26. listopadu 2012

Moje denní TOP šestka

Jsou prostě věci na kterých si člověk vypěstuje závislost a potřebuje je k životu každý den.Nejde jen o ty potřebné věci(jídlo, pití), ale i o ty hmotné, které nám svým způsobem dělají radost a život nám ulehčují :)

1. Mobilní telefon
Myslím, že v dnešní době je to nutnost všech. Bez něj bych se s nikým na ničem nedomluvila, nic bych si nezařídila a taky by asi nikdo nesehnal mě, jelikož mě jde sehnat věčně jen na mobilu a na ničem jiném, dokonce je to pro mě větší nutnost, než počítač a internet.

2. Hodinky 
Bez hodinek už ani z domu nevycházím, když je nemám, mám strašně špatný pocit, že mi něco chybí a necítím se dobře. Je to věc, která ke mně neodmyslitelně patří ♥
3.Diář 
Co není v napsané v diáři, jako by ani nebylo. Ale není to pro mě jen diář, je to i zápisník a deníček. Občas se do něj vypíšu z toho jak mi je :). Tento co je na obrázku je už do nového roku 2013, tak doufám, že jeho obsah bude o něco šťastnější, než ten pro tento rok ♥. 
4. Balzámy na rty 
Když máte problémy se suchými rty, tak si na balzámy vypěstujete závislost velice rychle. Mohla bych vlastnit všechny druhy a aj tak by to bylo málo :D. Nejlepší, které jsem doposud měla je ten od Biodermy a od Hurraw, ale chci vyzkoušet Carmex a Eos :). Každopádně přijímám veškeré vaše tipy na balzámy! :)Tak piště jaký je váš oblíbený ♥
5.Parfém
Kdyby mi někdo před čtvrt rokem řekl, že budu dennodenně potřebovat parfém, tak by se dotyčnému vysmála ;). Ale opak se stal pravdou a parfém, hlavně tento od Lancome ke mně už prostě patří. Ještě se mi snad nestalo, abych šla ven a zapomněla na něj. Nosím ho u sebe i v takovém malém flankonku, který se vejde kamkoliv, takže je neustále se mnou ♥
6. Micerální voda 
Když nemáte dokonalou pleť a každý den používáte make-up, bb cream, korektor, pudr a já nevím co všechno ostatní, tak je důležité i pleti ulevit a dopřát jí pocit volnosti a možnost dýchat. Čistá pleť je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí, jelikož žádný make-up ani nic tomu podobnému, vám pleť nevyčistí a nevyléčí ;). 

To je moje šestka top věci pro každý den :). Pro někoho zbytečnosti pro mě věci, které mi dělají radost, pomáhají mi k dobrému pocitu a celkově mi vše usnadňují :). 

Jaké jsou vaše topky, které vám život zpříjemňují? ♥

31 komentářů:

  1. já teda s klidem mobil nechávám doma, mě nikdo nikdy nevyhledává nepotřebuje a hlavně mi nikdo nevolá ani nepíše, takže mě je v podstatě na nic :)
    jen balzám je taky moje malá závislost, vyzkoušela jsem kopy a nejlepší je od astrid, takový klasický ve žlutém obalu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš nádherný mobil, a ešte krajšie hodinky<3 Balzam hurraw by som chcela vyskúšať:)
    Ja asi nevyhnutných 6 vecí nemám, ale mobil je to istotne. A hodinky nenosím, lebo ani žiadne nemám, ale asi to zmením:)

    OdpovědětVymazat
  3. jak píšeš, že do diáře píšeš třeba i jak se máš, tak to mám stejně, navíc jsem hrozně zapomětlivá :D no a zrovna dneska ve škole jsem diář ztratila a ten, kdo ho najde, se asi pěkně nasměje ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to asi nedala ho někde ztratit :D Ještě akor u nás ve škole :/ :D

      Vymazat
  4. S balzámem to mám úplně stejně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj můžeš mi prosím napsat co to je za typ telefonu?Děkuji :) Jinak taky si nedokážu v dnešní době představit život bez telefonu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-ericsson-txt/ ;)

      Vymazat
  6. Dala by jsi na blog zase svůj outfit? :) patří mezi mé oblíbené spolu s podobnými články jako je tenhle a co zrovna jsi dělala po celý den atd. :) a chtěla jsem se zeptat, kde kupuješ trička, že je máš tak úžasně volný, normálně mám velikost S někdy M, ale opravdu někdy, a připadám si, v tom jako v pytli, asi špatná velkost a že se mi zdá, že by jsme mohli mít stejnou velikost, zak se chci zeptat prosím jaké velikosti si u tohle typu triček kupuješ, děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Outfit bych přidala moc ráda, ale nemá mě kdo fotit a když ano, tak je už bohužel tma. Každopádně nějaké outfity vyfocené v zrcadle přidávám na svoji FB stránku - http://www.facebook.com/FranceBaby .
      Jinak trička kupuji v NY a nebo v HM a většinou je to kus od kusu jakou velikost potřebuju, občas mám S a jindy zase L ;).

      Vymazat
  7. Mám ráda balzám na rty od Garnier :)

    www.lifestylejam.com

    OdpovědětVymazat
  8. Hodinky taky musím mít, bez mobilu bych to asi zvládla, ale bez hodinek prostě ne! :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. se vším souhlasím! až na to, že já nemám DKNY hodinky :( :DD

    OdpovědětVymazat
  10. nebudeš tomu věřit, ale já se vším souhlasím! :D mobil - bez něho ani ránu, bez diáře a hodinek jsem jak bez hlavy :D, balzámy miluju - musím mít pořád minimálně 1 u sebe! parfém <3 a nakonec micelárka - tu teď používám sice kratší dobu, ale i tak - láska na první pohled! :)

    OdpovědětVymazat
  11. já to mám podobně - mobil, parfém, balzámy, diář.. a zbytek už nějak netuším. určitě by se ale něco ještě našlo :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super napad tenhle clanek! :)
    Ja mam uplne to same, akorat misto hodinek bych dala ipod a jeste bych pridala knizky (na dlouhe cesty ze skoly domu) a svoji nejmilovanejsi zrcadlovku<3 ;)

    OdpovědětVymazat
  13. fajn clanek! muzu se zeptat kdes sehnala ten maly flakonek na parfem? chtela jsem si taky nejaky objednat z netu, ale cetla jsem same negativni komentare, ze z nich parfem vyteka atd..:/
    a balzamy bych Ti doporucila dva:D prvni je od Helle jahoda:D prodava se v Rossmannovi,kdysi i ve Schleckeru. krasně voní a je příjemný na rtech:) a druhý je takový balzámogel :D od Neutrogeny. to je fakt kvalita, kdykoliv mam v zime poraskane rty, je to muj nejlepsi kamos!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Mobil, diář, balzám na rty, to je moje. Parfém jsem taky ještě rok zpátky nepoužívala a hle, taky už bez něj nedám ránu :D

    OdpovědětVymazat
  15. mobil, parfém, denník a balzamy na pery .. s tým súhlasím :) ale blbé je, že ja tie balzamy na pery bežne strácam :DD

    OdpovědětVymazat
  16. Super článek, snad úplně se vším souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  17. Telefon, parfém, odličovač, sérum na vlasy od Gliss kur, kapesníčky.

    OdpovědětVymazat
  18. perfektní věci, hlavně ten diářek se mi zalíbil. nojo, asi bych si taky měla jeden pořídit:)

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Momentálně mám nejraději asi (červený) balzám Repair od Garnier a ráda jsem používala i Lipsmackery. :)

    OdpovědětVymazat
  21. ty hodinky jsou krásný! :)
    z těch věcí co jsi vypsala opravdu potřebuji jen mobil, bez toho jsem jak bez ruky:D a jinak s sebou pořád tahám hřeben ( tangle treezer ), protože jinak bych vypadala jako čarodějnice :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten sebou tahám taky pořád, ale obejdu se i bez něj :D náhodou vypadat občas jako čarodějnice je super :D

      Vymazat
  22. aaa ! Hodinky!! Super jsou :) jinak s tím souhlasím taky to tak nějak mám :)

    OdpovědětVymazat
  23. Zrovna tenhle parfém si přeji k Vánocům :)) tak snad Ježíšek nadělí .... a mimochodem máš super mobil :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. mobil No.1! to určitě! :D (bohužel) se bez něj OPRAVDU ani nehnu :D nosím ho i když jen přecházím doma z pokoje do pokoje :D jinak ten prafém je úžasný :) sbírám flakonky od parfémů, tak tam vždy nechávám veškeré ozdoby, ale z tohohle jsem si tu růžičku sundat prostě musela :D chtěla jsem ho nosit jako prstýnek, ale i na malíček byl úzký :/ tak ji mám na propisce :D
    http://life-in-little-photo-pieces.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat