16. září 2012

Říká se..

... že barvy které oblékáme vyjadřují to kým jsme a jak se cítíme. Jak tak sleduji sama u sebe v posledních dnech, tak je to půl na půl. Nemůžu si pomoct, ale černá barva bude asi navždy mojí součástí. Nejsem z těch co podléhají módním trendům a nakupují oblečení v barvách které jsou momentálně "in". Vím že na podzim je v kurzu vínová či maskáčový vzor, ale nejsem si jistá zda by to byla zrovna "moje barva" či "můj vzor". Hold jsem v tomto těžko ovlivnitelná, i když nad onou vínovou barvou, konkrétně vínovým svetrem přemýšlím... A tak se ptám, necháváte se hodně ovlivňovat tím co je momentálně v kurzu a nebo máte prostě svůj styl, své barvy a střihy a těch se držíte?
sako-Queens Wadrobe,kalhoty-Terranova, kabelka-oasap.com

32 komentářů:

  1. aa tady ti to neskutečně sekne! jinak souhlasím. poslední dobou jsou blogerky ujetý na všelijaké trendy....

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy ma neovplyvňovali veci, ktoré sú práve IN. Obliekam sa podľa seba. O čom to je, keď je niečo v kurze a na uliciach nenájdete nijak inak oblečeného človeka ako len v tom čo práve fičí ;)

    OdpovědětVymazat
  3. je lepší mít svůj styl. trendy jsou fajn, ale lepší je být sama sebou. protože když to člověk nosí jen proto, aby byl in, tak když to tak vnitřně nebude cítit doopravdy, nikdy mu to slušet nebude :)toť můj názor. takže se do ničeho nenuť ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to,jako vždy :) a k tomu ostatnímu..já jsem zjistila že jak jsem ve větším městě tak mnohem víc experimentuju,takže pokukuju po tom co je in,ale vyberu si vždycky kousek co je originální a osobně se mi líbí.Když jdu města a vidím ty slečny co jsou oblečené jak přes kopírák,no je to smutný;) Jak kdyby byli bez vlastního stylu.Ale vínová se mi zalíbila už na začátku prázdnin,a hele najednou je všude,takže to jsem za to docela ráda :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi taky vadi, kdyz jsou nektere ty party holek oblecene jako pres kopirak, v lete tomu dominovaly fosforove tricka, tak doufam, ze uz tato vlna skoncila :D :).

      Vymazat
  5. Jsem na tom podobně jako ty :) Černá je prostě nejlepší klasika i když třeba se mi líbí různé jiné barvy, ale prostě když si pak zkouším jednu věc ve více barvách uznám pak, že prostě zase koupím černou z 90% a navíc jsem světlý typ a v kontrastu k mým vlasům černá je nejlepší :) Ve světlých barvách se necítím a připadám si hrozně nevýrazná ...
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Na trendy se podívám, ale svému minimalismu sem věrná. :) Miluju černou a jednoduchost! :) A když už zařazuju do šatníku něco "trendového" obvykle to mám v černé, aby se to nejlépe kombinovalo. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jo kouknu se co je 'in' ale je mi to uplne ukradeny. Mam svuj styl a oblikam se tak jak chci, je mi jedno jestli to bylo in pred 10ti lety :D A taky..barvy v mym satniku jsou hlavne cerna, seda a bila. Nemusim barvy, ale jak jsi rikala, ta vinova je skvela.

    OdpovědětVymazat
  8. tím, co je v módě ne nechám ovlivnit jen v případě, že se mi ten trend opravdu líbí :) a to maskáčový vzor není...

    OdpovědětVymazat
  9. Do určité míry se nechávám ovlivňovat tím, co je zrovna v kurzu - do té míry, do které se mi údajný trend líbí. Rozhodně jsem tedy přesvědčená o tom, že maskáčový vzor mě letošní podzim nechytne. Černá je nesmrtelná, že? Moc ti to sluší.:-)

    OdpovědětVymazat
  10. samozřejmě, že ráda sleduju aktuální módu, ale určitě bych si nikdy nekoupila něco, o čem vím, že mi nesluší a přitom to je in..takový extrém zase nejsem..ale ráda se nechám inspirovat ;) a vínovou barvu zbožňuju :) ten svetr si určitě kup, taky nad něčím takovým přemýšlím ;)

    OdpovědětVymazat
  11. já mám taky jen barvy, které prostě mám ráda a vím, že mi sedí a je mi v nich dobře :)
    jinak třeba vínová je fajn a svetr nebo triko by bylo skvělé, ale maskáč určitě nee :D

    OdpovědětVymazat
  12. u mě vedou neutrální barvy, dá se to tak nejlépe kombinovat, maskáčový styl nesnáším, ale o vínových riflích a svetru též přemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší :)
    Já to mám tak půl na půl. Určitě to není tak, že bych nosila pořád ten samý styl, samozřejně můj šatník obývají stále jiné a odlišné kousky od těch předešlých, což je ovlivněno právě novými módními trendy(samozřejmě se mi ten trend musí líbit). Není to tak, že bych jeden den vyšla v maximalistickém gotik stylu a další den v roztomilých šatčkách. Ale ráda své outfity měním, i co se týče stylu. A jsem zastánkyní toho, že jeden modní výstřelek v outfitu stačí, ostatní už nějak doladím.
    Taky záleží na náladě -někdy vyjdu v černém, někdy téměř jako papoušek ale vždycky se snažím držet barevného sladění.

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Módní trendy nesleduju, buď se mi něco líbí, nebo ne :) Nenechám si ničím ani nikým nic diktovat :)
    Tobě to nesmírně sluší! :)
    Černou mám na sobě taky skoro pořád :D

    OdpovědětVymazat
  15. za tebou se musí otočit každý kluk ale i většina holek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina holek mě spíše je pomlouvá :)) Ale děkuji za lichotku, moc to potěší! :))

      Vymazat
    2. Jediný důvod pro to, aby Tě někdo pomlouval vidím v tom, že Ti prostě závidí ;-))

      Vymazat
    3. " hele - ber to tak, že když pomlouvají, tak proto aby si vedle tebe nepřipadaly tak šeredný ;) :D " to mi vždycky říkává kamarádka :D

      Vymazat
    4. :D něco podobného mi říká i moje nejlepší kamarádka :D

      Vymazat
  16. Sluší ti to :) Já trendy sleduju, občas se ovlivnit nechám, občas ne, taky záleží na tom, pokud mi to sluší, když si danou věc vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  17. jsi nádherná ♥
    já jsem podle mě neovlivnitelná, ale často sahám právě po tom, co je nejvíc vidět a to bývají většinou kousky z posledních kolekcí (a tudíž i trendů) :D takže možná na tom něco bude..

    OdpovědětVymazat
  18. Já nosím to, co se mi líbí! :) Můžou to být i nemusí trendy a černou mám taky oblíbenou hlavně na vrchní část těla (bundy, svetry, kabátky).. :) a tobě to opět nehorázně sluší!

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuju moc holky za Vaše názory a komentáře! :))

    OdpovědětVymazat
  20. O tom jsem už taky několikrát slyšela a určitě na tom něco pravdy bude! Já tedy chodím oblíkaná podle toho co se mi líbí, ať už je to tmavý, nebo veselý a barevný outfit. Ale zase je pravda, že těmi trendy se asi aspoň trochu řídím (co se týče barev). Taky to co je zrovna "in" mi vytváří takový můj "barevný základ" :)

    OdpovědětVymazat
  21. Rozhodně se na 100% neřídím tím, co je in, co se nosí, samozřejmě kupuji to co je v obchodech že, ale vždy podle svého vkusu, nenutím se do ničeho v čem se necítím dobře:o)

    OdpovědětVymazat
  22. Myslím, že s tou černou je to hodně vliv okolí a počasí, ne ani tak trendy. Já třeba co jsem mimo ČR na černou ani nesáhnu, přitom můj pražský šatník je ji přeplněný...

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  23. trendů se také až tolik nechytám, nosím to, co se mě samotné líbí, ale samozřejmě, že mnohokrát jsou to i věci aktuálně "in" :) stále ale budu věrná svojí oblíbené černé barvě - ta mě nikdy neomrzí!

    OdpovědětVymazat
  24. já trendům propadávám tak napůl.. rozhodně se neříkám, že když je to teď 'IN', tak si to musím koupit, to určitě ne.. ale něco mi opravdu sedne a trendu podlehnu ať ho nosí pár lidí nebo půlka republiky.. vínové a parkám jsem propadla už loňský podzim, neonům na přelomu zimy a jara 12 (takže dřív než propukl ten boom mezi všemi, kteří nesledují blogy, přehlídky atd.).. trochu mi vadí, že všechny tyto trendy se dostanou mezi všechny a nosí je pak každý druhý, ale co.. nosím to, co se mi líbí..:)

    OdpovědětVymazat
  25. já osobně také nepropadám každému novému trendu...propadám jen tehdy, když se to ke mně hodí a líbí se mi to...třeba maskáčovina - tu jsem nosila pořád jako malá, teď ji nemůžu ani vidět :D ale třeba parka je naprosto dokonalá bunda! Prostě si kupuju jen to, co se mi opravdu líbí :)

    OdpovědětVymazat
  26. Oblékám se podle sebe... I když nemám žádný super styl, mě to tak vyhovuje a nepotřebuji se oblékat podle nejnovějších trendů.. Já jsem se svým obyčejnějším klidným stylem docela spokojená ;)

    OdpovědětVymazat