25. října 2012

New in

V poslední době propadám doplňkům, nevím proč, ale u těch stojánku bych mohla strávit hodiny a nechat tam tisíce :D, dobře, takže přemrštěné částky tam nenechávám, ale i tak při každé příležitosti si něco malinkého odnesu ♥
řetízek, gumička - H&M//náušnice-Tally Weijl


Na tuto zimu jsem si jednoznačně musela pořídit nějakého "kulíška". Tento je z H&M a určitě není poslední.Vínoví svetřík, nebo jakákoliv věc v této barvě, pro mě bylo takové must-have, původně jsem chtěla kalhoty, ale tento svetřík z NY, je i tak dokonalý :)
svetr-New Yorker//čepice-H&M

Při zjištění, že můj botník neobsahuje ani jedny podzimní boty bez podpatku mě upřímně malinko zachvátila panika :D. Jelikož už jsem řidičkou, tak bych i ráda někdy usedla za volant a to by momentálně v podpatcích nešlo, proto jsem si pořídila tyto "chelsea boots", upřímně to jsou ty nejpohodlnější boty na světě a z celého srdce je miluji! Pořídila jsem je v nějakém malém obchůdku kousek od Václaváku ;).
A nakonec to nejlepší! A to zimní bunda z prachového peří z NY <3 Nic teplejšího jsem na sobě snad ještě neměla, takže doufám, že v těch krutých mrazech co občas v zimě panují mě skvěle zahřeje ♥ a taky doufám, že mi dlouho vydrží :). Tady je obrázek jak vypadá (ta vlevo)

Co jste si v poslední době pořídili vy? 

33 komentářů:

  1. Krásné věci sis pořídila.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. ta bunda je dokonalá, fakt! ale jestli fakt stála přes dva tisíce, jak je tam uvedeno, tak si mohu nechat zdát. ten vínový světřík z NY je taky dokonalý, ale vínových věco mám ted jak nasraných, takže už radši nebudu za něj utrácet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo cena byla 2200,- , ale není to pro mě bunda na jednu sezónu, navíc je z prachového peří, které překrásně zahřeje, dokonce i rodiče byli mojí koupí nadšení a hlavní je pro ně fakt, že asi poprvé v zimě o mě nebudou muset mít strach, že bych někde mrzla v tenkém kabátě jak já to i v -20°C umím :D.

      Vymazat
  3. krásný new in! taky jsem poslední dobou zatížená na doplňky a vínovou barvu miluju, minulý týden v Praze jsem si koupila vínový svetr z F&F :))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné kousky sis pořídila. :)
    Taky bych se měla asi začít koukat po nějakých zimních botách bez podpadku, už se totiž vidím, jak balancuji na tý naší školní cestě (je to úplně strmý kopec, takže už teď na tom mokrým listí mám co dělat se udřžet) na náledí s podpadky. :D

    OdpovědětVymazat
  5. ty boty jsou úžasné, já si chci v Praze taky nějaké podobné koupit za přijatelnou cenu, můj botník obasahuje na podzim troje tenisky, takže nic moc :D

    OdpovědětVymazat
  6. Boty vypadaji taky dobře :) Jaké ceny mají v Praze na Václaváku? Není to tam moc drahé?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou tam normální obchody, tam byli ceny stejné jako všude, co je dražší, tak je jídlo v restauracích a pak discotéky a podobně ;). Jinak v těch klasických obchodech najdeš ceny stejné jako kdekoliv jinde :).

      Vymazat
  7. krásný věci:) i ta bunda se mi líbí...akorát na to, že je z NY se mi zdá předražená:(

    OdpovědětVymazat
  8. Taky nakupuji vínové věci, líbí se mi ty doplňky z HM, musím se podívat po té gumičce!:)

    OdpovědětVymazat
  9. super nákup! zlaté doplňky miluju! u/na václaváku mají boty za super ceny, co vždycky pokukuji po výlohách :))

    OdpovědětVymazat
  10. bunda není zrovna můj styl, ale hlavně že zahřeje :) nejvíc se mi líbí ten náhrdelník, ten je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem teď momentálně nejvíce na náramky a to jsem vždy byla jen na prstýnky, ale nějak se to změnilo :D Každopádně ta bunda nemá chybu!! Určitě jí v NY také omrknu :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. S doplňky to mám stejné, dřív sem je nějak nevyhledávala ale teď.

    OdpovědětVymazat
  13. Ta gumička a kulich jsou skvělé!

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkné věcičky jsis pořídila :) Já vyrážím na menší nákupy zítra tak doufám, že také něco pořídím :) A s nákupy bižuterie jsem na tom stejně, u tich stojanů bych strávila věčnost :)

    OdpovědětVymazat
  15. moc pěkné věci jsi si pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  16. gumička a náušnice jsou perfektní <3
    a nad těma botama taky přemýšlím.

    OdpovědětVymazat
  17. A já jsem si myslela, že ta gumička do vlasů je spojená s těma náušnicema - než jsem si přečetla, že jsou to náušnice. :) Škoda, to by mohlo vypadat moc hezky. ;) Ale jinak jsi pořídila parádně - ten náhrdelník je boží. :)
    www.madame-perfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky, mam dva dotazy:))
    za 1) myslíš si, že jsou ted v zimě modetní dlouhé bundy? Já sama mám jednu fialvoou z HM, asi do pulky stehen, ale když si ji dám, citím se v ní taková.. nevim jak to popsat :D prostě že v tom vypadám divně když je bunda dlouhá..
    a za 2) Nechceš se nam v te čepičce vyfotit? :D Taky bych chtěla takovou, jenže nevim, jak se to přesně nosí:D Jakože ta bambulka:D Děkuji moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sama mám dlouhý kabát do půl stehen a tato bunda je taky tak dlouhá :) A třeba se vyfotím, uvidím :D A nosí se to jako normální čepka :)

      Vymazat
  19. Takovou bundu si plánuji na zimu také pořídit. :) Jinak si nakoupila perfektní kousky<3

    OdpovědětVymazat
  20. Můžu se zeptat, v kterém obchůdku jsi ty boty pořídila, případně kolik stály? Už strašně dlouho je sháním :)
    Jinak jsem z Prahy, takže poblíž Václaváku se vyznám :)

    Doumí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je v té postranní uličce u Václaváku H&M, tak kousek vedle je takový obchůdek s botami, tak tam :)

      Vymazat
  21. Já nakupuju skoro každý týden, protože mám obchoďák hned vedle školy, máma už ze mě nemůže, že to prý nestačim ani vynosit:D můj nejoblíbenější obchod je zatím Tally Weijl, protože tam teď mají ty nejkrásně pletené svetříky a vestičky s kožískem!

    OdpovědětVymazat
  22. Tak ten řetěz je boží!! Ten mou peněženku nemine a snad jí moc nezatíží. :D :))

    OdpovědětVymazat
  23. je to řetízek na krk nebo na ruku?:)

    OdpovědětVymazat