrovna mám baleríny, které mi hrozně odírají paty, tak si to musím sehnat :)

    OdpovědětVymazat
  4. taky podobný článek brzo udělám, myslím že vůbec nevadí, že se objevuje často, protože stejný bývá jen nadpis a každý to pojme po svém:)
    ty boty se mi líbí, ale paty se mi kupodivu nikdy neodíraly:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti závidím Markétko, mě se odírají skoro z každých bot :(

      Vymazat
  5. tie balerínky sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí ta lampa, mám hodně podobnou, růžovou.

    OdpovědětVymazat
  7. Kosmetice Goldwell věřím, zrovna včera jsem byla u kadeřnice která tuhle kosmetiku používá, dnes mám vlasy krásné a lesklé jako nikdy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :). Moje kadeřnice tuto značku taky používá. S peroxidem od Goldwell mám i staženou barvu z konců a nemůžu si stěžovat, vlasy jsou stejné jako před barvením :))

      Vymazat
  8. Já nejsem jediná, které přišel ten Stargazer! Přesně, taky bych chtěla nějaký výraznější odstín :D

    OdpovědětVymazat
  9. no doslova úžas, balerínky vyzerajú skvelo a tak isto aj tá kozmetika vyzerá skvele <3

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Nenapsala a nepořídila bys více obrázků o využití oné vychytávky do balerínek, prosím?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono není moc co psát a ani fotit. Nalepíš to na vnitřní stranu boty na horní okraj, aby se o opatěnku pata hezky opřela je :)

      Vymazat
  11. Ahoj, prosím tě, kde jsi koupila ty černé botky na klínku? co vypadají jako baleríny? :) děkuji

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím tyto http://2.bp.blogspot.com/-HGVdI4UjY9I/UUn9RCq1jDI/AAAAAAAAF-k/t7-1Se30bZk/s1600/DSCN1021a.jpg :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mám od místních vietnamců, je to napsané i v článku :)

      Vymazat
  13. mám v plánu vyzkoušet tu poslední věcičku a právě tento odstín se mi nejvíc zalíbil :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ještě se chci zeptat, co ti pomáhá na akné? :) klidně vypiš víc věcí, děkuji :)
    Dnes jsem na tvůj blog narazila a celej jsem ho musela projet. Budu tě sledovat! :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z těch levnější věci Sudocrem, pak věci od Biodermy především Micerálka (nejraději mám růžovou) a pak zelená řada Sébium. Mám ráda Moussant na čištění pleti, AL a Sérum :). Vše seženeš v lékárně :)

      Vymazat
  15. no vidíš, já od Rimmelu to patlátko dostala v jedovatě růžový a jsem z toho nešťastná, protože mám problém si na tu pusu dát vůbec NĚCO, natož odstín, který září na kilometr daleko :D

    OdpovědětVymazat
  16. Mmm ten lesk musím zkusit :-) viděla jsi to? http://weheartit.com/entry/58112427/via/malko7o :D :D

    OdpovědětVymazat
  17. Baleríny miluju a těším se, až je letos konečně obuju! Ty tvoje jsou překrásný. Ale s těma opatěnkama nesouhlasím, právě tyhle, co máš, jsem si jednou koupila a nikdy víc. Tlačí to mnohem víc, než bez nich a je to strašně nepřirozený, zavazí to. Klasický silikonový mám skoro ve všech botách a je to nesrovnatelně lepší.
    A s Goldwellem mám bohužel nic moc zkušenosti. Dostala jsem vzorečky, abych napsala recenzi na blog a nakonec z toho nic nebylo, protože mi ani trochu vyhovoval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně ze silikonových nohy kloužou a navíc se mi odlepují, ono sto lidí - sto názorů :)

      Vymazat
  18. Every weekend i used to pay a visit this web page, because i wish
    for enjoyment, since this this web page conations actually good funny data too.


    Stop by my webpage :: mazda rotary engine for sale

    OdpovědětVymazat
  19. takové články dělej častěj :)

    OdpovědětVymazat
  20. To mléko na vlasy mě docela láká, podle toho co píšeš, je to přesně něco pro mě. :) Můžu se zeptat, kde všude se dá sehnat? O této značce totiž slyším poprvé. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď v kadeřnictvích, kde pracuji se značkou Goldwell a nebo na internetových obchodech :)

      Vymazat
  21. tvůj blog čtu moc ráda, ale poslední dobou se sem vždy těším ještě víc:) vypadáš šťastně a je to znát i na tvých článcích:)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc dekuji za vsechny vase komentare, jsem rada, ze se clanek libil :)

    OdpovědětVymazat
  23. pěkný blog o tom lesku přemýšlím jako dárek a ta hnědá barva je suer mám ji ráda a moc pěkné fotky:)

    OdpovědětVymazat