23. ledna 2013

My Day

/zelený Bio čaj a nejoblíbenější hrníček s podšálkem/oblíbené místo na komodě/ "moje zkrášlovátka"/ zežmolkované líčení po celém dnu ://

Znáte takové ty dny, kdy padáte únavou? Já v poslední době ano, ale doufám, že aspoň o víkendu si odpočinu  a naberu "nové síly" k učení :). Jak už jsem psala, tak tento pátek mě čeká školní ples, kde tančím polonézu, takže doufám, že to dobře dopadne. Když už se blíží ten ples, tak jsem se dala do "zkrášlování". Mám nové nehty, dnes si plánuji obarvit vlasy a ráda bych si dopřála dlouhou, horkou vanu s pěnou, která mi tak moc chybí. V pátek jedu ještě na den otevřených dveří na UTB, tak doufám, že se dozvím, vše potřebné co chci vědět :). 

Víte už kam chcete na VŠ? A máte už podanou přihlášku? :)

A pokud Vás mohu poprosit, hlasujte pro mě na votočvohoz.cz, teda pokud máte můj styl rádi ♥


31 komentářů:

  1. Na UTB mám podanou taky přihlášku, ale pokukuju i po UP v Olmíku :))) s barvením vlásků jsme na tom stejně.. Taky je během tohoto týdne obarvit. A hrníček je moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek, a také skladuji kosmetiku ve Starbacks kelímcích :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tak na vysoké už jsem, tak že se naštěstí nemusím rozhodovat... jinak moc hezký článek a ten hrnek je bomba

    OdpovědětVymazat
  4. já můžu podávat přihlášku až v únoru, tak ještě vyčkávám :D ale rozhodnutá jsem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna dneska se ve článku taky ptám na přihlášky na VŠ :D Rozhodnutá jsem, ale přihlášku ještě nemám podanou. A poslední dny taky padám únavou, horkou vanu si taky hodlám dopřát konečně!

    OdpovědětVymazat
  6. taky mám takové dny, kdy sotva "melu z posledního" ...

    OdpovědětVymazat
  7. přihlášky na VŠ znovu neplánuji, stačí mi ta jedna na který jsem :D a zrovna se učím na tu nejblbější zkoušku z dějin!

    OdpovědětVymazat
  8. A fotku nehtů nemáš ? :) Jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  9. ja tiež padám únavou, je to so mnou katastrofa, tá škola ma proste ničí...mám totálnu dilemu s VŠ :/ dávam si asi do Bratislavy Ekonomickú univerzitu alebo Komenského alebo tiež romýšlam nad Baťoukou, ty chceš študovať denne ale externe? :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. po takej vani túžim v poslednej dobe viac ako po niečom inom)_

    OdpovědětVymazat
  11. horká vana! Jupíííí! A ještě čokoládka se šlehačkou! To jsou ty věci, co ty zvednou náladu. Já posílám přihlášku na Karlovku. Jen jednu. Buďanebo. :-D jediná šance prostě.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem naštěstí na gymplu, takže má klid s výběrem střední a s vysokou, to si ještě počkám ;D

    OdpovědětVymazat
  14. já jsem naštěstí ještě ve 3. ročníku, tak mám na rozhodování ještě docela čas, jelikož vůbec nevím. :/

    OdpovědětVymazat
  15. Můj dnešní je naprosto stejný: zelený čaj a horká vana...... V tomto počasí ideální :-)

    OdpovědětVymazat
  16. na vanu nemam čas protože se musím učit do té pitomé podnikové ekonomiky :D ale dala bych si říct :) Užij si ples :))

    OdpovědětVymazat
  17. Mohla by jsi sem dát fotku těch nehtů :) ...
    jinak poslední dobou jsem taky furt unavená :(

    OdpovědětVymazat
  18. Pokud můžu doporučit tak Univerzitu Hradec Králové:) Úžasný město, skvělá škola s dobrým jménem, prostě nejlepší škola, kterou jsem si mohla kdy vybrat a nikam jinam bych nešla, i když mi cesta do školy trvá 4 hodiny, nikdy bych neměnila:) uhk.cz pokud by si se chtěla ještě na něco zeptat tak moje fb je Ivča Richtrová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak to já mám UHK hotové a zase tak moc nadšená z toho už nejsem. Hradec miluju a i nadále tady zůstávám. Škola je krásná, moderní, takže prostředí super. Nároky tam taky nejsou tak velké. Ale na to, že je tam cesťák, tak nabídka jazyků je bídná, přebídná! Navíc jsem ani nesehnala práci, ale tak HK je malé město, to zase nemůžu všechno shazovat na školu. UHK je taky super na Erasmus program a mají tady vysoké stipendium. Takže vlastě jo, měla jsem se tam skvěle.:-)

      Vymazat
  19. Taky bych chtěla vidět nehtíky. ;)

    OdpovědětVymazat
  20. já už mám podávání přihlášek několik let za sebou. Ale pamatuji si, že to nebyla žádná sranda:) ale oproti přijímačkám samozřejmě ano. Jinak si ples užij. Pamatuji si, že jsem svůj maturiťák hrozně prožívala a nakonec jsem si to ani tak neužila. Ale všechnz tz věci kolem jako líčení, kadeřník a zkouška šatů byla super zkušenost:)

    OdpovědětVymazat
  21. Taky bych chtěla vidět nehtíky. ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to ti budu s vysokou držet palce ať ti to do budoucna vyjde :)
    já taky ještě před pátkem plánuju nějaké zlepšování, tak uvidím kolik budu mít času :)

    OdpovědětVymazat
  23. Já jsem si zrovna včera koupila Učitelské noviny, a tak listuju, listuju a listuju. Pár škol už mám vyhlídnutých, ale vzhledem k tomu, že se mi loni nepovedlo dostat se na navazující magisterské studium, tak si to letos posichruju.:-P Nemáš zkrášlovátka náhodou ve skleničkách od svíček z Ikey? Já do nich cpu taky kde co.:-D

    OdpovědětVymazat
  24. Musím říct, že kdybych měla volit znovu jinou VŠ, ani nevím, kam bych šla... Ale stejný problém jsem řešila i po maturitě :-))

    giveaway

    OdpovědětVymazat
  25. já nejdu přímo na vš, ale na jazykovku :) chci se naučit pořádně anglicky, abych měla více možností :) nabarvit si hlavu chci také, sice ty odrosty u mě nejsou vidět, ale pro ten pocit.. :D

    OdpovědětVymazat
  26. Ten hrneček je dokonalý, odkud ho prosím máš? Sháním už snad sto let nějaký, ze kterého se ten čaj bude pít sám :-D Moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  27. Jů, ta květinová svíčka :))
    Hlavu si plánuju barvit taky, dnes jsem si koupila barvu v intenzivní fialové barvě :)..ale ty budeš zas jednou o tolik krásnější, ale to už snad ani nejde :)

    OdpovědětVymazat
  28. Hrníček krásný a ta květinová svíčka, pecka. :)
    http://sunrise-suzanne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat