27. září 2012

I hate fake girls

Nejde ani o vzhled....Umělé nehty, vlasy ani řasy či cokoliv podobného v rozumné míře, když to ženě či dívce prospěje a přidá na sebevědomí, neodsuzuji. Jediné co odsuzují je falešné chování. Přišla jsem na to, že čím více upřímná k lidem okolo jsem, tím víc jsou oni neupřímní ke mně. Sama sebe se poslední dobou ptám, čím to je způsobené? A prosím neberte si ten název osobně, jen je všeobecně známo, že kluci takové věci nemají zapotřebí ;).

A tak se ptám, jak trend dnešní doby - pomlouvání/urážení/podrážení nohou , vnímáte Vy?


křivák, košile-F&F,kalhoty-Bershka,boty-místní obchod,pásek-H&M,kabelka-oasap.com


66 komentářů:

  1. Moc ti to sluší a skvělý outfit jako vždy! :-) Poslední dobou řeším podobné věci... ale prostě v důležitých věcech dám vždycky na upřímnost.

    OdpovědětVymazat
  2. Jituško, na fotkách mi přijdeš strašně smutná!=(...
    Jinak s tou falešností to znám moc dobře. já jsem na lidi hodná, milá, usměvavá, zeptám se upřímě, jak se mají, co budou ten a onen den dělat a člověk se dočká jen faleše, neupřímnosti a pomluv... co víct říct? musíme si vážit těch pár kamarádů, co máme!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to tím, že poslední dobou smutná jsem, ale věřím, že bude líp :))

      Vymazat
  3. Máš pravdu v tom co píšeš, a tyhle věci, se také stále ptám. Někdy si říkám, jestli mezi holkama stále může být opravdové kamarádství..., ale nevím, řekla bych, že kluci jsou lepší kamarádi, nemají za potřebí tolik zákeřností a špatností. A stále více si vším, že víc opravdových kamarádů mám kluků.
    Jinak krásný outfit jako vždy, tvůj styl se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. moc moc hezké :) sluší ti to :) a máš pravdu.. svatou!

    OdpovědětVymazat
  5. krásný boty, těším se až tě uvidim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné, ale bohužel nepohodlné :/ , taky se těším :))

      Vymazat
  6. Líbí se mi moc boty! Jinak k tomu můžu říct jen jedno ženský jsou prostě mrchy ..........
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Take se mi to nevyplatilo v minulosti kdyz jsem byla k lidem ne uprimna, ale duveryhodna a rekla jim o svych problemech. Mam rada uprimne lidi a sama uprimna jsem, reknu to co si myslim a prala bych si, aby takovych lidi bylo vic, potom by nevznikaly pomluvy a kazdy by si nevymyslel co se mu hodi. Ale tohle prani zustane asi nesplene, protoze lidi bavi pomlouvat... Ted mam jednu nejlepsi kamaradku ktere rikam vse, zname se 10 let a muzu se na ni spolehnout, pred okolim si davam pozor na pusu a jak pises, mam radeji kluky jako kamarady, jsou uzasni a vubec se niceho takoveho jako u kamaradstvi s holkama nemusim bat. Btw. to je klucici kosile?:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ano holky jsou opravdu falešné. Strašně rychle mění názory. Proto se daleko více kamarádím s klukama a ostatní holky o mě říkají, že sem k*rva, d*vka atd. přitom jsem snima jen kamarádka. Nechápu to.. k čemu tohle všechno? Přetvářky, lži a faleš?!

    Jinak si samozdřejmě moc krásná!:) a máš krásné vlasy:) tvoje přírodní barva vlasů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasy mám obarvené barvou od L´orealu Sublime Mousse myslím že je to odstín "pravá hnědá" nebo tak nějak :)

      Vymazat
  9. V dnešní době už je to součast života, bohužel.

    OdpovědětVymazat
  10. Naprosto souhlasím! Čím více jsem k lidem otevřenější a upřímnější, tím víc se ke mě otáčí zády, pomlouvají mě a jsou ke mě neupřímní. Dřívě jsem se chtěla přátelit se všemi a být s nimi za dobře, ale teď si uvědomuji, že je lepší mít pár OPRAVDICKÝCH přátel. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ono to tak asi vždy bude že nejaká holka sa bude hrať na pani úžasnú a zrazu príde zlom a podrazí nám nohy takým spôsob, že by sme to nikdy nečakali. Ľudia sa menia, niekedy bohužiaľ niekedy bohu vďaka. Faloš vládne svetom a preto treba mať okolo seba ochranný pancier, ktorý nás aspoň trochu ochráni ;)

    OdpovědětVymazat
  12. jo tak teď nastává období, kdy si říkám, jestli mám okolo sebe pravé kamarády nebo jen známé...

    OdpovědětVymazat
  13. Sme tak obklopení falošnosťou, že úprimnosť je braná, ako urážka.... Presne souhlasim ze je nejlepsi mit par dobrych pratel, ktere znam a kterym muzu verit... A pokud si nekdo hraje na kamarada a je tak hloupy ze te podrazi, bud rada, ze se tak stalo a ze ho uz dal nebudes mit ve svem zivote..nejhorsi je ze takovi lide prinesou vzdy vic skody a pravdu vsude a u vsech uplne pretoci a udela z tebe toho nejhorsiho :(

    OdpovědětVymazat
  14. Teeeda, tobě ty vlasy nějak povyrostly! Moc ti to sluší, máš je fakt pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš jak mě těší, že si toho, že mi rostou vlasy všímá i okolí :)) Děkuju! :*

      Vymazat
    2. Můžu se zeptat jakto, že ti ty vlasy tak narostly? Používáš na to něco speciálního nebo to "samo"? Bylo by dobré přečíst si třeba nový článek o péči o tvé vlasy :))

      Vymazat
    3. Tak hodně tomu pomohlo zřejmě to, že jsem se zbavila postupně zničených konečků a přestala vlasy tolik zatěžovat, přestala jsem je foukat, žehlit a podobně a když už je foukám, tak se je snažím chránit :) Nic speciálního proto nedělám, ale možná je to způsobeno i stravou, kterou jsem za poslední rok hodně změnila :)
      Třeba o tom někdy napíšu :)

      Vymazat
  15. řekla bych že to není dnešní trend, bylo to tu a bohužel bude vždycky. A kdyby takový lidé nebyli, nevážili by jsme si naopak těch skutečných přátel ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Vždycky jsou takové které si o sobě myslí, že jsou nejlepší a pomlouvají všechny okolo. Tohle úplně nejvíc nesnáším, ale co se dá dělat s takovýma lidma.. Být k někomu upřímný je prostě nejlepší :)
    Jinak ti to strašně sluší, ty boty a hodinky jsou skvělé:)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. já se tedka v práci nejvíc setkala s falešností a podkopávání noh za zádama :-\
    Jinak s tebou naprostou souhlasím :)
    Máš krásné boty a celkově se mi tento outfit moc líbí

    OdpovědětVymazat
  18. já nevim jestli je to pomlouvání, ale prostě když jsem s kamarádkou a povídáme si o ostatních si prostě postěžujeme navzájem co se nám na lidech nelíbí, nebo prostě je trochu sepsnem :) patří to k životu..ale jinak ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jedním slovem úchvatné. Na fotkách na mě působíš vyspěle a ...ani nevím, jak bych to popsala :-D prostě velký palec nahoru! :-)
    A co se týče tématu, setkávám se s tím denně a někdy mě až zaráží, u koho. Má rada zní: brát nohy na ramena od takových lidí!

    OdpovědětVymazat
  20. Hrozně ti to sluší ! A boty jsou božskééé :))
    K pomlouvání se ani nevyjadřuju.. :D

    OdpovědětVymazat
  21. A co se ti stalo nebo spíš kdo ti co proved? :O

    OdpovědětVymazat
  22. Taky si toho začínám všímat čím dál víc a proto jsem ráda, že mám svého milého s kterým trávím více času než s jinými. On je ke mě upřímný neustále, dokonce i v okamžiku kdy ví, že mě pravda třeba bude mrzet a to se mi líbí. Přesně takové lidi chci kolem sebe mít, bohužel jich už v dnešní době moc není, vlastně spíš holek je takových málo.
    Nechápu k čemu jsou lidem přetvářky a pomlouvání, co z toho mají??

    Jinak jsi nádherná. Vždycky mě svými outfity mile překvapíš :) Nejvíc se mi líbí košile, protože ty já miluju a křivák. A to jak jsi vše zkombinovala je prostě perfektní.

    OdpovědětVymazat
  23. Když má někdo s někým problém má si to vyřídit s ním a ne s nikým jiným ;)
    Jinak tobě to moc sluší! Máš krásnou bundu!:)

    OdpovědětVymazat
  24. Nejlepší jsou lživé a vydedukované, nesmyslné pomluvy ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Někteří lidé se umí přetvařovat, lžou, závidí...proto se nemá nikde nic říkat. Nic si z toho nedělej, hot´ to za hlavu, zbytečně se stresuješ. Sluší ti to a boty ti dělají super postavičku :)

    OdpovědětVymazat
  26. Mám naprosto stejný názor jako Ty. Nejhorší je, že v dnešní době je taková snad každá druhá holka... A nic s tím neuděláme. Nezměníme to...
    Zvu na giveaway ve spolupráci s Giant vintage http://talktomymoustache.blogspot.cz/2012/09/dalsi-giveaway-ve-spolupraci-s-giant.html#more :)

    OdpovědětVymazat
  27. Super botky!
    A co se toho "trendu" týče, nemysli si, to není jen dnes, je to bohužel furt (jen se zeptej mamky), jen nebylo tolik prostředků (techniky) pro šíření tohoto neduhu :-) A neboj, až budeš starší, zjistíš, že v Češi mají ještě mnohem víc negativních vlastností, nejen ty pomluvy :-) Vlastně :-(
    Hezký víkend!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proto je nejlepší se co? Odstěhovat někam do ciziny... Cestovala jsem už hodně a nikde jsem se nesetkala s tak otrávenýma a nepřejícíma lidma jak tady :X

      Vymazat
  28. Souhlasím, v poslední době nenajdeš člověka kterej by se choval upřímně... Proto jsem se vykašlala na některé moje "kamarádky" a už se s nima prostě nestýkám, no a těm, kterým se denně nevyhnu, prohodím pár slov, ale neříkám jim nic podtstaného. Naštěstí mám ale teda jednoho člověka, kterému můýu říct všecko a prostě vím, že to u něj zůstane a že mi na to řekne svůj upřímný názor, ať je jakýkoli. A... Není to holka ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já jsem měla takovou blízkou osobu, ale bohužel i ta dokážeš podrazit nohy a opustit..

      Vymazat
  29. moc ti to sluší ;) takový podzimní outfit ;) a co se týče těch pomluv, taky to nesnáším...je to vlastně docela smutný :/

    OdpovědětVymazat
  30. ten outfit se ti povedl, vypadá skvěle!

    myslím si, že v dnešní době je hodně málo upřímných lidí. největší zlo, co mi opravdu vadí, je, že každý odsuzuje lidi, jen podle toho jak vypadají. (není každý bohatý a nemá na to si dovolit koupit značkové oblečení).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je tohle blbost, lidi kteří odsuzují druhé jen podle toho co mají na sobě jsou malí nedospělí puberťáci, dospělý člověk tohle neřeší, tomu je jasné, že je důležité co má člověk v sobě a ne na sobě!

      Vymazat
  31. ty boty jsou nádherný!

    a k tomu druhému.. já už ani nevím, co bych řekla. lidi takoví byli, jsou a budou. nedokážu to pochopit, co z toho mají.. nejhorší je, že díky tomu všemu mám problém vůbec někomu věřit.

    OdpovědětVymazat
  32. Pomluvy a všchno to okolo úplně nenávidím! Čím dál častěji ss mi stává, že se s někým o někom bavím a těn někdo o něm mluví jako fakt hnusně, to bych ještě snesla, takho prostě nemusí, ale když pak vidím, jak se stím, koho takhle pomluvám baví, směse se, chválí ho, prostě dělá všechno proto, aby nepoznal, co si o něm skutečně myslí, nemůžu tomu uvěřit. Faleš některých lidí mi ale opravdu hodně vadí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně vím o čem mluvíš, toto naprosto nenávidím..

      Vymazat
  33. mám rovnaký názor, ale povahu človek ťažko zmení.
    vyzeráš perfektne :)

    OdpovědětVymazat
  34. Tak tohle je naprosto nejlepší tvůj outfit ze všech. Strašně ti to takhle sluší (:
    a k pomluvám - já jedu sama na sebe. Dneska je to prostě nejlepší. Už tolikrát jsem se tak ošklivě spálila, i v lidech, které jsem třeba znala přes deset let a říkali si nejlepší kamarádi či dokonce "tvůj přítel". Nejsem sobecká, zlá nebo tohle kolem, ale zkrátka vím, co si už nechat pro sebe a co pustit (: Nechápu proč, ale ti, kteří to myslí vždycky dobře, to zpravidla odskáčou nejvíc. Asi to tak prostě je. Ale Jituško zase věř, že "Boží mlýny melou, sice pomalu, ale jistě.." mám to ozkoušený ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Moc vám holky děkuju za vaše komentáře, vážím si toho, že jste každá řekla svůj názor :) A jsem moc ráda, že to tak nevidím jen já, ale všímají si toho i ostatní.

    OdpovědětVymazat
  36. to chování ostatních vůbec neřeš, nemáš to zapotřebí :)
    a závidím ti ty boty! to jsou přesně ty, které bych ted chtěla.

    OdpovědětVymazat
  37. mluvíš mi z duše!!))
    a máš úžasný hodinky :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ty boty jsou nádcherné! Asi začínám být -ujetá- na hezké boty :D
    Lidí, kteří mě pomlouvají mi nestojí za to, abych se jimi zabývala a když jim jsem dobrá jako téma k odpolednímu "kafču", tak prosím. Před takovýmihle lidmi mám sebevědomí na rozdávání, i když normálně žádné nemám. :))
    Když vím, že bych mohla posloužit jako -dobré téma-, udělám si z toho legraci nejdřív já, potom až můžou jiní a vždycky si vzpomenu na nádhernou placku, co má "náš" řidič v autobusu "Jsem ošklivý a maminka mě směšně obléká."
    Takové lidi, kteří Vás za zády pomlouvají nechte sobě samým, ať si dělají co chtějí a ignorujte je, za chvíli je pomlouvání a urážení Vás přestane bavit.

    OdpovědětVymazat
  39. urážky, pomluvy a falešné chování vůbec neřeším, stýkám se totiž jsem opravdu s úzkým okruhem nejbližších přátel, radši budu mít 3 opravdové, než deset falešných:) a ti opravdoví mi nohy nepodrazí,to vím... a ti ostatní ať si vykládají co chtějí, je mi to upřímně jedno:)

    OdpovědětVymazat
  40. Tyhle otázky si pokládám denodenně. Já prostě neumím být svině, i když bych moc chtěla. Ale okolo mě je jich dost. A stejně většinou naletím..
    Moc Ti to sluší! Boty jsou úžasný!

    OdpovědětVymazat
  41. Hlavu vzhůru, bude líp :)

    No, všímám si toho samýho co ty, proto si vážím kromě rodiny nejvíc svých přátel a jsem strašně vděčná, že je mám a nevyskytují se mezi nimi takoví zvrácení jedinci. Muset si teď hledat nový kámošky, asi mě jebne :). Jinak ale pěkně zákeřní umí být i chlapi (myslím jako v rámci kamarádských vztahů), to cos napsala, určitě bohužel není jen výsadou holek :/

    OdpovědětVymazat
  42. Krásná kabelka :O

    jinak.. například něco podobného se stalo teď mě, našla jsem na táboře skvělou partu, jenže..ouha, neudělala sem teď jednu věc podle nich a už jsem naprostá ****.... :X

    OdpovědětVymazat
  43. článek velmi k zamyšlení a jediné co ktomu napsat příjde mi že celkově jsou lidi čím dál víc hroší :/ Jinak ti to sluší hlavně boty se mi líbí :))

    OdpovědětVymazat
  44. Vnímám to stejně! A bude nejspíš hůř :/
    ..krásná bunda, kdy sis ji pořídila? :)

    OdpovědětVymazat
  45. Super outfit a, i když se tváříš trošku smutně, pořád ti to moc sluší :) Já už od lidí kolem sebe ani nečekám příliš mnoho, aby mě to pak nezklamalo. Naštěstí u těch nejbližších se mi nestalo, že by mi "vrazili kudlu do zad". Nicméně i tak se čím dál tím víc o sobě dozvídám tolik "zajímavých" věcí, až by z toho jeden ... Mrzí mě to, ale mé odhodlání být taková, jaká jsem, zůstává! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně napsáno!:) Myslela jsem, že tohle dělají jen holky, pomlouvají a pošpiňují toho druhého všude kde se dá, no bohužel jsem se zrovna nedávno setkala s klukem, který mě tak šíleně pomluvil se svými kamarády (kluky), až mi z toho bylo špatně, takže nyní zastávám názor že budu raději sama než mít kolem sebe falešné kamarády!!:/ Nedá se věřit už vůbec nikomu!

      Vymazat
  46. Pěkný outfit :) Jo mám to podobně. Znám hodně falešných holek a upřímně? Nic pěkného... Za čas si o ně nikdo neopře ani kolo... ;)

    OdpovědětVymazat
  47. Tímto si určitě prošel každý.. Jenže co se dá dělat. Možná to nějak přečkat, pousmát se nad tím a jít dál. přece jen když je někdo schopný někoho urážet, pomlouvat a zrazovat tak se mu to brzy vrátí a všichni se ho budou bát. Otočí se k němu zády.. Karma je mocná :D Já si už dávám na ''mrchy'' dobrý pozor. Co tě nezabije to tě posílí, nebo né? :)

    OdpovědětVymazat
  48. Strávila jsem 14 let s jednou skvělou kamarádku. Teď? Po tom co prohlísila a rozhlásila mi nejde přes jazyk ani to "Ahoj" Při mé smůle jsme ale spolu ve třídě a aby toho nebylo málo, sedí přímo přede mnou. Opravdu skvělé zpestření školních dní :/ Takže sdílím tvé pocity a názory :D :)

    OdpovědětVymazat
  49. velmi pekné topánky a blúzka...no a čo sa týka ohovarania a urážania no žial to je dnešný svet dnešná realita...

    OdpovědětVymazat
  50. tech falesnych se najde hodne, ale uprimne takovych kluku taky neni malo :D

    OdpovědětVymazat
  51. naštěstí jsem na falešnou "kamarádka" ještě nenarazila-teda aspoň o tom nevím..Jinak tvůj styl miluju :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Hezký outfit :)
    Je fajn, že konečně někdo natrefil na tohle téma. Myslím si, že by se každý měl k druhým chovat upřímně, jestli to stejné čeká i od nich :)
    www.whoisaperfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  53. great, she is looking so beautiful and nice, i like her style, your blog is very nice and very informative, i really like it and i find it very helpful, actually i am visiting on first time to this blog but i really like it and i find it very interesting, i am going to share it on my fb with my friends,

    OdpovědětVymazat