13. října 2012

Matriciane

Jak si někteří z vás mohli všimnou, Bioderma spustila stránku matriciane.cz. Na těchto stránkách naleznete celou řadu a veškeré přípravky, které s touto skvělou červenou řadou souvisí. Heslo zní - ,,Pomáháme pokožce obnovit její přirozené mechanismy.", což je pravda, jelikož se Bioderma zabývá problémem zevnitř a ne jen zvenčí,  ale k čemu slouží tato řada? 
Je určena ženám/dívkám od 25let až do 45+ aby pomohla řešit projevy stárnutí, samozřejmě, že díky těmto přípravkům neztratíte vy a nebo vaše maminky, babičky, tety, kamarádky a známé vrásky, ale můžete "potlačit" ono stárnutí. 
Co se mi moc líbí, je to, že můžete výrobky bezplatně vyzkoušet, stačí se na stránkách zaregistrovat a zdarma vám zašlou vzorečky, takže můžete vyzkoušet a pak teprve uvěřit.  Navíc na stránkách naleznete i fórum, kde vám odborníci od Biodermy rádi pomohou.

Do téhle červené řady patří i produkt Matricium, který vám můžu osobně doporučit. Vyzkoušela ho moje maminka a i ona sama ho moc doporučuje snad všem svým kamarádkám, jde totiž o sérum které hloubkově regeneruje buňky a tkaniva. Řeší například vrásky, hojení jizev, celkové hojení pokožky... Já jednoznačně už po 14 dnech užívání zpozorovala jak má krásně vypnutou pleť a jemné vrásky okolo očí jsou pryč, navíc pleť vypadala zdravější, plná energie a také mladě.

 
Myslím, že velkou výhodou je, že výrobek obsahuje pouze látky, které se přirozeně vyskytují v pokožce to znamená, že pokožka na tomto výrobku nikdy nebude závislá. Navíc se Matricium může používat s jakýmkoliv krémem, jelikož dokonce podporuje jeho účinek. 
Je to měsíční sérum, každý den se aplikuje na pleť a dekolt (nebo poškozené místo) jedna ampulka, jde to i tak, že půlku použijete ráno a půlku večer.
Matricium se doporučuje používat tak třikrát nebo čtyřikrát do roka, rozhodně ho nemusíte používat každý měsíc. Cena je sice malinko vyšší, ale už teď vím, čím maminku potěším například k Vánocům, či narozeninám. Více se dozvíte na www.matricium.cz . 

Každopádně pro vás testuji i další výrobky z řady Matriciane, takže se můžete těšit na výsledky a na můj názor! 

16 komentářů:

  1. Umíš psát taky o něčem jiným než o Biodermě?

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tip, ale myslím že na to mám ještě dost času :)

    OdpovědětVymazat
  3. už se registruju :) snad mamce balíček udělá radost :) doufám, že mi ho pošlou, i když podle mého roku narození (stejný jako ty :) si asi budou myslet, že ho rozhodně nepotřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, můžu se zeptat, nevíš jestli se jakýkoliv výrobek od Biodermy da zakoupit v lékarně? Nebo se to musí objednávat z netu? V takové Praze určitě, ale já jsem z Luhačovic.:D Děkuju za odpověd.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výrobky by jsi měla moci zakoupit v každé partnerské lékárně nebo v jakékoliv větší lékárně kde biodermu nabízí zkus kouknout sem http://www.bioderma.com/cz/menu-annexe/partnerske-lekarny.html :)

      Vymazat
  5. to s těmi vzorečky je dobrý nápad, už jsem to pro mamku objednala :)

    OdpovědětVymazat
  6. o té stránce jsem ještě neslyšela. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Biodermu jsem ještě nezkoušela, ale už jsem díky tobě tak "načnutá", že jsem o ní napsala Ježíškovi hodně dlouhej dopis :-)).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to zatím, co se věkové kategorie týče, není nic pro mě, ale vzorečky jdu objednávat :)

    OdpovědětVymazat
  9. jak si můžu objednat ty vzorky? díky:))

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to zajímavě, možný dárek mamině k Vánocům. Kde se dá prosím registrovat? Nikde jsem to bohužel nenašla. Děkuji .))

    OdpovědětVymazat
  11. To vypadá zajímavě. Mořný dárek mamině k narozeninám. Kde se dá prosím registrovat, nikde jsem to neobjevila. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  12. Holky, bliká vám tam velké okýnko zaregistruj se, stačí na něj kliknout a vyjede vám registrace ;)

    OdpovědětVymazat
  13. O novince jsem už slyšela přímo od Biodermy a vzorečky rozhodně objednám :-)
    justbeyourselfbypetra.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Znám, mám, doporučuji! Pomáhá i na pupínky :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat