30. prosince 2013

Nejoblíbenější kousek

Pokud bych měla zvolit jeden kousek, který bych teď nosila nejraději pořád, byla by to rozhodně tato vesta. Mohla bych na ni pět ódy klidně celý den, protože to byl přesně ten kus oblečení, který jsem si neskutečně přála celý rok a nyní si jí užívám na maximum!  Jaký je váš nejoblíbenější a nejvysněnější kousek oblečení, který jste si tento rok pořídili? :)

Kožešinová vesta - Ebay, kabelka - Mohito, tričko - H&M, šála - Lindex, kalhoty - New Yorker, boty - Deichmann

87 komentářů:

  1. Nelibi se mi barva vlasu, takova ta lacina cervena, nelibi se mi ani posledni dobou outfity, prijdes mi ve vsem neskutecne narvana, a do toho, jestli pribiras je nam vsem prdlajs, ale to je muj pocit z tveho blogu za poslednich par mesicu... :( I obleceni mi prijde lacine, viz tato vesta a nejaka ta bunda, co byla v clanecku pred nejakou dobou... Mam tvuj blog rada a klikam na nej ze zvyku, doufam, ze se to snad do budoucna zlepsi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. slovo lacine se tu objevuje az prilis casto.moc dobre vsichni vite ze si jitka nakupuje levne obleceni...a nevim kde je zas v cem narvana..boze :-//

      Vymazat
    2. Ach, ta naše povaha česká. Kritizovat, závidět, sami nic nedokázat jen shazovat druhé, to by některým šlo, přesně jako této Anonymce. To už je škoda slov k takovým lidem. Náhodou to tady Jitce moc sluší, v ničem není narvaná. A když dokážeš tak super kritizovat, tak prosím, nevystupuj anonymně, založ si vlastní blog, nafoť se tam a uvidíme. Omlouvám se, ale už jsem opravdu vytočená z těchhletěch závistivých pipinek, co jen kritizují, kritizují a kritizují a přitom samy nic nedokázaly!! Je mi už z toho opravdu špatně.

      Vymazat
    3. Já se anonymů většinou fakt nezastávám, ale kde Jitku uráží? Napsala jen svůj názor proboha...

      Vymazat
    4. Přesně! Napsala jen svůj názor a z toho komentáře vůbec nevyznívá, že by Jítě nejak záviděla.. A slovo laciná se zde nepoužívá pro to, že by byly věci levné..Každý nemá na to si kupovat kabelky za tisíce, ani já ne..A upřímně mi to přijde i zbytečné(věc názoru). Jen se to tu používá k celkovému dojmu. Jinak já Jíťu mám ráda a pravidelně ji sleduji, takže žádný hater. :)

      Vymazat
    5. Narvaná určitě v ničem není a postavu má super.
      Je ale pravda, že většina těch věcí působí dost lacině, ale já tento blog beru jako takovej obyčejnej, všední, prostě normální. Je super, že někdo, kdo se oblíká průměrně a relativně bez nápadu a hlavně za málo peněz, je takhle úspěšnej. Mně už docela lezou krkem bloggerky, který se ženou za originalitou, ale ve finále jsou všechny jak přes kopírák. Pokud máte rádi drahou kvalitní módu, tak je pro vás určenej trochu jinej typ blogů a vůbec nerozumím tomu, proč sledujete tenhle. Přece přijdu, podívám se, tenhle styl mi nesedí, tak jdu jinam.

      Vymazat
    6. Napsala jsem svuj nazor, jeji blog ctu uz nejakou dobu a nejsem zadny hater. Nevim, proc bych si mela zakladat blog a nafotit se tam :D Jitce nezavidim, vim sama jak je to tezky byt na VS, k tomu stiham praci, sport, pritele aj. Nepisu tu, at nakupuje jen kabelky v Parizsky a zbytek obleceni v Zare, kterou osobne moc nemusim, ale lacine na me pusobi hromada veci z ebay, spoustu veci tam da sehnat levne, ale spousta veci je tam jen pekne nafocena na modelkach a domu vam prijde hadr jak na podlahu...

      Vymazat
    7. No jasně, Martina z Blondieverse nosí hadry z eshopu jako je Sheinside, Romwe atd. coz jsou nejvetsi sunty sirokodaleko. Nehlede na to, ze je dostava zadarmo. Ale to je ok, protoze Martinka pusobi sebevedome a namyslene, a my ji vsechny budeme uctivat (narozdil o Jitky, ktera ukaze sve slabe stranky, takze co? No pojdme si do ni koupnout). Jenze jak vidite pod clankem, ze ma obleceni z ''obycejneho'' New Yorkeru, tak uz je lacina. Divky, ja nevim v jakem svete zijete, ale ja mam kamaradky ktere chodi oblecene krasne, moderne, ale vystaci si s obchody jako je HMko, NY, Reserved atd.. Mne prijde zbytecne kupovat si veci v Zare za predrazene ceny. A navic, mit penize na to, abychom si mohly koupit luxusni znacky, tak jsme stylova kazda a muzeme vest blogy. A nevim, proc si kazda myslite, ze moda je o tom, kdo ma drazsi kabelku. Jde treba spis o ten cit pro modu, a jak z jednoduchych (a nechci ani rikat levnych, protoze svetr za 900,- treba z Hm pro me levny neni) veci, udelat skvely outfit. A to si myslim, ze Jitka proste umi. To, ze me v posledni dobe jeji blog uz nebavi, a je to vice faktorama, je vec druha. A taky me mrzi, ze si smazala stare archivy, protoze si myslim, ze by melo byt videt, jak se blogersky vyviji a neni nic na tom, ze treba ted se ji to uz nelibi, protoze moda a vsechno okolo se denne meni. Nehlede na to, ze ty uplne prvni outfity byly proste nejlepsi :-)

      Vymazat
    8. Me se osobne veci z sheinside a jiny asisjsky eshopy nelibi, objednala jsem parkrat neco, jak z ebaz tak z sheinside a ja nevim, jak se vsechny jmenujou a libilo se mi minimum, veci jsem poprodavala dal. Je to krasne nafocene, ale prijde vam hadr, hnusna nekvalitni latka a vsude trci nitky a velikosti taky hruza. Nemyslim, ze moda je o tom, cim mas drazsi veci, sama mam kabelku od MK, ale nosim k tomu veci z Hmka, Manga a z NY taky, TW. A osobne nemam tolik kabelek jako Jitka, mam jednu kvalitnejsi a jednu dve obycejne.

      Vymazat
  2. Dovolím si nesouhlasit s předchozím komentářem, vůbec mi nepřipadá, že by jsi byla např. konkrétně v tomto outfitu nějak "narvaná", ba naopak. :) Jako celek to na mě působí velmi hezky. Osobně se mi chlupaté vesty tohoto typu líbí, např. v kombinaci s nějakým koženým křivákem, nicméně sama v nich bohužel vypadám hrozně neforemně a jako bych měla 120 kilo. :DDD Satek z Lindexu mám stejný, akorát v hořčicové barvě, je super :-). Jinak přeju hodně štěstí, lásky a zdraví do Nového roku a at nás zásobíš outfity minimálně i v roce 2014. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take preji spoustu stesti, lasky, zdravi a vyplnenych snu do noveho roku :)!

      Vymazat
  3. Já zas miluju tuhle šálu, můžu ji nosit pořád<3

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mi příjde, že poslední dobou nejsou outfity co bývalo. Ani příspěvky. Všechno je stejné, nebo špatně sladěné. Měla jsem tvůj blog ráda, ale teď to opravdu flákáš. Jen můj názor ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší ti to mooc :))

    OdpovědětVymazat
  6. Vcerejsi outfit? jsem te videla :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Popravdě? Trošku jsem se úvodní fotky lekla. Nechci být zlá ani zákeřná, ale v tuto chvíli mají anonymové pravdu, projela jsem si tvůj blog a pak srovnala s nejnovějšími příspěvky a je pravda, že to poslední dobou není nic moc. Připadá mi, že Tě něco trápí, jsi smutná, alespoň tak na mě působí tvůj pohled. Nevidím v tobě tu jiskru, co jsem viděla dřív.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně to nepřijde tak hrozné,jako některým tady:)spíš si nemůžu pomoct,ale tvůj výraz mi přijde bud pořád naštvanej nebo takovej nafrněnej,ale je jasný,že člověk nemůže za to,jak se tváří a spoustě lidí na něm nic divnýho nepřijde:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ani se ti nedivím, ta vesta je fakt úžasná :-)! Krásnej outfit a žádná laciná červená, ta barva vlasů je krásná :-) Jsi číča Jíťo :-)! Vůbec si těch hloupých anonymů nevšímej :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Myslím, že Jitce to velice sluší:)) Šála a vesta jsou super! A o narvanosti se vážně mluvit nedá!

    OdpovědětVymazat
  12. Tak mně se tenhle outfit náhodou líbí, protože v něm nevypadáš "narvaně" jako v outfitech s bundičkama/sakama. Líbí se mi, jak máš naaranžovanou šálu. Ale fakt si dávej pozor, nejsi vyloženě štíhlá a některé věci tě rozšiřují ještě víc... Léa

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný outfit, prosím odkud je ta vestička? Nemáš někde uložený odkaz? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je odtud http://www.ebay.com/itm/370908659727?var=640128965538&ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1497.l2649 :)

      Vymazat
    2. taky se mi ta vesta celkem líbí, na to že je z ebay, tak jeden z těch lepších kousků :)

      Vymazat
    3. Děkuji moc :)

      Vymazat
  14. Ja v tomto Jitku vcera potkala v Malenovicich a pusobila krasne. Rozhodne neni tlusta. Ma normalni hubenou postavu, krasny vlasy. Nevim co proti ni porad mate. Vsichni vite ze ma osobni problemy ale porad ji budete neco vycitat prestoze je evidentni ze se snazi. Drz se!
    A muj nejoblibenejsi kousek pro tento rok jsou hodiny MJ =)

    OdpovědětVymazat
  15. Asi mám jiný vkus, ale kabelka je podle mě dost mimo, nechci použít slovní spojení "lacině vypadající", ale bohužel musím :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi kabelka nelíbí, zdá se mi taková odfláknutá. Myslím, že lepší by bylo mít jednu kvalitní a univerzální, ne tyhle přeplácané kýče.

      Vymazat
    2. Co je na ní přeplácaného? :)

      Vymazat
    3. Pardon, ale napodobeniny kabelek, kam se šoupne to i to, navíc jsou z týhle otřesný koženky.... Jednoduchý a pěkný kabelky, který by působily elegantně, a ne jak pro šestnáctku na diskotéku, taky existují; takhle ale rozhodně nevypadají.

      Vymazat
    4. Nevim kde se co soupe, ale ok. Ale jestli je tato kabelka preplacana, tak snad uz vsechny.
      A mimochodem jsem ji dostala a neminim poslouchat takove reci, kdyz to byl darek. Mam toho akorat uz dost! Jenom me nicite radost z kazdeho druheho darku..

      Vymazat
    5. Já to nepsala, ale to slovo bylo šoupne, jako vrazí, dá, a ne šoupe, ne? :D

      Vymazat
    6. Uz jsem byla tak vytocena, ze jsem i spatne cetla :D. Kazdopadne na tom co jsem napsala to nic nemeni :).

      Vymazat
    7. Jituško,nic si z toho nedělej! Kabelka je krásná! :)

      Vymazat
    8. Jitu, mohla bych se prosím zeptat jaké jsou rozměry kabelky? Chci si podobnou objednat, ale mám strach, aby nebyla malá. Díky moc předem ;) :-* A přeji krásný nový rok :) :-* M. :)

      Vymazat
  16. Ahoj Jituško, chtěla jsem ti říct, že jsem tě včera viděla v Tescu v trafice a strašně ti to slušelo :o) Než sem se rozhoupala ti něco říct, tak už jste šli pryč. Měj se krásně a užij si v pohodě zbytek roku a ten nový ať je lepší než kterýkoliv jiný :o) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, děkuji moc! Měla jsi klidně dojít hnedka :). Mimochodem včera vás v těch Malenovicích bylo nějak hodně, jak to tak sleduji! :)
      A také přeji vše nejlepší do nového roku, snad nás čeká ten nejlepší možný rok :).

      Vymazat
  17. Outfit pekny, tyhle botky jsou ke kabelce o moc lepsi nez ty kozacky ;) skoda te otřesné cervene v jinak krásných vlasech

    OdpovědětVymazat
  18. Sluší ti moc :) Můj kousek je kožená bundička, jelikož jsem ji sháněla alespoň 2 roky... Všechny byly moc předražené nebo jsem v nich vypadala jak motorkář :-D Teď mám skvělou z HM ve stylu křiváku, které mi vždy sednou jako ulité, a navíc s 20% slevou...tomu se říká osud :-D
    P.S Šťastný Nový rok, Jituš :)

    OdpovědětVymazat
  19. Nevim co maj všichni proti kabelce, mě se náhodou líbí a přeplácaná teda rozhodně není..

    OdpovědětVymazat
  20. Jituš moc ti to sluší :) Vestu jsem si objednala v té přírodní hnědo šedé, černou již mám z Gate :) nemáš novou barvu? Na fotkách to vypadá, jakobys měla fialové vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo mam :). Dala jsem si tam cervenou, aby se mi vlasy leskly do rezavo cervena, ale pres upravu pusobi vyrazneji, az do fialova :).

      Vymazat
  21. Jiti zdá se mi to, nebo se ti nějak zhoršila pleť? Jinak ti to jako vždy moc sluší! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu zhorsila.. mela jsem blbe obdobi a cely oblicej si porad skrabala, takze se mi akne rozlezlo, ale uz je to dobre :))

      Vymazat
    2. Spatna zivotosprava? kdyz se najis jednou za den a pak se dojidas vecer a jednou za tyden si skocis nekam na pivo nebo vino...nediv se

      Vymazat
    3. Ti anonymové jsou vážně na hlavu :)) Sama jsem měla jednu dobu dost šílenou pleť a rozhodně to nebylo životosprávou! Měla jsem prostě stresové období a psychicky jsem na tom nebyla nejlíp. Psychika je sviňa. Tak to bude, viď Jiti ;)

      Vymazat
    4. Co ty víš o tom co jím a piju? Omg...
      Normálně jím skoro 5x denně a dát si pivo/ víno je takový prohřešek? Skoro vůbec nepiju alkohol, což ti potvrdí skoro každý kdo se se mnou stýká. Tak už mlč!
      Mám akné celý život, už od 6ti let, měla ho i moje máma a má ho i moje sestra, hold mám k tomu sklony. Běž si toto cpát někomu jinému, když nic o mně a mojí životosprávě nevíš, tak si nech svoje názory pro sebe a pořád mi necpi ty svoje..

      Vymazat
    5. Nechapu, ze na kazdyho tak stratujes Jitko...

      Vymazat
    6. Na nikoho "nestartuji", ale pokud mi někdo už po několikáté v komentářích nutí něco o čem nic neví a pořád si myslí, že má svatou pravdu, tak mě to dokáže akorát tak vytočit.
      Myslím, že je to přirozené. A já nebudu poslouchat něco co není pravda. Ještě navíc ne v době, kdy vím, že jím normálně, zdravě, cvičím, snažím se a nějaká "chytračka" mi bude neustále předhazovat něco jiného a bude mi všude zmiňovat, že si dovolím dát jedno dvě piva a dvě deci vína a jak mám špatnou životosprávu atd... To je trochu mimo a je to něco co mi skutečně vadí.

      Vymazat
  22. úplně tě chápu, černou vestičku jsem sháněla hrozně dlouho a když ji měli v FF tak jsem si ji ihned šla koupit. musím říct, že teď patří tak trochu mezi moje stálice :D (no fajn, nosím ji každý den).
    Jinak ti to ale strašně sluší, celý outfit se mi líbí:) a přeji vše dobré do Nového roku ♥
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  23. Vestička nemá chybu, moc Ti sluší :) Já mám na cestě dost podobnou a už se jí nemůžu dočkat ... jen mám trochu obavy, že v ní budu vypadat jako medvěd :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Hloupých anonymů si nevšímej. Taky mám už od malička špatnou pleť, takže vím, jaké to je.
    Jsi strašně krásná ! <3
    A abych nezapomněla, přeji šťastný nový rok!
    Marky :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě také Marky přeji šťastný a hlavně krásný nový rok :)

      Vymazat
  25. Jituško,tento outfit se ti moc povedl :) a hlavně se mi líbí ta kabelka,mám takovou podobnou a ráda ji nosím:) fakt tě moc obdivuji,že jěště trpíš ty trapný anonymy, kteří melou jen samí nesmysli a už ani neví,co si mají vymyslet :(( je mi tě někdy fakt líto,že tohle musíš číst, ještě ke všemu, když nemáš zrovna lehké období :) takže Jituško,držím palce do nového roku ať to špatné období je za tebou a ať si v blogu stále tak dobrá jak nadále,mám tě moc ráda . Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, snad se s blogem podaří i v novém roce a snad mi bude i přáno blog do budoucna zkvalitnit :).
      Přeji krásný nový rok :)

      Vymazat
  26. no to snad nemyslíš vážně? outfit pěkný ale jak to tak vypadá tak zachvilku budeš psát články o jedné větě! máš práznidny, co by sis na blog mohla udělat víc času a máš šanci se mu trochu víc věnovat tak to takhle odbydeš, s takovou ten tvůj blog půjde někam ... promiň, mám (nebo měla jsem) tvůj blog moc ráda ale na tohle se nedá jinak reagovat .. přijde mi, že přidáváš články už jen z donucení aby jsi sem teda aspoň něco dala "lepší než nic že", ale takhle sem nedávej radši nic!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci tady lobovat za Jitku, taky jsem radši četla dřívější články, ale je na VŠ, tam se na prázdniny kolem Vánoc moc nehraje. Po Vánocích zkoušky, započty apod. Myslím, že stejně jako všichni ostatní, držím Jitě palce, aby se ji brzy srovnal osobní život a mohla se zase blogu mohla věnovat tak jako dřív.

      Vymazat
  27. Ahoj Jiti, rozhodně si nemyslím že by kabelka vypadala lacině a přeplácaně :) naopak zlaté detaily jí krásně oživí,a ještě když je darovaná od srdce od přítele tak bych jí měla ještě více ráda.Nenech si posledních hodin v roce 2013 nechat zkazit od nepřejících anonymů :) Mě osobně se tento celý outfit líbí.
    Přeji do nového roku hodně zdraví, štěstí,lásku a ať se obklopuješ jen s lidmi které máš ráda a oni tebe. Šťastný nový rok! Bet.

    OdpovědětVymazat
  28. Mně se vesta líbí (sama bych ji teď ale nenosila) a hlavně v kombinaci s touhle šálou je parádní :) A ať si každý říká co chce, názor nikomu vyvracet nebudu, ale já jsem si tvůj blog našla a oblíbila až v posledních měsících právě pro tvůj vzhled (všude ti to sluší), hezkou a nositelnou módu a na nic si nehrající styl psaní :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásně nakombinované, moc ti tu sluší :) Jinak krásný nový rok 2014, ať se daří, žádné zbytečné starosti a víc usměvných okamžiků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lucie, tobě také přeji ať prožiješ krásný rok 2014 :)

      Vymazat
  30. Můžu se zeptat na materiál vypadá to jako peří :D ale asi to nebude toe takový lehounky a nebo? :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Jitka, vyzeráš veľmi pekne :) vestička nie je podľa môjho vkusu, ale na tebe sa mi páči. Pokiaľ ide o tie žalostné výkriky niektorých anonymov ( nie všetkých )typu - priberáš, akné, nevenuješ sa blogu, mala by si viac písať lebo blog upadá!!! - tak k tým len toľko, že byť tebou na tie stupidity ani nereagujem. Ale chápem, že občas sa to ignorovať nedá...hlavne si nenechaj zobrať radosť z darčekov, ktoré máš rada a ktoré sa ti páčia za to žiaden Anonym nestojí !

    OdpovědětVymazat
  32. je krásná, vůbec se ti nedivím, taky bych ji nosila pořád, snad každý den! :)

    OdpovědětVymazat
  33. Takže..
    • Barva vlasů se mi líbí. Barvu do červena bych si chtěla dát také, ale nemám na to odvahu, takže "palec nahoru"
    • Outfit mi celkově přijde fajn. Nepřijde mi přeplácaný..
    • Jediné co bych vytkla (ale to je opravdu detail...) nechala bych na jedné ruce hodinky a na druhou nedávala nic. Ale to je opravdu věc vkusu. A ani s tím náramkem to není špatné.. :)
    • Kabelka je hezká. Já teď nosím stále jednu černou kabelku, kterou jsem si pořídila, aby se mi hodila ke všemu. Jsem ráda, že drží svůj tvar a je to moje stálice..

    OdpovědětVymazat
  34. Jity, opravdu nechápu to, jaký máš přístup k tomu, když ti někdo napíše, že se mu nelíbí něco, co máš na sobě. Je to logické, sto lidí, sto chutí. Mně se taky ta kabelka moc nelíbí, ale hlavní snad je, že se líbí tobě, ne? :) Radost z dárku si kazíš sama tím, že si to moc bereš. Mně kamarádky řekli, že svetr, který jsem dostala k Vánocům, se jim nelíbí, že takové nosí jejich babičky(samozřejmě trochu to zveličili), ale mně to vůbec nevadí, ten svetr zbožňuju, cítím se v něm skvělě a líbí se mi :)) nevím proč, se tak nervuješ? :) Kdybys s tou kabelkou byla 100% spokojena, tak je ti názor druhých ukradený. Kdyby ti někdo řekl, že ta kožešinová vesta je hrozná, dle mého je mimochodem super, taky si ji plánuju koupit, určitě bys to hodila za hlavu, protože se ti líbí, je stylová atd...:)) Tak nechápu tvůj přístup k jiným kouskům oblečení..pochop, sto lidí, sto chutí..to jsi snad musela vědět, když sis blog zakládala...:))) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proste me to mrzi, kdyz nekdo ( ponekolikate ) takhle porad rozebira nejakou vec. Nevadi mi to jen kvuli mne, ale i treba kvuli tomu cloveku, ktery ji pro me vybral s nejlepsim umyslem. Proto se vzdycky rozcilim. Ja beru, kdyz nekdo napise, ze se mu urcita vec nelibi, ale porad to opakovat a poukazovat na vse okolo mi prijde uz na hlavu.. Jsem docela cholericka, takze to kolikrat nevydrzim a musim se k tomu uz vyjadrit. A samozrejme, vse co pises chapu a jsem s tim moc dobre srozumnena, ale zas obcas musite pochopi vy me, ze je to na palici, kdyz nektere osoby melou neustale jedno a to same dokola :).

      Vymazat
    2. Jity, tu kabelku tu máš myslím poprvé, tak jsme jako čtenářky vyjádřili názor :)) Jako snad na každou novou věc...A já myslím, že tvůj přítel je šťastný, že ta kabelka hlavně potěšila TEBE, může být spokojen, že se trefil :)) a to je nejdůležitější ;) na naších názorech nezáleží, jen jsme je vyjádřili, což je na blogu běžné, tak se prosím nezlob. Já jsem svůj názor vyjádřila slušně :)). Vždy s pozitivnámi ohlasy, přijdou i ty negativní. :) Tak to je a tak to bude. :) Taky přece kamarádce k jejímu třeba dárku na vánoce nelžeš, že se ti líbí, ale řekneš třeba, že to není tvůj styl, no ne? Je to přece logické.

      Vymazat
    3. A už se k ní vyjadřovat nebudu, slibuju :) Chápu, že je to dárek :) Jen mě mrzí, že jsi na lidi "vyjela", jen kvůli tomu, že vyjádřili svůj názor

      Vymazat
  35. komu sa nepáči, nech sem nechodí:DDD nie je to práca ani povinnosť Jitky viesť celý tento blog...robí nadštandard, najde si čas aby pridala príspevok pre tých ktorým sa to páči...nerobí nič zlé keď sem dáva outfity, ktoré nie su podla vášho gusta ale to sa asi v 14 ešte nedá pochopiť..to vás zakomplexovaných baví, keď vám Jitka naštvane odpiše čo;) tak kabelka bude asi len zamienka ;) Drž sa Jitka, ak ťa blog baví, pokračuj a pln si svoje sny...ako sa hovorí každy chce tvoje štastie, nenechaj si ho vziat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toto, že najvačšiu radosť spraví tým anonymom, keď sa im naštvane odpíše, vtedy dosiahli to čo chcceli.....každemu je jasné, že jeden post s vínom neznamaná, že si alkoholička aj daná osoba, čo to písala, to vie:)...keby že sa jej ale odpíše ja neviem napr. no jo maš pravdu tak to s tím pitím fakt už asi prehanim...viš co jdu hned zavolať na odvykací kliniku jestli jeste maji volné místo....no mna by to asi odzbrojilo, byť tým debilným podpichovačom ;) a nečuduj sa, že v ludoch vyvolavaš závist, pekná šikovna baba:)

      Vymazat
    2. Víš jak to je, ono ve výsledku ať člověk odpoví tak a nebo tak, tak je to vždycky špatně :D. Ale do budoucna si zřejmě zase uchovám svoje nervy a budu nad věcí :)
      A s tou poslední větou moc nesouhlasím, ale děkuji, je to milé a hned se cítím líp (a hned mám i lepší náladu :D ) :))

      Vymazat
  36. Tvůj blog je super!! Nikdy jsem žádné fashion blogy nesledovala, ale na tvoje stránky chodím pravidelně. Máš úžasný cit pro módu a sladění všech doplňků. Líbí se mi také, že dokážeš vybrat krásné kousky jak od značkových prodejců, tak od Vietnamců.
    V mnoha směrech jsi inspirující!!
    A všichni anonymové, co umí do komentářů napsat jen urážky a sami nic nedokázali, ať se jdou bodnout! Nebo ať sem prostě a jednoduše nechodí a mají klid.
    Přeju Jitce do nového roku 2014 hodně štěstí v osobním, studentském i bloggerském životě a ať jí nikdo a nic nevezme chuť a radost dělat věci po svém! Protože o tom to celé je....
    Darina

    OdpovědětVymazat
  37. Moc ti to sluší :) Cernou vesticku bych také chtela, ale trosku kratsí nez más ty :) Vínová šála k tomu vypadá skvele a kabelka se mi moc libi :)
    A zdal se mi o tobe v noci sen :D asi to bude tím, ze jsem se na tvuj clanek koukala pred spaním...Byly jsme s kámoskou nekde, netusím kde, na bruslích a sedly sme si na lavku a ty jsi tam sedela s pritelem...:D A hlasila jsem se k tobe :D pak jsem se ale vzbudila, tak nevím, jak to dopadlo :( :D

    Lenča :)

    OdpovědětVymazat
  38. Moc ti to sluší a vůbec nic nepůsobí lacině, jak tu někteří furt dokola omývají..:) Nic si z těch řečí nedělej, jsi krásná holka a závistvci nestojí za zbytečné nervy! :) Přeju ti jen to nejlepší do nového roku, spoustu nových čtenářů a hlavně úsměv na tváři :)

    OdpovědětVymazat
  39. Krásný outfit!:) Nedělej si nic z těch pitomců, co tu píšou takový debilní kecy.. Kabelka je krásná, jako zbytek věcí, hlavně, že se to líbí tobě a máš z toho radost:)

    OdpovědětVymazat
  40. Mne sa to nahodou naozaj paci, ja taketo vesticky zboznujem a ta farba vlasov ti tiez pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  41. Jity zdá se mi to nebo ti ten šál trochu zežmolkovatěl? Uvažuji nad jeho koupí v černé barvě, protože ten tvůj už bohužel není, tak nechci kupovat něco co mi mi po pár opráních zežmolkovatí .. díky :)

    OdpovědětVymazat