31. března 2013

"Psaníčková" láska

Znáte to, když se do jedné věci (kabelky) zamilujete natolik, že ji musíte mít snad ve všech barvách? Nosíte ji všude, dáváte do ní možné i nemožné věci a jednoduše, máte pro tu danou věc slabost? Přesně toto se děje u mě, tedy konkrétně u velkých listových/psaníčkových kabelek. Naprosto je zbožňuji. Ať chci a nebo nechci, vejde se do nich vše potřebné na to jít ven/někde přespat/jít na diskotéku a nebo jet jen tak s kámoškou na nákupy. Je do ruky i přes rameno a nebo ho můžete nosit jen tak sevřené pod paží, popřípadě v ruce. Když jsem si kupovala první černé, tak jsem nevěřila tomu, že jej tolik vynosím. A opak je pravdou. Proto přišla na řadu další barva a u mě docela netradičně barva do červena :). Ale chtěla bych ještě modré a nějaké to béžové :).
Máte tento typ kabelek rádi a nebo Vám přijdou zcela nepraktické? :) 
Tuto krásku mám z oasap.com

33 komentářů:

  1. Mně se to moc líbí. A jednu dobu jsem také vídala ty obyč průhledné desky na papíry nosit jako psaníčka a doplňění outfitu, to se mi také docela líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá krásně!!! mě se strašně líbí, i když zrovna praktické nejsou. :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  3. Já je mám ráda, když jdu třeba jen do města nebo tak :) to tvoje psaníčko je krásný <3

    OdpovědětVymazat
  4. Psaníčková mánie mě ještě nedostihla, ale taky jsem se už několikrát přistihla při okukování těchto krásek :) Ta tvoje vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Praktičnost, nepraktičnost...vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se to líbí, ale nemohla bych to nosit, na to jsem příliš líná, nevydržela bych to držet v ruce :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mne sa páčia jedno mám dokonca doma a podla mna je to praktickejšie ked si bereš len pár malých vecí :) :D

    http://blogofcomestic.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se moc líbí, u mě je podmínkou, abych kabelku mohla nosit crossbody, když ne,ůžu, tak si tu kabelku ani nekupuju.. :D
    Vyjimkou jsou jen malá psaníčka ;P

    OdpovědětVymazat
  9. Psaníčko je moc pěkné,jednoduché nijak přeplácané a barvička taky moc pěkná ;). Psanička pro mě je takový nepraktický když nemám velkou kabelku tak to nejsem já :D. Ale jako doplněk na párty skvělé.

    http://www.smallklakki.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi sa mi páčia tieto kabelky. Sú jednoduché,pekné síce trocha nepraktické ale aj tak si plánujem takúto kúpiť ale v čiernom :)

    OdpovědětVymazat
  11. psaníčka sice příliš praktická nejsou, ale vypadají výborně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Divím se, že sis ho neobjednala na ebayi :-) tam vyjde mnohem levneji :-) (mnohdy az o polovinu). Taky jsem nad nim uvazovala, ale nevyhovuje mi nabidka barev. Asi spis zvolim to ocvockovane ala "Valentino" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já měla na oasapu nějaké kredity, takže jsem ho měla zadarmo :))
      Jinak se dají sehnat všude i na Votočvohoz, když člověk pohledá :)

      Vymazat
    2. Aha, tak to potom jo :-) No na votocvohoz si slecny na vsem dost privydelavaji... nikdy jsem tam nic nenasla vyhodneji nez na ebayi. Akorat si clovek musi pockat no :) ale to mi za ty usetrene penize stoji :D

      Vymazat
  13. Psaníčka mám moc ráda, hlavně oversized. Koupila jsem si krásné černé kožené. Je tak velké, že se do něj vejde vážně skoro všechno, co denně tahám. Jen je trošku nepraktické ho tahat v ruce, ale co bych pro módu neudělala. :-)
    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. mě se líbí, ale já raději nějakou větší klasiku :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc se mi to líbí, ale já nosím kabelku jen přes rameno. :D

    OdpovědětVymazat
  16. Na fb jsem četla že sháníš mopsíka :) a vzhledem k tomu že nemáš ask a já jsem zvědavec, tak se chci zeptat jestli si chceš pořídit pejska ty nebo to je pro někoho jinéého :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, není tam otazník ale je to otááázka :D :D

      Vymazat
    2. s přítelem si chceme pořídit :)

      Vymazat
  17. no tá je krásna :) zbožňujem tzv. psaníčka..my v SR nemáme také pekné pomenovanie pre tieto kabelky..momentálne mám jednu vyhliadnutú v TRN tak som zvedavá kedy si ju kúpim :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Také jsem se do těchto kabelek zamilovala a mám objednané zářivě žluté z ebaye na léto :))

    http://life-in-little-photo-pieces.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. dlhšie rozmyslam aku kabelku si kupim,potom som v Deichmanne videla psanicko cierne s cvokmi a strasne sa mi zapacilo :)takze si ho idem kupit :) po velkych kabelkach ,ktore mam nezaskodi mensia zmena v podobe malej kabelky :)aspon nebudem musiet so sebou tahat velku tazku kabelu :D

    OdpovědětVymazat
  20. nikdy jsem si nemyslela, že bych chtěla takové psaníčko, ale když je u tebe vidím vždycky v nějakém outfitu, tak se po nich začínám dívat:) strašně se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  21. Je krásná, ale já bych byla nervózní a ještě bych to někdě zapomněla :D.

    OdpovědětVymazat
  22. Ještě dotaz na pejska. Proč zrovna mopsíka? :O mě osobně přijdou až odpudiví, ale to je věc vkusu a názoru. Představa, že toto stvoření se se mnou bude po věčerech mazlit mě až děsí! Ale i tak Vám přeju, ať seženete toho pravého ;) mimochodem a co jméno?:O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to milé, oddané, hodné plemeno :).
      Jméno už máme, ale nechám si ho pro sebe :).

      Vymazat
  23. tuhle kabelku mám v černé a taky jí moc ráda nosím :)

    OdpovědětVymazat
  24. Závidím všem holkám, kterým se do takového psaníčka všechno vejde :) Já potřebuji XXL kabelky, jelikož se tam musí vejít VŠECHNO na celý den, přes učení, penál, jídlo, diář etc. a večer nejlíp ještě nákup domů. Je to pohodlné, vím, že když jen tak chmatnu po kabelce a někam letím, vím, že je tam všechno. Nejhorší je pro mě kabelky měnit, protože vždy na něco zapomenu :) Proto oželuju takováhle psaníčka třeba na večerní trajdání venku, vím, že by mi něco určitě chybělo :D

    OdpovědětVymazat
  25. Závidím všem holkám, kterým se do takového psaníčka všechno vejde :) Já potřebuji XXL kabelky, jelikož se tam musí vejít VŠECHNO na celý den, přes učení, penál, jídlo, diář etc. a večer nejlíp ještě nákup domů. Je to pohodlné, vím, že když jen tak chmatnu po kabelce a někam letím, vím, že je tam všechno. Nejhorší je pro mě kabelky měnit, protože vždy na něco zapomenu :) Proto oželuju takováhle psaníčka třeba na večerní trajdání venku, vím, že by mi něco určitě chybělo :D

    OdpovědětVymazat
  26. a mopsíčka budeš mít doma ty,nebo přítel? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na střídačku, kdo bude mít možnost, ale bude spíše převážně u přítele :).

      Vymazat
  27. psaníčka mimo plesovou sezónu vůbec nevynosím, mám ráda větší a prostornější kabelky :)

    OdpovědětVymazat