8. října 2012

Stripes and leggings

Momentálně moje nejoblíbenější kombinace na světě jsou tyto vyteplené legíny, které jsem koupila na tržnici, černý upnutý top a k tomu delší svetr, plus samozřejmě teplá šála a v tom lepším případě podpatky, které bohužel teď moc nevynosím, jelikož dodělávám autoškolu a jezdím každý den, takže není čas. Tak mě napadá otázka pro ty které máte řidičák, řídíte i v podpatcích, nebo máte vždy nějaké pohodlné boty na přezutí? :)
Mimochodem závěrečné zkoušky dělám ve čtvrtek, tak na mě prosím myslete! :)




63 komentářů:

  1. Nádherná jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já v podpatkách řídit neumím. Mám strach, že se mi podpatek zasekne o rohožku, což je nebezpečný. Hodně štěstí, to zvládneš levou zadní.;-)

    OdpovědětVymazat
  3. outfit se mi líbí!

    na podpatky moc nejsem upřímně, mám radši tenisky. zkoušela jsem v nich řídit a je to pro mě nepohodlný a špatně se mi s tím řídilo, takže jsem se potom přezula do bot, které jsem si brala sebou jako náhradní :)

    OdpovědětVymazat
  4. ach jo jak ty to děláš.. překrásná!!!

    OdpovědětVymazat
  5. No já jezdím buď na boso (lodičky sundám), nebo mám po ruce baleríny, protože v nich mám citlivější nohu.. Jednou jsem řídila v platformách a konec - žádný cit jsem v nich neměla, takže od té doby v podpatcích nikdy :-D

    OdpovědětVymazat
  6. já v odpatkách řídím a řídí se mně líp, protože mně podpatek pěkně nadzvedne patu :)) a tobě tato kombinace strašně slušííí :P

    OdpovědětVymazat
  7. když vím, že budu řídit, tak automaticky beru conversky :))
    jsi kočka, jituško!

    OdpovědětVymazat
  8. já v nich řídím, když je mám ale mám řidičák už 3roky a jezdím denně do školy..dřív bych si to netroufla.není to úplně pohodlné.. :) poslední fotka-úžasná! jako top modelka...

    OdpovědětVymazat
  9. moc ti to tu sluší!
    v padpadcích nejezdím, je to nepohodlné.. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi nádherná :) moc Ti to sluší a přeji hodně štěstí při zkouškách ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc moc sluší :) Jsi kráska :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. mnoc ti to sluší :) kamarádka taky zrovna dělá řidičák :) mě to čeká až v létě ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Řidičák nemám, když už tak jako jezdím tak jedině botasky. Podpadky jsou hrozně nebezpečný .

    OdpovědětVymazat
  14. Ve čtvrtek přeji hodně štěstí. A i v podpatcích se dá řídit, záleží jaké jsou. Zjistila jsem, že v některých se mi řídí líp než v botaskách.

    OdpovědětVymazat
  15. Přeji hodně štěstí, jaké máte autko? Právě se rozhoduji, jestli si půjčovat od rodičů nebo zainvestovat do svého:) Kája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My spíš auto tak nějak nemáme, ale na takové to popojíždění máme favouška :) (čti,favorita) :D :)

      Vymazat
  16. super outfit ! si krásna :)
    tak držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak přesně tenhle typ outfitu na podzim miluju! Bundička je úžasná! Odkud jí prosím máš?:) Moc ti to sekne
    Jinak ze začátku jsem v podpatkách neřídila a přezouvala se, ale teď po 2-3 měsících ježdění si už na podpatky troufnu, sice je to ze začátku nezvyk a nemáš takový cit v noze, ale pak se to naučíš a jezdíš jako s normálníma botkama :)Jinak přeju hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi čím dál hezčí. Tahle kombinace je fakt super!

    OdpovědětVymazat
  19. já se tak těšila na tvoje "(pod)zimní" outfity, prostě miluju vrstvení :) v podpatkách si zatím řídit netroufnu, ale třeba časem :) budu na tebe ve čtvrtek myslet, to zvládneš! ;)

    OdpovědětVymazat
  20. sluší ti to :) jinak já řídím jenom v converskách a občas ještě v nikách :) všechny ostatní jsou mi nepohodlné, například oxfordky mi vždycky sjížděly z pedálů a ten učitel mi hrozně nadával :D

    OdpovědětVymazat
  21. legíny nesnáším ale tobě to moc sluší :) mimochodem v podpatcích řídím pořád, vlastně jen v nich, už nemám žádné boty bez podpatku kromě letních sandálků :D. takže v létě jak kdy a mimo léto vždy v podpatcích, at klínek, nebo 15 cm jehla, za ten rok s něco co řídím jsem si na to zvykla. v autoškole řid s plochýma botkama, ale po autoškole zkus trénovat, vždy se ti může stát, že pojedeš někam na slušnou akci kde potřebuješ podpatky a boty na přezutí si můžeš zapomenout, je lepší být naučena :) hodně štěstí mimochodem se zkouškama!

    OdpovědětVymazat
  22. Fakt ti to moc sluší, máš skvělou bundičku. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Hezka kombinace, prestoze mam na leginy uz vypestovanou averzi :) Jinak ja ridim vetsinou v podpatcich/na klinu a ridim tak rada. Druha vec je, ze se tim podpatky hrozne nici - osoupava se z nich barva atd. Jedine, co fakt na rizeni zouvam, jsou goretexove boty, pac v nich mam jak nohu v sadre, absolutne bez citu - a turuju plyn jak zavodni jezdec :D

    OdpovědětVymazat
  24. Moc ti děkuju, že se mnou držíš partu mladých neohrožených žen v černém! :) všichni chodí v těch krásných podzimních barvičkách a já pořád v té oblíbené černé.. palec nahoru, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  25. V podpadcích se řídí hrozně, ale počkej si v létě na žabky, to je teprve něco :-) Přeju hodně štěstí u zkoušek :-)

    Kde jsi prosím koupila tu šálu? Pořád o ní přemýšlím, ale nevím, kde ji koupit. Kolik tak stojí?

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné fotky (jako vždy).

    Jsem řidička už víc než rok. Jelikož jsem dostala autko, tak trajdám po silnicích denně a mou každodenní obuví se tedy staly baleríny. Rozhodně nedoporučuji podpatky! Nikdy nevíš, kdy se ti zaseknou o pedál. Pojí se s tím nehezká story z okruhu mých známých. Slečna si díky podpatkům při autonehodě rozdrtila paty, a jelikož se to komplikovaně hojí, protrpěla rok na vozíčku. Od té doby si říkám: No nestojí to za přezutí? Otázka 5ti vteřin a rozhodně tím neohrozím ani sebe ani okolí.

    OdpovědětVymazat
  27. Někde za podpatky dávaj i pokuty. :) Navíc je to fakt nebezpečný, zasekne se ti podpatek a pak si celej život vyčítáš že ti to za to stálo, bejt stylová v autě, kde ti na nohy vlastně ani vidět nejde... Já i když mám podpatky a zapomenu si přezutí, řídím radši na boso. :) Jistota je jistota... Navíc kdybych si jen odřela nový auto, někoho zmrzačila nebo nabourala tak se dobrovolně sama přejedu. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na boso řídit je snad ještě horší než v podpatcích!

      Vymazat
    2. Ani bych neřekla. :) Cit v nohách máš naprosto pod kontrolou, proto cítíš jak brzdíš a přidáváš plyn... Musela bych mít místo nohou ploutve aby se mi řídilo hůř na boso než s podpatkama. :)

      Ale dle gusta, co si budem povídat. Všechno je to o zvyku. :)))

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. neviem ja šoferujem aj v opätkoch, bez problémov, je síce fakt, že mi priateľ zato furt vynadá :D

      Vymazat
  28. Řídím i v podpatcích, ale chce to mít najezděno...řidičák mám už 5 let tak si můžu dovolit! :D

    OdpovědětVymazat
  29. Sluší ti to. Já mám vždy náhradní boty. V podpatcích bys si to netroufla. Nikdy nevíš co se může stát. Zasekne se podpatek a hned je nehoda na světě....

    OdpovědětVymazat
  30. moc ti to sluší, a máš tady krááásný vlasy:)

    řídit v podpatkách si neumím ani představit ( dělá mi to pořád trochu problém i bez nich haha :D ), a taky by se ti podpatek mohl zaseknout, je to nebezpečné....a taky by se ti ty podpatky odíraly o pedály..

    OdpovědětVymazat
  31. Já řídím v podpatcích.. nemají se mi na koberečku kam zaseknout a stejně na pedály šlapu ťapkama a ne patou, takže podpatek se se země dotýká snad jen při spojce.. řídím snad každý den a kdybych si měla brát boty podle řízení, tak bych si podpatky snad ani nemusela kupovat :)

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. V podpadcích sem si na to ještě nikdy netroufla, možná to zkus, až budeš mít najetejch pár kilometrůů už, za nějakou dobu, co budeš fakt dobrá řidička i v teniskách:-) ..já si po 4 měsících řidičáku netroufám na podpatky :-/ ale asi věc názoru :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Děkuju holky za všechny vaše názory! :) Já už to jednou jen tak zkoušela a musím uznat, že to bylo hrozné :D neměla jsem v nohách žádný cit, možná v podpatcích bez platformy by to šlo jelikož je podrážka tenká, ale s platformou pro mě vůbec :D

    OdpovědětVymazat
  34. budem Ti držať prsty :)
    v podpätkoch som nikdy nejazdila... ale je pravda, že zase som toho veľa nenajazdila, takže možno mám subjektívny názor :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, moc ti to slušííí a mám takový dotaz na tebe. Žehlíš si vlasy nebo je jenom foukáš přes kulatý kartáč či je máš takové od přírody?? :)) Díky, Gábi.

    OdpovědětVymazat
  36. Když čtu ty komentáře, tak se musím přidat. Já řídím bez podpatků...nezkoušela jsem to a asi ani nebudu, jak čtu některé názory. To se radši přezuju:) Hodně km bez nehod:)

    OdpovědětVymazat
  37. Och, jsi krásná! :) já když mám podpatky a řídím, tak si je jednoduše v autě sundávám a řídím naboso :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  38. ahoooj prosím ťa, vlasy máš natupírované, že máš tokuvú akoby vlnu?

    OdpovědětVymazat
  39. skvělé, mě se na tobě tady nejvíc líbí vlasy!
    jinak mamka třeba říká, že se jí líp řídí v podpatcích, ale to je asi na každém :)

    OdpovědětVymazat
  40. Krásný oufit, proužky se mi ted poslední dobou moc líbí!:)) A závidím ti vlasy:D))

    OdpovědětVymazat
  41. já teďka taky tahám furt svetry! na ostatní kašlu, prostě obyčejný tílko to jistí a doladím to nějakým skvělým svetrem a doplňky a je to :)

    jinak já teda řidičák ještě nemám ani si ho nedělám, ale vím, že řídit se s podpatky prý vyloženě nesmí a že se za to dávají pokuty nebo co :) tak nevím, jestli policajti u ženských kontrolují, co mají na nohou :D

    OdpovědětVymazat
  42. Páni, moc ti to sluší, asi nikdy nepřestanu obdivovat, jak ti krásně vyrostli vlasy. .D
    A ve čtvrtek si na tebe určitě vzpomenů, ale věřím, že to zvlládneš!! ;)

    OdpovědětVymazat
  43. Moc ti to sluší, hlavně se mi líbí ten svetr :). Já v podpatkách většinou neřídím, hlavně proto, že se mi vždy okopou podpatky o ten kobereček a to mi deptá :D

    OdpovědětVymazat
  44. si jedna z mála holek, který leginy fakt sluší:)

    OdpovědětVymazat
  45. Vyzeras super! :) Ja si na soferovanie beriem vzdy nejake pohodlne topanky, minimalne s ich prezujem v aute ked mam topanky na podpatku pretoze s tymi platformami atd. nemam vobec cit v nohe..

    OdpovědětVymazat
  46. Moc To to sluší:) a přeji hodně štěstí na zkouškách!:))
    Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nevím zda se dají tyhle legíny koupit i jinde než na tržnici? předem děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  47. Moc To to sluší:) a přeji hodně štěstí na zkouškách!:))
    Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nevím zda se dají tyhle legíny koupit i jinde než na tržnici? předem děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  48. ten svetřík je úúžasný:)jako vždy ti to moc sluší :)*

    OdpovědětVymazat
  49. It's really a nice and helpful piece of information. I'm
    glad that you simply shared this useful info
    with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.


    My blog post - best free spyware protection

    OdpovědětVymazat
  50. What's up friends, pleasant paragraph and fastidious urging commented at this place, I am in fact enjoying by these.

    Look at my website - free malware And spyware Remover

    OdpovědětVymazat