1. března 2013

Last Friday

Poslední prázdninový pátek je tady... Nějak ten týden rychle utekl, což je obrovská škoda, jelikož jsem nestihla skoro nic co jsem měla v plánu. Zajímavé, že ty dny tak rychle neutíkají, když má člověk školu/práci :). 
Vím, že moje nové boty Vás nijak nenadchly a většina je odsoudila, ale pro mě jsou jednoznačně TOP! Už jen kvůli tomu pohodlí. Na volná odpoledne, do školy, za přítelem, na nákupy, procházky a podobně jsou jako dělané a takový komfort v žádných jiných botách asi nikdy mít nebudu :). Nemyslím si, že by byly nějak nevhodné pro holku, přeci jen se neustále všichni snažíme o zajímavé detaily a podobně a tyto boty mi přijdou například přijatelnější, než creepers, což jsou boty nad mé chápání :). Takže asi všude se najde něco co se někomu líbí a pro jiného je to vrcholem nevkusu. Tak to prostě chodí a o to víc mě baví, když i s kouskem, který ostatní tak nějak odsoudí, člověk dokáže vytvořit něco, co zaujme a ostatní si řeknou: "Není to zas tak špatné." :). A o tom to je! :) Co Vy na to?


Bunda, kalhoty-Bershka, Boty-Nike, Kabelka-oasap.com

67 komentářů:

  1. Za mě teda ty boty k tomuto outfitu nee. Navíc ty bílý kotníčkový ponožky jsou jako pěst na oko. Ale ta bunda je fakt super :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli si mám nechat zmrznout nohy a nebo jít příště do uzavřených bot na boso a chytit plíseň, to si raději dám bílé kotníčkové ponožky, už jen z čistě hygienických důvodů:).

      Vymazat
    2. petulane: tak to je snad normální, že z bot občas vykouknou ponožky, ne? Horší je, když někomu "vykoukne" prdel z kalhot, to je jako pěst na oko. ;-)

      Vymazat
    3. Tak normální to je. Nesedí mi prostě kombinace dlouhé kalhoty a kotníčkové ponožky. A taky to bylo myšleno tak, že ta bílá k té růžové a černé moc září. Naboso do tenisek by mě nikdy nenapadlo. Buď bych volila klasické vyšší ponožky a nebo silonkový tohle mi k sobě prostě nesedí. A jen jsem řekla svůj názor a nemyslím, že nějakou nevhodnou formou, tak nechápu tuto odezvu, jakmile má někdo odlišný názor tak ho tu hned ostatní sepsujou...

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Proč by mi měly být malé?

      Vymazat
    2. "Proč malé?, Ponožky jako pěst na oko?" Některé komentáře jsou fakt mimo, zajímalo by mě kdo to vymýšlí :)
      Jinak tenhle outfit se povedl a ty boty k tomu jsou přímo super! Tenisky nejsou jen na sport a pokud se to umí dobře zkombinovat tak vypadá vkusně, jako tady :)

      Vymazat
  3. Prej malý kalhoty, co to je za dotazy? :)) Mě se botky líbí a takhle ti to vážně sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty sou nejvíc top, no matter what they say.

    OdpovědětVymazat
  5. mně ty boty přijdou super, že je vidět, že nejsou ,,módní doplněk", ale že jsou pohodlný a člověk je má třeba na dlouhé chození, do školy nebo tak :) navíc když si k nim nevezme člověk batoh s WITCH čarodějkama tak jsou i hezké :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se to líbí! Nechápu tu kritiku protože jak říkáš creepers, to je děs!! Ale tohle je nádhera, ale kotníčkové ponožky bych vyměnila za delší, umrzla bych, kdyby mi táhlo na nohy... Nevím, co se jim nelíbí na těch botách, že jsou moc výrazné?! No právě o tom to je! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Vcera jsem te potkala v Tescu. Nebyla sem si jista, zda si to ty a nebo ne, ale uz vim ze jo. Mimochodem vam to s pritelem fakt slusi jste hrozne moc styloví. A tento tvůj outfit na zivo vypadal stokrat lip!
    Mej se pekne! =) Andrea.

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem vždy byla spíše na sladěnost barev a tak, ale je pravda, že své kouzlo na tobě to taky má :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tie tenisky sú skvelé. :) Ale tiež mi vadia tie ponožky, skús kúpiť nižšie, ja mám také ono to je ako keby do balerínok ale sú to normálne ponožky. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se ty boty strašně líbí! Abych pravdu řekla hned jak jsem je uviděla na tvém blogu koupila jsem si je taky :D. Je to zas něco jiného než podpatky nebo converse....
    Ta prvá fotka je nej!

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se líbí moc :) Jsou krásné, ta barva a vypadají pohodlně a jsou originální :) Takže pro mě number one :)

    OdpovědětVymazat
  12. Náhodou v tomhle podání je to pecka :) Navíc mají botky supr barvy :) za mě palec hore

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě určitě ano! Je to něco jiného a i já bych do toho určitě šla! :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to skvěle! :) Zpočátku se mi tenhle typ bot nelíbil, ale díky Tobě jim snad přijdu i na chuť :D . Možná bych k nim jen barevně sladila nějaký detail.

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se to líbí! Je to něco jiného a určitě bych do toho šla taky,takže za mě yes! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Jééžiš, jak tak koukám, tak tady nejeden člověk řeší, jak mu vadí tvoje bílý ponožky a jak si máš příště vzít ještě nižší. Myslim, že to je úplně jedno, navíc se bílý ponožky k těm botám hodí. Jinak boty jsou fajn. Já teda ponožky v zimě nosim zásadně vysoký, černý nebo barevný a nesnášim, když mi je zima na kotníky, brr.

    OdpovědětVymazat
  17. Mě se ty boty teda moc líbí :) Super outfit :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak nahodou mne sa to paci, podla mna je to prijemna zmena po dlhsom case v tvojom podani a tie tenisky pekne rozziarili oufit. Mna si napriklad v poslednej dobe zacinala dost nudit, prislo mi to, akoby si vlastne stale nosila to iste a ak by si si dnes dala miesto tenisiek topanky co bezne nosievas, rychlo by som vypla tvoj blog, takto som tu zostala omnoho dlhsie. ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  20. Mně se ten outfit mooc líbí a ty boty dělají outfit zajímavější!♥ A že máš v botách kotníčkové ponožky? Nechápu, proč to tady někdo řeší.. Tenhle outfit se ti moc povedl! :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  21. Mne v praci utikaji dny strasne rychle. A prace me bavi. Naopak, kdyz nekoho prace nebavi, musi se to strasne tahnout.
    Jinak krasne botky i outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Super outfit! Já mám tenisky Nike AF1 také v této barvě a jsem s nimi moc spokojená už přes 2 roky. Navíc rozbít černou takovouto výraznou barvou bot se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Me se to libi, obzvlast v tomhle tmacem outfitu. Krasbe to prozari...
    Uz jsem to asj psala, ale ta bunda je krasna azavidim ti erne kalhoty, ja id zari nejake schanima proste nemuzu najit zadne ktere by mi na 100& vyhovovaly

    OdpovědětVymazat
  24. Me se to libi, obzvlast v tomhle tmacem outfitu. Krasbe to prozari...
    Uz jsem to asj psala, ale ta bunda je krasna azavidim ti erne kalhoty, ja id zari nejake schanima proste nemuzu najit zadne ktere by mi na 100& vyhovovaly

    OdpovědětVymazat
  25. ja osobne nosim tenisky len na sport a nike maju vzdy tie najkrajsie a najpohodlnejsie :) tieto su na bezne nosenie, ja by som ich nevyuzila, ale su krasne :) len vo vcerajsom prispevku v tych outfitoch sa mi absolutne nepacili, ale ty si ich skombinovala skvelo:)

    OdpovědětVymazat
  26. Boty se mi moc nelíbí, ale v tomhle outfitu jsou super! takže za mě palec na horu a už se těším na další outfity s těmahle botama:-)

    OdpovědětVymazat
  27. mě se tenisky moc líbí...na neonové barvy sice moc nejsem, ale jejich tvar je perfektní :) ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Prodavaji se jeste kratsi kotnickove ponozky, nosim je napr. do nizkych Conversek a ty nevykukuji vubec :) Zkus se po nich mrknout. Ja je koupila v Tescu/ FF.

    OdpovědětVymazat
  29. Toto se povedlo! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. podľa mňa je ten outfit super, športová bundička, športové botičky..fakt niektoré narážky sú doslova trápne, chcela by som vidieť outfity "dotyčných paničiek" :) veľmi ti to sekne, aj tie vlásky v cope vyzerajú super ;)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  31. ja myslim, ze vetsina neodsoudila tenisky, ale to, jak je chces nosit... k tem outfitum v predeslem clanku se ty tenisky vubec nehodi a ani k tomuto se mi to nelibi... kdyz si odmyslim ty boty, tak moc pekny outfit, ale ty boty jsou mimo... jsou pekne samy o sobe, ale tenhle typ bot mi prijde pouze a jenom na sport nebo proste ke sportovnim outfitum...

    OdpovědětVymazat
  32. Mě to příjde super...Na tobě se mi to fakt líbí! Jenom bych si osobně nekoupila tyto boty...Ne, kvůli barvě - naopak mám tuto barvu ráda moc, ale spíše kvůli tvaru...Každopadně jako co se týče ponožek...Panejo!!! Copak je aktuální počasí na to, aby člověk chodil v nějakých ještě kratších ponožkách? Už když jsem viděla fotky, tak první, co mi proběhlo hlavou bylo, že by mi byla hned zima...A to jsem ještě nečetla komentáře!! Takže jako kdo máte chuť si nechat zmrznout nohy, tak do toho!!:D

    OdpovědětVymazat
  33. To je krása :) Tuhle tvojí bundičku miluju <3 A ta barva bot je skvělá!
    Sluší ti to =)

    OdpovědětVymazat
  34. mně se právě líbí :) hlavně ta barva a i to, že v nich můžeš vyrazit vážně kamkoli a můžeš v nich chodit klidně celý den bez toho, aby tě potom nebolely nohy :)

    OdpovědětVymazat
  35. mně se náhodou moc líbí ! :)) a vypadají pohodlně jak bačkůrky

    OdpovědětVymazat
  36. nejsou ti ty kalhoty krátké?

    OdpovědětVymazat
  37. Jsou naprosto dokonalé! ;), nemá se to, ale závidím ti je :))

    OdpovědětVymazat
  38. Jsou naprosto dokonalé, nemá se to, ale moc ti je závidím! :), ta barva je úžasně pozitivní

    OdpovědětVymazat
  39. já si nemůžu pomoct, ale za mě pořád ne-e :-/ outfit jinak krásný, ale ty boty mi bijí do očí (nic proti nim samotným, k vyloženě sportovnímu oblečení nebo na cvičení bych si je klidně vzala) nemyslím to nijak špatně samozřejmě, jinak se mi tvůj styl líbí. a pokud se to tobě takhle fakt líbí, tak se nám za to nemusíš omlouvat, každý má ten styl prostě nějaký :)

    OdpovědětVymazat
  40. Mě se to moc líbí, ty tenisky to rozsvítili :)

    OdpovědětVymazat
  41. Mám veľmi rada značkové topánky, sama nosím pumy,takže pre nike jednoznačne LIKE :) predsa sú pohodlnejšie ako iné (neznačkové) topánky a ja pohodlnosť oceňujem :)

    OdpovědětVymazat
  42. mě se líbí ty vlasy! Miluju vysoké culíky! Juuuu

    OdpovědětVymazat
  43. ..to je perfektní!!!..ty tenisky musím mít :D...M*

    http://www.madebymarcela.com/

    OdpovědětVymazat
  44. Narozdíl do wedge sneakers tyhle tenisky vypadají fakt skvěle a myslím, že na mladou holku k takto ležérnímu outfitu to vypadá dost dobře a hodně to oživí.

    Samotný tenisky se mi líbí moc, vědět jak je zkombinovat, tak si je snad koupím taky...ale radši zůstanu konzervativně u conversek :)

    Každopádně za mě boty i outfit s nima palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  45. sice jsem ti je odsoudila a nelíbí se mi ani k tomuto outfitu, ale líbí se mi, jak to prodáváš. přesně tak, každý at si nosí co chce, každého věc, někomu to může přijít zajímavé, někomu škaredé. no a co. taky mám v šatníku plno kousků, co by si někdo třeba neoblékl :D

    OdpovědětVymazat
  46. mně se náhodou moc líbí, nejsem fanouškem nošení sportovních bot do města ( myslím běžecké tenisky :D ), ale tyhle jsou samy o sobě tak zajímavé barvou, že se mi to líbí :) :) Creepers jsou podle mě prostě nejošklivější boty na světě, dělají strašně škaredý nohy, a pokud si to vezme holka která nemá dlouhý hubený nohy až do nebe, tak je to prostě strašný :D

    OdpovědětVymazat
  47. tyjo ty jsou nejlepší!
    já si takové chci taky pořídit nejlíp airmaxy, ale uvidím jak na tom budu finančně :D
    a creepers jsou podle mě fajn jen se to nesmí přehánět :)

    OdpovědětVymazat
  48. Náhodou, mě se líbí! A ještě víc takhle na tobě, v outfitu. ;)

    OdpovědětVymazat
  49. Mě se teda ten outfit moc líbí i a těmi teniskami! Také sme plánoala že se po nějakých ohlédnu ale spíš po neonově žlutých:D

    OdpovědětVymazat
  50. boty jsou super, moc se mi líbí a taky zbožňuju, jak jsou pohodlný :) tady jsem našla další model :) http://feathersintodust.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  51. Podle mě jsou vtipné! Palec hore!

    OdpovědětVymazat
  52. Sluší ti to, vypadáš sympaticky :) A ta bunda je super!

    http://sweetenyourtea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  53. za mě ano! sportovní oživení, které se mi líbí :) když to člověk dokáže sladit, vypadá to perfektně.

    OdpovědětVymazat
  54. jsou překrásné! a hrozně ti to sluší :)
    Ráda bych tě pozvala na mou giveaway :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  55. Mně to přijde super! Sama tenhle styl často nosím.

    OdpovědětVymazat
  56. Líbí se mi to:-) jsem nová čtenářka:)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Ty botky jsou senzační, nadchly mě tak, že si je v nejbližší době určitě pořídím... :) a k tomu co tu všichni řeší: nevim, proč by ti měly ty kalhoty být malé (!?) a kotníčkovky taky takhle nosim já i dalších sto lidí co znám... (ta stovka je nadsázka - až se do mě zas někdo pustí) :)

    OdpovědětVymazat