25. února 2013

Little photos of my life IV.

Pokud mám říct, čím byl zajímavý minulý týden, tak se mi žádná převratná událost nevybavuje :D. Kromě toho, že jsem se už od pondělí těšila na prázdniny - na klid - volno - relax! Díky bohu to se mi.... neplní! Dneska mám asi milion povinností, musím poslat přihlášky, balíčky a vyřídit novou občanku, tak mi aspoň držte palce, ať na ní vypadám líp, než na té předchozí :).
Jediné co jsem minulý týden dělala, bylo to, že jsem si za cvičení dopřávala odměny v podobě Hello Kitty pitíček a limitovaných Milek, ta Oreo, je stejně naprosto TOP!! Konečně jsem se pustila do boje s Biologií a věřím, že vyhraji, teda pokud mě nezklamou zvýrazňovače. S kamarádkou jsem si dva dny dopřávaly zdravé svačiny v podobě těch nejlepších pomerančů <3. Konečně jsem se rozhodla prodat svoje Adidasky, které mi smutně leží v botníku a dočetla jsem Petra a Lucii, no horší knížku sem nečetla - zajímavá byla až na posledních 5ti řádcích :D. Za to Román pro Ženy mě baví neskutečně moc každým řádkem! :)
Jestli nevyznáváte vyloženě jen jeden styl hudby, tak si pustě Kaliho, jeho nové písničky stojí za to. Já mám nejraději - Mám s tebou plán. Také jak můžete vidět, poctivě se starám o svoji malou orchidejku a těším se na den, kdy si objednám Nike Oceania, už se mi o nich i zdá! :D

33 komentářů:

  1. nádherné fotky :)) Milku Oreo jsem měla poprvé v pátek (ano poprvé :D) a neskutečně jsem si ji zamilovala!!! je to snad nejlepší příchuť, jakou jsem měla :)) užívej si prázdniny, nejradši bych si to s tebou hned vyměnila! :)

    OdpovědětVymazat
  2. lentilkouvou milku jsem snad ještě neviděla :D Ne takovou , jen v narozeninové edici :D Ty Nike boty jsou moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Petr a Lucie je fakt strašná knížka. Taky jsem si ji dala do maturitního kánonu, jak mi to všichni doporučovali a opravdu jediný plus to má, že je to krátký :D je to sladkej kekel. Milka Oreo je opravdu top a stejně tak Kali. Tenhle článek se mi opravdu líbí! :D akorát nám tady chybí tvůj úsměv! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Baví mě tyhle tvoje články, fajn že je dáváš!:-) Mně zas straaašně chutná ta lentilková Milka, Oreo mám doma v zásobě, tak ji půjdu asi načnout, ať konečně vím, jak chutná ;-D A jinak souhlas Petr a Lucie mě taky nebavila, měla jsem o ni jinou představu, takže jsem z ní byla zklamaná. A Román pro ženy zbožňuju, knížku jsem četla 2× a film viděla snad stokrát a pořád mě baví ;-)) Nike Ocean jsou krásně letní :)

    Lena

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné fotky. Lentilkovou milku miluji :D!!! A Petr a Lucii jsem vzdala po 10 stránkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si pořád říkala, že to na další stránce bude napínavější a ono pořád nic a najednou byl konec :D.

      Vymazat
    2. většina knížky byly fakt kecy, ale maturovalo se mi z toho fakt dobře :) Nemohlo se mi stát, že bych zapomněla jména hlavních postav :D děj taky jednoduchý,nedalo se nic poplést :) a šup matura za 2 vlastně bez nějakého velkého šrocení:)

      Vymazat
  6. Jéé, dala bych si Milku! Nejlépe tu "Oreovou" :D.

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. tu oreo milku bych chtěla ochutnat :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super fotky :)) Ty milky vypadají skvěle, ještě jsem na ně ale bohužel nenarazila :/

    OdpovědětVymazat
  9. Ale no tak, Petr a Lucie se dá, není to zas tak hrozný :) Jasně, je to přeslazený, ale ten kontrast s válkou na pozadí je fajn. A Milka Oreo opravdu je nejlepší, měli by z ní udělat stálou Milku a ne jen limitovanou :(

    OdpovědětVymazat
  10. petr a lucie je fakt hrozná knížka! :/ :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak mě osobně se knížka Petr a Lucie líbila;) sem v prváku a už ted sem si ji přečetla dobrovolně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotky, taky bych si teď dala nějakou z těch Milek :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  13. ted tu stránku v biologii jsme dělali taky, ale ty předpokládám opakuješ na maturitu. :D

    OdpovědětVymazat
  14. krásné fotky! :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Kde berete Milku Oreo? nikde na ni nemůžu natrefit! :( :D

    OdpovědětVymazat
  16. Hezké fotky :) Milka Oreo je vážně nejlepší a přeji ti ať boj s biologií zvládneš, také jsem z ní maturovala :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné fotky já miluji tu lentilkovou Milku.

    OdpovědětVymazat
  18. Milky jsem neměla , takže já hlásím : pomeranče !!! <3 :D
    A Nike Oceania taky obdivuju už dlouho o.O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je zanedlouho budu obdivovat na živo, už ke mně putují! :D :)<3

      Vymazat
  19. Petra a Lucii jsem taky četla k maturitě a mám pocit, že se mi celkem líbila. Orchidejka je krásné. Mě orchideje vždycky uschnou, nebo chytnou nemoc a odejdou samy. Už mi tak odešlo asi orchidejí. Takže jsem jejich pěstování vzdala. =D

    http://umaleprincezny.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Maturity z Bi se neboj, taky se mi zdála nejprve těžká, ale nakonec mě to učení i bavilo. :) Tu učebnici co máš, jsem taky používala, ale spíš jen tak doplňkově - moc tam toho není mi přijde :D

    OdpovědětVymazat
  21. Hm a mně se zrovna Petr a Lucie četla fakt dobře, dokonce mě to i bavilo, což se o knížkách z povinný četby říct moc nedá :D

    OdpovědětVymazat
  22. Petr a Lucie je strašná knížka! :D bez mučení se přiznám, že jsem jí ani nedočetla. jen asi do půlky a konec :D ale třeba Romeo, Julie a tma nebo Deník Anny Frankové je daleko lepší :)

    orchidej mám taky a pomeranč si jdu dát zrovna teď! :D

    OdpovědětVymazat