13. června 2013

Yes, I am fashion

Že jsem chtěla tričko "Celine" asi všichni moc dobře víte. Já obecně mám tyto obyčejná bílá trička s černými nápisy moc ráda, ale moje štěstí je takové, že je všechny velice rychlo zničím, proto jich nemám nikdy dost. Tak jsem se rozhodla pro toto. Vím, má ho snad už každá blogerka, ale na volné chvíle je fajn a hodí se, když nevíte co s vzít na sebe :). Já mám tady toto od holek z Yes, I am fashion, které mají e-shop na facebooku.

Další věc která byla na mém pomyslném seznamu, byl tento parfém od Prady. Nevím proč, ale nikde po Zlíně jsem jej nemohla sehnat, jelikož ani v Douglasu a ani v Marionnaudu ho neměli. Nakonec jsem si ho tedy očichala v Hradišti na Slunci a jednoznačně se do něj zamilovala. A o pár dní později ho dostala jako dárek ♥.
Na závěr ještě malé doporučení. Holky z Yes, I am fashion vám můžu totiž jedině doporučit. Jejich výhoda je, že nechtějí peníze předem, ale až tehdy, kdy jim zboží dorazí. Což mi přijde fér, protože z podobných e-shopu nemám moc dobré zkušenosti. Navíc mají fajn výběr například mezi náhrdelníky, náramky, kabelkami a nebo třeba právě mezi oblečením :).

24 komentářů:

  1. tričko není vůbec špatné, taky se mi líbí :) a Candy voní úžasně. nějaký nový parfémek bych taky brala, můj problém ale je, že mi jich voní tolik, že nevím, který dřív :D

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.ebay.com/itm/1xFashion-Women-Lady-Letters-Prints-Round-Neck-Short-Sleeve-Top-Blouse-T-shirts-/350798987688?pt=US_Womens_Tshirts&var=&hash=item51ad3fc1a8

    tady sice musíš zaplatit předem ale stojí to naprosto přesně čtvrtinu ceny

    OdpovědětVymazat
  3. Od dievčat som tiež objednávala a tiež som maximálne spokojná. Candy od Prady plánujem kúpiť aj ja ♥

    OdpovědětVymazat
  4. já mám podobné jen takovou napodobeninu a v černé, protože bílou nenávidím :D
    ale je super!

    OdpovědětVymazat
  5. náhrdelníky i triko jsou krásné <3

    OdpovědětVymazat
  6. Nechápu jak si někdo může z těch facebookových eshopů něco koupit, všechny ty holky mají věci z ebay nebo aliexpressu, navíc několikanásobně dražší.

    OdpovědětVymazat
  7. to tričko je strašně pěkný :) je univerzální a hodí se opravdu ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
  8. chceš nám tady jako říct, že za tohle tričko si dala nějakým holčičkám 549,- ? když na ebay stojí max. 200 :D ?

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se to triko také hrozně líbí a je mi jedno kdo ho má .... já v něm nepotkala u nás nikoho :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nepsala si, že budeš šetřit a stále se tu ukazuješ s nějakými novými věcmi:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluviti stříbro, mlčeti zlato...
      Jednoduše se nestarej do něčeho o čem nic nevíš. Přečetla sis, že třeba parfém byl dárek? Ono by to první chtělo totiž číst a pak něco psát. A snad každý, pokud si něco vydělá, tak má právo si za to koupit co chce a kdy chce :)).

      Vymazat
    2. No to vím, že šlo o dárek, ale v každém článku téměř nová věc. Psala si, že nemáš brigádu, tak penízky asi samy do klína nenapadají a pokud ano, tak klobouk dole, taky bych se tak chtěla mít;)

      Vymazat
    3. Stálou brigádu nemám, ale i přesto si sem tam něco dokážu příležitostně vydělat. Stačí jenom chtít :).

      Vymazat
  11. ve Zlínském Douglasu(Zlaté Jablko) teda tu vůni mají už pěkně dlouho;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem tam tak v únoru a bylo mi řečeno, že Pradu nemají :)). Třeba je to už jinak :). Každopádně tato je stejně z internetu a tam to kolikrát vyjde mnohem lépe :).
      Nevíš kolik tam stojí? :)

      Vymazat
    2. Když jsem se na ni v listopadu dívala já, byla něco okolo 2 500,-- jen si už nepamatuji kolik to bylo ml, jestli 100 nebo méně. Mne by vcelku zajímala ta nová Candy L'Eau, tahle na mne byla až moc sladká.

      Jinak doufám že sis ji vybrala z věrohodného e-shopu, všude se teď řeší kauza parfums.cz a jejich padělky, nebo jiné internetové e-shopy, kde parfémy ředí vodou. :/ Je to hnus, takhle sprostě "vydělávat"...

      Vymazat
    3. Michaela: jen tak mimo konverzaci, o nějaké kauze s Parfumsama mi neříkej, já u nich nedávno zakoupila šampon L'Oreal a mám právě podezření na padělek, jen jsem si říkala, že u Parfums.cz by přeci nic takovýho být nemohlo... no tak jsem zase mimo a asi si jdu o tom něco přečíst... :/

      Vymazat
  12. Ahojda. Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Jituško, to tričko je úžasné, taky ho moc chci už delší dobu. Nechci nějak rýpat nebo tak něco, ale nepřijde ti to docela drahé za triko?(549,-).

    OdpovědětVymazat
  14. Tak jsem se koukala na ten e-shop a holky si slušně vydělávají na věcech z ebay.com pokud chceš ušetřit cca 400,- tak tam mrkni jsou tam všechny věci :). Jinak to tričko je super univerzální.

    OdpovědětVymazat
  15. Tričko tiež chcem :) a tento parfém som nikde nevidela:/

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj :-) planuju si objednat taky toto tricko ja jen jakou sis objednala velikost at muzu porovnat podle tveho outfitu jak to odpovída velikostne pres internet moc nenakupuji bojim se ze bude bud male neo velke dekuji

    OdpovědětVymazat
  17. tohle triko se mi taky moc líbí, ale je fakt, že na ebay se dá sehnat za zlomek ceny. ke Candy si příště přičichnu, jsem zvědavá, jak voní :)

    OdpovědětVymazat