28. dubna 2013

I love spring

Maturita mi slavnostně klepe na dveře a já místo učení vymýšlím co si k ní vezmu. Vždycky mám s tvorbou čistě elegantních/společenských outfitů trochu potíž, ale pokud bude možné, ráda vám je ukážu, pro někoho budou třeba inspirační :). Každopádně mě děsí, jak se někteří moji spolužáci připravují na státní maturitu už od začátku roku a já si jdu k tomu sednout teprve teď (:D). Jenže, když venku je tak krásně! :(
Tak na mě prosím myslete :)! 
A všem maturantům pevné nervy a no stress! :D

Košile-Takko, kalhoty-H&M, baleríny-Vietnamci, kabátek-Kenvelo, kabelka-oasap.com, hodinky-DKNY

45 komentářů:

  1. Neboj, maturitu zvládneš a i ten outfit bude určitě dokonalý ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Neboj zlato, zvládneš to levou zadní! :)
    Mimochodem, hned články vypadají lépe když je venku tak krásně, mám velkou radost, že už je konečně hezky po té šílené zimě.

    A jsi nádherná - o tom žádná!

    <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :***
      Ty jsi nádherná! A to jaro dělá s fotkami divy :))

      Vymazat
  3. Haha přesně stejný pocit mám! Já plánuji učení až od zítřka :D sice mě čeká celkem 95 témat,ale tak dá se no :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. to zvládneš v klídku a super barvy!

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec se neboj, ja jsem si myslela, že budu z matury mega stresovat, ale nakonec jsem minulý týden tu praktickou zvládla i bez stresu.. Teď za týden v tom budem společně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozně ti to tady sluší!!!:)) I jak máš rovné vlasy:)
    A neboj maturitu zvládneš...Je těžký se teď, když je konečně venku hezky donutit k účeni, to chápu:) Taky jsem to tak měla:))

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě to zvládneš, budu ti držet palce!:) Mimochodem moc ti to sluší, ty kalhoty jsou super! Mám podobné ze Zary a tu barvu totálně žeru!:D

    OdpovědětVymazat
  8. Maturity se vůbec neboj, já si teď říkám, že je to oproti zkouškovému hračka :) Budu držet pěsti a ty to určitě všechno zvládneš :) Jinak outfit se mi líbí je takový veselý a jednoduchý :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. tvoj priateľ musí mať radosť, že má vedľa seba takú krásnu dámu! držím všetky palce čo mám, to zvládneš ;)

    OdpovědětVymazat
  11. sice jsem státně maturovala před 2 lety, ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že na není jak se pořádně připravit na ty testy... stejně se neví co přesně tam bude apod. ale věřím ti, že to zvládneš všechno na 1 :)

    OdpovědětVymazat
  12. presne to isté zažívam aj ja, ale tak hovorím si, že tí čo sa začali učiť už dávno to asi viac potrebujú, to ma vždy tak trochu upokojí, aj keď by som chcela ono to proste nejde, mne to pôjde až keď mi bude prihárať, vtedy mi akosi všetko do tej hlavy ide ľahšie
    a inak krásne fotky, milujem tieto rozkvitné ružové stromy

    OdpovědětVymazat
  13. Rozkvetlé třešně v pozadí jsou skvělé, ještě jak ti ladí s kalhotama! Jsi kráska :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super farebný outfit veľmi ti to ide:)
    Držím palce na tie matury!!

    OdpovědětVymazat
  15. Musim ti říct že poslední dobou z tebe i tvýho blogu přímo srší optimismus a tak sem ráda chodím, nabíjí mě to :) jen tak dál, sluší ti to :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, jsi z okolí Zlína, nebo se mýlím? :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jitu, nic si z toho nedělej, jsem na tom podobně :D na státní maturitu se s námi hodně připravovala učitelka ve škole, to je pravda, ale jinak na tu školní část jsem koukla poprvé tak před 2 týdny :D jediné, co zatím mám jsou přečtené knížky a jednou pročtené otázky :D že já musím vždycky všechno nechávat na poslední chvíli.. :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ty kalhoty ti moc sluší :-) Asi si taky letos pořídím nejaké barevné :)

    OdpovědětVymazat
  19. Kliid to zvládneš :-) Já se na maturitu učila pořádně až o svaťáku a to jsme se ještě do toho stěhovali :) oproti tomu, co tě ještě čeká, je to brnkačka :-) Krásný outfit!

    > Na mém blogu probíhá giveaway, budu moc ráda, když se zapojíš! :-)

    http://chi-c-oco.blogspot.cz/2013/04/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  20. Kupodivu, na to, jak vždy obdivuji tvé kombinace jednotlivých kousků, jsem dnes trochu zklamána. Košile, kalhoty a boty k sobě absolutně neladí. I mistr tesař se někdy utne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to k sobě ladí až moc dobře :). přeci jen je jaro a oblékat se pořád do černé a tlumených barev je už trochu nuda :)
      Ale snad se ti budou líbit zas jiné outfity :)

      Vymazat
  21. pěkný :) sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tohle je kde v Brodě? :-O držím palce, a strašně moc ti to sluší.Zkus se učit venku při opalovačce pokud máš kde :) já to tak na maturitu dělala.

    OdpovědětVymazat
  23. podla mna absolutne super outfit :-) a tvoje vlasy su tiez krasne,ja tiez maturujem a som na tom ako ty :D len teraz sa zacinam ucit a mam toho strasne vela takze neviem ci to stihnem :D kazdopadne ti drzim palce :-)

    OdpovědětVymazat
  24. ta košielka je g-e-n-i-a-l-n-a .. maš ju už dlhšie alebo si ju kupovala niekedy teraz?:)

    OdpovědětVymazat
  25. žádný stres, já taky jestě nezačla s učením na maturu :D a celá moje třída taky ne

    OdpovědětVymazat
  26. pěkný outfit, líbí se mi hlavně ta košile :)
    http://exceedyourshadow.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Zvu tě na můj blog,kde se odehraje experiment s RAW stravou ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Ta košile je krásná.
    Maturity ne neboj a to že teprve sedáš k učení? To vůbec nevadí. Mě třeba stačil jen svaťák. Ale to jsem jela od rána do večera.:)

    OdpovědětVymazat
  29. Z těch fotek jde to jaro úplně cítit! A moc ti to sluší, jako vždy! :) Jinak jsem moc nikdy nepochopila, jak se učí na státní maturitu? Vím, že jsem si minulý rok udělala akorát cvičné testy a den předem jsem jela na výlet :D Ale soucitím s tebou, učit se v tom krásném počasí je fakt za trest a to zkouškové teprve zachvíli začíná! :( (Zlatá maturita :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si hlavně procvičuji psaní v Aj, češtinu zvládám bez problémů, to se člověk nemusí vůbec učit, ale ta Aj je pro mě horší, tak se učím fráze co jsem se za ty roky nenaučila :D

      Vymazat
  30. Jedna moje kamarádka měla přečtenou celou svoji povinnou četbu a maturitní otázky do literatury vypracované už o velkých letních prázdninách + ostatní předměty už strašně hrotila snad od září. :D S maturitou ti držím palce, určitě ji zvládneš!

    OdpovědětVymazat
  31. já ještě vůbec nepřemýšlela, co na sebe k maturitám... asi to vidím jen na nějaký jednoduchý šaty, nemám na to teď nějak vůbec pomyšlení, když před sebou mám ještě tolika učení :/

    OdpovědětVymazat
  32. super outfit!
    Moc držím palce. A není divu že se jdeš učit až teď. Ber to tak, že jsi se poslední dobou zase hodně věnovala blogu a tvé čtenářky to vřele ocenily <3. To je přece taky fajn, ne? Neboj, to dáš, já ti věřím! ;)

    OdpovědětVymazat
  33. ta košile je úžasná :))

    http://dementiq-dementiq.blog.cz/

    OdpovědětVymazat