28. února 2013

Nike Oceania

Po dlouhé době se u mě v botníku objevily zase nějaké tenisky. Dlouho jsem si je přála a jsem ráda, že jsem se po dlouhém rozhodování odhodlala a boty objednala! Jsou skvělé! Naprosto dokonale pohodlné, měkké a mají perfektní zářivou barvu! Někdo z Vás může namítat, že je neunosím, ale našla jsem si vcelku hodně inspirace, takže věřím tomu, že je unosím a díky nim budou moje nohy v naprostém pohodlí! :)
Líbí se Vám? 

42 komentářů:

  1. jsou krásný...a ta barva ! :))

    OdpovědětVymazat
  2. mám podobné v modré barvě a teké v nich ráda chodím. Jsou neskutečně pohodlné! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou hezké, já růžovou můžu :) Ale jsem zvedavá, jak je budeš kombinovat, neboť jak je kombinuje zrovna Andy se mi moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  4. podla mna tie tenisky zabili vsetky outfity co su na fotkach :/

    OdpovědětVymazat
  5. nejhlavnější je, že se v nich budeš citit pohodlně i když takový styl bot nemusím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou krásné, osobně bych je nevynosila, ale věřím že ty je dobře zkombnuješ :)) Já si včera objednala bílé nízké conversky, jak já se na ně těším :D

    OdpovědětVymazat
  7. mne se to teda vubec nelibi..na cviceni fajn ale jinak ne opravdu to kazi vsechny outfity

    OdpovědětVymazat
  8. ty tenisky u těch outfitů...co je moc to je moc....u tohohle nikdo přece nemůže říct, že se to k tomu hodí nebo že je to hezky zkombinovaný...tenká hranice mezi módou a nevkusem.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou krásný, ale ta inspirace se mi vůbec nelíbí :D Mně se to k sobě vůbec nehodí :/

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou překrásný, ale nečekala jsem teda, že je budeš nosit normálně ven. Na sport, do posilky, na běh atd. - super. Ale na běžný nošení do školy, do práce za mě teda rozhodně ne.

    OdpovědětVymazat
  11. Nelíbí se mi ani trochu ..do tělocviku ano, jinak ne - s těmi outfity to teda pěkně zabili..šílené ! plus ta zářivá barva :D neříkám nic :D

    OdpovědětVymazat
  12. No, je to asi jako chodit po ulici v teplácích - někomu to připadá normální, jiní si klepou na čelo, že tepláky přece patří na doma nebo do tělocvičny.

    Ať to zkombinuješ s čímkoliv, vždycky to bude buranský. Chápu, že móda pokročila, džíny už třeba nejsou oblečením jenom working class, ale sportovní tenisky k sukni? ale třeba to na maloměstě vidíte jinak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vy to asi ve VELKOMĚSTĚ vidíte taky jinak :).

      Vymazat
    2. Krása, jak ses chytla jednoho slovíčka, docela nečekaný :D

      I když, ono by to buranský bylo jak na vesnici, tak v Praze :)

      Vymazat
    3. Promiň, ale když napíšeš takovou blbost, tak se není čemu divit, že ti na to odpovím, to co odpovím. A ne, není to buranské :)). Nevím co je na tom buranského, viděla jsem spoustu slečen se sportovními teniskami a vypadaly skvěle! :)
      Navíc mě fascinuje, jak neustále nedáváte jak všichni chodí jako kopie, že Česko je příliš konzervativní a jedny barevné tenisky, vzbudí taková rozruch :D

      Vymazat
  13. mě teda tenisky k těm outfitům, co jsi přidala, absolutně nejdou. nevím, mám tenisky nastaveny jako nedívčí obuv, nelíbí se mi, nenosím je a navíc k sukni nebo šatům, to je hrůza teda. na té poslední fotce se zdá, že by vypadaly fajn, ale je to fotka, potkat takhle někoho venku, klepu si na čelo. na běhání a sport jo, ale ne k ženským outfitům. promin.

    OdpovědětVymazat
  14. ááá tak sis je konečně pořídila :))))))) to je dobře ... mají nádhernou barvu! Každopádně ty outfity co jsi přidala se mi nějak moc nelíbí, ale o to více jsem zvědavá jak je zkombinuješ ty :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Tenisky jsou moc hezký :) , ale spíš bych je nosila ke sportovnějším outfitům než k těm elegantnějším.

    OdpovědětVymazat
  16. já na až takto sportovní boty nikdy nebyla. neřeknu na cvičení, ale na běžné nošení? a slečny s prominutím vypadají, jako když vyrazily do fitka, ale zapomněly se převléknout. zvlášť tedy k sukním a elegantnějším věcem je to jako pěst na oko :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc se mi líbí barva a vypadají opravdu pohodlně.

    OdpovědětVymazat
  18. Podle mě jsou naprosto skvělé. Ta barva je úžasná a už vidím ty elegantní outfity dolazené těmito teniskami. Bude to nádhera, kašli na názory ostatních, budeš vypadat skvěle vždycky!! :) já se chystám ke koupi Nike airmax, jsou podle mě naprosto perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, jsou fakt hezký :) myslim že to u tebe bude příjemná změna :) těším se na outfit!

    OdpovědětVymazat
  20. Líbí se mi barva, ale nelíbí se mi moc tvar... Na mě jsou moc zakulacené a vysoká podrážka... Mě osobně se líbí ty tenisky na outfitech, myslím že to jsou Lunar nebo Free run? :) Že hezky obepínají nohu... A nebo ještě taky High Dunk... Jedny mám doma a musím s tebou souhlasit. Nike boty jsou snad ty nejpohodlnější boty vůbec. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mimochodem mě se ty tenisky k těm outfitům hrozně líbí... :) Ale aby se takhle daly nosit, musela bych mít delší a užší nohy aby vypadaly stejně hezky jako na slečnách na obrázcích... Většina bot bez podpatku mě totiž díky mé výšce a tzv. "vrabčím" nohám dělá nehezkou postavu... Alespoň si myslím já.

      Vymazat
  21. Sú maximáld úžasné..su vhodné aj na beh? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne nejsou vhodné na běh v žádném případě. Ne a ne a ne! Běžecká bota vypadá úplně jinak....

      Vymazat
    2. Přesně tak, na běh určené nejsou ;).

      Vymazat
  22. boty jsou moc pěkné, ale musím souhlasit se slečnama, že ty outfity to úplně zabilo... nevím, jak někomu může připadat, že se ty tenisky k těmto outfitům hodí.. přijde mi to úplně mimo :-//

    OdpovědětVymazat
  23. Botky jsou samy o sobe moc hezke, akorat ja nejsem na takove kriklave barvicky a sportovni boty k elegantnim outfitum..Jsem zvedava, jak to budes kombinovat :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jsou úžasný :)Velká závist :D

    OdpovědětVymazat
  25. jsou skvělý, tento typ mám velice ráda!
    www.fashionissue.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Wow, jsou úžasný, mají nádhernou barvu!

    OdpovědětVymazat
  27. krásná barvička, ale jinak jsou hnusné :(

    OdpovědětVymazat
  28. ty boty jsou krásné a určitě je využiješ mají krásnou barvu:)

    OdpovědětVymazat
  29. ty boty jsou krásné a určitě je využiješ mají krásnou barvu:)

    OdpovědětVymazat