5. července 2012

4.7.

Tento outfit jsem měla na promocích mojí sestřičky, bylo v celku nesnesitelné horko, tak jsem byla ráda za lehčí volné šaty, jen co jsem nedomyslela byly vlasy, jelikož mít je rozpuštěné a udržet je v původním stavu byl vcelku nadlidský výkon!:D Jinak promoce byli velice pěkné a sestřičce to moc slušelo! 

Co je na dnešním článku jiného si určitě všichni všimnete, jde od fotky, vyfotila mě sestřenka jejich zrcadlovkou a když jsem ty fotky viděla, chtělo se mi až brečet, od dneška vím, že mým největším snem je pořídit si zrcadlu, jelikož pak by bylo vše o úplně něčem jiném. Tímto jí moc děkuji a doufám, že se vám fotky budou líbit :)












Šaty,boty,náušnice-místní obchod,kabelka-Paul´s Boutique,řetízek-NY,prsten,brýle-H&M



50 komentářů:

  1. Úžasný boty! Moc ti sluší :) !

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je tvůj nejhezčí outfit, který si tu kdy měla! I fotky jsou skvělé, prostě paráda. Začínám tě mít čím dál tím radši. Barva šatů je mňam!

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem v těch fotkách poznala rozdíl, jsou vážně kvalitnější a myslím, že máme asi stejný sen...na promocích ti to moc slušelo ;) ségře gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. moc krásný fotky!
    taky chci zrcadlovku a už pomalinku šetříím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. urcite si ji brzo poridis, s brigadou to setreni jde hned lip preci :)

      Vymazat
  5. Jooo zrcadlovka dělá občas zázraky, ale ty myslím takové "zázraky" vůbec nepotřebuješ, protože vypadáš vždy naprosto výborně i bez zrcadlovky :)) Šaty jsou opravdu krásné a moc Ti sluší! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. fotky sú krásne :) takisto aj ty a šaty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezký outfit, v jednoduchosti je krása :)

    (Promiň, ale musím tě zároveň upozornit na tu šílenou hrubku ve slově NADLIDSKÝ, přímo to bije do očí.)

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti to slušelo, ty šaty jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  9. hezké, ale bez brýli by to bylo ještě hezčí. moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  10. fotky jsou fakt mnohem kvalitnější a znovu ti to moc sluší, moc se mi líbí ty nude heels :)

    OdpovědětVymazat
  11. takový typ šatů mám moc ráda, navíc ta barva.. :)

    mimochodem, vyloženě mě štve :D jak si každý myslí, že s obyčejným foťákem nejdou vyfotit kvalitní fotky, že to dokáže zkrátka a jedině zrcadlovka a podobný řeči.. já se o focení celkem zajímám, takže můžu říct, že když někdo fotit umí, tak dokáže vyfotit opravdu krásný fotky i s běžným foťákem. naopak pokud je ten člověk s prominutím lempl, neudělá hezký fotky ani s tou nejlepší zrcadlovkou na světě :D všechno je to o tom, jak s tím kdo umí zacházet. foťák sám o sobě nedokáže nic.
    samozřejmě že i já bych chtěla zrcadlovku, co si tu budeme vykládat žejo, to je zkrátka takový rozmar :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím mojím pidi kompaktem fotilo už tolik lidí, tolikrát jsem ho přenastavovala, zkoušela a kdesi cosi změnila, ale prostě ta kvalita fotek se nevyrovná. V životě by nezachytil tak krásné barvy, bohužel a to mě štve :/ :(

      Vymazat
    2. to chápu, ale věř mi, že jsou i horší foťáky s horšíma fotkama a tvé fotky jsou hezké a koukatelné :) pokud se vyloženě nechceš věnovat focení, je zrcadlovka vážně jen rozmar za desítky tisíc. za nějaký rok tě blog přestane bavit a zrcadlovka ti bude k ničemu. a věř mi, že na rodinný výlety se ti jí tahat nebude chtít ;) navíc s ní člověk musí umět zacházet, jinak je to taky k ničemu. dneska jsou už kvalitní i běžný foťáky (hodně zajímavých funkcí, megapixelů jako některé zrcadlovky..atd.) a jsou daleko lehčí a skladnější ;)

      Vymazat
    3. musím podotknout že normální digitální fotoaparát nedokáže zachytit tolik detailů a už vůbec ne ostřit, takže snažit se můžeš jakkoliv ale kvalitní fotku ti digital neudělá. studuju obor, kde se tomuhle věnujeme celkem pěknou řádku hodin. digitál není stavěný prostě na kvalitní fotky ale jen na "momentky". nedokáže zpracovat světlo byť je denní a s bleskem nemluvě, stabilizátory většinou mají zhruba "jenabyseneřeklo" a k ostření nemají dostatečně kvalitní a velké čočky. ztotožňuju se s názorem že pokud je zrdcadlovka koupená jen kvůli blogu nebo jakýmkoliv jiným "veřejným" byť neprofesionálním věcem jsou to vyhozené peníze... doporučuju kdyžtak koupit Lumixo nebo Ultrazoom který vyjde o polovinu levněji a fotky udělá jakžtakž hezké (laik rozpozná jen málo rozdílů mezi těmhla fotkama) proto bývá jako nejlepší alternativa nebo "start" k zrdcadlovkám. :)

      Vymazat
  12. jééé, ty šatičky jsou nádherný! já u nás chci taky takovej obchůdek :) mám podobný top, teď mě mrzí, že není trochu delší, aby byl jako šatičky, protože to vypadá opravdu moc hezky. má snad i dokonce stejnou barvu jako ty tvoje :)) v úterý jsem sestřičce také byla na promoci! :)

    OdpovědětVymazat
  13. strašně ti to sluší a šaty jsou vážně nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  14. Šaty, boty a kabelka jsou naprosto úžasný, moc ti sluší. :) A jinak naprosto chápu, že udržet vlasy v tomhle stavu po celý den bylo v takovým horku nadliským výkonem. :D
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Musím říct, že Natálje má pravdu v tom, že někdy je o nervy tahat zrcadlovku všude s sebou:D A to mám prej jednu z nejmenších a nejlehčích:D Ale každopádně tobě to sluší na všech fotkách!!:) A šaty mají nádhernou barvičku!

    OdpovědětVymazat
  16. Je to vidět na těch fotkách. A toěb to moc sluší, vážně skvělé šatičky :)

    Giveaway o aztéckou tašku u mě na blogu!

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné, jednoduché a přes to by tě nikdo nepřehlédl ;)

    OdpovědětVymazat
  18. veľmi pekne oblečená, doladená ... krásne farby ... chválim :)
    http://purpurovalastovicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné fotky! Ne, že by ty tvoje nebyli zlý, ale ta změna je tam fakt znát. :) A outfit máš samozřejmě taky bezchybný! Hrozně se mi líbí barva těch šatů, takovou úplně miluju. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkné, hlavně se mi líbí ta kabelka, taková ve stylu LV

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem rada, ze se vam outfit i fotky libi :):*

    OdpovědětVymazat
  22. You look lovely:) Love the colour! Xx

    OdpovědětVymazat
  23. Wau, krásné šaty a hrozně moc ti to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  24. satky ti neskutocne pristanu, hotova dama je z teba!:)

    OdpovědětVymazat
  25. Jsi krásná! Jsem tvoje nová odběratelka :D a jako krásný blog máš! ;) Jinak taky bych si moc přála zrcadlovku, dělá opravdu luxusní fotky! ;)

    OdpovědětVymazat
  26. tie topánky sú ssuper :)
    http://katherine-fashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  27. naprosto úžasný outfit!! Moc ti to sluší! :))

    OdpovědětVymazat
  28. veľmi chic šaty. krásne Ti pristanú, len by som zvolila iné okuliare :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ty šaty jsem si koupila taky, ale v té výrazné zelené barvě a myslím, že je to nejlepší nákup léta, za tu cenu!!! :)))) Sluší Ti to!

    OdpovědětVymazat
  30. To je hodně povrchní chtít zrcadlovku na to, aby sis vyfotila svoje narcistický fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to, že napíšu, že chci zrcadlovku nebo kvalitnější foták neznamená, že ji chci na focení pouze sebe a nebo podobně, tak se zase drahá Natálie uklidni a jdi spat, uděláš tak lépe :)

      Vymazat
    2. Nebo kvalitnejsi fotak? Zatim mluvis porad jen o zrcadlovce. A vzhledem k tomu, ze o ni mluvis v souvislosti se svejma fotkama, tak by ani tupce nenapadlo, za ji chces pro zachyceni krasy architektury. Mam rada blogy, ale tvuj na me pusobi neskromne, bez pokory, narcisticky. A ted ukaz, jaky si charakter a prijmi kritiku, s kterou clovek musi pocitat, pokud se vystavuje na netu, jinak je pokrytec.

      Vymazat
    3. Myslím, že s tebou se nemá cenu absolutně o něčem bavit, ono je celkem evidentní, že když mám "fashion blog" tak tady budu o to mluvit v souvislosti s tím, že bych s ní chtěla fotit outfity, ale představ si, že mám i maminku, která ráda fotí a sestru, kterou focení celkem baví, tak to, že chci kvalitnější foťák nebo zrcadlovku neznamená že ji chci na focení "sebe" jak si ty myslíš :).To snad nemůžu mít spoustu jiných zájmu, než je tento blog? To, že mám blog jaký mám, neznamená, že se o nic jiného nezajímám :). A pokud si o mě myslíš, že jsem neskromná, bez pokory a dokonce snad "narcistická", nebo si to myslíš o mém blogu, tak je mi tě líto, je to něco jako soudit knihu podle obalu. Neznáš mě, myslím, že jsi se mnou ani nikdy nemluvila, takže prosím tě nesuď :))

      Vymazat
  31. Precti si muj komentar jeste jednou, pisu 'pusobi na me tvuj blog', takze z toho prestan delat neco osobne napadajiciho a to, ze na me neco nejak pusobi je naprosto prirozeny a rozhodne to neni souzeni. Tak proc to nedokazes prijmout stejne jako to, ze ti nekdo napise, ze se mu tu libi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D:D To, že k něčemu mám co říct a ráda říkám svůj názor a to co si myslím, hned znamená to, že nedokážu něco přijmout? Já jsem napsala buď já a nebo můj blog :)
      Ale víš ono je to i tak celkem osobní, jelikož tento blog je má osobní práce, na které skoro každý den pracuji a snažím, dala jsem do toho blogu dá se říct "kus sebe", takže prakticky tím, že tak soudíš můj blog, soudíš i mě, nebo spíše jednu část mě :)

      Vymazat
  32. Nedokazes to prijmout, dohadujes se, vysvetlujes, prijmuti je pro me 'okej, kazdej ma jinej nazor a s tim tvym nesouhlasim, ale respektuju ho' a tohle ti snad v hlave probehlo? Myslim, ze podle toho co jsi napsala sis spis rekla 'jak si nekdo dovoli rict, ze se mu tu nelibi? To je proste ubozak.' Ale ukoncila bych to, uz tady fakt neresime nic vecneho, co jsem chtela rict jsem rekla ty se nauc brat i cizi nazor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týjo jsi asi vědma, palec hore! :)
      Potřebuješ si tady akorát dokázat jak máš pravdu :)) A prosím tě nepoučuj mě, to že má člověk co říct neznamená, že neumí brát cizí názory :)
      Měj se.

      Vymazat