30. října 2013

Céline Paris

Ráda bych se s vámi podělila o něco zajímavého, ale jsem natolik unavená, že mě nejspíš v následující půl hodině čeká spánek a nebo odpočinkový film. Přijde mi, že nemám absolutně čas na odpočinek, i když si ho neustále tak přeji. Pořád kličkuji mezi školou, mámou a přítelem u kterého teď bydlím. Je to upřímně vyčerpávající a přijde mi že to nenabírá konce. A o té tmě venku ani nemluvím, přijde mi, jako kdyby už byla noc! Zřejmě mě to podzimní počasí začalo pomalinku, ale jistě vyčerpávat. Máte to také tak? Nebo jsme na podzim plní sil? :)

Koženkový křivák - Forever21, kalhoty - H&M, kožešinová vesta - ??? kabelka - New Yorker, boty - Deichmann, tričko - Yes, i am fashion, hodinky - Esprit

53 komentářů:

  1. Si nádherná Jituško, i přesto, že si si unavená ti to sluší jako vždy!! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Jiti to máš sestřinu vestičku? Vypadáš báječně a to i, když si unavená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo mám, tak nějak mi ji věnovala :). Sama si koupila novou (lepší) v New Yorkeru, tak jsme ji "zdědila", protože já jsem absolutně neschopná si nějakou dle mých představ koupit a to jsou snad všude :( :D.

      Vymazat
    2. nekoupila si takovou šedou s koženkovým páskem?:)

      Vymazat
    3. Mám jí totiž taky, je skvělá :) Doufám, že si ji někdy vypůjčíš a uděláš outfit, inspirace co k ní nosit by se mi hodila :)

      Vymazat
  3. Jsi krásná, ale to oblečení tě ztlusťuje :/

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná jsi...únava na tobě nejde vidět..ale hlavně si odpočinek dopřej! Vykašli se na povinnosti, ty vždycky budou :). Udělej si pořádně krásný den...v posteli a s přítelem :).

    OdpovědětVymazat
  5. Jituško sluší ti to, jako vždy :) Co se týká únavy jsem na tom úplně stejně dokonce mě dneska doktor poslal na odběry krve na pondělí, že se mu ta moje únava nějak nezdá :D tak snad se to zlepší, jak u mě tak i u tebe :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tobě to ale sluší! :) Únava je nepříjemná, proto ti posílám plno sil :-* ať vše zvládneš, jak by jsi měla :). Vestička je krásná, jen mě mrzí, že je v obchodech mají tak předražené :(

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto tě chápu :( Já bych taky potřebovala nějakej oddych, jsem hrozně unavená, podrážděná :( Furt jen kolotoč škola, práce, učení, škola.. a nemám čas vůbec na nic :( Jinak ti to samozřejmě jako vždy sluší :)..

    OdpovědětVymazat
  8. Konecne zapletene vlaskyyy. Moc ti to slusi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to :) skvěle oblečená

    OdpovědětVymazat
  10. krásny outfit svečí ti to :) a ja som zase plná síl na to počasie a tmu už som si nejak zvykla :)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělá vestička. Já né a né na žádnou, která by mi slušela narazit :(

    OdpovědětVymazat
  12. Kombinace křiváku s kožíškovou vestou vypadá moc hezky :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. krásná vestička <3 a máš skvělý účes Jituško :*

    OdpovědětVymazat
  14. Naozaj pekny otutfit, ta vesta je super a vlasky ti takto pristanu. :) Tak drzim palce, nech sa ti to zlepsi. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super blog! Nechceš se vzájemně sledovat? Byla bych moc ráda!:)

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  16. úplne ti rozumiem, ja som od pondelka do piatka v robote, celu sobotu v skole, a jediny volny den mam na seba v nedelu:( byvam s priatelom, takze uz mam vlastnu domacnost o ktoru sa tiez treba starat - cize aj ten jediny volny den co mam stravim asi polovicu upratovanim lebo cez tyzden nestiham... ked sa to spoji s tou skorou tmou + permanentnou unavou, som uplne znechutena z toho celeho a prestavam to zvladat.. drzim palce aby si sa cim skor citila lepsie!

    OdpovědětVymazat
  17. Ta vestička je perfektní, sluší ti :-) Mě se tyhle vestičky hrozně líbí, ale když si pak nějakou vyzkoušim, tak se v nich vůbec necítim :/ A tenhle účes ti perfektně sedne :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Muzu se zeptat mimo clanek?... pritel te od prvni chvile rad podporoval v blogovani a rad te fotil, nebo mu neco vadilo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od té doby co to ví, tak proti tomu nic nemá. Ale začal mě fotit až po nějakém čase, kdy viděl, že nemám nikoho jiného kdo by mi s tím pomohl :).

      Vymazat
  19. kde sa da kupit take tricko? :)
    http://simonechanell.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. krásný outfit :) moc ti to sluší, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  21. Pekny uces,ale nechapu nazev clanku,kdyz od te znacky mas pouze tricko a ani se o te znacce nijak nerozepisujes...

    OdpovědětVymazat
  22. Já třeba prakticky celý den nic nedělám, jsem bez práce, nestuduju, ale jsem teď unavená snad hned jak se ráno vzbudím. A pak celej den.. Takže si dokážu představit, jak jsi ko.. Jinak ti to hrozně moc sluší <3

    OdpovědětVymazat
  23. snažíš se zhubnout?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mela bys, mas vyzranej ksicht i to telo nic moc teda , navíc jsi hrozne bleda

      Vymazat
    2. :D :D ach jo..

      Vymazat
    3. Doopravdy žasnu, jak někdo může neustále komentovat moji postavu. Mám naprosto normální váhu k výšce, po několika letech nejsem jenom kost a kůže, ale chápu, že pár (zdravých) kilo navíc se v dnešní době neodpouští :). Navíc nechápu jak můžeš soudit moje tělo, když jsi ho ani nikdy na živo neviděl/a.
      Každopádně ano, bledá jsem, ale to jsem vždycky, když nastane podzim/zima, je to vcelku přirozené :).

      Vymazat
    4. Jituš vůbec bych to neřešila.. :) tlustá rozhodně nejsi, sice nejsi kost a kůže, ale nevypadáš už jako děvčátko ale jak ženská :) a hlavní je že jsi spokojená, což asi jsi...ať ti vlezou všichni na hrb. než se trápit dietama, radši mít pár kilo navíc.mám to stejně...mám asi i stejnou postavu jak ty a nestěžuju si..

      Vymazat
    5. Nejsi tlusta ani hubena, proste jako prumerna normalni holka s 60kg+ nic vic, nechapu co se tu resi.

      Vymazat
  24. Pokud je ona tlustá (jak se tu furt dokola zmiňuje) tak já jsem asi tank :D jak jsem nedávno slyšela v televizi-"já mám normální postavu, ale pro showbusiness jsem tlustá." Prostě blogerky, zpěvačky atd. ASI musí mít 50 kilo a hotovo!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokud jsem měla 50 kg, bylo vše v pohodě. Ale po zdravotní stránce u mě nic v pohodě nebylo..

      Vymazat
    2. Nemyslela jsem to ve špatném, spíš v ironii na to co tu furt někdo řeší za capiny... :)

      Vymazat
    3. Já jsem to také nemyslela špatně :D. Jen jsem to asi špatně zformulovala do věty :). Jednoduše s tím co jsi napsala souhlasím :).

      Vymazat
  25. rozhodně mi při těle nepřipadáš, vypadáš zdravě a žensky. sama vím jaké to je, také teď nejsem kost a kůže. sice jsem dříve byla hubenější, ale byla jsem dost nemocná, takže tohle odsuzování postavy nesnáším.
    Moc ti to sluší a máš krásný účes:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  26. Mužu se tě zeptat, jaktože bydlíš u přítele?

    OdpovědětVymazat
  27. já se ptala jestli hubneš, protože mi přijde že jsi hubenější, ne abych do tebe ryla...přišla jsi mi trošku víc jak to napsat slušně....víc udělaná a teď mi konečně přijdeš úplně akorát, ani vychrtlá ani tlustá....to nebyla nějaká narážka, jen že jsem si všimla, že teď vypadáš asi nejlépe a doufám, že už takhle zůstaneš :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc pěkný účes máš! :)

    OdpovědětVymazat
  29. zima (čti věčná tma) je na energii dost náročná, také jsem hodně unavená a hlavně ty nálady :D skvělý outfit a máš moc pěkně upravené vlasy! :)

    OdpovědětVymazat