13. srpna 2012

BB cream pro smíšenou a mastnou pleť

Dlouho jsem nad koupí tohoto druhého BB cremu od Garnier přemýšlela, jelikož jsem si nebyla jistá, zda mi bude vyhovovat. První verze tohoto cremu mě vcelku hodně zklamala. Nevyhovovala mi barva, špatně kryl a pokožka po něm zůstávala příliš mastná. Ale i tak jsem mu dala šanci a byla zvědavá jaký ve výsledku bude. 

Po prvním zkoušení jsem byla nadšená, tato verze není tak hutná jako ta první, mnohem lépe se roztírá a navíc nezanechává pokožku tak mastnou a už vůbec se mi po něm nestává, že bych se leskla. Dá se skvěle vrstvit, když potřebujete silnější krytí. Já si klidně dám i tři lehoučké vrstvy a pleť vypadá potom skvěle, což je super a mně to vyhovuje. Také mi přijde, že se hodně dobře dokáže přizpůsobit barvě pleti a skvěle ji sjednocuje. Jediné co považuji jako velké mínus je to, že když ho použiji v silnější vrstvě cítím z něj alkohol, který výrobek obsahuje, je mi to malinko nepříjemné, ale zas to není nic hrozného co by se nedalo přežít.

Celkově výrobek hodnotím kladně, moc mě tato "druhá verze" potěšila a budu ji používat často a určitě dlouho, jelikož mi vyhovuje mnohem více, než klasický make-up :) 

Takže za mě jedno velké ANO!
Cena je okolo 200kč.

30 komentářů:

  1. já pořád váhám, jestli ano, nebo ne. moc dobře totiž nevím, jestli mám suchou nebo mastnou plet :D jeden týden mám suché šupinky, a jeden večer v tom týdnu mám zas tak lesklý obličej... nechápu nic, tak raději s touto koupí otálím.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ten první BB cream od Garnier a s ní jsem byla spokojená. Před tím než jsem si ho koupila jsem měla spousty vzorečků, takže jsem už věděla a byla si jistá, že mi vyhovuje a že si ho koupím. I odstín mi vyhovoval a věděla jsem, který vzít. Tenhle plánuji taky vyzkoušet, uvidíme, jestli mi bude vyhovovat ještě víc nebo ne. No škoda, že tentokrát nenacpali do všech časopisů vzoreček. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě je po všech těch záporných recenzích nějak nesympatický a asi bych si ho nekoupila, radši bych si připlatila a objednala bych si opravdový BB cream. :)

    http://bornto-shop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. dneska jedu do drogerky dokoupit kosmetiku (všechno dochází :D), takže místo starého bb zkusím taky tenhle!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. musím uznat že je skvělý..! ten první mne též zklamal.. ale tenhle je bez chybičky.=) mám ten tmavší odstín a tedko na léto mi skvěle vyhovuje.=) není ten světlí odstín moc světlí?..=) protože přemýšlím že bych ho pak používala až vyblednu..=) protože make up je až moc hustný a vždy mi při těláku steče..=D

    OdpovědětVymazat
  6. taky jsem nad touhle verzí uvažovala ta první byla ze začátku skvělá podle mě na zimu jak dělaná, protože je mastnější, tak snad ho využiju a možná teda zkusím i tenhle :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten první mě nelákal, ale tenhle si nejspíš brzo koupím ... protože teď dodělávám DreamGirl takže se mi bude hodit :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Hneď ako som zistila, že bude aj takýto, tak som vedela, že ho musím mať :))

    OdpovědětVymazat
  9. zrovna dneska už jsem ho měla v košíku, ale pak jsem si to rozmyslela a vyměnila ho za make-up od dermacolu na který jsem zvyklá:D ale asi si ho koupím, jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  10. Nejspíš téhle druhé verzi BB Cremu také podlehnu, měla jsem ten první ale nevyhovoval, protože moje pleť je spíše mastnější.

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. mě docela zklamal ten původní BB od garnieru, takže jsem tenhle zatím nezkoušela, ale uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  12. zajímalo by mě, proč se ještě nikdo neobtěžoval říci firmám, které dávají do produktů pro mastnou a smíšenou pleť alkohol, že to tu pleť brutálně vysušuje a ta pak produkuje mnohem více mazu?!
    navíc ten smrad.. kdybych chtěla být zfetovaná, rozhodně k tomu nepoužiji kosmetický produkt :D

    jinak teda doufám, že je lepší jak ten první, stejně bych si ho ale za své peníze nepořídila :)

    OdpovědětVymazat
  13. zvažovala som jeho kúpu, ale keďže tam je ten alkohol, rozmyslela som si to

    OdpovědětVymazat
  14. Super recenze, mě ten první taky zklamal a ani mě tento neláká, ale uvidím časem :)

    OdpovědětVymazat
  15. tímto článkem jsi mi opravdu udělala radost, protože o koupi "druhého vydání" BB Creamu uvažuju už od jeho vzniku :) po spotřebování toho mastnějšího si rozhodně koupím tento! :)

    OdpovědětVymazat
  16. také o něm přemýšlím :) mám i ten předešlý, ale kvůli své mastné pleti ho moc nevyužiju. zkoušela jsem tenhle v drogérii, ale ten světlý odstín na mě byl tentokrát až moc světlý, divný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se úplne skvěle odstín přizpůsobuje, takže jsem nadmíru spokojená :)

      Vymazat
  17. Také nad ním uvažuji, ale mám Garnier zafixovaný jen jako pečující kosmetiku.. Asi spíš BB cream zkusím od jiné značky, prý bude i novinka od Dermacolu, na něj jsem hodně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  18. Pořád mě láká vyzkoušet BB cream, ale když jsem četla samé negativní recenze, tak jsem nad tím už dál nepřemýšlela. Ale od té doby, co je tento, o něm uvažuju častěji. Možná se jednou přemluvím a budu ho taky vlastnit.

    OdpovědětVymazat
  19. Už jsem nad ním přemýšlela, tak ho tedy také vyzkouším, když říkáš že je lepší než ten první. Jsem zvědavá jestli mi bude vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hrozně ho chci vyzkoušet a přemýšlím nad ním už docela dlouho. Díky tomuto článku si ho asi vážně koupím :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já jsem teda byla spokojená a s tím prvním, ale tenhle je ještě lepší! Nemůžu si ho vynachválit! ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Má stejnou barvu jako BB krém pro suchou pleť? Jak dlouho na pleti vydrží?

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám bohužel suchou a citlivou pleť, takže tenhle BB Cream nepřipadá v úvahu :/

    OdpovědětVymazat
  24. Naprosto s tebou souhlasím ve všem. Je super oproti první verzi, která by neměla být ani nazývána BB cream, ta je vážně bez jakéhokoliv krycího či pleti sjednocujícího účinku. Druhá verze je dělaná na smíšenou až mastnou pleť..já mám spíše smíšenou se sklonem k dehydrataci a navíc citlivou a vyhouvuje ve všech směrech kupodivu!A taktéž jsem si ho oblíbila více jak klasický make-up, pro letní období naprosto ideální a drží hlavně po celý den!Každopádně je navíc za více než příznivou cenu a momentálně jestli se nepletu je v Rossmann drogerii ve slevě-v akci!:)
    Klára

    OdpovědětVymazat
  25. Souhlasím,tenhle BB mi fakt vyhovuje mnohem víc než přčedchozí,ale zkouším i Maybelline Dream Fresh /recenzi mám na blogu/ který je taky fajn.Teď budu mít ještě z Ameriky dovezen BB od L'oréal ..Ten už má být takový jako klasický asijský BB. (Je bílý s modrými mikročástečkami ,které se zabarví podle pleti)
    :))
    www.sharkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Dlouho už přemýšlím,že si ho koupím, děkuju za typ:)

    OdpovědětVymazat