11. března 2012

Ballerinas


Miluji baleríny, teda hlavně ty černé. Na jaro/léto/podzim jsou to podle mě ty nejvíc využívanější boty pro mě. Nosím je úplně ke všemu a když nevím jaké boty zrovna zvolit, vždy beru právě černé baleríny. A tento rok jsem se předzásobila. Už v předvánočním výprodeji jsem si koupila jedny za 79kč z Amisu, no za tu cenu sem je tam nechat nemohla. A týden zpátky jsem si jedny koupila v F&F zhruba za dvě stovky. Sice ani jedny nejsou nějak extra kvalitní a budu ráda, když přežijí dva měsíce, ale vždycky se hodí. Jednou až budu dospělá, chtěla bych si pořídit nějaké kvalitní kožené, které vydrží vše <3 Jenže na tu dobu kdy se tohle stane si ještě pár let počkám. A co vy a balerínky? Nosíte je rádi? Já si chci ještě pořídit nějaké nude, ty si strašně moc přeji. 



37 komentářů:

  1. mě se líbí ty spodní s kulatou špičkou :)
    já nosím baleríny dost zřídka, nikdy mi nesedí a navíc to nějak není můj šálek kávy, ale líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám z toho většinou puchýře ale líbí se mi:D:)

    OdpovědětVymazat
  3. Může si říkat každý co chce o tom, jak jsou podpatky sexy.. ale balerínky jsou prostě balerínky.. to je srdcová záležitost :-)

    OdpovědětVymazat
  4. mňa vždy všetky totálne otlačia, ale inak ich nosím veľmi rada :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky si přeji baleríny v nude barvě. Nosím balerínky moc ráda. Přesně, jak si psala... Když nevím, jaké boty, vezmu si baleríny. Jsou pohodlné a přijdou mi hrozně roztomilé.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám taky ráda baleríny, už jen proto že když nechci potpatky, tak je to o moc lepší než jakékoliv botasky. Nosím ale jen ty nude(minulý rok v ccc) v jiných se necítím svá

    OdpovědětVymazat
  7. Baleríny jsou skvělé, pohodlné a elegantní botky :) Líbí se mi ty tvé s kulatou špičkou :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou hezké, taky si plánuju jedny černé koupit. Nejradši mám právě takovýto styl - s mašličkou.

    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. mám taky ty první za 79 korun, akorát v hnědé.. za tu cenu tam nešly nechat :D

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné, jen ty první mají na můj vkus moc dlouhou a špišatou špičku, ale za 79KČ. to tam nechat by byl hřích;P A ty druhé z FaF u nás v Tescu mají taky, až se oteplí, koupím si je taky, ale asi v té hnědé bavě:)

    OdpovědětVymazat
  11. letos mam v planu baleriny,ale tady ty s tema maslickama se mi strasne nelibi,uz jen proto,ze je ma kazdy. radsi si koupim drazsi,ktere vydrzi a budu je milovat.

    OdpovědětVymazat
  12. ja mám tiež rada jednoduché a čierne balerínky, tieto sú veľmi pekné :) už sa teším, až začne jar a budem si ich môcť užiť :)

    OdpovědětVymazat
  13. balerínky nosím uplně pořád, jsou nejpohodlnější a nejlepší !:)
    ty první se mi moc nelíbí, nemám ráda špičatou špičku, ale ty s tou kulatou jsou perfektní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky nemám ráda moc špičatou špičku, ale tak byli levné a na noze nevypadají zase tak špatně :)

      Vymazat
  14. ty druhé jsou super! takové jednoduché černé mám také nejraději! :) mé loňské jsou už trochu jeté po té sezóně takže si musím pořídit letos také nové! :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. mám taky balerínky ráda, ale z většiny mám odřené paty, nevím jestli to je tí, že jsem měla nějaké špatné..stává se ti to taky? možná musí mít měkčí tu zadní část..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se to občas stává u některých bot, ale jakmile je rozchodím je to vždy lepší. a na ty paty existuji takové nálepky co se nalepí zevnitř boty, ale už nevím kde jsem to sehnala :/

      Vymazat
    2. Normálně v obuvi;)

      Vymazat
  16. moje staré se rozpadly, takže si též musím pořídit nějaké nové černé :)

    OdpovědětVymazat
  17. vypadají pěkně :) já mám jedny z Itálie a zatím drží :D :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já nesnáším balerínky:D Poprvé jsem na sobě měla nové balerínky a šla jsem s nima do školy (právě jsme se fotili na třídní fotku).Bydlím na druhé straně města,takže než jsem došla do školy byly vzadu ty balerínky od krve uplně červené (balerínky byly původně bílé:D) a ta nepředstavitelná bolest každého kroku v nich. Ještě ted mám na patách takové červené fleky z toho. Ale ty tvoje jsou hezké:))

    OdpovědětVymazat
  19. Sú veľmi pekné :) Aj ja zháňam nejaké, lebo samé čierne mám :P

    OdpovědětVymazat
  20. mám radši ty s kulatou špičkou :) měla jsem skoro stejné, ale většinou je za jednu sezónu ochodím, takže si musím na tenhle rok nějaké nové, nejlépe ty dvoubarevné z h&m, klasické černé a nejspíš asi také nějaké nude.

    OdpovědětVymazat
  21. Ty druhé jsou krásné. Jé si chci taky pořídit černé, ale bude to boj, mám uzučkou nohu, tak potřebuji s gumičkou nejlíp, aby držely.

    OdpovědětVymazat
  22. Balerínky mi ešte nikdy nevydržali viac ako mesiac... Aj tak na ne nedám dopustiť ♥ Nie som veľká fanúšička špicatých topánočiek ale tie tvoje sú krásne :))

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné :) Už nosíš balerínky ? ^^ Já právě nevím jestli na ně ještě není zima...

    OdpovědětVymazat
  24. Balerínky miluju! jsou to nejvíc nejpohodlnější botičky na světě! Musím si teď pořídit nové, ty z minulého roku už mi dosloužily. Je jen škoda, že moc klukům se balerínky nelíbí, nechápu proč :D

    OdpovědětVymazat
  25. mám ráda balerínky :)
    ty spodní mám, hodně podobné a nude by se též hodily <3

    OdpovědětVymazat
  26. Balerínky miluju!! Mám taky jedny ještě ze zimy z Amisu, podobne jk ty tvoje, jen bez mašličky. Jinak mam 3 černé, 1 hnědé, béžové a zelené. Prostě nejúžasnější boty!:)

    OdpovědětVymazat
  27. Ja balerínky veľmi nenosím, hlavne nie takéto, lebo mne to vyskakuje z nohy a neviem v nich chodiť potom. A keď balerínky tak len tie čo majú cez stred gumičku, alebo nejakú lepku alebo čo aby mi to držalo nohu :) inak tie tvoje sú pekné

    OdpovědětVymazat
  28. Baleríny nosím strašně ráda, protože se hodí téměř ke všemu! K sukním, šortkám ale i ke kalhotám :)Minulý a předminulý rok jsme si hodně oblíbila gladiátorky, pro mě jsou strašně pohodlné. :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj. Vím, že to sem nepatří ale nemáte zkušenost s www.pandasperky.cz ?

    OdpovědětVymazat
  30. Já je nosím také od jara do pozdimu.. :) zaručeně nejpohodlnější botičky! Tyhle jsou moc hezké! Já si v úterý koupila modré a ještě musím přikoupit černou klasiku.. :)

    Jinak chci tě pozvat k sobě na giveaway: http://skodulka.blogspot.com/2012/03/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  31. Miluji černé balerínky teké stou kulatou špičkou.Jsou nádherné.Mám jich doma několik.Černé,bílé,modré,žluté a tmavě zelené.Miluji tyto botičky.

    OdpovědětVymazat