5. listopadu 2012

Skin79 Dream Girls BB Cream

Díky spolupráci se stránkou www.bbcreamshop.sk , jsem měla možnost vyzkoušet už dlouho zmiňované 
(říkejme tomu právé) BB creamy, konkrétně od značky SKIN 79. Dlouho jsem přemýšlela, jaký konkrétně si vybrat, ale po dlouhém promýšlení padla moje volba jasně na Dream Girls, jelikož je určený pro věkovou kategorii  17 až 22 roků do které spadám a myslím, že do ní patří i většina z mých čtenářek :). 

Vlastnosti :
- regulace kožního mazu a také prevence proti akné
- neobsahuje oleje a na pokožce nelepí 
- poskytuje pleti matný vzhled 
- má ochranný faktor jako všechny BB creamy
- béžový odstín

A můj upřímný názor? Když jsem si ho nanášela poprvé, hrozně jsem se lekla barvy je taková šedo-béžová a nevěřila jsem tomu, že by se mi na pleti odstín přizpůsobil. O to příjemnější bylo zjištění, že moje pleť má sjednocený odstín a vypadá zdravěji. Další věc, která mě tak trochu šokovala, bylo lehké složení, jelikož jsem byla nedůvěřivá k tomu, že něco takového může mít i krycí schopnost, musím uznat, že kryje moc pěkné, jizvičky i jemné pupínky (nemyslím tím velké boláky) zakryje obstojně, že není  potřeba korektoru, což je podle mě super :). Navíc se mi líbí krásné krémové složení, které je mi na pleti moc příjemné a připadá mi, že vytváří takový sametový efekt. Navíc mi pleť vydrží matná skoro celý den, což oceňuji a je super, že se co hodinu nemusím pudrovat. 

Výrobek na stránkách najdete konkrétně ZDE. Stojí něco okolo 340,- pokud dobře počítám :)) 

Já osobně bych si ho asi klidně koupila sama, jelikož je to super věcička a vyhovuje mi tedy o hodně víc, než BBcream od Garnieru! Být to na mě dám mu deset bodů z deseti, navíc ode mně výrobek získává i bod za krásný obal, který se mi moc líbí! :)

Pokud by jste měli jakékoliv dotazy ptejte se! :)

22 komentářů:

  1. bb od skin79 jsou fakt super, čtu na ně samou chválu a já sama byla například s vip gold spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem si vybrala taky od téhle značky, jsem straašně zvědavá konkrétně hot pink, který je prý super, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cize naozaj sa prisposobil plet? Ja si ho fakt objednam :D

    giveaway: http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přizpůsobil, je fakt hodně šedý, až sem se lekla, ale na pleti vypadá fakt pěkně :)

      Vymazat
  4. Já si objednala bb cream včera, ale mám spíš sušší plet, tento by mi asi moc neseděl :)

    OdpovědětVymazat
  5. No vypadá pěkně, určitě bych ho ráda někdy vyzkoušela. Teď mám další od Garnier. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Platí se i poštovné nebo je už v ceně?

    OdpovědětVymazat
  7. já nějaký BB cream na mastnější pleť sháním už dlouho, takže díky za tip :) vypadá parádně a oproti BB creamu od Garnier, na který si všichni stěžovali, není ani tak drahý :) zařadím si ho do mého vánočního wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem s tímto byla taky moc spokojená, ale po vyzkoušení hot plus jsem dream girls přesunula na druhé místo! :) nicméně kdyby se mi ještě dostal do ruky, nevadilo by mi to :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zkušenost s ním nemám ale má nádherný obal.

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně nad tímhle jsem taky přemýšlela, ale nakonec jsem si ho neobjednala, protože jsem na něj nenašla moc recenzí a bála jsem se, že bude nic moc. Ale možná si ho pak na léto objednám, to balení je hrozně roztomilý :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. 340,- je docela nadsazená cena - na eBay stojí do 6 liber, čili 180 korun.
    Chápu, že kvůli sponzoringu musíš dělat reklamu, aby bylo by fér, kdybys na to své čtenářky upozornila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím moc dobře, že jde sehnat na ebay, ale jelikož je to recenze pro BBcream shop nepřišlo mi to fér vůči stránkám uvádět ;). Každopádně proto je pod článkem napsané, že se na cokoliv stačí zeptat :)

      Vymazat
    2. Jasně, zatímco vůči čtenářkám (a jak jsi správně podotkla, mladým!) je úplně fér, naservírovat jim jen tenhle předražený e-shop.

      Vymazat
    3. Není to předražený e-shop. Myslím, že ceny jsou adekvátní k tomu, za kolik se výrobky dají pořídit na oficiálních stránkách Skin79, plus musíš připočítat, že se platí clo a poštovné, to vše je zahrnuté do celkové ceny. Navíc na ebay se prodávají i falešné BBcreamy, které nemají s originály nic nespolečného ;).

      Vymazat
    4. Vím, jaká je PC BB, konkrétně od Skin79.
      Na eBay je plno prověřených prodejců (nejznámnější, i mezi Češkami, je rubyruby79) a ti prodávají konkrétně tenhle typ BB za 6 liber, čili 180,-.
      Takže eshop předražený je, a to hodně.

      Recenzi Ti neberu, jenom nechápu, proč ten Ebay, či jné a podstatně levnější, svým čtenářkám nedoporučíš.

      Vymazat
  12. O tomhle už jsme slyšela a teda zatím jenom samou chválu, ale jsem líná si ho objednávat. :D Mě zatím stačí ten od Garnieru na mastnou pleť. :D Sice je tenhle asi lepší, ale... :D

    OdpovědětVymazat
  13. Super recenze. :) Jen já bych potřebovala BB krém s ještě lepším krytím, neznáš nějaký takový?:)

    OdpovědětVymazat
  14. už hodně dlouho mi leží v hlavě.. možná napíšu Ježuchovi :))

    OdpovědětVymazat
  15. your blog is very nice and very informative, i really like it and i find it very helpful, actually i am visiting on first time to this blog but i really like it and i find it very interesting, i am going to share it on my fb with my friends,

    OdpovědětVymazat
  16. Mám tenhle a pak ještě HotPink, a tenhle je podle mě lehčí, nekryje sice tolik ani nevyběluje, ale zase překrásně voní. Po aplikaci je to jako bych jej na tváři ani necítila, je opravdu krémový. Pleť se nedusí!

    OdpovědětVymazat