30. října 2012

Občas si říkám..

.. zda toto všechno kolem blogu má pro mě význam. Módu miluji a to z celého srdce, ale nejsem z těch blogerek co by nakupovaly aktuální kolekce a co měsíc měli nové krásné věci. Také nemám kvalitní foťák. A přitom krásné, kvalitní fotografie ve většině případů dotvářejí to kouzlo a přiznávám se, že právě kvůli krásným fotkám některé blogy sleduji. Některé kousky oblečení vlastním i několik let, proto si třeba nedokáži představit, že bych na zimu měla 5 kabátů i když neříkám, že by se mi to nelíbilo. Občas se v tomto všem ztrácím a ptám se sebe samotné zda to má význam, kde je ten smysl a zda vůbec mám na to být jednou opravdovou fashion blogerkou? Asi nad vším moc přemýšlím, ale věřte, že s přibývajícím učením to se mnou bude asi horší a horší (:D).

Kabelka, sako-H&M,kabát, legíny-NY,šála-Tally Weijl,triko-F&F,válenky-outlet24

Je mi líto kvality fotek, ale skoro v pět hodin večer, nic lepšího vykouzlit nejde, možná až přemluvím foťák, aby se začal chovat tak jak má :).

47 komentářů:

  1. ono není lehké být ani beauty bloggerka (ne že bych už nějakou byla se 30 čtenáři), ale fotit se dá jen dopoledne, nebo brzo odpoledne. Dneska už ve tři hodiny byla skoro tma :( takže to nevzdávej a blog máš moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neblbni koukni na svoje pravidelné čtenáře:)TY NA TO MÁŠ!

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím že by byla strašná škoda kdyby jsi skončila s blogováním protože ráda chodím na tvůj blog a už delší dobu tě pozoruju. On blog přeci není jen o tom kolik si koupíš za měsíc věcí,mimochodem jsem ráda že je na tom někdo jako já a nemá dvě skříně oblečení..protože mě nepřetejká ani ta jedna.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. neblbni, jsi super! jen máš asi teď trochu pochmurnou náladu, to se stává...konkurence fashionblogerek je obrovská, ale my tě máme rádi takovou jaká jsi:)

    OdpovědětVymazat
  5. Kvalitní fotky jsou možná fajn, ale není to všechno. Mně osobně se moc líbí jak píšeš. Většina blogerek co sleduji není schopná dát dohromady ani pořádně rozvitou větu. A na tvoje outfity se mrknu ráda. Co na tom, že máš některé kousky už pár let? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Víš, já třeba tvůj blog miluju právě proto, že nosíš dostupné oblečení a máš skvělý styl i bez toho, aby si denně nakupovala :) fashion blogy obecně moc nenavštěvuji, ale na tvém sem každý den :) dokázala sis získat plno věrných čtenářů, i bez toho, aby si fotila nějakým vymakanym canonem! :) takže jooo, určitě to má význam :)

    OdpovědětVymazat
  7. To nad čím přemýšlíš je opravdu hloupost! Já myslím že je úplně jedno kolik kousků oblečení máš, důležíté je, že jsi pro spoustu lidí inspirativní (tedy aspoň pro mě jsi 100%). Já sama nakupuji pouze u vietnamců. Stal se z toho můj koníček, protože pokaždé když vidím ty předražené věci v "normálních" obchodech tak mě hřeje u srdce pocit, že já tu věc má za třetinu a udělá stejnou parádu jako ta dražší:) Proto se mi líbí, že si kupuješ dostupné věci a umíš je dobře zkombinovat. Mimochodem máme úplně stejný styl a spoustu věcí co nosíš mám i já doma v šatníku. Takže hodně štěstí a jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  8. pravou bloggerkou nejsi jen kvůli tomu, kolik máš oblečení :) ;) a myslím si, že to určitě má smysl, aby jsi blog měla i nadále. plno lidí, včetně mě, ho má opravdu ráda a řekla bych, že máme proč :)

    OdpovědětVymazat
  9. :) to znám....ale pak si řeknu, že ten blog mám hlavně kvůli sobě. Také neutrácím tisíce za oblečení a také se fotím jen jedním pidi foťáčkem.
    A k tobě chodím ráda, protože jsi sympatická, milá a tvůj styl se mi líbí. Popravdě mě už dávno omrzely blogy se samými příspěvky new in. To není umění. Naopak mě zajímá jak nakombinovat jedny kalhoty na tisíce způsobů a jak i z pět let staré halenky udělat stále in záležitost. Určitě víš....co tím chci říct :)

    OdpovědětVymazat
  10. taky to mám tak....všude na ostatních blogách vidím, jak blogerky mají každou chvilku 5 nových kabátů za tisíce... :D no...co se dá dělat ;) každopádně blog neruš, i když máš jak ty říkáš některé kousky několik let, stejně mě tvůj blog baví :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ale, takové myšlenky zahod okamžitě za hlavu ;) Koukni nabok na číslo tvých pravidelných čtenářů, ti sem asi nechodí jen tak pro nic za nic. Vždyt jsi skvělá. A i když taky závidím spoustě holkám krásné fotky a spoustu nového oblečení, přestávají mě bavit. Baví mě holky jako ty ;)

    OdpovědětVymazat
  12. víš, právě proto, že jsi jednou "z nás" a nemáš všechno pořád nový, ale vycházíš s tím co máš... to se mi na tobě nejvíc líbí :) miluju tvůj styl takže se opovaž přestat! :)

    OdpovědětVymazat
  13. no tak já jsem na tom dost podobně, nemám teda zrovna moc peněz, takže prostě troje boty na sezonu a už několikrát se ozvalo pár lidí proč mám stejné boty, tak ono to moc nejde stejně jako s tím kabátem třeba. Taky mi přijde, že moje fotky stojí tak trochu za pendrek, hlavně kvůli tomu, že mě nemá kdo fotit a tak. Každopádně já mám strašně moc ráda to jak se oblékáš :)

    OdpovědětVymazat
  14. ale jituško, s tímhle přestaň! blog není jen o tom, pořád něco nakupovat nebo fotit úžasné a dokonalé fotky :) ale o tom, umět věci podat tak, aby ostatní zaujaly. a to Ty umíš! jsi krásná, chytrá a milá!

    OdpovědětVymazat
  15. Miluju tvůj styl oblékání, vkus a i fotky :) Styl jakým píšeš se mi líbí... A tvůj blog sleduji právě proto, že jsi jednou z nás a móda jakou oblékáš je dostupná :) Zažeň chmury tvůj blog je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  16. Myslím, že čtenáři mluví za vše, JSI SKVĚLÁ :)!

    OdpovědětVymazat
  17. Vím přesně, o čem mluvíš... Ti, co mají výborné finanční zázemí si můžou dovolit extra super foťák a můžou nakupovat ve velkém jak značkové oblečení, tak i drahou kosmetiku, parfémy a doplňky. V tom je jejich velká výhoda. Často toho ale nedokážou úplně využít... My co nemáme takové možnosti, nezbývá nám než do toho dát srdce a s láskou a radostí psát, fotit a tvořit a doufat, že to zase bude někdo s radostí číst. A možná se časem dopracujeme k tomu, že také budeme mít velké možnosti.
    Tvůj blog je super. Když jsem na něj narazila poprvé a projížděla si všechno od začátku, jde úplně vidět, jak velký pokrok tam je. To, co píšeš, je čtivé, fotky jsou hezké, máš vkus a styl. Hlavně nehaž flintu do žita. Nevzdávej to a pokračuj v tom, co tě baví. Držím palce :-)
    PS: Můžu se zeptat, odkud máš ty krásné válenky? Já mám jedny od Brodských Vietnamců z loňska. No, obávám se, že letos už padnou za vlast i když si je šetřím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak už to vidím, z kama jsou ty válenky :-)

      Vymazat
  18. kabelka ♥
    a nic nevzdávej prosím Tě :))

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, já osobně si myslím že je super že máš takový blog. Sice moji rodiče nejsou žádní chudáci, ale že bych si kupovala každý měsíc novou kolekci oblečení na to opravdu nemají, tak si myslím že je dobře že dívkám a slečnám ukazuješ že to jde i jinak že si pořád kupovat nové oblečení. Děkuji Ti že píšeš svůj blog, inspiruje mě!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, já osobně si myslím že je super že máš takový blog. Sice moji rodiče nejsou žádní chudáci, ale že bych si kupovala každý měsíc novou kolekci oblečení na to opravdu nemají, tak si myslím že je dobře že dívkám a slečnám ukazuješ že to jde i jinak že si pořád kupovat nové oblečení. Děkuji Ti že píšeš svůj blog, inspiruje mě!:)

    OdpovědětVymazat
  21. podle mě fashion bloggerka se nerovná každý post o uplně novém outfitu.:) je jasné, že každý nemá finance na to. A popravdě to mě ani nebaví. Spíš co by měla fashion bloggerka (podlě mě) umět kombinovat oblečení co její čtenářky znají a pořád s tim umět překvapit.
    Takže být tebou tak si tím hlavu vůbec nelámu:)
    s kvalitou fotek se nedá nic dělat. ale dokud jde poznat co je noha a co hlava, tak to neni hrozne :DDDD

    OdpovědětVymazat
  22. Právě že i nám, "obyčejnějším" ukazuješ, že není třeba každý den nakoupit 10 nových kousků ale že i z těch starých se neustálým obměňováním dají vytvořit krásné outfity :))

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj :)) tvuj blog mám vazne strasne moc rada! a chtela bych Ti rict, ze prave to, ze se nejedna o nejaky "snobsky" blog, na nem miluju!!!nepotrebujes 10 znackovych kabatu, 150 paru bot, 50 kabelek a spoustu dalsiho obleceni, aby jsi mela nadherne outfity, na ktere se vzdycky strasne moc tesim :)
    Ano, mozna je nekomu malo, ze se jedna o "normalni" blog s vecmi, ktere se daji koupit v obycejnych obchodech, ale ja vazne doufam, ze takovy zustane i nadale :)
    ROZHODNE se nedej timto nejak zastrasit, protoze jak bylo receno, fashion blog nema byt o penezich!

    OdpovědětVymazat
  24. Náhodou ti to fakt moc sluší a líbí se mi tvůj blog. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ja sa praveze snazim vyhybat takym blogom, kde su superkvalitne fotky, teda lepsie povedane snazim sa vyhybat tomu ze by som sledovala nejaky blog len kvoli tomu ze su tam pekne fotky. Niekedy sa divim kolko followerov maju niektore blogy kde kvalita fotky vysoko prevysuje kvalitu obsahu ci stylu. A prave tie blogy, kde si blogerka nekupuje vkuse nove oblecenie ma bavia najviac. Zrejme to bude tym, ze ani pre mna nie je dolezite kupit si vsetko co je "v mode", pre mna je dolezitejsie slovo "styl" nez moda vseobecne ( tredny atd.) Tak preto mam rada tvoj blog :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Jituško, je to naprostá blbost. Myslím, že právě to, že jsi obyčejná holka, která má naprosto bombový styl a názor, z tebe dělá tu FASHION BLOGERKU. Tvůj blog sleduji strašně ráda a myslím že nebudu zdaleka jediná, která v tvé osobě hledá inspiraci. Fashion blogerku z tebe nedělá drahé oblečení, boty nebo kosmetika ale vkus a cit k tomu. Určitě by jsi s tím měla pokračovat protože máš opravdu moc dobrý vkus, kolik krát když nevím co na sebe, najedu na tvůj blog do archivu, prohlížím si tvé outfity a přemýšlím jak to zkombinovat tak hezky jako ty :) Rozhodně s tím nepřestávej, pro české blogy by to byla velká ztráta.

    OdpovědětVymazat
  27. Presne to si hovorím aj ja. Síce mám zrkadlovku ale to je asi všetko čím môžem na blogu okúzliť a to peknými fotkami.... chcela by som zažiť pocit že si môžem kúpiť čo chcem a nepozerať sa na cenovku..

    OdpovědětVymazat
  28. U tebe? Rozhodně to cenu má! :) Neříkám, že jsi bůhvíjaká průkopnice, ale jsi pěkná, sympatická holka, co se umí jednoduše, ale hezky oblíct. Navíc máš moc milej projev a nepůsobíš namyšleně a rezervovaně. A možná proto sem chodím tak ráda, že jsi prostě normální a obyčejná, klidně řekneš, že si jdeš zapařit na obyč diskotéku a tak a ne jen že vymetáš strašně cool výstavy a koncerty, jsi posedlá zdravým životním stylem, jíš jen sushi a cézar salát a tak prostě :).

    OdpovědětVymazat
  29. Já si myslím, že počet followerů mluví za vše :))

    OdpovědětVymazat
  30. zrcadlovka ale z člověka fotografa neudělá, vůbec to neni o tom jakej máš foťák. já zase znam spousty blogů, kde má slečna zrcadlovku, ale moc s ní neumí, takže její fotky kvalitní nejsou. prostě jde hlavně o světlo a také musíš vědět, jak s foťákem zacházet, pak je úplně jedno jaký máš :). mimochodem, v 5, 6 večer by to nezachránil ani superdrahý foťák, to je prostě špatné světlo a s tím nic nenaděláš. v takovou dobu už je lepší nefotit a nechat to třeba na dopoledne nebo jiný den, kdy budeš mít čas vyfotit se dřív :). jinak taky jsem za to, abys dál blogovala, jsi moc sympatická a já na tvůj blog právě kvůli tomu chodím ráda :)

    OdpovědětVymazat
  31. Určitě má cenu vytrvat. Tvůj blog je daleko lepší než kdejaké blogerky co má kvalitní fotky plné značkových a drahých věcí. Jde i o osobnost a tu ty máš. A myslím, že spousta čtenářek bude ráda za normální blogerku bez Diorů, Prady apod., protože ony sami na to taky nemají a tak je fajn když někdo dává inspiraci s cenově přijatelnými kousky.

    OdpovědětVymazat
  32. Podle mě tvůj blog rozhodně smysl má, protože jsi pro spousty lidí inspirací, hezky se na tvé postíky kouká, stejně jako na tvou krásu a božský styl. Sem tam nějakou krizi zná každá blogerka, ať už fashion nebo beauty. Kašli na to, že mají některé blogy kvaltnější fotky, když jejich obsah za nic moc nestojí. Doufám že to jen tak nevzdáš, protože by se mi tu po tom všem stýskalo:/. Už se o tom snaž nepřemýšlet, radši se soustřeď na nyní pro tebe důležté věci, samozřejmě nemusíš psát na blog každý den, hlavně to nevzdej a sem tam nějaký příspěvek přihoď. Já rozhodně budu čekat na tvůj další pěkný post, a doufám, že to co v něm budeš psát bude malinko pozitivnější:D. Hlavu vzhůru a hodně úspěchů jak s blogem, tak s učením! :)
    Tvoje věrná čtenářka ;-)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ono to nen jen o kvalitních fotkách ... bloggerka může mít sebelepší fotky, ale pokud mi není sympatická tak jí prostě nesleduju a je mi fakt jedno jaké fotky má (a že takových pár znám - sice fotky super, ale ty slečny mi prostě nesedí buď projevem/stylem/vzhledem) ale ty jsi jedna z těch bloggerek co je mi opravdu neuvěřitelně sympatická :))) Působíš mile, přirozeně na nic si nehraješ a do článků, fotek (i když né tak kvalitních) dáváš něco ze sebe a to Tvůj blog dělá alespoň pro mě atraktivní :) Takže hlavu vzhůru, jsi super!!!
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Krásný oufit.
    A k tomu, co tě trápí.
    Na kvalitě blogu nezáleží, jestli máš super fotky, co týden nové hadříky, neustálé novinky ze světa kosmetiky a toho všeho. Záleží hlavně na tom, jestli tě to baví. Pokud ano, jde to vidět samo od sebe a tak nějak svým způsobem si najdeš své čtenáře, kteří se sem rádi vracejí. Jo, mít super slavný blog jako například Pavlínka Jágrová musí být úžasné, ale celkově to musí zabrat strašně moc práce a ne každý na to má čas. Tvůj blog je skvělý, kvalitní články. Já tu chodím moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  35. Neblázni, holka zlatá! Nemáš nad čím dumat! Na tvůj blog chodím už ooopravdu dlouho a musím říci, že každý den. Pokud to jde, samozřejmě ;) Miluji tvé outfity, upřímnost a rady... To že máš málo kousků je jen plus pro mě, protože aspon vím, co lze vytvořit ze starších věcí a jak na různé kombinace. Zkrátka je to perfektní blog! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Jituš!!! neblázni. já tě začala sledovat i když si neměla kvalitní fotky nejnovější kousky od chanelu :D. Líbí se mi, že neukazuješ jen co sis každý týden koupila nového na sebe. Máš krásný styl a to, že tvoje oblečení není nové je dobře. Aspoň víš jak to zkombinovat aby to vypadalo pěkně a stylově! Jsi pro mě inspirace. Dokážeš z jednoduchých/ obyčejných věcí vykouzlit nádherný outfit a to moc lidí v ČR neumí a já si tě za to vážím. Máš nádherný blog, který má spoustu pravidelných čtenářů, to mluví za vše. Hlavu vzhůru! Přeji hodně štěstí a těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
  37. Hlavně to nevzdávej, tvůj blog je jeden z nejlepší..hrozně jsem si ho oblíbila a byla by to škoda :) ještě jsem se pořádně "nenabažila" v dobré smyslu :) jinak oblíkaná chodíš krásně, a vůbec né stejně ...máme podobný styl oblíkání a to je také jeden z mnoha důvodu proč mám tvůj blog ráda a je mezi mými oblíbenými :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky jsem si furt říkala, jestli není blbý si vzít válenky a kabát, a není :D :)

      Vymazat
  38. Připojuji se k ostatním, tvůj blog rozhodně smysl má! Že nefotíš zrcadlovkou a nemáš na každou sezonu 10 nových párů bot ještě neznamená, že nemůžeš být pravá blogerka!! ;)
    Jak sama vidíš, my to tu máme rádi i tak... :)

    OdpovědětVymazat
  39. Podla mna mas super blog a pozri kolko mas followerov :) Urcite to stoji za to... pre mna si vzorom, pretoze ani ja nemam dobry fotak (jedine ked niekoho uprosim raz za cas) a dost ma to stve... ale zas ja mam iba cez 30 citatelov, takze co sa s tebou porovnavam :D

    secrets-of-wonderland.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  40. Máš super blog a myslím, že právě proto, že nejsi taková "obyčejná" blogerka právě dělá z tvého blogu to, co je :)
    Je originální a moc vydařený.
    A z fotek si nic nedělej. Jsou moc hezké :)
    www.whoisaperfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. pěkné sako.=) takové si chci taky pořídit...=) kolik tě stálo?.=)

    OdpovědětVymazat
  42. V tom je právě tvoje síla, jaká z holek si může kupovat právě těch pět kabátů měsíčně, X párů bot atd. :) Jsi lidská jako většina a jen tak dál.. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Nevzdávat!! :) ráda na tvé outfity koukám a sbírám inspiraci, mimochodem moc se mi líbí Tvůj účes, nechceš na něj udělat návod? :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tímto článkem jako bys mi četla myšlenky. Bloguju už dlouho ale teprve nedávno jsem přešla na blogspot. Než jsem ho založila, probíhalo mi hlavou kromě jiného přesně toto. Třeba zrcadlovku mám a kolikrát si toho i dost koupím, ale přece jen myslím, že je to ještě celkem průměr. Řekla jsem si ale, že když mě to baví, zkusím to a třeba si své čtenáře najdu.
    Tvůj blog sleduju také už celkem dlouho a sleduju ho hlavně proto, že jsi pro mě neskutečně sympatická a překrásná slečna. Líbí se mi tvoje kombinace a ani bych neřekla, že nosíš něco moc často! Naopak, není větším uměním umět kombinovat pár kousků a líbit se, nebo si to párkrát vzít a pak uložit do skříně a rychle koupit nové abych měla co fotit?
    Je jisté, že pokud má blogerka peníze, má asi častěji o čem psát a může psát i o luxusních věcech, ale já si na jejich blozích vždycky přijdu jako kdybych vstoupila do světa, do kterého mají vstup jen lidé, kteří netuší, jaký je normální život. Kolik jsem navštívila blogů, kam píšou slečny, které si toho můžou dovolit víc, ale nelákalo mě to přečíst ani jediný článek a outfity byla děs a hrůza?
    Takže nad tímhle nepřemýšlet, nevzdávat a zůstat tak báječná!

    OdpovědětVymazat