19. listopadu 2012

Kosmetika Daniel Sandler

Pokud se teď ptáte sami sebe zda znáte tuto kosmetiku, tak asi ve většině případech bude odpověď znít ne. Já osobně ji donedávna také neznala, ale díky stránce www.bestmakeup.cz jsem měla možnost vyzkoušet 
Blotting Powder ( matující pudr ).  

A kdo, že Daniel Sandler je? Je to mezinárodní vizážista, který pracoval v kosmetickém průmyslu více jak 25 let a na základě jeho zkušeností zjistil co v kosmetice funguje a co naopak ne. Na ženách má rád přirozenost a tvrdí, že žena může být přirozená i s make-upem. 
Jeho výrobky získali už i řadu ocenění jako například  Beauty Awards a Cosmo Awards za nejlepší tvářenku a nejlepší štětce, dále Cosmetic Execitive Women (CEW) Awards za rtěnku. Jeho kosmetika je také zveřejňována v editoriálech týden po týdnu a získala 5ti hvězdičkové ocenění od novinářů ze světa kosmetiky.

Upřímně jako vždy jsem byla k této značce a onomu pudru hodně skeptická. Kosmetika to není zrovna nejlevnější, proto mě zajímalo v čem bude lepší, než ta dostupná drogérková. Vybrala jsem si schválně pudr, jelikož jsem chtěla odzkoušet jak dlouho dokáže udržet pleť matnou a navíc jsem byla i zvědavá jak "bílá" barva bude na pleti vypadat. 
Co hodnotím naprosto kladně, je to, že pudr pleť udrží zcela matnou po celý den (přežil školu, vyřizování pochůzek po městě a i náročný večer v roli hostesky na rally). Za tuto vlastnost mu dávám 100 bodů. Dále k barvě, myslela jsem si, že pleť budu mít nepřirozeně bílou/světlou snad i mrtvolnou, ale pudr je doopravdy transparentní nebo jak jinak to říci, barvu pleti absolutně nezmění, takže se nemusíte bát, že by z vás byly Bíle paní.  
Pudr najdete ZDE
Vím, že s touto kosmetikou pracují vblogerky Pixiwoo a v některých videích jsou vychvalované rtěnky od DS :).

Každopádně pokud budete tuto značku hledat na českých stránkách moc toho nenajdete, jelikož v Česku se o této kosmetice zatím moc neví. Nabízí ji tady stránka www.bestmakeup.cz , kde najdete i kosmetiku Sleek, kterou bych já osobně chtěla moc odzkoušet. 
Pokud budete chtít můžete majitelce stránek napsat a zeptat se jí na veškeré detaily :). Navíc mě mile překvapilo, že paní Lucie již 10let pracuje jako vizážistka, tudíž už ví o čem mluví :). 

Znáte značku Daniel Sandler, nebo zatím ne? 

9 komentářů:

  1. o téhle kosmetice jsem donedávna taky ještě neslyšela, ale vypadá zajímavě, to se musí nechat :) láká mě nejvíc asi ten pudr, protože transparentní já mám nejraději..

    OdpovědětVymazat
  2. tak vypadá ta kosmetika víc než zajímavě, ale za tu cenu nevím, nevím.. ale třeba se časem ukecám a objednám si něco:)

    OdpovědětVymazat
  3. O této kosmetice slyším poprvé. Vypadá docela dobře, tak uvidím... :)

    OdpovědětVymazat
  4. z posledních 6ti postů byly 4 reklama... z posledních 21 jich bylo reklamních 11...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi se hodně nudíš takto večer :D.
      Doporučuji najít si jinou a zábavnější činnost :).

      Vymazat
  5. Ty jsi děs a hrůza,postrach všech mladých dívek.Jak můžeš dělat někomu vzor?všechno retuš!Ukaž svou tvář!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď si mě pobavila :D. Inteligentní komentář zrovna od člověka, který se bojí přihlásit a nikdo neví, kdo to je. Příště radši přemýšlej, než něco napíšeš, ať se ti pak nesmějí lidi za to, že popíráš sama sebe. A mimochodem mezi jednou větou a druhou a za čárkou se dělá pomlčka. A pak, kdo je poděs všech mladých dívek. Z tebe by si opravdu příklad vzít neměly.

      Jen doplňující dovětek: příště záviď potichu :D

      Vymazat