27. listopadu 2012

Tangle Teezer

Dneska se vám pokusím představit Tangle Teezer, jelikož je to kartáč na vlasy, který já osobně miluji a momentálně mám doma tři kusy, prakticky už jen dva, jelikož jeden jsem už úplně doničila. Před týden jsem si s kamarádkami objednala tento kartáč ze stránky krasa.cz mají ho tam momentálně v akci, jak klasický tak teď už i cestovní balení :), ale myslím, že jen do konce měsíce. Předchozí dva kartáče jsem měla dovezené, jeden od sestry z nějakého kadeřnictví v Brně a druhý mi objednala kamarádka na nějaké internetové stránce  vlasovyraj.cz myslím :).

TT používám už déle jak rok a skoro s ničím jiným se nečešu. Dřív jsem používala takové ty velké kartáče, ale vždy mě vyrvaly neskutečné kvantum vlasů a navíc nedokázaly rozčesat zacuchané vlasy bez toho, aniž by je musely vyrvat. Právě z těchto důvodu jsem se rozhodla si koupi TT, jelikož vlasy bezbolestně rozčeše a ještě je zanechá lesklé.
Co jsem si všimla, tak TT prodělala změnu designu. Svůj první jsem si koupila zhruba před rokem a půl a za ty peníze to byl doopravdy předražený kus plastu, který vypadal chatrně, navíc jsem ho nosila v kabelce, takže jsem si polámala štětiny a dopadl tak jak dopadl, momentálně na dva kusy.. Ten druhý mám už rok a je o něco kvalitnější, ale stále stejný jako ten první co jsem měla. Tento druhý jsem si už chránila jako oko v hlavě, poctivě ho dávala do krabičky a taky se mi odvděčil. Za celý rok není nijak poškozený a češe stále skvěle jako by byl nový :). A onen třetí (modro růžový), mám momentálně týden. Čeho jsem si okamžitě všimla byl skvělý propracovanější design. Mnohem lépe se drží, je o 100% pevnější a řekla bych že i lépe češe, jelikož štětiny jsou takové "bytelnější".


Na fotce jde ona změna tvaru vidět a já to soudím jako změnu k lepšímu, jelikož vím, že některé slečny si ztěžovaly, že se špatně drží a vypadává z ruky. 
Každopádně co bych vám chtěla říct, je to, že 90% mých kamarádek, známých a nebo spolužaček si ho po vyzkoušení doopravdy zamilovala. Skvěle češe, dokáže vlasy natupírovat, rozčesat i ty největší chomáče, minimálně trhá vlasy a navíc je zanechává pěkně lesklé. Za mně je to rozhodně skvělý kup a to hlavně i  proto, že ona nová verze je naprosto skvělá a za ty peníze vážně stojí :)

Budu ráda, když mi napíšete do komentářů jaká je vaše zkušenost a jestli máte a nebo nemáte Tangle Tezzer rádi :)

22 komentářů:

  1. Také jsem si ho ted objednala, tak uvidím, co z toho vyleze :P :)

    OdpovědětVymazat
  2. já ho mám a miluju ho ! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. máš pravdu, ja ho používam asi 3 mesiace a tiež môžem len odporúčať, češe jedna báseň :)

    http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. já doufám, že mi ho mamka koupí na Vánoce je to asi jediná věc, kterou si staršně dlouho přeju :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja ho konečne dostanem na Vianoce, strašne sa naň tešíím :D dúfam, že budem spokojná tiež :) inak ak chceš pozri sa na moju giveaway a keď sa zapojíš, budem len rada :)
    http://thebestsunriseofmylife.blogspot.sk/2012/11/druha-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. JoJo.. Taky ho mám a ničím jiným se nečešu. Jen ho nesmím zapomenout doma, když spím třeba u přítele, protože to jsem pak naježená :DD proto uvažuju o tom cestovním.

    http://cosmeticsbymichelle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. mám ho pár měsíců, a už nikdy se nechci česat ničím jiným:)
    akorát si asi budu muset pořídit i tu cestovní verzi s krytem, protože ho tahám každý den v kabelce a štětinky dost trpí

    OdpovědětVymazat
  8. Taky ho mám, ale ještě tu starší verzi a protože ten můj má už leccos za sebou, tak už delší dobu přemýšlím, že by to chtělo nový. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ze stejné stránky jsem si ho objednala před 14 ti dny a zamilovala jsem si ho natolik, že jsem ho objednala i nejlepší kamarádce k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  10. já ho chci k Vánocům :) moje vlasy už nutně potřebují něco takového, stačí, že jim dávám zabrat žehlením, fénováním a barvením :)
    chci ale cestovní balení, přijde mi praktičtější do kabelky :) uvidím ještě.

    OdpovědětVymazat
  11. Zrovna zítra mi přijde přesně tenhle nový světle modro/růžový :))) Bez TT si už s mamkou nedokážeme představit život :D Ten zítřejší už bude čtvrtý! Doporučuji hlavně i ten cestovní do kabelky ... nemůžu si ho vynachválit :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně došel včera čtvrtý a to cestovní :D, překvapilo mě jak malý je :D :))

      Vymazat
  12. Super článek :-).
    Chtěla jsem tě moc pochválit, jelikož jsi skvělá blogerka. Pamatuji si, jak tě tady před rokem a půl nějaké blogerka osočovala a říkala ti, jak jsi k ničemu a své čtenáře si nezasloužíš. Jde vidět, že jsi na sobě zapracovala. Jen tak dál!!

    OdpovědětVymazat
  13. už delší dobu mám na něj zálusk, tak si mě dočista přesvědčila :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tangle teezer nemám. Problémy s rozčesáváním vlasů nemám vůbec, takže jsem se zatím k jeho koupi "nedokopala", ale jak slyším chválu na něj ze všech stran, tak bude asi těžké mu dál odolávat. :D :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mě už můj Tangle přišel :) Zase jsem ho musela uložit zpátky do krabičky na Vánoce, ale vypadá perfektně :) Mám růžový compact a už ted jsem spokojená :) Vlasy se mi nezacuchávají, ale stejně jsou po rozčesání s ním vlasy hebčí :) Koupila jsem výhodně 2 za 450, nemůžu si stěžovat :) Zatím :D

    OdpovědětVymazat
  16. Mám úplně stejný ten růžový ve starší verzi :) a taky jsem se s ním moc nepárala, tak mám štětinky ohnuté jako ty na obrázku :) A před měsícem jsem si objednala cestovní s ovečkou shaun, což je úplně supercute a hlavně má skvělý kryt na ty štětinky. Jinak můžu TT jenom doporučit, na své vlasy už nic jiného nepoužívám :) a když jsem u kamarádky, potřebuju se učesat a nemám s sebou TT, tak při česání s obyčejným hřebenem doslova skuhrám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si cestovní verzi objednala a jsem s ní nejspokojenější :)

      Vymazat