29. listopadu 2012

Zrcadlové outfity a povídání proč je to tak jak je...

Hrozně moc mě mrzí jedna věc. Jedná se blog a můj přístup a vše co se tu momentálně děje. Hrozně mě mrzí, když mě někdo napíše, že blog je jedna velká reklama. Svým způsobem mě to uráží a štve, jelikož tomu tak není. Nabídky, které přijímám a odmítám poctivě zvažuji a přemýšlím nad nimi, zda mají a nemají význam pro mě či moje čtenáře. Nespolupracuji s kde kým a jak si někteří představují. Ve všem nechávám kus sebe a hlavně před každou spoluprací přemýšlím zda to bude mít význam i pro moje čtenáře. Možná se to teď jeví, že kromě psaní "reklamních" článku nedělám nic jiného. Pravda je taková, že můj denní program je narvaný k prasknutí a bohužel se nedostanu dřív ven, než když už je tma. Proto nejsou outfity v takovém množství na jaké jste byli zvyklí a proto možná většině přijde, že přidávám jen recenze. Navíc ony recenze z velké části nejsou ani dárky od sponzorů, ale věci z mojí vlastní kapsy o které se s vámi ráda dělím. Každopádně i když tady jsou recenze, reklamní články, propagace nevím čeho, říkejte si tomu jak chcete, tak v každém takovém článku je můj upřímný názor na věc. Nemám důvod vám v něčem lhát a nebo vychvalovat něco, co stojí za nic, taková nejsem a ani nikdy nebudu. Proto bych uvítala trochu více pochopení pro to jak se situace má :). Nechci blog nijak pozastavovat jen kvůli tomu, že nejsou outfity, prostě blog jede dál na tom co mám a co mě baví. A mě psaní recenzí baví. 

Ale teď už od mých vážností pryč :)..

Legíny a volný svetr je moje nejmilejší kombinace :). Pro oživení jsem si vzala zlatý ostnatý náramek od jedné slečny z votocvohoz.cz a tyrkysový náhrdelník z H&M, který je podle mě naprosto super! :).
Pohodlí nadevše. Vytahané/volné trička nosím vážně ráda, jelikož v 90% razím heslo, že když je spodek upnutý tak vrch by měl být volný :). A kruhové šály jsou top, kromě léta je nosím pořád ♥.
K mint barvě mě to nikdy netáhlo, ale proč ne, na zimu je super, aspoň teda pro mě, cítím se v ní příjemně :). Hnědé válenky jsou prostě už moje nejoblíbenější boty od minulé zimy a až tyto zničím objednám si je znovu, jsou z outlet24.cz , stačilo jen podrazit podrážku a vydrží mnohem víc! Sice jednoduchý, ničím nezajímavá outfit, ale do školy je to ideální :).

43 komentářů:

  1. Myslím si, že vôbec nemusíš mať zlé svedomie, kvôli tomu, že spolupracuješ s niektorými spoločnosťami a ešte obzvlášť, keď si starostlivo vyberáš a myslíš aj na svojich čitateľov, či im budú dané informácie užitočné. :) Ak to niekomu vadí, jeho problém.

    OdpovědětVymazat
  2. náhodou ten poslední se mi líbí nejvíce !! bomba :)

    OdpovědětVymazat
  3. hlavně bloguj od srdíčka a nenechávej podlehnout ostatním:) jinak úžasné jednoduché outfity!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, Jíťi, jak tady píšeš, že si budeš objednávat válenky z uvedeného e-shopu. Jsou oproti ostatním válenkám jiné? Třeba v té podrážce, že se hned tak rychle neprošlape, anebo "zateplení" uvnitř je více huňaté? To podbití podrážky..to máš úplně novou podrážku nebo na ni máš přidělanou novou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi, že se tak hnedka nezničí a teple jsou a skvěle drží. No jak mi hned přišly tak úplně nové jsem je vzala k ševci a ten mi podrazil tu podrážku co tam byla. Díky tomu je nemám sešmatlané, jelikož problémem válenek je to, že tam bývá nekvalitní pěnová podrážka co nic nevydrží ;)

      Vymazat
    2. Díky za tip;), k ševci určitě zajdu:D

      Vymazat
  5. určite si nedávaj ani pauzu, recenzie viacerých bavia, teda väčšinu tu a tvoj blog je stále skvelý :)
    outfity sú pekné :) to tričko z elle tiež veľmi rada nosím práve s legínami alebo skinny džínsami a kruhovým šálom :)

    OdpovědětVymazat
  6. Páni to podražení podrážky je báječnej nápad :). Na kolik peněz to tak výjde?

    OdpovědětVymazat
  7. člověka to zamrzí, obzvláště pokud se často snaží něco urvat jen a jen pro své čtenáře, nic z toho nemá a i přesto se objeví hejty :)
    outfity jsou super, vždycky ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak. já dneska dostala vynadáno, že jsem umožnila jen tak někomu získat ten voucher na nákup na mall.cz :D teď se tomu směju, ale ještě před chvílí jsem byla strašně zaskočená a smutná..

      Vymazat
  8. Pěkné :) Já mám tvůj blog moc ráda a vůbec mi nepřijde jako nějaká reklama nebo něco podobného, a upřímně, která člověk ti bude psát, že tvé články jsou pouze reklamní tak podle mně jen závidí. Pokračuj v tom co děláš, líbí se mi tvůj blog a na každý článek se těším :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na to, co kdo říká, se vykašli. Věřím, že to zamrzí, když te někdo obviňuje z něčeho takového, ale jestli to nebude spíš závist;) Tvůj blog je jeden z mých nejoblíbenějších, přijdeš mi jako uplně normální holka, která píše proto, že ji to baví a ne z povinnosti. Nedělej si z toho těžkou hlavu, myslím, že pořád je tady dost lidí, kteří na tvůj blog budou chodit s chutí! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tvůj blog je opravdu moc pěkný a jeden z mála co sleduji opavdu dlouho. A ty co si stěžují nejspíš jen žárlí na to co máš ty a jak si skvělá :) Přece když někdo číst recenze nechce ať je nečte, ale nemusí tě kvůli tomu kritizovat. Myslím, že máš spoustu fanynek...tak se nenech některýma žárlivkama znepokojit. Nám se moc líbí co a jak děláš :)

    OdpovědětVymazat
  11. Outfity jsou moc pěkné, přesně podle mého gusta :-).
    A mám dotaz - kde kupuješ legíny? :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Chápu to, co jsi napsala. Zima je hrozná v tom, že je brzy tma a já také nemám čas na to, fotit přes den :/ Jinak outfity jsou parádní. Líbí se mi všechny tři, protože pohodlí mám ráda :) V.

    OdpovědětVymazat
  13. mě to teda nepřijde, že tvůj blog je reklama, tak si nedělej starosti uměla bych vyjmenovat daleko víc blogů o kterých si to myslím a tvůj mezi nima vážně není :)
    jinak outfity super nejlepší je prostřední :)

    OdpovědětVymazat
  14. Z takých ľudí si nerob nič! Tvoj blog je skvelý zo všetkým čo tu je a recenzie od teba ma veľmi bavia:) Páči sa mi ten outfit s mentolovým tričkom (kukni ku mne na blog)

    OdpovědětVymazat
  15. moc ti to sluší :) a co se týče těch názorů, že je tvůj blog jedna velká reklama - kašli na to ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Tvůj blog je fajn a pořád mě baví a ti co tohle píši většinou závidí tvůj úspěch.

    OdpovědětVymazat
  17. mám přesně ten samý pocit a nevyjádřila bych ho lépe. také se o sobě dočítám, že jsem prodejná ... (doplň sprosté slovo), že můj blog je jedna velká reklama a bla bla, přitom to tak není. nechápu, proč má neustále někdo potřebu řešit, jestli je věc sponzorovaná nebo ne. záleží na samotné recenzi, ne? myslím že snad žádná bloggerka nemá zapotřebí ze sebe veřejně dělat blbce a nechat se uplácet kosmetikou, která jí nevyhovuje. já tohle asi nikdy nepochopím. jak kdyby někteří lidé před přečtením recenze koukli, jestli to bloggerka dostala nebo ne a podle toho si udělali názor a víc je nezajímalo.

    já tohle třeba vůbec neřeším a nikdy řešit nebudu, ať si každý spolupracuje s kým chce a je to. tvůj blog mám moc ráda a u článků je vidět, že se nad nimi zamýšlíš a nenapíšeš dvě věty a nazdar, hlavně že nějaký článek je. takže určitě dál pokračuj ta, jako do teď :)

    OdpovědětVymazat
  18. Teda teď se ta mánie napadání bloggerek, ale nějak rozjela :-! Já už k tomu nemám ani co říci to je stále dokola to samé :/ Jinak Jituš říkala jsem si proč dáváš ty outfity v zrcadle jen na facebook? Proč je nedáváš i normálně sem na blog?! Přijde mi to "škoda" jen na FB :) máš to vždycky tak hezky nafocené .... Vzhledem k tomu jaké je venku počasí/světlo se to dá v zimě pochopit a mě třeba v zrcadle outfity vůbec nevadí i když vím, že jsou rýpalové, kteří k tomu mají výhrady ... jen si myslím, že je to škoda prostě :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto souhlasím:) více zrcadlových fotek na blog:) vzdyt jsou fajn často inspirující!

      Vymazat
    2. jednou týdne asi takový článek bude :)

      Vymazat
  19. Napsala jsi to vážně krásně. Bohužel se takový lidi vždy najdou, ať chceme nebo ne.. Ale pořád jsou tu lidi kteří snahu dokážou ocenit, takže doufám že Tě smutek přešel brzy, kočko! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hmmm, jak psala Plum dneska na svém FB, české bloggerky se dostaly do fáze obhajování.. Snad tahle fáze co nejdřív přejde a hejtři tohle všechno okolo blogu konečně pochopí. I když, haters are gonna hate :D

    OdpovědětVymazat
  21. Jsi šikovná a já ti držím palečky....Tvůj blog je super a já se sem ráda vracím, ať jsou tady více recenze, nebo outfity..prostě mě tvůj blog baví.
    Takže si z trapáků nic nedělej...stále je tu víc těch, kteří tě v psaní podporují.

    OdpovědětVymazat
  22. Mě by zajímalo, co za bezcharakterní individua mají potřebu někomu hanit jeho koníček a to co ho baví a to jen na základě toho, že pár věcí dostane "zadarmo"? A přitom to je prd zadarmo, já sama bloggerka nejsem ale moc dobře vím, kolik času a práce každý článek bloggerce zabere! Kdo má s jakýmkoliv blogem, stránkou, jakýkoliv problém a něco se mu tam nelíbí, tak nechápu, proč tam leze, a obzvlášť to, proč má ještě potřebu svůj negativní názor postovat.
    Bloggerky, kašlete na takové názory, které se z většiny zakládají na závisti, a dělejte to, co máte rády a jen tak, jak vy samy chcete! Držím palce ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Nádherné outfity! Piš blog tak, jak tě to baví, to je nejdůležitější podle mě :) A jestli si někdo myslí, že tvůj blog, je jen jedna velká reklama, tak na ně kašli, protože tvůj blog je skvělý! :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Mint barva ti moc sluší! :) a máš krásnou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  25. Na jednu stranu, proč to vlastně vysvětluješ. Anonymové si stejně budou myslet své, protože jsou to prostě lidi s určitým mindrákem. A ti, co jsou tví pravidelní čtenáři to všechno respektují a berou tvůj blog pořád takový, jaký byl a jaký je. Nemá cenu lámat si hlavu nad tím, co ti napíše pár blbců s komplexem méně cennosti. ;) Já tvůj blog miluju, a recenze taktéž! Je to pro mě užitečné když si na nějaký výrobek přečtu něčí upřímný názor, protože díky němu vím, zda výrobek za něco stojí. Takže pokračuj dál a nelam si hlavu někým, kdo za to nestojí. :))

    OdpovědětVymazat
  26. Máám moc ráda všechny tvé články :) vůbec se nad tady těma komentařema nezastavuj jen záviděj.. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Neřeš to,že ostatní říkají,že je to jen reklama.Já to tak vůbec nevnímám.Máš super články,jen piš dál :)
    A ty outfity jsou taky super.
    www.whoisaperfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ten druhý outfit je opravdu dokonalý :D ''vzdušná'' trička jsou nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  29. Jituš, já si myslím, že vůbec nemáš zapotřebí psát tyto vysvětlovací články. máš tu čtenáře, kteří Tvůj blog a články budu vždy s radostí číst ať už se jedná o reklamu nebo ne... nevím, proč se na to lidé dívají neustále jako na něco špatného a jsou mnohdy až nechutně závistiví. jsi skvělá a to, že vůbec dostáváš takové pěkné nabídky ke spolupráce je znak toho, že to, co děláš sklízí úspěch :) buď taková jaká jsi, přesně takovou FranceBaby máme rády :))

    opět Ti to moc sluší

    OdpovědětVymazat
  30. Holky děkuju moc za vaše komentáře, článek jsem napsala nejen proto, že by mně toto vypisovali anonymové, ale psaly mi to i čtenářky co na blog chodí dlouho, právě proto mě to zamrzelo..
    Každopádně děkuju všem za podporu, jste zlatíčka a já si toho moc vážím! :)<3

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, můžu se zeptat odkud máš to triko v druhém outfitu měla jsem podobné (velmi oblíbené) bohužel mi ho kamarád propálil cigaretou :/ Tak bych ráda koukla po nějakém novém

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, mohla bych se zeptat odkud máš to mint tričko/svetřík v posledním outfitu? :)

    OdpovědětVymazat