3. července 2014

Adidas NEO - giveaway

Vždycky mě mile potěší, když mě někdo osloví s tím, abych něco nabídla svým čtenářům. Tak se stalo i tento týden. Oslovilo mě zastoupení Adidas NEO, které mi pro jednu z Vás nabídlo voucher v hodnotě tisíc korun na nákup v nové prodejně, která se chystá 10.7.2014 k otevření v OC Chodov v Praze. 

Jak jistě víte, tak sportovní věci mám velmi ráda a to se týká i značky Adidas, vždycky mi byla sympatická a jejich oblečení mám velmi ráda. Přeci jen jsem se několik let prala v kimonu jejich značky. Ale teď zpátky k Adidas NEO. 
O co že se konkrétně jedná? NEO je sportovní a volnočasovou módou pro mladé, kteří rádi žijí, mají svůj vlastní styl a rádi zkouší nové věci. Nebojí se jak v módě a živote experimentovat a rychle se mění. A v tom to všechno spočívá. Jak se měníme my, tak rychle se bude měnit i zboží na prodejně, Je plánované doplňování v průměru až 4x týdně, takže obchod bude nabízet stále něco nového (NEO).

Hlavními tvářeni je Justin Bieber a Selena Gomez, která i navrhla svoji vlastní řadu oblečení - mimochodem jsem na to koukala a stojí za to!

Takže pokud vás to láká, tak jste všichni 10.7. zvaní na otevření nové prodejny do OC Chodov v Praze a pokud si chcete udělat radost, tak se stačí přihlásit do soutěže, která potrvá pouze jeden týden (do 10.7.)! S tím, že vyhraný voucher platí do 31.7.2014. 

A co je potřeba k tomu abyste voucher v hodnotě 1000,- vyhráli? Být mým pravidelný čtenářem (GFC,FB), zanechat platný e-mail a vybrat jednu věc z kolekce, která vás zaujala - zde.


Přeji hodně štěstí a pěkný den! :)