5. února 2013

Wishlist - spring ♥

Dlouho tady nic takového v podobě wishlistu/dream listu a nebo shopping listu nebylo. Pokud, ale čekáte, že si přeji něco převratného, tak čekáte marně. Myslím, že kdo sleduje můj blog a to jak chodím oblékaná, tak ví co mám ráda a žádná z těchto mých "voleb" nemůže nepřekvapit, i když...  :).


1. Klasické rifle, černé rifle a boyfriendy! - Naprosto jasná volba, momentálně mi všechny tyto druhy džínsů v šatníku chybí. Klasické džíny se mi v šatníku neobjevily už pěkně dlouho, moje nejoblíbenější černé před pár dny dosloužily a boyfriendy jsou skvělým oživením pro každodenní dny a také jsou skvělým odpočinkem od skinny džínsů :).
2. Světlá koženková bunda - takové moje must-have, jelikož koženkové bundy miluji a nosím je nejraději na celém světě a kdybych mohla, tak jich mám tisíce! :)
3. Královsky modré sako - tak jako koženkové bundy, tak miluji i saka. Královsky modrá se mi líbí už nějaký ten měsíc a já bych si sako v tomto odstínu moc přála, jelikož skvěle oživí černou a také vypadá parádně v kombinaci s béžovou a bílou :)
4. Bílé nízké conversky - na mém seznamu jsou už po několikáté a vidím to zase tak, že skončím u obyčejných bílých tenisek za pár korun z tržnice :D. Taky to tak máte? :D
5. Nike oceania - Možná někoho moje volba překvapí, ale sportovního ducha mám  v sobě pořád, navíc by se mi moc líbily na denní nošení do školy a podobně, jelikož pohodlné boty jsou vždy potřeba! Jen je škoda, že tato barevná kombinace je už skoro vyprodaná :(
6. Černá kabelka ve stylu Givenchy - všude kolem jsou inspirované kabelky a mně se moc líbí tento typ, který je dostupný snad všude... myslím, že podobnou měli i v Zaře :). Navíc nějaká větší kabelka by se mi momentálně hodila, tak jsem zvědavá, zda si pořídím nějakou takovou a nebo snad úplně jinou? :)
7. Světlé wedges - jedny už vyhlédnuté mám, tak doufám, že na mě počkají až budu mít peníze. Sice nejsou tak krásné jako ty na obrázku, ale na mé chození po dlažebních kostkách našeho města budou určitě stačit :).
8. Hodinky! - překvapuje to u mě někoho? :D Upřímně bych řekla, že jsem hodinkofil :D Ano, už je to nemoc. Ze všech doplňků se právě o hodinky zajímám nejvíce a musím vidět všechny novinky v obchodech, je to normální? :D 
9. Masivní náhrdelník -Něco podobného snad momentálně mají v H&M, takže doufám, že nějakou "masivní krásku" ukořistím i pro sebe. Jelikož hned po hodinkách se momentálně nejvíc zajímám i o náhrdelníky! :))

Co byste si chtěli pořídit vy? :)

27 komentářů:

  1. Conversky, klínky, sako a křivák bych brala hned :)

    OdpovědětVymazat
  2. Někdo miluje podpatky a já zase baleríny!! Ty u mě vedou a jakmile se oteplí, vyrážím v nich, Letos vlastním i pár kousků mokasín z H&M takže asi tak :)))) Ale to nebesky modré sako vypadá sakra dobře :oP

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké věcičky potřebuješ. :) Jsem na tom dost podobně. Nutně potřebuju černé a modré skinny džíny, jarní bundičku nebo kabátek, jarní boty (ne balerínky), hodinky a nějaké delší topy (i k legínům). Joo a nová kabelka by byla samozřejmě taky fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně takovýhle sáčko měli v Tally Weijl a já hloupá ho tam nechala :X

    OdpovědětVymazat
  5. Mňa najviac dostali tie gate, neviem či máš rada TRN ale momentálne tam majú v novej kolekcii boyfriend-y nedávno som sa po nich pozerala lebo vyzerajú úžasné! :-) a koženku si si tiež peknú vybrala, tá sa mi fakt moc páči..taktiež aj sako, tenisky, no proste všetko!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. takové sáčko taky chci a světlé wedgesky taky hledám. tak snad je někde za rozumnou cenu najdu

    OdpovědětVymazat
  7. Zase mě to pláclo přes oči..
    neber si to špatně, jen píšu (opět), aby sis to zapamatovala a věděla, jak se to píše ;)
    Co BYSTE si chtěli pořídit vy?
    Takže tak, tato chyba se vyskytuje fakt hodně často všude možně na internetu..tak aby se dál nešířila a tvé čtenářky neopakovaly chybu dál ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Kabelku Givenchy Antigona inspired jsem si pořídila nedávno. Je pěkná, ale ocenila bych lepší kvalitu. Brzo se objeví na blogu. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Píše se "co byste", ne "by jste". Módní blogy sice nejsou o gramatice, ale tohle by mělo patřit k základnímu vzdělání a opravdu tvé věčné "by jste" bije do očí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za upozornění, snad už si to pro tentokrát zapamatuji ;).

      Vymazat
  10. bílé nízké conversky jsou na mém pomyslném "wishlistu" taky - mám dvoje vysoké, ale to nejlepší už mají za sebou, tak potřebuji nové :D
    a podobná velká černá kabelka by se mi taky hodila, pořád s sebou tahám milion věcí. no a vlastně bych brala všechno, co máš na obrázku, jen kalhoty nepotřebuju, protože jsem konečně po sto letech sehnala zase takové, co mi sedí ( nakupování kalhot nesnáším! :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky nakupování kalhot nesnáším, jsem zvědavá jak dopadnu :D

      Vymazat
  11. až na ty boty mám stejný wishlist dá se říct (co opadne sníh, nosím jenom lodičky, když mě bolí nohy, tak max baleríny) :) jo a ještě na ty džíny, nenosím džíny,místo nich si nadělím sukýnku :D ale ten béžový křivák, sakra ten chci. :D i to sako!

    OdpovědětVymazat
  12. Super wishlist, jde videt, ze mas vkus :). Jedes ted nekdy na nakupy? :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj , kde máš takové wedges vyhlídnuté? :) Sháním :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám je vyhlédnuté u nás v jednom obchodě, takže ti asi neporadím.

      Vymazat
  14. mám všechno, teď si kupuji spodní prádlo :)

    OdpovědětVymazat
  15. boyfriend jeans bych taky chtěla :)) Jesli ti můžu poradit, tak skvělé prodávají ětšinou v zaře ;) Jinak skoro se vším souhlasím.. :)

    OdpovědětVymazat
  16. já bych chtěla ten náhrdelník právě z H&Mka, ale nedostanu se tam a jak tam přijedu bude určitě pryč :D
    jinak to mám podobně hlavně u džínů, kterém jsem o víkendu roztrhla

    OdpovědětVymazat
  17. já si naštěstí můj converskový sen splnila nedávno !! :) :D sako, černou kabelku, zlaté hodinky a boyfriend džíny bych brala taky!! ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Nike Oceania mám a jsou to ty nejlepší boty! :)

    OdpovědětVymazat
  19. dyť takové zlaté hodinky už máš

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj, máš boží blog=)))ten WL je uplně boží:33 koukni na ten můj cake-me-please.blogspot.com (za případné follownutí děkuji♥)

    OdpovědětVymazat