15. února 2013

Gelové linky od Sleek - Ink Pot

Nedávno jsem obdržela tyto linky ze stránky Bestmakeup.cz konkrétně je najdete zde . Hrozně moc jsem se na ně těšila, jelikož s gelovými linkami moc velké zkušenosti nemám a v poslední době jsem si oči zvýrazněné právě linkou hodně oblíbila. Působí to podle mě "sexy" oči se krásně zvýrazní a celkově pohled dostává na "dramatičnosti".

Co mě překvapilo velice mile po otevření balíčku, byla malinká a krásná krabička, která ve mně vzbudila ještě větší zájem o to, jaké linky ve skutečnosti budou. Po otevření jsem našla i malý štěteček, který mě upřímně moc nenadchnul, jelikož mi od prvního pohledu bylo jasné, že moc velcí kámoši nebudeme :). Což se mimochodem po první snaze s ním udělat linku i potvrdilo :D
Každopádně mě nesedící štěteček neodradil a vyhrabala jsem mezi šminkami jeden, který jsem měla ke stínům na obočí, sice je maličký, ale linky se mi s ním dělají dobře :). Kdybyste měli tip kde sehnat fajn štětec na linky, dejte vědět! 
Tak to už máme ohodnocený obal, štěteček a mohli by jsme přejít ke konzistenci a výdrži. Konzistence je super. Linky jsou krásně černé a dobře se nanáší :). Líbí se mi, že když si člověk vyhraje tak nakreslí jak krásnou tenkou tak i tlustší linku, což je super - ale hlavní roli tady hraje pořád štěteček. Co je, ale pouze na  obsahu kelímku je výdrž. A to je kámen úrazu. Ne že by linky na očích nevydržely, problém je, že se po pár minutách obstiskávají na horní část víčka a to je bohužel "vedlejší efekt", který mi hodně vadí :/.
Proto jsem přemýšlela jak to vyřešit a jako fajn mi přijde, když gelovou linku, kterou si krásně předkreslím do tvaru jakého chci, přejedu ještě linkou od Dermacolu. Je to pro mě jednodušší, než se piplat s tekutou linkou a mám skoro nulovou šanci linku pokazit :).
První dvě linky jsou udělané gelovými linkami od Sleek a třetí tekutou linkou od Dermacolu. 
Linky v akci - takové linky si bohužel těmi tekutými udělat nedokážu :/

Pokud bych měla ohodnotit tento výrobek, dala bych mu asi 5 bodů z 10. To, že na oku nedrží jak mají je prostě škoda a ubírá jim to na "kráse". 5 bodů dostávají za to, že se s nimi krásně pracuje, jsou krásně syté a myslím, že i balení dlouho vydrží. Plus se mi líbí obal i designe :).

Jaké jsou Vaše nejoblíbenější linky a které Vás nejvíce zklamaly?

18 komentářů:

  1. Moje nejoblíbenější linky jsou od Essence I♥Style. Jsou normálně tekuté a dobře drží. Akorát já jsem smolař a ať už mám linky od jakékoli značky, obtisknou se mi, jelikož je dělám moc tlusté. Ale já se to jednoho dne naučím. :D A nejvíce mě zklamaly asi krémové linky od Elfu.

    OdpovědětVymazat
  2. Aby se neobtiskavaly tak je lehonce prepudruj trasp.pudrem:)

    OdpovědětVymazat
  3. Snad potřetí nebo počtvrté, co píšu.
    http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=575

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nepiš a budeš mít o starost méně, je to moje chyba, kterou neustále opakuji a ne tvoje :). Když si nejsem schopná to zapamatovat, tak nejsem, třeba se to jednou naučím :).

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Ježíš, zase nákej rejpal! Není Vám to trapné už?! :)

      Vymazat
  4. Škoda, zrovna od Sleek bych teda čekala více.. Ue začátku mi to stejné dělaly i od ELFu, ale jak jsem se s nimi více sblížila tak se mi linky dařily více a více a už se pak ani neobtiskávaly :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kup si tento, je opravdu perfektní http://www.pureskincare.cz/zbozi/stetec-na-ocni-linky-a-oboci-angled-brow-liner/122/ Helena

    OdpovědětVymazat
  6. vypadají suprově, jen škoda, že výdrž je nízká :/ a co se týče štětečku na gelové oční linky, používám ten od Essence a jsem spokojená :)) navíc i cena je suprová, takže bych volila tento ;)

    OdpovědětVymazat
  7. ...zjišťuji, že najít perfektní gelové linky je umění :)) mě se osvědčily ty od Maybelline a taky od Bobbi Brown, ale to je drahá záležitost, ale krásně drží. Ale Sleek mě teda taky zklamal.. :o( už jsem si říkala, že jsi mě zase skvěle inspirovala na nákup linek, ale že se obtiskují, tak to mě odradilo. :)) každopádně jsi moc krásná :)) jen nepřestávej psát, každý den se těším, co najdu na tvém blogu! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě fajn štěteček na linky od Essence ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Bobbi Brown a MAC!! To jsou mé oblíbené.

    vacantfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Dlouhou dobu jsem používala tekuté linky od Essence :) jsou levné, sytě černé, vydrží a neobtiskávají se, ale.. jejich aplikace mi vždycky zabrala tak půl hodiny :D Rozhodla jsem se teda vyzkoušet nějaké jiné a zaujaly mě tyto: http://newyorkcolor.com/cs-CZ/products/eyes/eyeliner-pencil/high-definition-liquid-eyeliner hlavně kvůli slibované jednoduchosti aplikace. Musím říct že nemají moc sytou barvu, ale když se udělá víc vrstev, je to ok ;) No a hlavně můžu jedině potvrdit onu slibovanou jednoduchost, takže na každodenní školní líčení jsou pro mě ideální :))

    OdpovědětVymazat
  11. Já linky nějak nepoužívám, spíš si koupím ty tekuté a jednou za čas si s tím pohraju:D
    Tobě ale linky moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  12. štěteček od Essence je super :) a ty linky od nich taky. Neobtiskávají se ani bez báze a stojí málo :) od té doby, co jsem si je koupila, jsem si linky hrozně oblíbila, protože se dělají lehce a vypadají krásně.

    OdpovědětVymazat
  13. Já je mám taky a moje zkušenost je úplně stejná, což je škoda od Sleek jsem toho čekala víc, ale je pravda, že když se jeden výrobek nepovede, tak se nic neděje. Mají velkou škálu skvělých výrobků na které si nemůžu ztěžovat :-).

    OdpovědětVymazat
  14. ta poslední fotka je okouzlující, aspoň pro mě teda :)
    linku udělaly nádhernou, škoda, že nedrží

    OdpovědětVymazat
  15. Docela fajn štěteček na linky má Essence. :)
    No, já na ten Ink pot byla zvědavá, nechtěla jsem objednávat zajíce v krabici a ani ho objednávat tedy nebudu, na překreslování nemám čas ani nervy a obtiskávání by mi kurňa teda vadilo. :D
    No nic, tak si tam vyberu něco jiného... :D

    OdpovědětVymazat