18. března 2013

Souhrn týdne VI.

Vím, že tyto týdenní souhrny fotek a podobně máte docela rádi a já je docela ráda i píšu, je to fajn odreagování  rekapitulace a vlastně i takový myšlenkový odpočinek. Vím, že blog čte spoustu lidí, kteří sem chodí jen vyzvídat informace, ať už jsou to mí známí a nebo naprosto cizí lidé, ale nedá mi to a ráda se s Vámi o to málo ze svého soukromí dělím. Všichni víte/vidíte/poznali jste, že se blog změnil a sním i já. Na začátku roku jsem si dávala takové předsevzetí, že budu zdravěji jíst, cvičit a podobně, ale víte jak to jde těžko, když je člověk šťastný a zamilovaný? Je to pro mě utrpení, jelikož mnohem raději vařím, na jídlo mám mnohem větší chuť a celkově ta pozitivní nálada na mě leze přes jídlo. Přistihla jsem se, že vymýšlím pořád nějaké recepty, co uvařím a podobně (přísahám, že vařím zdravě) a ještě mnohem raději jsem, když někdo vaří pro mě! 
Víte.. Když jsem zhruba před rokem viděla film Tajemství, tak jsem nevěřila, že člověk pozitivní náladou dokáže něco změnit, ale věřte, že ano. Všechno tkví v tom, jak je člověk naladěn. Vím, že když jsem šťastná, tak všechno snáším lépe i ten stres ze školy. Všechno jak kdyby po chvilce vyprchá, když vím, že pak bude dobře a že mi může být dobře teď. Občas se přistihnu, jak si před spaním představuji všechno pěkné co mě čeká, představuji si, že to mám! A věřte, že rána jsou pak hned lepší! :) 

Ale teď k fotkám...Strašně ráda bych Vám fotila moje snídaně, ale bohužel, když člověk vstává v pět ráno, tak to jde těžko :/.V minulém týdnu pro mě bylo obrovským zklamáním, že už se vyprodala milka Oreo a nikde není k sehnání, všichni víme, že je to ta nejlepší čokoláda a já si už plánovala, jak si udělám zásoby na maturitu :D. Čím mě v poslední době dokáže maminka potěšit je to, když mi udělá sladký ovocný čaj, na který mi koupila hrneček i s podložkou! Ty muffiny na obalu miluji! Taky tady máme jeden záběr z mojí oblíbené kavárničky, která je zařízená v nejlepším stylu :). Mimochodem miluji maso a všechny salámy a proto si ráda sem tam dám nějakou tu slaninu, konkrétně na fotce je topinka s lučinou, slaninou a paprikou :). Na facebooku se zase objevil nějaký ten outfit v zrcadle, tak snad Vás to potěší. Mohla bych to říkat už po několikáté, ale vážně netuším proč se všude tak strašně směji! :D Navíc v pátek se stalo něco nevídaného a to, že jsem natočila 3 vtěřiny záběru svého já na webku (:D:D:D), najdete na mém  ask.fm. A kdosi měl dotaz zda bych někdy na blog, nedala svoji odmalovanou fotku, ano prosím dala bych, ale to, že vypadám jako štěně prostě nepopřete! :D
 Dneska tu mám pro Vás i dnešní outfit, který se skládá ze stejné košile jako ten včerejší, ale tentokrát jsem zvolila jiný účes a doplňky :)
Také pro Vás plánuji giveaway, v podobě krásného šátku s kamínky, perfektní rtěnky a mého nejoblíbenějšího a nejvoňavějšího sprchového gelu! :)
A mimochodem od zítřka jsem zase na skrzu a budu komentovat módu. Víte co tam je za novinku? Můžete můj výběr okomentovat a popřípadě "olajkovat", tak doufám, že se aspoň nějaké reakce dočkám, moc by mě to potěšilo! :)

Mohla bych se zeptat momentálně na tisíc otázek, ale zeptám se jen na dvě: Jaký byl Váš minulý týden? A těšíte se na giveaway? :)

Pozn.:Jinak ano, články se místo " Little photos of my life " od dneška budou jmenovat - Souhrn týdne.

36 komentářů:

  1. jéé, fakt vypadáš trochu jak štěňátko :D

    OdpovědětVymazat
  2. ale roztomilý štěně! :D
    a hrneček s muffinkama je nejleoší....mmm a milku oreo bych si taky dala, ani u nás už ji nemají :/
    snídaně se taky snažím fotit, ale ráno to fakt nejde za tmy, jen ve dny, kdy vstávám kolem 8, to už je alespoň trošku světla :D
    a ta červená rtěnka ti moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Kauflandu jí teď mají spoustu, tak to zkus tam! :))

      Vymazat
  3. odmalovaná vypadáš dobře náhodou, já si připadám hůř :D
    a směješ se úžasně jsi strašně milá!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Jituš,
    článek byl moc hezký :). Moc se mi líbí nové záhlaví blogu.
    Co se giveawey týče těším se, i když asi nebudu splňovat podmínky - nemám facebook a jsem anonym :), ale to nevadí, dělá mi radost Tě sledovat i tak :).

    Měj se pěkně.
    Tvá Zuzka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sem ráda, že se záhlaví líbí :)).
      Ještě přesně nevím jaké budou podmínky, ale pokud na můj blog chodíš pravidelně, tak se klidně zúčastnit můžeš :).

      Vymazat
  5. Prečo sa všade smeješ ? Pretože si šťastná a to ti hrozne moc prajem ♥ Zbožňujem melónový sprchový gél, takže si do giveaway vybrala naozaj krásne veci ;)

    OdpovědětVymazat
  6. tu čokoládu nemužu absolutne nikde sehnat! ani jsem ji nestihla bohužel ochutnat ! tam kde máš ty červené rty vypadá užasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to sem ráda, přesně o ten odstín rtěnky se bude soutěžit! :)

      Vymazat
  7. s tou dobrou náladou a pozitivní energií naprosto souhlasím! ;)
    fotky opět výstižné a krásné! ...na té s červenou pusinou to to hrooozně moc sluší, ale to tobě vlastně všude! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší,fotky jsou krásné :)
    Na giveaway se už moc těším :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  9. moc krásná košile!:) líbí se mi jak si dokážeš upravit vlasy!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Opět luxusní fotky :) Já dnes měla nevídaně dobrou náladu i přes ten sníh, takže jo, pozitivní energie rozhodně funguje. Na giveaway se mooooc těším :)

    OdpovědětVymazat
  11. randomy miluju :) strašně ti to na všech fotkách sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Zrovna dnes mě přepadla špatná nálada a říkala jsem si, že bych se na the Secret měla konečně podívat! Teď, po tvém článku, se k tomu konečně odhodlám. Je moc hezky napsaný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sem ráda, psala jsem ho úplně dlouho totiž! :D :))
      A ať tě špatná nálada rychle přejde :*

      Vymazat
  13. Moc se těším na GA, tuhle rtěnku zbožňuju. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, sama bych si ji pořídila, jenže já a rtěnka, to je prostě boj, vždycky ji mám všude rozmazanou :(.

      Vymazat
  14. superské fotky :) aj odmalovanej ti to náhodou pristane.
    súhlasím, že pozitívna energia určite funguje :)

    OdpovědětVymazat
  15. já mám tyhle tvé články moc ráda! na sladké mám chutě pořád, ale protože moje vůle je silnější (a taky si přeci nezkazím skoro tři měsíce snažení žejo :D), snažím se hledat a vařit zdravý dobroty. a stejně jako ty mám nejraději, když mi vaří někdo jiný, konkrétně přítel :)))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Jituško, teď jsem si tak vzpomněla, když jsem četla tvůj článek, na knihu Jak si správně přát. To že věříš v tom že se budeš mít dobře a že se pak dobře máš. Určitě si tu knížku přečti, není moc dlouhá a stojí to za to! :) Jinak vypadáš nenamalovaná strašně roztomile!:D

    OdpovědětVymazat
  17. svědčí ti to, hezky se směješ :) Milku Oreo jsem neměla, ani nezkusila, já ujíždím na Milce s Daimem, Daim zbožňuju - každý týden si na kolej přivezu aspoň tři a kamarád mi je nosí i do školy, když mi chce udělat radost :D ale teď jsi mě vyděsila, co když už nikde nejsou a já si v neděli koupila poslední? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo vím, která to je :D. Mně vadilo to, jak lepí na zubech, jinak je taky dobrá! :D :)) A já ji viděla v Tescu i Bille - kupy! :D

      Vymazat
  18. Na všech fotkách ti to moc sluší :) Milka Oreo je opravdu ta nejlepší ;-) Jinak film Tajemství jsem ještě neviděla, tak děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se koukni, je to sice trochu víc přehnaně americky natočené, ale dokáže to velice dobře motivovat :)

      Vymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. tohle je skvělý článek :) nejen tím,že je dělší než obvykle, ale prostě.. no každý tady určitě sdílí mé pocity takže mě chápete :D :)
    a máš pěkné nové záhlaví :)

    OdpovědětVymazat
  21. fakt si na všetkých fotkách náádherná ;) s priateľom vám to veľmi sekne, vyzerá byť sympaťák :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný random a když už si musíš stát za tím, že nenamalovaná vypadáš jako štěně... Tak kdyžtak jak krásný štěňátko! ;)))

    OdpovědětVymazat
  23. nepřemýšlela si už o vytvoření instagramu?:)

    OdpovědětVymazat