29. února 2012

Recenze: Kosmetika BIODERMA

Dneska to bude článek o produktech co mi přišli k otestování. Seřadím je od toho nejlepšího, který mi nejlépe a nejvíce vyhovoval a splnil co jsem od něj očekávala.

1. Sensibio Déo Anti-transpirant roll-on. 
Na internetu je uvedené, že je to novinka a jeho cena je 229 kč. 
Na stránkách Biodermy o něm píšou, že účinně redukuje nadměrné pocení, zanechává příjemný pocit 24 hodin, neobsahuje alkohol a  je vhodný hlavně pro citlivou a depilovanou pokožku.
Můj názor: S tímto produktem jsem nadmíru spokojená. Mám s pocením problémy v jakémkoliv ročním období a proto poznám, kdy něco opravdu funguje a kdy ne. Díky deodorantu jsem měla celý den příjemný pocit sucha, svěžesti a hlavně jsem nemusela mít strach, že budu nepříjemně "vonět". Svoji úlohu plní na jedničku s hvězdičkou a určitě ho doporučuji úplně všem. Sice ze začátku mi přišlo že malinko na pokožce lepí, ale to hned přejde. Použila jsem ho i na čerstvě oholené podpaží a žádné podráždění nenastalo, což je super.

2.Sensibio H2O 

Cena za 250 ml je 399 kč, za 500 ml se cena pohybuje něco kolem 500 kč.

Na stránkách píšou, že přípravek dokonale čistí a odstraňuje mejkap z tváře a z oblasti očí, je zárukou vysoké tolerance, uklidňuje podrážděnou pokožku a minimalizuje začervenání, navozuje okamžitý pocit svěžesti, neobsahuje alkohol a je bez fenoxyetanolu.

Můj názor: Přípravek dokáže perfektně odlíčit pleť, aniž by štípal v očích nebo něco podobného. Je velice lehký a příjemný jako kdyby jste se odličovali obyčejnou vodou. Pleť mám vždy po vyčištění velice jemnou, krásně čistou a příjemnou na dotek. S tím, že minimalizuje začervenání souhlasím, povšimla jsem si, že pleť kolem pupínku je mnohem méně červená než normálně, což mě též velice těší. Přípravek můžu jedině doporučit, už jen kvůli tomu, že v rodině měla sestřenka problém se šupinkami na očích a ekzémem v obličeji a žádná voda a odličovat jí nevyhovoval, na doporučení vyzkoušela Biodermu a je velice spokojená :).

3. Sensibio Oční gel 
Cena je 389 kč. 

Na stránkách píšou, že zvyšuje prah tolerance pokožky, redukuje otoky a vyhlazuje jemné vrásky, obnovuje kožní barieru a tím zabraňuje průniku možných škodlivých látek, neobsahuje parfém a konzervační látky.

Můj názor: Zkoušeli jsme ho obě dvě s maminkou. Gel je příjemný a rychle se do pokožky vstřebává, oční okolí je poté malinko jemnější. Ale to je asi vše co o něm můžu říct, nějaké otoky nemáme a aby byli vidět výsledky ve vyhlazení jemných vrásek na to je potřeba pravidelného a delší užívání. Takže můj názor na tento přípravek je takový neutrální, ale rozhodně ho budeme zkoušet i nadále :)
Všechny produkty naleznete na stránkách www.bioderma.com

Budu ráda za Vaše názory a zkušenosti s touhle kosmetikou. Mějte příjemný zbytek dne. 

16 komentářů:

  1. Hezká recenze. Deodorant mi taky vyhovuje, sice na začátku plnil funkci lépe ale pouzivam ho uz jen kvuli tomu, ze nedrazdí a me i hezky voní :)

    OdpovědětVymazat
  2. biodermu už mám dlouhou dobu chuť zkusit :)

    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. recenze je suprová, voda je opravdu super a anti-transpirant musím vyzkoušet, pokud je tedy opravdu tak skvělý :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten deodorant zkusím :) díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  6. moc hezká recenze :-) ten deodorant vypadá hodně dobře, vidím to tak, že ho vyzkouším ;-))

    OdpovědětVymazat
  7. Já jedu jen zelenou řadu :) Jinak mě teda zaujal ten deodorant ... mrknu po něm! ;)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. tuhle vodu mám zelenou a ráda bych vyzkoušela i tuto, každý jí chválí a já věřím, že je super :)

    OdpovědětVymazat
  9. čistící vodu Sensibio H2o bych chtěla vyzkoušet,vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  10. chci se zeptat, jestli ti ta cistici voda pomohla na problematickou plet? :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ten rollon jsem měla a nepřišlo mi to jako nějaký zázrak, přijde mi jako úplně běžná kulička

    OdpovědětVymazat
  12. tu čistící vodu jsem měla a můžu jedině doporučit! Je super:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, můžu se zeptat, kde se tyhle přípravky dají koupit? Seženu je jedině na internetu nebo i v běžné drogerii jako DM? Chtěla bych vyzkoušet tu odlič.vodu, když se odličuji, mám hrozně červené fleky a ráda bych ji vyzkoušela. Děkuji za odpověď.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetiku zakoupíš bud na internetu a nebo v lékárně v drogériích se neprodává ;)

      Vymazat