28. prosince 2012

Talking about..

Dneska mám pro vás takový kecací článek ohledně všeho. Chci vám ukázat pár věcí z kosmetiky, které momentálně naprosto miluji a už nevím jak bych bez nich existovala. Pak můj nejoblíbenější parfém, který jak jsem si všimla pohltil skoro celý "blogový svět" a nakonec dvě kabelky z H&M na které se musím zajet podívám, jsou úžasné :).

 Jako první tu je na řadě kosmetika jak vlasová tak dekorativní. V poslední době jsem si oblíbila make-up i s pudrem od Rimmelu. Make-up je skvělý. Líbí se mi, jak zanechává takový sametový pocit na tváři a také se mi líbí jeho krycí schopnost. Jednoduše je úžasný a asi si ho budu kupovat už napořád. Pudr jsem si koupila, jelikož jsem na něj měla slevu a jsem ráda, že jsem ji uplatnila. Hezky matuje a na pleti vydrží. Pak tu je vlasová kosmetika od značky Balea s kokosem. Musím uznat, že jsem z ni nadšená! Vlasy mám neskutečně jemné na dotek, neslepují se a za ty peníze je to takový malý zázrak. Rozhodně doporučuji. A nakonec kokosový olej, který je vhodný naprosto na vše. Já si jen dávám do vlasů i na pleť a jsem neskutečně spokojená. Jen si musíte dát pozor, aby jste ho z vlasů pořádně umyli, jinak by vám zůstaly mastné.
Nejmilejší a momentálně můj nejoblíbenější parfém! <3 Naprosto ho zbožňuji a co jsem si všimla, tak nejsem jediná. Vůně je perfektní a kdo z vás si k němu ještě nepřičichl dělá velkou chybu, určitě si ho zamilujete. Navíc je v perfektní krabičce, která je tak krásná! Upřímně jen díky ní, jsem si ho všimla :D.
A nakonec, jak jinak, než kabelky! Je něco lepší? Když máte dokonalou sadu bot a kabelek, tak je život tak nějak jednodušší. Tyto dvě se mi neskutečně líbí a najdete je v H&M. Sice jsem je viděla, jen přes internet, ale věřím, že i na živo budou skvělé :). Získaly si mě hlavně zlatými detaily, které já jednoduše můžu <3. A navíc mají i perfektní tvar. 

Co vás v poslední době zaujalo, nadchlo? A s jakou kosmetikou, kterou jste v poslední době vyzkoušeli, jste nejvíce spokojení? :)

42 komentářů:

  1. moc hezký článek! také používám tenhle pudr a make-up a jsem s nimi moc spokojená :) jinak tu první kabelku z H&M jsem viděla naživo a je krásná, škoda, že jsem si nedávno koupila novou, jinak bych jí brala hned! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Baleu miluji! :) A kabelky jsou dokonalé, také bych je brala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Baleaaa ! Miluju ! Za tu cenu tak boží věci :) Kokosový olej si chci taky koupit a make- up momentálně nepoužívám :) Ten parfém vypadá hezky hned to omrknu v nejbližší drogérce :-D A ta kabelka je nádhernáá !! Já jsem dostala balíček od Balei a jsem absolutně spokojená :) Ještě si přeju svetr se sobem, jen ne a ne ho sehnat :(

    OdpovědětVymazat
  4. Balea je fakt zázrak, ja teraz používam http://3.bp.blogspot.com/-nZGFXw28G54/UGsCdHujQxI/AAAAAAAAD5s/YPQJzxToBgU/s1600/2012-09-20+15.14.40.jpg a som nadmieru spokojná, vlasy už nepadajú v takom objeme a ako bonus sú jemnejšie a voňavejšie :) a kabelky hmm menšia úchylka :D a presne po týchto z H&M sa pozerám aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vůni jsem dostala k ježíšku a nejradši bych se s ní voněla pořád :) A na kabelky se asi zajdu podívat, obě jsou supr :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelky sa páčia aj mne a ten púder používam tiež a som s ním veľmi spokojná :) Z kozmetiky mám momentálne rada krém na ruky od Essence, telové mlieko Garnier a riasenku z H&M.

    OdpovědětVymazat
  7. skvělý článek :) baleu mám taky ráda :) ten kokos voní úžasně ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Páni! Ty kabelky jsou nádherný :) Asi se na ně skočím do H&Mka podívat:))

    OdpovědětVymazat
  9. Ty kabelky ♥
    Já teď zkouším nové produkty Bioderma, co jsem ještě neměla :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně třeba tady ten Lancome vůbec nevoní, přijde mi hrozně sladká. Ale je mi jasné, že vše nemůže vonět všem, já jsem teď zase posedlá Love Eau Florale od Chloé :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ten make-up se taky chystám vyzkoušet :)
    Jinak kabelky jsou senzační, hlavně ta první :))

    OdpovědětVymazat
  12. ta první kabelka je opravdu boží, držela jsem jí v ruce a dloouho přemýšlela, jestli jí potřebuju.. a la vie est belle - nádherný parfém :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ta první kabelka je naprosto skvělá, asi taky budu msuet brzo navštívit HM.
    Jinak parfém neznám, ale očuchám ho :)
    JaneB

    OdpovědětVymazat
  14. Koukám, že používáme stejný pudr, olej a krém :D

    OdpovědětVymazat
  15. skvelý článok! nie zbytočne dlhý a maximálne výstižný, po tých šamponoch z BALEA sa musím určite mrknúť a tá prvá taška z H&M ma dostala!! :)

    OdpovědětVymazat
  16. la vie est belle mi strašně voní, ale tak nějak mě sere, že už jí má opravdu, ale opravdu každý :D tak jsem vsadila na chloé - love eau florale .. doporučil mi jí přítel, že prý krásně voní :D

    kabelky jsou krásné, líbí se mi ta druhá, ale je dost nepraktická :-/ dnes jsem na ní koukala a mám pocit, že jakmile by do ní člověk dal něco trochu těžšího, zařezával by se mu ten řemínek do ramene.. :-/

    OdpovědětVymazat
  17. ten make-up jsem používala jednu dobu taky, vypotřebovala jsem asi 3 balení a byla spokojená:) teď jsem si ale oblíbila Affinitone od Maybelline, ten je taky super:)
    A na kokosový šampon od Balei nedám dopustit, vlasy jsou po něm jemné, krásně voní..no a ta cena!:)

    OdpovědětVymazat
  18. ty kabelky jsou parádní :) já třeba ten parfém nevlastním, ani mě to neláká kvůli počtu majitelek :D

    OdpovědětVymazat
  19. miluju ten makeup, uz jiny nechci! :D ten sampon Balea chci zkusit, ale prijde mi, ze u nas ho nikdy nemaji!..

    OdpovědětVymazat
  20. La vie e belle je úžasná vůně, nedivím se, že ji všichni mají rádi :). Tu první kabelku jsem v obchodě viděla, je hezká, ale měli jí tam 3 kusy, a všechny byly někde škráblé...Za litr se mi to nelíbí. Byla jsem v Zlatém jablku ve Zlíně.

    OdpovědětVymazat
  21. parfém mám taky a na 100% vím, že až mi dojde koupím si ho znovu:D blog máš krásný a článek je supr. Jsem nový čtenář!

    OdpovědětVymazat
  22. Taky používám ten pudr a nemůžu na něj dopustit! Poslední dobou používám krémy od Ziajy a strašně jsem si je oblíbila :o))... Ten parfém musím někde "ovoňat" :D

    OdpovědětVymazat
  23. Musim si nekde cmuchnout k parfemi :D a kokosovy olej taky musim mit.. vsichni si ho chvali :)
    A kabelky vypadaji nadherne.. jen nevim ten zlaty retizek pres rameno.. kolik toho unese :) jsem dost prakticka a koukam nejen na to jak kabelka vypada ale take kolik do budoucna vydrzi.. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Všechny ty kosmetické produkty zbožňuji taky a na parfém se teda musím zajít podívat :)

    OdpovědětVymazat
  25. Na kabelky se zítra mrknu! jsem hrozná, mam jich už tolik a furt mi to nestačí :D

    OdpovědětVymazat
  26. ta kabelka je jedna lepší než druhá, ale neviděla jsem tam ani jednu..
    já jsem nejšťastnější z dárku, který jsem si sama pořídila nový objektiv, který pořád zkouším :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tento make up, pudr a kokosový olej miluju a o La vie est belle ani nemluvím <333
    Tu první kabelku jsem viděla v Drážďanech a nemohla jsem se se rozhodnout, jestli ji koupit. Každopádně včera jsem byla v HM na Čerňáku a ještě ji tam neměli. Tak doufám, že ji brzo budu vlastnit, protože je opravdu krásná :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ta druha kabelka z HM (napravo)!! Videla sem ji v obchode a je uuuuzasna...Ve skutecnosti jeste hezci nez na fotce :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ta ocvokovaná kabelka z Háemka na obrázku vypadá hezky, ale koukala jsem na ni v obchodě a podle mě nic moc..

    OdpovědětVymazat
  30. Tenhle parfém je teď opravdu všude a já vůbec netuším jak voní a hlavně se přiznám, že jsem ho zatím nikde živě vůbec nezaznamenala ...
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  31. baleu používám a je super! i ten kokosový olej, ale já ho používám na suché vlasy na konečky a je to znát. ještě pak zkusím použít při mytí jaký bude efekt. jinak mohu se zeptat kde se dá koupit ten parfém? normálně v dm nebo rosmanu? jinak ty kabelky jsou moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten se v drogérii neprodává, koupíš ho v parfumérii já ho mám třeba z Douglasu :)

      Vymazat
  32. ty kabelky jsou supr! hlavně se mi líbí ta druhá! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ten pudr mám taky a taky jsem s ním spokojená :) Vůně je opravdu krásná, ale já jich mám teď strašně moc :/:D Kokosový olej jsem si taky koupila a od té doby ho používám pořád. Po holení, na masáž ztuhlých zad, na vlasy :))

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. no mne sa zdá, že tá prvá vyzerá strašne umelo naživo nie je to ani koža ani koženka neviem to identifikovat a tá druhá je síce pekná ale ked ju chytím za putko nedrží tvar a hlavne pri tom čo všetko ja do tašky trepem by sa hned urvalo :D

    OdpovědětVymazat
  35. Tak momentálně teď jsem nejvíc spokojená s make-upem od Rimmelu Stay Matte. K vánocům jsem chtěla ten purj, jenže mamka si to prý ''blbě'' opsala, tak mi koupila ten make-up. Ale vůbec mi to nevadilo :)
    Super článek. Nějaké věci jsou fakt dobré :)

    OdpovědětVymazat
  36. Balea je také má oblíbená značka :) Když jsem byla ve Vídni, nevěřila jsem svým očím! ceny daleko nižší než zde a ten výběr! u nás je jen zlomek, bohužel.. jinak ta první kabelka je nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  37. Já nejvíc zbožňuju make up a pudr! Mám je doma taky a nedám na ně dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  38. Tu první kabelku jsem dostala k Vánocům a je skvělá, vše se do ní vejde i učení do školy:))doporučuji

    OdpovědětVymazat
  39. tu nalevo jsem viděla u nás ve Zlíně, i naživo je fakt pěkná:)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat na ten make up od Rimmelu. Jaký používáš odstín? Mám hodně problematickou pleť a jen tak s nějakým spokojená nejsem. Momentálně mám dost drahý a matující od Astoru, ale i tak se mi pleť mastí a neprospívá jí. Navíc jsem dost světlá, takže i ten nejsvětlejší make up je na mě kolikrát tmavý... :) Je to ten nejlepší, který jsi kdy měla? :)
    Ahoj, Š.

    OdpovědětVymazat
  41. baleu mám taky ráda :)a kokos je nej

    OdpovědětVymazat