20. ledna 2014

"Facebook foto smršť" a moje vykecávání

Nestíhám a nestačím. To by mělo být zřejmě motto mých posledních dnů. Upřímně, ale ani nikam moc nechodím, tudíž o články začíná být malinko nouze. Dokonce nemám ani nic moc co recenzovat, protože jsem upřímně líná něco zkoušet, přeci jen všechno co mám jste už viděli, musím se polepšit! :)
Každopádně během uplynulých dní, jsem vás zavalila pár fotkami na facebook stránce, kdo mě ještě nemáte na fb přidanou, tak si koukejte pospíšit, najdete mě tam zde, a proto myslím, že by bylo fajn, kdybych je zveřejnila i tu na blogu :). 
Jako první tu máme zkoušku nových "fake" vlasů, nebo-li clip-in, které jsem "nutně" potřebovala na ples školy, protože všechny co mám doma uložené v krabicí začínají vypadat, po těch letech, jako koňské žíně a ani tuny olejíčků a olivového oleje je už nespasí. Smutné, posloužily mi dobře a věřím, že tyto nové, budou sloužit stejně tak :).

 Aby mi bylo na tom světě veseleji, tak mi dorazily tak očekávané červené šaty Love z Asosu, které mi budou dělat společnost právě na onom školním plese moji střední školy. Byla jsem poněkud skeptická, když mi dorazily a upřímně jsem se je bála i obléct, abych nebyla zklamaná, takže si představte tu radost, když mi perfektně sedly :). Teď už jen vymyslet účes - zřejmě si udělám jemné vlny na stranu se spuštěnou ofinou do čela - doplňky a líčení a mohu vyrazit! Koho zajímá jak to bylo s doručením a platbou, tak platba se provádí předem přes kartu a doručení trvalo krásných 7 dní! :)
Protože jsem holka šikovná, tak jsem se aspoň jednou stihla vyfotit před tím, než jsem odešla z domu. Vytvořila jsem si "obrovský" ohon za pomocí clip-in vlasů, vyčesala si vepředu jak kdyby "kopulku" a dala gumičku se zlatou mašličkou, kterou bohužel nevidíte :(. Na krk jsem zvolila zlatý řetěz, který jsem koupila u Feel Fashion na fb a béžovo-zlatý přehoz, který jste mohli viděli v minulém postu :). Upřímně říkám, že jej miluju!
A celé toto moje vykecávání bychom mohli zakončit něčím, co potěší každé dívčí srdce a to jsou boty. Musím se vám přiznat, že už vím po kom tu lásku k botám mám. Po mámě! Díky mami. Dám vám příklad. Volám jí, že jsem v Deichmannu a že tu mají ty super kozačky co chtěla s 50% slevou, tak zda jí je mám koupit. Odpovědi se mi moc nedostalo, ale zhruba po hodině jsme se společně do onoho obchodu vydaly a po další hodině stojí moje máma u pokladny se třemi páry bot, dohromady za pětset. Víte jak to dělá? Má pidi nožku velikosti 35-36, všechny boty které měla vyhlédnuté, upozorňuji, že všechny měly původní cenu okolo 700,-, měli ve slevě za pakatel a plus tam měli akci, kup 3 zlevněné páry a ten nejlevnější dostaneš zadarmo. Takže to jenom abych vám ujasnila po kom, že ten "botoholik" jsem :D. Tyto krásky na fotce jsou sice od Tamarisu z rejnokobuv, ale nesedla mi velikost, proto jsem je musela vrátit (fňuk) a čekám, že mi snad o číslo větší botky sednou :).
Omlouvám se pokud pro vás článek nebyl ničím přínosným, ale na začátek nového týdně po mě nemůžete chtít zázraky. Jsem totiž značně znavena spánkem, ve kterém půjdu o malou chvíli zase pokračovat :)!

28 komentářů:

  1. ¨ty jo ty clip in vlasy vypadají skvěle a nepadají nosíš je i normálně:)a přes co je tak objednáváš a šaty,jsou krásné ta barva:)

    OdpovědětVymazat
  2. clip in vlasy úžasný, jakou sis pořídila jejich délku ?

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  4. juuu, doufám, že sem pak hodíš nějaké fotky z plesu:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já zrovna takovéhle články můžu ;)

    OdpovědětVymazat
  6. také články jsou super
    a delší vlasy ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty boty jsou úžasný ♥

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. ty boty jsou bomba, škoda žes je vracela :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty ti musí strašně slušet!

    OdpovědětVymazat
  10. Šikovná maminka! Malinká nožka se dost hodí, vždycky závidím těm, kteří ji mají, ty slevy na 35-36 jsou fakt brutálnííí :D

    OdpovědětVymazat
  11. Vlásky jsem si taky nedávno pořídila a pomalu se s něma začínám učit :)) A botky?? Ty jsou naprosto úžasné. Strašně dlouho po takových pokukuju. Vždy, když je někde mají, tak si to rozmyslím, že nebudu utrácet, a potom toho lituju. Tak snad se i na mě usměje štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
  12. ty botky jsou dokonalé, dokonce jsem se na ně potom, co jsi je dávala na fcb koukala a díky bohu neměli moji velikost, jinak by zas moje peněženka trpěla:-D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  13. Jituško, prosím tě, myslíš, že když budu několikrát do týdne nosit clip-iny, že mi to nic neudělá s mými vlastními vlasy? Třeba že nebudou růst pomaleji nebo něco takového? Možná to vypadá jako blbý dotaz, ale doufám, že to není stejné jako napletené vlasy, které ty vlastní zatěžují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uprimne clipy vlasy trochu zatezuji. Odviji se to spise od toho jak mas ty sama kvalitni vlasy. Mne osobne prislo, ze kdyz jsem clipy nosila kazdy den, tak mi trochu pomaleji rostly, ale je to jen muj osobni pocit.
      A stejne jako pridelane vlasy nastalo to neni, rozhodne to je o mnoho mensi zatez :).

      Vymazat
    2. Ahoj :) nosím clip-in uz 5 let, a nic se mi s vlasy nestalo :) Mám je hodne ridke, takze mi je krasne zahustí a nikdo nic nepozná :) Samozrejme kdyz jsem doma, nemocná atd. tak je nenosím, abych svym vlasum dala oddych. Vlasy mi rostou porád, kazde dva mesice chodím na konecky a zadne ridnutí nepozoruji. Ale opravdu zalezí na kvalite tvych vlasu.
      L.

      Vymazat
  14. krasne topanky! podobne som niekde videla a tiez som po nich pozerala :)

    OdpovědětVymazat
  15. váu tie vlasy super na tebe vyzerajú :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tie clip-iny su super, vobec by som nespoznala, ze to nie su tvoje vlasy. ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Já osobně vlasy taky mám, ale absolutně je nenosím. Nezvykla sem si. Takže nic :D
    Jinak já sem šílený magor na boty, ani nevím proč. Jednou sem se probrala a byla plná skříň :D

    OdpovědětVymazat
  18. K šatum bych volali rozhodně jiné psaníčko než máš na fotce s šaty..

    OdpovědětVymazat
  19. Woow, miluju ty šaty, bude fotka v nich? :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, máš moc hezký blog! Mrkni i ke mě můžeme se navzájem odebírat :) Dej vedět do komentů.

    Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Opravdu krása, krása !! :) Mohla bych se zeptat, jakou velikost šatů máš ? :)

    OdpovědětVymazat