26. prosince 2012

My Christmas Gifts

Pokud čekáte nějaké velké dárky a nebo kvanto kosmetiky a oblečení, tak jste tady špatně. Při rozbalování dárků mě moc potěšil fakt, že jsem dostala skoro všechno co jsem si přála a že mě "Ježíšek" vyslyšel a nadělil mi vše potřebné co bych si jak se znám sama nekoupila :).

 50 odstínů šedi jsem si přála od doby, kdy s ní přišla kamarádka do školy a byla z ni nadšená! :) A asi jsem s tím otravovala tak dlouho, až mi byla taky nadělena a jsem za to moc ráda. Sice je to knížka co se týče rozměrů obrovská, ale čtu ji jak nic jiného :).
 Kdo z vás by si tak roztomilé pyžamko nepřál? Je z F&F  a jejich pyžama naprosto miluji, vždycky mají tak krásný motiv a navíc jsou hrozně moc pohodlné :).
 Jelikož jsem tak trošku "svíčkofil" tak ani tady se nikdo nespletl a hrníček s malým podnosem byl také skvělý kup, konečně si nebudu špinit stůl :). A navíc je skvěle roztomilý s těmi dortíčky :).
 S bobble láhví jsem otravovala asi všechny kolem sebe a světe div se, dostala sem ji :). Po prvním odzkoušením jsme se shodly, že voda je doopravdy jiná a lepší a už se těším až ji sebou budu tahat do školy :)
 Kdo čte můj blog, tak ví jak jsem na tuto kulmu zatížená :). A jsem moc ráda, že jsem ji konečně dostala a už ji nebudu muset krást kamarádce. Pokud někdo uvažuje nad koupí, tak jděte do ní, je super!
 Já a micerálka to je nekonečný příběh, ale tuto Sébium jsem ještě neměla možnost odzkoušet, tak jsem moc ráda, že jsem ji dostala a jsem zvědavá jaký bude mezi ní a růžovou verzí rozdíl :)
A nakonec něco z čeho jsem měla na jednu stranu strach, ale na tu druhou jsem po tom moc toužila. Jelikož nemám nejdokonalejší odstín zubů a ano nerada se kvůli tomu i směju, tak jsem si vyprosila bělící sadu :). A jsem zatím moc nadšená, bělit se má hodinku denně, což není katastrofa a jsem už jsem na třetím dnu zkoušení :). Tak doufám, že brzo dosáhnu výsledku :)

A ještě jeden dáreček můžete vidět na všech fotkách a to je nový přehoz na postel z kterého mám neuvěřitelnou radost!♥

Jaké byli Vaše dárky a co Vám udělalo úplně tu největší radost o Vánocích? :)

54 komentářů:

  1. doufám, že pak někde zmíníš, jaký je mezi růžovou a touto micelárkou rozdíl, šetřím si na ni, tak to chci vědět :)
    a přesně tuto bělící sadu mám taky na svém seznamu :)

    OdpovědětVymazat
  2. S tím bělícím gelem si to vystihla, taky se kvůli tomu nerada směju :/ a řitom mám hezky rovné zuby, ale ta barva.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tu knížku jsem zrovna předevčírem dočetla :) Zvládla jsem ji přečíst za 2 dny, nemohla jsem se od ní odtrhnout.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný dárečky :3 Tu knížku si asi taky budu muset přečíst protože jí má už hodně blogerek a všechny si jí strašně chválí... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pyžamo dostal opravdu skoro každý druhý, máš pravdu jejich pyžama jsou skvělá:-). Jinak já chci zkusit ty bělící pasky od Crest :-)

    OdpovědětVymazat
  6. moc hezké dárečky! :)) padesát odstínů šedi už si chci taky konečně přečíst!

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, krásné dárky. Zrecenzuješ tu bělící sadu? Jsem moc zvědavá, jak účinkuje. Ideálně s fotkami před a po. :-) Díky moc.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. tak to pyžamko nemá chybu :) ♥
    a ta květinová svíčka taky !:)

    OdpovědětVymazat
  9. co je ta bubble flaša? :) inak parádne dárky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Filtr obsahuje aktivní uhlík, který má kladný elektrický náboj, což mu umožňuje na sebe vázat chemikálie a nečistoty. Při průtoku vody filtrem jsou negativně nabité ionty nečistot přitahovány ke kladně nabité uhlíkové drti. Podle testů jeho kvalita převyšuje úroveň mezinárodního standardu NFS 42 pro redukci chlóru ve vodě a jeho zápachu. Uhlíkový filtr vyžaduje velice malou údržbu a patří patrně k nejpřirozenějším a nejsilnějším doposud známým chemickým filtrům. Životnost takového filtru je přibližně 150 litrů což odpovídá zhruba dvěma měsícům při běžném užívání.
      http://www.waterbobble.cz

      Vymazat
  10. je krásne darčeky:) pyžamo a šálka je skvelá:)
    /budem rada keď navštíviš, followneš, okomentuješ môj blog-www.zzuzanka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Pekne darceky :) tu knihu si kupim asi tiez, ked uz ju kazdy tak chvali :) a Jezisko mi doniesol kulmu na tvoje odporucanie a je vazne super :))

    OdpovědětVymazat
  12. krasne darceky :) tuto remington som dostala na vianoce aj ja a strasne sa bojim ze sa na nej popalim :D mohla by si urobit clanok o natacani vlasov?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.youtube.com/watch?v=mU9lgJvNDAw
      na youtube najdeš spoustu videi, stačí pohledat ;)

      Vymazat
  13. O té bobble láhvi také přemýšlím, ale bojím se toho jestli to není jen reklamní tah, ale jak píšeš, že voda chutná opravdu jinak, tak mě to zas vrtá v hlavě :D Také mě furt nebaví nosit vodu do školy v petce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tam teda rozdíl necítím :-) mám už několikátý filtr a je stejná..jen možná někomu mozek funguje míň a někomu víc :D ale není to vůbec špatná věc :-)
      Dáša

      Vymazat
    2. my máme třeba doba hodně tvrdou vodu, takže to znát je ;)

      Vymazat
  14. Úžasné dárky :) Nejvíce se mi líbí micelárka Sébium od Biodermy, kulma od Remingtonu, pyžamko z F and F, bobble láhev a 50 odstínů šedi ♥

    OdpovědětVymazat
  15. To je super že jsi dostala vše co jsi chtěla:) a líbí se mi, že to nemusely být nějaké 'naddary' :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,nevíš kde "Ježíšek" kulmu koupil? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. seženeš ji kdekoliv na internetu a nebo ti ji klidně v každém elektru objednají ;)

      Vymazat
  17. ja jsem si konecne vyprosila telefon, samsung galaxy s 2, takze jsem nejvic nadsena :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak tu kulmu ti šíleně závidím! :)A jsem ráda že je někdo stejný svíčkofil jako já. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Pyžamo je awesome! A Padesát odstínů šedi bych měla v blízké době taky dostat. Mám to sice v Kindlu v angličtině, ale není nad knížku.

    OdpovědětVymazat
  20. Taky jsem tuhle kulmu dostala, slyšela jsem na ni jenom chválu, tak doufám, že nezklame ani mě :)

    OdpovědětVymazat
  21. aký model je tá kulma? :) Milujem tieto články, som rada, že si sa aj ty s darčekmi podelila :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já bez Bobble už do školy vůbec nechodím :))) Je perfektní! A nejvíc se mi líbí pyžamko je nejvíc ňuňu :))))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Určitě pak napiš, jak se ti kniha líbila. Slyšela jsem na ní už hodně chvály. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Bělící gel mám odzkoušený a myslím, že budeš spokojená ;) mě to vybělilo zuby asi za měsíc, akorát jsem teda po použití měla citlivější zuby, takže jsem gel používala každý druhý den.
    Jinak pyžámko z F&F jsem taky dostala, akorát se sobem a je skvělé ♥ moc krásné dárečky jsi dostala :)

    OdpovědětVymazat
  25. Bobble ti strašne závidím, pravdepodobne si ho budem musieť aj ja zaobstarať, koľko to má dlc? :)...a pyžamká z tesca milujem aj ja :) ten prehoz je brutálny, nieje náhodou z IKEA? :) som zvedavá aké pokroky na tvojich zúbkoch spraví tá sada na bielenie :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo přehoz je z Ikei a bobble láhev mám půl litrovou ale je aj třetinková a i litrová myslím :)

      Vymazat
  26. Docela by mě zajímal účinek toho bělícího gelu. Co takhle článek po nějaké době? :)

    OdpovědětVymazat
  27. Bělící gel si budu přát na narozky, taky už po něm koukám hrozně dlouho a furt ne a ne si ho koupit :D Moc hezké věci jsi dostala!

    OdpovědětVymazat
  28. Pyžámka z F&F miluji taky a hrooozně moc ti závidím ten hrníček s cupcakes :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  29. dostala si samé hezké věci, ten přehoz se mi taky líbí :) ostatně to všechny tvé dárky!

    OdpovědětVymazat
  30. Tak to jsi musela být letos mooooc hodná :) Kulmu remington jsem taky dostala, včera jsem si s ní natáčela vlasy na akci, vlnky sice vydržely ale byly hoooooodně povolené. Holt musím přijít na ten správný grif a asi si pořídit i něco na podporu vlnek :) Padesát odstínů šedi jsem koupila mamce a mám v plánu si ji co nejdřív přečíst :D

    Přimlouvám se za článek o účincích bělícího gelu, taky bych ho ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  31. Jéé, 50 odstínů šedi a ten hrneček s táckem na svíčku je vážně moc krásný. :) Koukám, že Ježíšek se u vás prostě vyvedl. ;)
    Já se může těšit zatím (jen) z telefonu, ale zítra jedu s těmi všemi penězi, co jsem místo dárků dostala, na nákupy, takže se už nemůžu dočkat, páč já moc často někam do OC nejezdím. :D

    OdpovědětVymazat
  32. skvělé dárky, bobble flašku jsem taky dostala od Ježíška a už se nemůžu dočkat až si jí vezmu do školy a nebudu muset tahat obyčejné ''petky'' :)

    OdpovědětVymazat
  33. krásné dárky:)
    tu Bobble lahev ode mě dostala sestra:))

    OdpovědětVymazat
  34. Moc krásné dárky :)Ta svíčka má moc hezký motiv a ta kulma vypadá taky moc dobře :)
    TerezaKubalova

    OdpovědětVymazat
  35. Ačkoli si už pár měsíců přeji mít o pár odstínů bělejší zuby, vůbec mě nenapadlo přát si něco takového. Příště :-) To pyžamo je krásné! Já jsem dostala pár kousků z kosmetiky, značnou hotovost a foťák :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Super dárečky...člověka kolikrát potěší spíš takové drobnosti, než kupa oblečení a drahé voňavky. Myslíš, že bys potom mohla napsat aspoň malinktou recenzi na ten bělící gel?:-))

    OdpovědětVymazat
  37. O té Bobble lahvi pořád přemýšlím a nevím čemu věřit, asi si ji prostě budu muset pořídit :) Krásné dárečky, hlavně ta micerálka, taky jsem si ji od Ježíška přála.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  38. Ten bělící gel vypadá opravdu zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat
  39. ja se ani nedivim, ze tech 50 odstinu ctes jak diva :D kdyz si vezmes, jaky to ma obsah :D :D musim se priznat, ze me to tak ...ehm...nabudilo, ze jsem ji dostala pod stromeckem a dalsi den rano jsem ji uz mela prectenou ;) Libby

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zas tak moc mě to nenabudilo, nebo spíš nemám tolik času :D

      Vymazat
  40. krásné dárky! :) o té knížce jsem neslyšela, ale asi si jí někdy seženu a přečtu :D pyžamo jsem dostala taky a jsem z něho nadšená :) micelárku od Biodermy mám už od léta a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  41. 50 odstínů šedi jsem dostala taky...jinak máš pěkné dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  42. Děkuji moc za všechny komentáře, doufám, že jste měli krásné Vánoce tak jako já :)

    OdpovědětVymazat
  43. haha, máš ráda erotické knížky, jo? :D :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Krásné dárečky :-)
    Gel na zuby si chci taky koupit, tak doufám, že dáš fotky před a po, jak už tu zaznělo :-)

    OdpovědětVymazat