22. září 2016

/OUTFIT/ Sportovní šaty

Ahoj! Pro začátek se nelekejte, že mám holé nohy a šaty, když je venku taková zima, ale outfit je focený několik dní zpět, kdy počasí nebylo ještě tak sychravé a v šatech tím pádem bylo skvěle :). 
Toto léto jsem si moc přála nějaké šaty, které by byly sportovnějšího ražení a byly by tak vhodné i na procházky přírodou, se psíkem a nebo na jiné volnočasové aktivity. Moje prosba byla vyslyšena a tak je můj šatník bohatší o tyto obyčejnější černé šaty s bílými šňůrkami a kapucí. Jsou teplákové, pohodlné a těším se díky nim už na další léto, kdy těch výletů bude snad více a tak je vynosím na rozdíl od tohoto léta více:). 
Protože jsem většinu dne trávila v autě přejížděním a měla jsem bad hair day, tak kšiltovka byla nutnost a džínová bundička už měla jen za úkol mě lehce ohřát, aby mi nebyla zima na ruce, protože často jezdím s otevřeným okýnkem. K tomu jsem vzala už jen malou kabelku a tenisky a hurá ven! 

No a jelikož jsem nemocná, tak mojí momentální největší zálibou je projíždět eshopy a přemýšlet nad tím, co ještě nutně potřebuji do svého šatníku/botníku na podzim. Klasicky mi přijde, že nic nemám a že potřebuji všechno co vidím :D. Nejvíce by mě teď potěšily nové Conversky na Spartoo, protože tam mají i "metalickou" kolekci, takže tam teď najdete rosegold, gold i silver provedení klasických conversek <3. Mým favoritem jsou rozhodně tyto boty ! Ale měla bych se co se týče bot krotit, tak uvidíme zda jimi obohatím svůj botník :).

IMG_4853 Beze jména IMG_4814 IMG_4871

ŠATY - www.NejLegíny.cz
DŽÍNOVÁ BUNDA - Zara /www.Vinted.cz/
KŠILTOVKA - New Era
KABELKA - Deichmann
TENISKY - Reebok /www.Ringit.cz/
HODINKY - DKNY

14 komentářů:

  1. Outfit je celkově fajn, ale mám trošičku obavu, aby ti nepraskly švy na rukávech, protože v té oblasti máš tu bundičku strašně napresovanou. Není to žádný hate, jen mi přijde, že ti přes paže nesedí.

    OdpovědětVymazat
  2. Přijde mi že jsi hrozně dlouhodobě zavodněná v obličeji. Je to vždy to první čeho jsi všimnu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si toho pokaždé všimnu.

      Vymazat
    2. Holky a mate nejaky tip jak se toho zbavit? Budu moc rada, kdyz mi date nejaky tip nebo radu :).

      Vymazat
    3. Jituš, taky se mi zavodňuje organismus - ale projevuje se to v dolních končetinách. Začala jsem chodit na lymfatické masáže a hrozně mi to pomohlo. Taky doporučuju hodně pít, nesolit, jíst ovoce a zeleninu. Takže doporučuju si najít nějakého maséra, který se na to specializuje. Jen je to běh na dlouhou trať. Je třeba na ně chodit pravidelně. Já teď víc jak měsíc a půl nebyla, a po fyzicky náročném dnu jsem zas celá otekla, což se mi při pravidelných masážích nestávalo.

      ...Instantní krása...

      Vymazat
  3. Celkově na první pohled to vypadá hezky, ale když se zakoukám na fotku, ta bundička ač je hezká, je dost na fest, to mi trochu kazí celkový dojem.

    OdpovědětVymazat
  4. Já sleduji Jíťu už delší dobu a myslím, že dřív byla vychrtlá, teď je akorát :) jinak pořád krásné kombinace, jen výjimečně tu má něco "extra"... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně ze začátku byla opravdu vychrtlá (pamatuju si fotky na schodech) :D ideální postavu podle mě měla někdy před 2 lety, sama bych ji teď brala :)

      Vymazat
  5. Outfit je moc pěkný, nápaditý a moc ti to sluší. Moc se těším na podzim, ale jak píšeš, tak si musím taky obohatit šatník:). Jinak klidně přidávej častěji, moc ráda sem chodím :). ALena

    OdpovědětVymazat
  6. Celkově to vypadá hezky, jen doladit detaily. Ta bunda opravdu vypadá dost natěsnaná a divím se, že i tobě to nevadí. Já nemám tady ty upnuté věci ráda, takže i malá bunda by mi vadila a možná kdyby netrčely ze šatů nitě :D jinak fajn a oceňuju, že nemáš ty tenisko-lodičky nebo co to je :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá kombinace, moc i to sluší!A na šaty určitě mrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké šaty! Outfit povedený!

    OdpovědětVymazat