15. března 2012

Recenze: Garnier BB cream

Co nám BB krémy slibují všichni moc dobře víme. Zda to splňují je věc druhá. Na facebookové stránce Garniéru byla soutěž o  tyhle krémy. Kdo napsal text se začátkem každého slova na B byl zapojen do soutěže. Měla jsem štěstí a tím pádem jsem se zdarma dopracovala k tomuhle krému. 

Jeho cena se v drogériích pohybuje kolem 200 korun. Což není zrovna málo u výrobku u kterého nevíme co čekat.

Co slibuje? 
  • Hydratuje 24h
  • Sjednocuje tón
  • Rozzáří pleť
  • Kryje nedokonalosti
  • Chrání OF 15
S bodem jedna a s bodem číslo tři se shoduji. Krém je na pleti příjemný, hydratuje a pleť je po něm lehce rozzářená. Že pleti sjednocuje tón a kryje nedokonalosti s tím moc nesouhlasím. Sice pleť vypadá malinko jednotněji, ale nedokonalosti Vám tenhle krém rozhodně nezakryje. 

Myslím, že je to věc bez které se dokáži obejít. Hlavně asi kvůli tomu, že čekám větší krytí. Můžu ho ale doporučit slečnám, které mají svoji pleť pěknou a jen chtějí aby vypadala lépe. 
Já sama jsem očekávala prostě víc. Reklama je krásná to se musí nechat, výrobek má pěkný jednoduchý obal, ale přeci jen to není ono. Navíc je v dostaní pouze ve dvou odstínech. Mám ten pro světlou pleť a přesto mi přijde, že je stále o pár odstínů tmavší než má pleť a to nejsem žádná bledule :).


Už jste ho vyzkoušeli? 
Jaký je Váš názor? 

47 komentářů:

  1. já si pro něj plánuju zajít zítra, nemám nějakou uplně špatnou pleť, ale právě chci něco na hydrataci a trochu sjednocení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud pro něj půjdeš do DM vytiskni si tento poukaz budeš mít ještě slevu :)
      http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/431530_249306865164278_103076089787357_525102_2048395222_n.jpg

      Vymazat
  2. děkuju, určitě si to vytisknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já sem si ho také nejdřív chtěla koupit, ale po těch nechvalných recenzích jsem to navrhla a objednala si na ebay jen vzorek přímo asijského BB :)) tak na ten jsem moc zvědavá ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. mě bylo hned jasné že ten krém moji problematickou pleť nezakryje když bojuju i s mejkapem.jinak máš užasné řasy,jakou máš řasenku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. maybelline one by one krajkovou ;)

      Vymazat
    2. Tuhle řasenku mám taky a nikdy s ní nevykouzlím tak krásná kukadla :(

      Vymazat
    3. Jsem na tom stejně Teri, vždycky se mi řasy slepí, nebo nejsou tak dlouhé ...

      Vymazat
  5. není to špatné ;) ale asi taky čekám větší krytí :)

    OdpovědětVymazat
  6. dnes jsem nad ním stála a rozmýšlela se jestli si ho vzít nebo ne, nakonec jsem si vzala Wake me up od rimmel, doufam, ze ten bude mit větší krytí než BB :))

    OdpovědětVymazat
  7. Jaký make-up a korektor používáš normálně, denně, do školy atd.? Má pleť je na tom podobně jako ta tvoje a stále se mi nedaří najít výrobek, který by ty zatracený pupínky schoval :-/

    OdpovědětVymazat
  8. you should aply less mascara, your eyelashes look like spider legs O:)

    OdpovědětVymazat
  9. Od tohoto krému nesmíte čekat moc a nějaké extra zázraky. To já nečekala, takže já byla s výsledkem spokojená. To je jasné, že když máte špatnou pleť, tak vám ty vaše nedokonalosti nezakryje, ale ty moje opravdu drobné ano. Je to zkrátka pro slečny, které mají pleť hezkou, takže potřebují jenom trošku zlepšit barvičku a zkrátka vypadat lépe. Mně bohatě stačí, používám ho někdy místo make upu a vypadám dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak souhlasím - je to pro slečny a mladé ženy, které mají pleť hezkou a potřebují jen sjednotit barvu...
      Mojí recenzi na BB krém si můžete přečíst na: http://motokatty.blog.cz/1203/bb-manie-aneb-vse-co-jste-potrebovali-vedet-o-bb-creamu
      Jsou tam i fotky obou odstínů !!

      PS: já vím, že řasy alá pavoučí nožičky jsou žhavým trendem jara, ale mě osobně to přijde až nechutné...

      Vymazat
  10. Potřebuju pleť sjednotit a zakrýt kruhy a BB to nesplenuje :/ Ale u tebe vypadá dobře :) Ale stejne raději makeup, že?

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem si ho plánovala koupit.. ale po tvé recenzi o tom dost popřemýšlím.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. já mám teď v ELLE vzoreček, taky světlý. tak ho vyzkouším a jsem zvědavá teda. pokud je tmavý na tebe, tak já - úplná bledule, se můžu jít zahrabat.. né že by mi to nějak vadilo :)

    rozhodně je ale nezatracuj, kvalitní BB ( Skin 79 můžu jedině doporučit) je rozhodně lepší jak make-up, aspoň pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem si ho koupila. Potom si přečetla tvou recenzi a vypadá to že na mou pleť bude dobrý, protože s ní nemám problémy. Potřebuju ji jenom sjednotit. Jinak jak to děláš že máš tak krásné řasy? :-O

    stuff-aboutthings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. řasenka na růst řas od dermacolu na noc + kleštičky + řasenka kterou mám nejraději s umělým kartáčkem - maybelline one by one :)

      Vymazat
  14. Dobrá recenze. Je pravda, že tyhle krémy nemůžou nahradit make-upy, ale make-up jako takový už ani nepoužívám. No ale každémy vyhovuje něco. Rozhodně ale nějaký ten BB krém vyzkouším.
    Každopádně jakožto nováček na blogeru jsem narazila na tvůj blog a musím sledovat! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tiež som ho už pozerala, pretože podľa ich opisu je na leto ideálny, ale farba mi veľmi nevyhovuje... :) Ako vždy u takýchto veciach :D Ale tvoja recenzia je skvelá :))

    OdpovědětVymazat
  16. Na fotkách je rozdíl viditelný, ale máš pravdu, mělo by to být lepší...

    OdpovědětVymazat
  17. máš nejnádhernější oči a řasy!!! :)

    OdpovědětVymazat
  18. strašně se mi líbí tvoje řasy, taky si takové dělám:) hodně lidem se to nelíbí a říkají tomu spider legs, jiní to milují...já je miluju!! jsou výrazné, dlouhé a člověk s nimi vypadá jak mrkací panenka:)

    OdpovědětVymazat
  19. Recenze je super, očividně jsi většině pomohla... Taky jsem si ho chtěla koupit a s tou poukázkou, cos sem přidala o tom ještě popřemýšlím ;o)

    OdpovědětVymazat
  20. mě teda nekryje zdaleka tak dobře jako tobě. používám ho nad make-up, tak funguje výborně.

    OdpovědětVymazat
  21. Ganier BB krem je spise jen takovy lehky krem na hezkou plet kamoska si taky koupila bb a dala mi ho ja mam totiz docela hezkou plet ona si ten bb krem koupila myslela si ze ji to zakryje aspon neco ale nic tak mi ho dala jinak myslim ze na akne je nejlepsi acnecolor od dermacolu myslim ze kryje docela dost a nebo dermacol makeup cover ;) :)

    OdpovědětVymazat
  22. Konečně si ke mě našel cestu vzoreček (v ELLE) takže ho budu moct vyzkoušet taky a jsem opravdu zvědavá. Zatím převládají negativní ohlasy.
    Předpokládám, že na zimu to nebude nic pro mě, ale na léto už se mi snad bude hodit. Hodně se mi v létě zlepší pleť a nerada nosím make-up kvůli pocení, takže doufám, že mi bude sedět :)
    A jinak se mi zdá, že Ti kryje fakt hezky :) jsi krásná!!

    OdpovědětVymazat
  23. já ho zkoušela včera a vyhovuje mi! :) přijde mi, že pleť hezky sjednotí a nedokonalosti? s těmi pomůže korektor. rozhodně mi přijde BB cream lepší než make-up, protože ten je většinou na pleti dost poznat. takže na léto jasná volba!

    OdpovědětVymazat
  24. No mě se tvoje řasy nelíbí..jsou takové moc obalené..

    OdpovědětVymazat
  25. Jsem zvědavá jak sedne mně, mám také problematickou pleť a pořád váhám. Musím pochválit recenzi, líbí se mi že si připojila i fotku před :)

    OdpovědětVymazat
  26. Skvělá recenze :) plánuju koupit, s pletí problémy nemám, make up si nedávám, jen bázi, korektor a pudr, tak pro mě bude asi BB to pravé :)

    OdpovědětVymazat
  27. Něco takového přesně hledám. Mám pěknou pleť bez jakýchkoliv problémů a sháním něco, co mi pleť pouze sjednotí do jedné barvy, takže taky určitě vyzkouším. Nepoužívám make-up ani pudr, tak tento krém bude na léto určitě super. A děkujeme za poukázku, jsi moc hodná!:)

    OdpovědětVymazat
  28. BB cream vyzkoušen a vyhovuje, chtěla bych se zeptat co používáš za řasenku? :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ja mám 22 a rozhodne nenahradí make up, mala som suchú pleť a nič to neprekrylo, ale môže to byť celkom dobrá náhrada k moru, teda pre tie baby, ktoré nemajú suchú tvár.

    Soňa

    OdpovědětVymazat
  30. Přijde mi, že teda trochu překryl i ty nedokonalosti...vypadá to mnohem lépe :-)

    OdpovědětVymazat
  31. vcera jsem si pro BB krem byla :)) dneska aplikovala a jsem nad miru spokojena :) dala jsem si pod BB krem svuj normalni krem a opravdu to vypada krasnee :)) doporucuji

    OdpovědětVymazat
  32. Já i když mam světlou pleť, tak mi přijde že je světlej akorát :) krytí mi přijde taky v pohodě, protože se moc nemaluju, přijde mi to nepřirozený, takže tohle je pro mě uplně akorát. Používám ho místo makeupu a nemůžu si stěžovat :)

    OdpovědětVymazat
  33. BB krém je super, také ho používám

    OdpovědětVymazat
  34. Na fotce je pěkně vidět rozdíl ;-) Asi ho budu muset vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  35. BB krém je parádní, dostala jsem vzorek a po vyzkoušení si ho hned musim dojít koupit, jeho konzistence a rostírání je opravdu supr!! :) Velice doporučuji na léto místo make upu. Pleť můze tak v klidu dychat a stale vypadate dobre. :)))

    WWW.WOOKBOOK.BLOGSPOT.COM

    OdpovědětVymazat
  36. ten výsledek vypadá velice dobře :)

    OdpovědětVymazat